Paranormal Activity

Helt klart too cool för filmen ;))

Såååå överskattad. Hur kan folk säga att den är läskig?! Zzz, kanske äcklig stundtals, men fan inte läskig. Riktig skum film, som överspelades som Zlatan mot slutet, började likna Science Fiction. Människor flyger och grejer. Haha. Men visst, ska inte klaga. Den var helt klart godkänd, man satte ju sig och försökte fokusera på alla detaljer, för att se det skumma hända. Så på så sätt fick regissören och manusskrivaren mig att fastna för filmen. Annars är det väl som vilken skräck som helst, klart man rycker till för något högljutt. Big deal liksom. Dock var det mycket jag kände igen av historier jag har hört av gulingar. Ja, många gulingar tror på mycket, och man har ju hört ett och annat som är mer än över det vanliga. Och tydligen ska den vara verklighetsbaserad, så.. Ja, jag tror på sånt där, så rysning får man vartefter man hör eller tänker på det.

Dock är nattbio mys som sjutton, inte överskattat ;)

Kommentarer
Postat av: elina ^.^

dom som var på bio o kolla (i usa tror jag) .. en hel del av dom sprang ut ur biografsalongen (A) hahahaha

2009-12-05 @ 11:09:23
URL: http://eeliinasrisuk.blogg.se/
Postat av: elin hallmaan

Oj haha jag som hört att folk pissat på sig på bion och allt, enligt din beskrivning av filmen måste dom vart riktiga pussies då ;)

Jag får nog ta och se den själv snart!

2009-12-12 @ 22:39:59
URL: http://elinhallman.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!Vill du få fler besökare?

Registrera dig då gratis på:http://www.viraltrafik.se/?laurenvskristinDu vet att du vill se:http://laurenconradvskristincavallari.blogg.se

2009-12-12 @ 23:12:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0