Generation fett

Vad ska man säga? Sicket program? Sicken generation?

Sjukt drygt program och drygt att man ens visar upp sig sådär. Varför gå med i programmet? Jag förstår inte riktigt. Kämpar dem för att bli så stora och för att sedan försöka gå ner i vikt igen? Vilket slöseri med tid. Fett ovärt för att bli igenkänd, om det är det som är målet. Då kan man lika gärna gå och visa sin stortå på youtube, sen sitt ansikte, då blir man tåkändis, dock på ett mer simpelt sätt. Tar fem minuter av sitt liv typ.

Allt är så överdrivet idag. Snart kommer det inte finnas generation medel längre, inget medium i storlek heller. Antingen är man störst, minst, längst, kortast, fetast, smalast. Det är kört, ingen förblir gamla goda tider, då man var naturligt fin, och medel. Vad skadar det med lite fett? Men åt skogen med allt som är överdrivet.

Giff medeltiden :D  Mwuaah <3

Skriv gärna något så blir jag glad.

Kommentarer
Postat av: anelle

sv: de kommer från london! :) men sök omkring lite på internet , det lär hittas.

2009-01-09 @ 09:17:30
URL: http://anelle.blogg.se/
Postat av: anelle

hittade på http://www.overstock.com/Clothing-Shoes/Shutter-Shades-Pink-Sunglasses/3163935/product.html , tll höger finns också resterande färger ! De är awesome. Ska köpa mig ett par gröna, svarta och rosa också :D

2009-01-09 @ 09:20:57
URL: http://anelle.blogg.se/
Postat av: Diana

Britter ska alltid göra såna där dåliga dokumentärer. To hell with them! Let the darkness take over and then there shall be peace......LOL!

puss! hahaha jag dör

2009-01-09 @ 14:06:27
URL: http://mypathinlife.blogg.se/
Postat av: Filé

snygg design! :)

2009-01-09 @ 19:02:35
URL: http://ssoundeffects.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0