Bio?

Jag är så övertrött att det är oförklarigt, näst intill obeskrivligt om inte jag visar det fysiskt. Jag skulle kunna sätta på mig min största vinterjacka, sätta mig på en parkbänk, säga hej till dem fem första som går förbi och sedan drömma att jag säger hej till resten som vandrar förbi. Frågan är om jag orkar hålla mig uppe efter jobbet. Men bio någon? =) Jag vet dock inte vad som går på bio, men men, finns väl något skumt eller roligt att se på iaf? 2012 vill jag inte se, för den såg jag förra veckan, jag sov introduktionen och vakna tills det börja hända något.

 

Ska det inte räcka med åtta timmars sömn? Eller är jag trött från gårdagens sömn? Sicket dilemma, we need Sektor 7 to investigate the situation.

 

Förresten, kan någon bara komma över och rensa min garderob med en traktor  eller något? Kanske dra med er garderoben också, så jag slipper ha kläder överhuvudtaget. Så kan jag ha samma plagg varje dag, hela mitt liv. Det vore så enkelt. Kallsipperna kan ni dock lämna kvar och strumporna. Jag älskar strumpor, dem är så sköna!


Godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0