Söta mamma


Världens sötaste mamma - trött - på väg hem från jobbet, ringer upp världens bästa son och frågar om han kan hämta henne för att sedan åka och handla. Vad gör man inte för sin älskade mamma? Givetvis ställer man upp!

Väl inne på Hemköp i Täby Centrum - hon sökte efter frukt - finner hon nektariner, hon fyllde en genomskinlig platspåse med handtag med så många att hon knappt orka bära den under tiden och knyter. Gissa vart hon lägger påsen för att ha som "stöd" eller som ett bord? Hahahahaha, jag dör också. Jag håller med er. Helt underbar!

Hon tänker inte mer än en nanosekund innan hon lägger påsen "på" papperskorgen, hon hade väl avbildat en bild att det ska vara något typ av bord där när hon kom in, men den hamnade i papperskorgen. Hahaha. Och hennes underbara reaktion till det är ett vietnamesiskt: "Ooojaaäää".

Det såg så förbaskat roligt ut, i och med att jag själv var så farligt trött, nyvaken och stod inte alls inom räckhåll för att ha hunnit uppfatta att det stod en papperskorg där överhuvudtaget. Allt hände så snabbt, men ändå kändes situationen som i slowmotion på något sätt.

Kärlek till mor. Nu har vi även något nytt att återberätta i framtiden, för ett gott skratt som skall förlänga livet några timmar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0