Vuxenliv?

Allt är så rörigt. Man får ju aldrig ta itu med en sak i taget, utan flera saker på samma gång. Antingen sitter man i vindstilla och väntar på att något ska dyka upp eller så dyker allt upp när man som minst anar det, och helt plötsligt blir allt jättestressigt.

Det kom en tid då man klarade sig på egen hand, trodde man. Visst, man kunde stå och hålla i sin egen penis och sikta rätt på toan. Man fick klara sig själv att borsta på alla håll och kanter av tänderna. Inte fan är det att klara sig på egen hand.

Men det är verkligen nu man känner att det inte händer något om man inte själv tar tag i saken. Betalar jag inte vissa räknar hamnar jag helt plötsligt i skuld, ett typiskt kännetecken på att närma sig vuxennivån. Papper och brev som slinker ned i brevlådan skall läsas och tolkas själv, och inte med en förälder flåsandes i örat. Man får betala bensinen själv dessutom, ett riktigt dåligt tecken på att bli vuxen. Detta är inte alls kul. Det värsta av allt, ingen som kommer och städar rummet åt en längre. Svinstian själv sa det nyss; "Fan styr upp dig". Då förstod jag, inte fan ska det vara en stia av svin utan av en ung man istället.

Det är dags nu, och detta är tamigfan att klara sig på egen hand. Nu skall det fixas jordgubbskräm med mjölk. Ses. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0