Oh all by myself.

Min hals är allt annat än frisk, så jag låter smilegubben göra mitt jobb. Ja, hur skall man sammafatta gårdagen/natten då? Jucka, dansa, skaka rumpa, skaka bröst, basket, fiska och allt vad man kan tänka sig kunna göra på ett dansgolv bland omogna människor som jag. Dock kom jag på nu att jag glömde göra kebaben: "Allting på? Allting på?" *viftar med armarna* Dessutom fick man träffa mycket fint och härligt folk. Det var glädje i atmosfären kan jag medge, trots att jag på vägen in somnade in som en sövd isbjörn i ide. Undra varför!? Johan Palms brorsa som satt på samma tåg, snackade så in i helvetes jävla mycket. Det blev till slut som tråkig ljudbok, så det hindrade inte riktigt mig från att somna.

Hela morgonen, trots att jag drog mig ur skapligt tidigt, har jag känt mig helt utknockad. Ungefär som att jag har legat fastbunden i min säng, medan Rocky Bilboa våldtog mig med hans Xbox. Jag åt pekinganka till frukost, men hade hoppats på att någon grek skulle dyka in genom fönstret med en Girotallrik istället. Jag drog mig även upp för att programmera lite. Vissa saker har jag kvar, konstigt nog. Detta kanske är min grej trots allt, den behöver bara lite tid.

Nu blev tiden knapp, jag måste röra mig till jobbet nu. Ni ska få en cool fanbild av mig senare, om ni håller utkik. Dock slutar jag 22.00, så jag är väl hemma någon gång innan 23.00. Ni får gärna hälsa på hos oss på City Gross, Bromma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0