Toabesök?

fcsDenna bruden alltså, hon måste haft det stressigt på toabesöket. Vi dog, jag dog, hela Sverige dog. Hur lyckas man? Och ja, det är riktigt papper. Chocken gav mig en skrattattack, vars attack varade så länge att hon som jobbade i butiken inte förstod mig kände hon. Stillblicken hon gav mig var nästan läskig, nu när jag tänker om. Dock hann vi inte ta fotot i butiken, så vi jagade henne. Och här har vi 1/7 av resultatet. Njut! Passade bra in på min blogg också tyckte jag. :D

Annars hade man nyss en sån här Earth Hour, den underhölls med en schackomgång med syrran omringat av levande ljus. Skulle nog tagit foto på det med. Men denna bilden ovan klår allt ändå.

I hate that I love you - I wont pester for your care soon, so dont worry.

Taggat?

Ere a eller? :D

Kärlek

aa aa

Köpte en tröja idag, myssak.
Nöjd med klippningen i Malaysia. (PS Jävla trött helg)

KL Tower och Twin (Pentronas) Towers

En upplevelse på topp.

Höga jäfla skyskrapor alltså. Haha, men vi besökte dem, fint! Dock var det sjukt svårt att få en bild inifrån. Lite synd, men en bild på mig där som bevis finns ju. :D

a aa aa

En sjukt beredd Patrik på bild. :D

Test, 1, 2, 3..

Köpte kontaktlinser i Kuala Lumpur. Hehe

sa

Systembilderna är bättre tror jag, men får inte in bilderna. Får låna sladd av Patrik snart. Dessa är digital, lol men roligt.

Ops, I did it again..

Vi var pa Chinese Gaarden idag, sjukt fint. Bonsai traden var galet fina, battre an man kan tanka sig. Sa sag vi massa skoldpaddor. De brukar ju vara sa himla sota pa bild och sant, men fy satan sa ackliga. Jag har bilder som kommer upp senare tror jag.

Sen raka jag shoppa igen tva sota plagg. Mysiga som sjutton, kanske dyker upp ocksa. Hoppas ni kommer att gilla de. Annars har vi, jag och Patrik, bara gatt och gatt hela dagen. Sov bara 4 timmar i natt, sa lite sliten ar man allt. Vi ska snart dra fran Singapore till Kuala Lumpur. Det blir nattbuss dit, det vill saga bara sova hela vagen tills vi kommer fram, drygt fem nagon gang pa morgonen tror jag.







Grattis till oss alskling. Puss pa dig, du ar saknad.

Nice

okSingapore ar gott som satan. Jag har tomt allaok kopcentrum. Naaat* Nej, men det ar kul. Hur stort som helst och hur fint som helst. Ni bor aka forbi har och checka laget nagon gang i livet.

Idag har jag och Patte varit ute typ sjukt lange pa samma gata. Det finns typ 500 kopcentrum att valja i mellan, vi dog. Eller jag dog i alla fall. Lite shopping blev det allt. Det blir nog punkten for shoppingen har borta. Om inte jag far for mig att kopa en troja till, far nog sova pa saken. Den var inte billig, men mysig :( GIMMEEE. Kan inte alla i hela Kina ge mig en femtiooring var, sa hade det ordnat sig.

Titta vad vi hitta for cooling pa stan. HAHA EXECUTE ME


Singapore

a Fett glen, nu ar vi i Singapore, sov har i natt pa ett hostel vid namn G4 Station.
Det finns m assor att gora har, det enda som behovs ar lite pengar och energi. Vi var nyss ute och kollade till Chinatown, det var da jag kande att jag inte hade blivit helt frisk an. Men lite vila sa kaommer jag att lysa upp som solen snart.

Forhoppningsvis drar vi till Sentosa om drygt en timme, men det kanns ganska spikat att vi ska dra dit. Det ar nagot att se fram emot. Jag har gatt upp i vikt igen, tror jag vager 60 arligt talat. Imodium ar elak mot mig. Jag far inte bajsa :(

Haha! Vi hors nar vi hors sotisar. Pussa pa mig?


Some pic's

a
Fett snalla ungar, iaf han i blatt. Han har hjartat pa ratt plats. Med han ar gladjen evig. Vi hamnade pa en o vid namn Hope-Island innan vi kom tillbaka till Semporna fran Mabul Island. Det var denna on som jag skrev om tidigare.

a
Nagra ravedansare, helt underbara. Sa fick man dansa lite loldans for de ocksa, det var kul. Alla kan typ ravedance, helt sjukt. Detta var nar vi besokte en skola pa Mabul Island. Kul med barn.

a
Pa Hope-Island, fett sliten man var. Och sa har man gatt ner kanske 3 kg? Jag tror det.

a
Varldens sotaste unge. Haha, och med systemkameran lyckades jag fa en underbar estetisk bild. Duktigt va? Visst ar hon sot?

a
Ligger har i ett longhouse i ett langhouse i vantan pa ett myggbett. Haha

a
Skon flicka, men sjukt elak. Hon jagade mig med aids katter och forsokte slanga den pa mig, nar hon kom pa att jag var lite acklad av katter. Sprang in i rummet och laste inne mig innan hon kunde sluta och forsta att jag inte palla.

a
Vi tog oss en titt ut genom fonstret, gissa vad vi sag? Ja, detta ovan. Sma sma barn som paddlar ivag. Ar inte det helt sott? Ge mig. Ata upp. Se och lar bortskamda manniskor. :D

Aja, det var nagra bilder av vad jag upplevt. Har inte hunnit lagga in sa manga bilder. Vi ses nar vi ses. Hej da.

I vantan pa battre tider

dsSjukt seg jag ar nu. Gor mig frisk nagon. Forresten, ar det nagon som onskas ha nagot fran Kuala Lumpur eller Singapore?

Juste, ni vet o:ar som man ritade nar man var liten, med en liten palm pa? Vi var pa en san o. Det var helt harligt och ga dar. Det fanns typ bara en eller tva familjer dar. Sjukt snalla barn ocksa. Helt underbara. Vi fotade lite, lirade volleyboll och sen fick vi dra vidare. Kanske man ska kopa en sadan o? Galet mysigt ju. On hette typ Hope-Island eller nagot liknande, har jag for mig.

Mot toppen

Halloj. Nu har vi varit i Kota Kinabalu snart tre dagar, imorgon aker vi ivag till Singapore.

Det ar sjukt svart att komma in pa natet. Alla svenska hemsidor ar troga som sjutton, darav den daliga uppdatering. Jag har dock varit sjuk de senaste dagarna, bara sovit och sovit. Drygt, men jag ar pa vag mot toppen nu igen. Jag kampar.

Vi var nyss pa en oe, vid namn nagot. Fin som fa, men fiskmannen hade andra planer sa vi var tvungen att dra oss tillbaka till stan. Nu sitter vi, i alla fall nagra av oss pa internet cafe.

Aja, jag ar for trog for att skriva nagot nu, hoppas jag mar annu battre snart. Det ar ju Singapore som galler imorgon, maste ju bli frisk tills dess.

Hoppas snon ar snall. Berhenti.

RSS 2.0