Trött

Sova är fint.

Alltid någon "människa" som ringer mitt på natten av någon handikappad anledning. Vad gör man uppe då liksom? Man ligger bara där och väntar på att vibrationen ska dö ut, sedan somnar jag bara om som om inget har hänt. Dock spelar det ingen roll om jag kan somna om igen eller int - det förstör skönhetssömnen.

Men att sova utan att få sova ut är ju åt helvete.

Ja, det är galet drygt, men vad ska man göra? Det är inte alla som kan sova som ett barn.

However,

Först och främst, GRATTIS MAMMA, and the second, wzup tonight?

Nu ska jag ned och skrapa bilen i värmen. Myspys på hög nivå.

No more shopping

Det är katastrof, man ska inte shoppa, jag menar det. Man ser inte sina gamla kläder, bara sina nya. Jag märkte det nu när jag såg lite gamla bilder. "Juste, den tröjan har jag också!" x 15. Sjukt, ska inte shoppa mer. Gör jag det kan ni få en puss.

At Arlanda


Outfit på Arlanda när jag lämnade av syster 15/12

Jacket: Zara
Bag: Zara
Shirt: Carlings
Vest: Carlings
Pants: Cheap Monday
Shoes: Wedins

Dagens..

Dagens vill ha: Sötis
Dagens klädsel: Skinnjacka, skjorta, jeans och militär boots
Dagens frisyr: Pälsmössa (platt)
Dagens händelse: Skinnjacka hemlevererad till dörren
Dagens låt: Michael Jackson - Billie Jean
Dagens planer: Jobba/sova
Dagens saknad: Syster
Dagens dummaste: Jag (mobbaren)
Dagens sjuka: Från sur till glad kund genom en tia-lott
Dagens drog: Kycklingklubba, bröd, gurka och soja
Dagens roligaste: Jag (bästa mobbaren)
Dagens favorit: Skinnjackan
Dagens köp: Coca-Cola
Dagens godis: Höstnougat ur Aladin
Dagens humör: Glad
Dagens ord: Guld

Mäktigast

Jag glömde bort vad jag skulle skriva när jag loggade in igår, så det kommer nu istället.

På jobbet var det två handikappade kunder som självscannade. Helt grymma var de! Ena hade armar som CP har, typ ni vet med händerna invikta typ och den andra hade bara ben, inga armar. Det är inte så att jag fick chock av att se det - jag ser det rätt ofta - men det grymma var att vid betalningen så hade dem kuponger som dem behövde hjälp med, så jag tog dem till en vanlig kassa. Han med problem med händerna som även drog betalkortet, glömde att slå in pin-koden och höll på istället med att stoppa in kort och sortera lite i plånboken. Då tog han utan armar initativet istället. Jag tänkte: "Wöow, ett ben i luften" Så såg jag att han knappade in pin-koden och hela kittet. Haha, så jävla grymt. Blev helt impad på de där två. Fet respekt för såna alltså.

Och vi som har "allt", gråter blod om vi inte får en liten grej eller det man önskat sig i julklapp/födelsedagspresent. Var glada för att ni lever istället. Var lite trevliga och glada mot andra, man tjänar på det i längden.

Smeka-rygg-kram med er.

Omgomgomgomg!

JAAAAAAAAA!!!! YES, WOHOHO!

Ses T-lovers ;) Finns på mobilen,  det vet ni

Fanskap

Vad är det med dessa transporter. Först Paris, stöööörsta omvägen, nu Leipzig. Vad next? Vietnam eller?
C'est une catastrophe!! Oui, twii!

Nyår?

Vad händer då? Katastrof alltså. Inget planerat alls. Typ fetaste dagen på året, så har man ingen koll ändå. Det är som att ta examen och ba: Vadå, är det imorgon? =D

Tell me, vart ses vi?

:*

Glädje

Riktigt trött idag, ögonen kunde jag knappt hålla öppna.

När jag började idag på jobbet, den första kunden jag gick till sa:
"Tack, du är som en glad frisk fläkt här vid kassorna"

Det slog mig rakt in i hjärtat, jag blev sjukt glad och piggnade till efter det. Men sen blev jag trött när man stötte på surisar. Men vad spelar det för roll, en komplimang är värd mer än 10 surisar.

:F

HalkarN


Ser ni hur jag kör? Haha, nej. Denna bilden bevisar inte alls hur jag kör, utan hur jag väjer mig undan från att betala skadestånd och Gud vet vad som kan komma att betalas.

Det var en rolig grej som hände idag, mellandagsrea och helt kittet. Jag vaknade rätt tidigt för att hinna med att handla prisnedsänkta varor. Tror jag somnade rätt sent inatt, eller så hade jag bara inte fått sova ut tillräckligt. Hur som helst, börjar jag drömma - som vanligt när jag kör - man tänker på hur fint allt är, hur underbart livet är, fina människor det finns och ja, man drömmer om något man inte vet själv existerar.

PLÖTSLIGT, ser jag att bilen framför har stannat, fast det inte var trafikljus och snygga flican vid Näsbydal (tror jag det är? Ja, jag har bott här med än halva mitt liv.) stod typ på andra sidan gatan, vilket betyder att man inte behöver stanna!! (Mina regler) Det spelar ingen roll nu, men han stannade iaf, och då ska jag ju vara beredd på det (egentligen), men i mina bumbibjörnsvärld är jag inte det. Jag hinner dock få syn på det till slut, tvärnitar. Glider, glider och bara glider framåt, och jag kan inget annat än att svänga undan till HÖGER, till vänster hade mitt liv varit påväg någon annanstans och jag hade inte shoppat allt jag hittat idag. Shit pommes.

Och bilden visar så hemskt bra hur jag hamnade och kom aldrig ut. Han som var framför - riktigt schysst kille - stannade upp och försökte hjälpa mig. Det gick dock inte så bra till en början, så han stack hem och hämtade sin bogseringslina och drog upp mig ur diket till slut.

Katastrof verkligen, men kul när man tänker efter. Ett tips, håll avstånd, kör vaken och gasa inte för mycket i detta fina vädret. Någon som kanske vill komma och klappa mig, så ni inte har något att ångra sen? (K)

Seg tomte

Fint mms.


Vadå gott nytt år?

Vad snackar ni om? Det är en vecka kvar. Ni FET ingenting.. Orka slita ut på orden, som ni sliter ut "Jag älskar dig". Sämst är ni.

Jag tar tillbaka min varma kram.

God Jul

Patrik och jag, vi är goda vänner... Hehe, ja ni kan resten. Men hur som helst; GOD JUL på er.

Vi började julafton vid Medborgarplatsen och däckade tillsammans i samma säng. Sött va? Det var riktigt roligt igår/inatt. Fan vad många sköna människor det finns egentligen, nu blev man ju sugen på nästa fest också. Dock var det inte så många man kände, så det var bara att ta sig i kragen och säga hej till alla man såg. Det gick ju hem och man fick en minnesvärd fest.

Tack alla trevliga människor. Ni grabbar, ni är allt goa.

Idag har det varit en mysig stämning hemma, utan min fina syster. Hon är saknad, hon kommer hem nästa vecka redan. Längtar! Jag önskade mig inget i julklapp, men jag var tvungen, så det jag tvångsönskade mig fick jag ju. Kommer att använda den så fort jag får min skinnjacka hem. Kan nog inte bli bättre tror jag. Varm och gosig, kanske inte världens snyggast, men värme är viktigare.

En varm kram till alla glada människor och till er ledsna, så ni inte ger upp hoppet på livet.

Haha, ser ni mig och Patrik? Vi ser ut som små barn som aldrig fått julklappar förut. They were about to throw out christmas presents on this picture.

Toan? Javisst!

Hahaha, rumpsniffare. Då kan man lika gärna gå till alla dass och sniffa där inne. Toan fo shizzle.


Sleepyhead

Trött som fån, stängde ju av allt för att däcka. Men nej nej, jag fastnade på lite sidor.

JSDJSLKjlk34"#""¤
Omg, wtf. Hahaha, jag ändrade larmet nyss till två imorgon, var det tänkt iaf Men är man inte vid sina sinnes fulla bruk, så kan man göra mycket knas. Som nu, jag ställde in på 02.00 istället för 14.00. HAHAHA LÄRMET GICK. Fan sån klant man är. Hjärtattack typ.

NU kanske jag däckar. Dekis när det gäller att vara vaken.

Speghetti och köttfärssås

Det är nu man känner hur bortskämdheten är en plåga, då mat är en av vardagsrutinerna. Kan man tänka sig att få samma mat varje dag, frukost, lunch och middag? Nej, exakt. Variationen av rätter är enorm, men problemet är alla långsamma kolhydraterna.

Mina föräldrar är inte alls svenska av sig, så det blir oftast ris eller nudlar, och pasta är det enda jag orkar fixa, så det är nudlar, pasta (makaroner) eller ris, varje dag samma visa. Samma jävla basmat. Det resulterar ju i att jag antingen äter skitlite och slänger resten (fan känner mig så dålig mot alla som inte har mat) eller att jag helt enkelt hoppar över maten och dricker mig mätt istället. Det är hemskt, jag vet.

Idag blev det spaghetti och köttfärssås, som verkligen förgyllat min dag. Mamma frågade mig vad jag ville ha. Jag sa: Så länge det inte innehåller ris eller nudlar, så spelar det ingen roll. Då fick jag min fina spaghetti och köttfärssås och det visar bara på hur mycket det egentligen betyder för mig att ha maträtten i mitt liv.

På sistone har jag gått och styrt upp annat typ vaarje middag, ätit baguette med makrill typ, tacos med mera. Allt som skiljer sig från basmaten så blir man nöjd, iaf jag. Vårrullar är riktigt gott också. Vad som förutom asiatiskt tack.

Ja, som ni ser. Min bortskämdhet kom fram ändå, fast jag mådde dåligt av att tänka på hur mycket folk som inte får mat överhuvudtaget. Det är mycket tankar som rullar.

Ja, jag sitter och äter spaghetti och köttfärssås nu. Tänk er, att vara hungrig, så har man ingen möjlighet att äta nu. :( Så sorgligt. Krama om dem där..

Nu vet jag inte riktigt om jag varit förståelig eller inte, men hoppas jag kommit fram med min poäng.

Kind-mot-kind-kel med dig.

Snyft

Vad är grejen med att vakna med känslan av indränkt med botox? Känns svullet och bedövat. Är det då man vet att sömnbristen är på sin väg? Eller är det alltid så utan att man tänker på det. En tillfällighet då man är bevisad för sitt psyk, att den fungerar på ett eller annat sätt.

Jag vakna nyss, pigg och gla'... Jo, det brukar låta så. Jag är inte alls pigg, mina föräldrar hade gått och lagt sig märkte jag och lämnat mig i mitt fina rum med lampa och tv på. Då kände jag att jag bör stänga av det ena eller det andra. Så jag gick upp, drack lite julmust, kände törsten. Tror det är vatten som saknas, inte julmust. Kände jag exakt nu. Usch!!

Men men, fest? Javisst, imorgon kompis. Hör av er, så pillar jag på min mobil.

Kind-mot-kind-kel med dig.

Oförståeligt

Jag förstår inte hur folk kan hata dig. När man ändå fått chansen att få vara med dig, varföör inte bara njuta av situationen och bara vara? Det är sorgligt hur många människor inte får uppleva dig, som jag får göra minst halva året. Du är så skön. När jag är vid dig känner jag mig som Jesus, att jag återuppstår från döden.

För död känner jag mig när jag inte fått sova ut. För jag piggnar av att få känna på kylan och den förfriskade luften. För kylan är anledningen till att ordet mys finns.

Kylan, jag är här för dig. <3

Sötepöte

Kolla, vad sött julkort jag fick hem idag. Förgyllade dagen efter att ha slitit på jobbet. Puss på Daniella. Det bör vara fler som hon där ute, ge någon en kram eller skicka hem något fint julkort, eller gör något fint för någon ni bryr er om. Det känns och man blir rörd, även glad, riktigt glad!! Det gör i alla fall mer än  ni tror, dem spelar  bara teater dem som låtsas att inte bry sig.


I know you want me

Hej :D

Nu har jag piggnat till.
Jag längtar tills jag får min skinnjacka.

Ni då? Vad längtar ni till?
Något speciellt som händer på julen? Eller nyår?

Bakis framifrån

Sån sliten efter igår. Fighten var kul. Dansen var kul. Julbordsbuffén var god. Efterrätten  var god. Björnen var god. Drinkarna var goda. Full var man god. Chill till kaos, till chill, till död. Jag är böjd.

Julen är här

Julen börjar närma sig; det är bara någon dag kvar. Men vi på jobbet tar ut lite julfest i förskott.

Tyvärr tror jag inte min kära vän, Michael Saxson, får hänga med idag. En annan dag vännen.

 

Hoppas ni haft och får en bra dag. Pussas med er.


Trötter

Sån seg är man alltså. Börjar tröttna riktigt hårt på att jobba där jag jobbar. Undrar om jag inte ska söka nytt till våren. Typ helger och sånt.

Ska nog lägga mig på en spikmatta nu och få lite endorfiner, bli avslappnad och kåt.

Godnatt.  Avatar premiär idag Diana? Se den snart?

Frisyren

- Tja, jag ska fixa frillan. Jag klipper som han, han, han och han, eller som han också..

Precis, vad är grejen? Visst, "mode" kan ju följas, men det BEHÖVER inte följas. Fucking iddis. Alla går och cuttar samma frilla, samma tidpunkt. Det är helt jävla otroligt. Fan är det för fel på folket. Blir så trött. Jag har en fet frilla idé, men jag tänker inte göra den, för det är så sjukt sinnes kallt ute just nu, att jag skulle fått huvudcancer. Med den frillan - utan mössan? - det skulle aaaaaldrig funka.

Dock ångrar jag att jag inte gjorde den direkt när jag gjorde min sidecut i somras. Men men, man kan inte alltid göra rätt. Fast folk vill bara se ut som varandra. Vadå alla är sig själva, bullshit.

Ya hairstajls can go to heo. Maddasuckers.

Tyvärr tror jag nog att jag kommer ångra den haircuten efter kanske en månad om jag fixar den. För då har allt växt ut en bit, då kan det se riktigt knas ut. Vi får se!

Gasen som orskade ovädret

"Jag stod i kassan, höll in en prutt, och gjorde det aslänge, så magen kurrade istället. Till slut kändes det som att jag skulle sprängas, så jag ringde och frågade om jag kunde dra till toan. Det var ändå inga kunder där. Så jag löpte dit, satte mig ned, så kom det huuur mycket gas som helst, som om all gas/luft jag samlat under hela mitt liv kom ut. Men ingen bajsklick dök upp. Kändes dock som att jag skulle bajsa på mig när jag stod i kassan."

Jag lovar, hade någon lagt ansiktet bakom min bak just då, skulle ni ha känt som om ni åkte den där berg- och dalbanan då ni fick det lilla draget i ansiktet, just när ni kände G-kraften. Så skönt var det.

"Bilägare"

Vi med bilar, visst älskar vi snön? Haha, helt jävla roligt alltså.
Det är verkligen dött i trafiken nu, möjligen på grund av snö ovädret.

Det är bara och gasa och dra i handbromsen, så har man njutit mer än fem orgasmer. Hahaha, det är nästan så att jag vill ut och köra bara för att man kan sladda och testa på "drifting".

(8)"Jag vill ha mer SNÖ, ge mig, mer SNÖ
Jag vill ha mer SNÖ, ge mig, mer SNÖ
Snöflingor som tindrar,
Snö så långt jag ser
Av julesnö som glimmar, vill jag ha MEEEEEER" (8)

Ni som hatar snö, ni kan ju hämta snön och ge mig.

"Snöstorm"

Riktigt kaos väder utanför. Jag trodde snön föll ned. Men nej nej, när jag tittade ut, så såg jag snön "falla uppåt". Jag  tänkte: Det måste vara Clark Kent som står där nere och försöker blåsa bort allt. Tyvärr ser man inte en enda fläck av någon människa, snön ligger slätt på marken som i Alperna. Idag lär det inte bli kul att köra, om jag ens ska köra. Vågar man det? Tveksamt. Så lat som jag är, lär jag inte ta mig ett steg längre än till bilen. Visst, man har velat ha snö till julen och allt. Vi får ju snö nu och lite till, men för att inte verka negativ, jag vill FORTFARANDE behålla min vardag. Och min vardag är bilen, så rensa lite så jag kan köra NORMALT.

Det är även svinkallt i mitt rum nu, har dock sovit med öppet fönster. Stängde igen den nyss, satte på elementet, jeans, tee, kofta och viktigast av allt: Strumporna efter klockan. Undra om man inte ska köpa sig ett par raggsockar och glida runt i. Vore så himla skönt.

Hur håller ni er varma?

Klockan

Ursäkta min mobilbild, jag vet att det inte är det bästa. Men har inget annat val just nu.

Här har vi ett smakprov på min älskling. Erkänn, visst är HAN snygg/fin? Jag älskar den iaf, ska vara trogen till den, tills livet rinner ut för antingen mig eller för HAN. Gissa vad klockan var när jag tog bilden? =D

Klocka: Tokyo (Heko)

Slutshoppat

Nu måste vi få ett stopp på detta. Det är inte kul, det är helt vansinnigt. Det gör en labil och tankspridd, det är som en akoholist, men shopalic istället. Undra om inte jag är det? Jag bara shoppar och shoppar utan att det kommer något vett utav det, förutom glädje för en stund. Det är som Donken för magen, man mättas bara för stunden.

Jag känner att jag har nått den där gränsen, vars gräns sätter mig i en situation där jag inte alls känner som jag gjorde med shopping förut. Det kanske beror på att jag inte vill shoppa kläder längre, annat? Hmm, det kan vara så.

Varför ska man ha nya kläder för, hälften av den Svenska befolkningen har samma kläder dag in och dag ut, några veckor på rad, varför ska jag av alla människor känna mig äcklad när jag bär samma kläder två dagar på rad? Ingen bryr sig ändå. Men det är så jag är, och jag tror det finns fler på samma mark som känner densamma. Lite pinsamt att bära samma plagg flera dagar på rad tycker jag, men jag bryr mig inte är andra har det, men jag känner att andra kanske tänker så när dem ser mig ha så, därför jag väldigt väldigt sällan har samma plagg två dagar på rad. Då menar jag toppar/tees/linnen, inte byxor. Iofs höll jag inte heller så mycket till samma brallor varje dag förut, men jag har börjat. Man hittar ju sina favoriter som är sköna och passar bra in på vardagen.

Slutpratat om detta, hihi. Ville bara få hjälp med att få bukt denna shoppingmadness. Jag har en frivillig till min hjälp bland annat, min kära Patrik. Någon mer som är villig? Poousha Rompphaa

Syster <3

Min kära syster är så fin. Hon grät som en ape när jag kramade om henne och så gjorde hon så att jag fick rysning, när på att gråta också. Men jag höll mig idag.

Annars var vi två nära på bilkrock, två gånger inom loppet av 100 meter. Sjukt? Ja, men sant. Vilket jävla oväder idag verkligen, det går ju inte och köra som en normal människa. Känner mig lite som Knight Rider, bilen kör åt en, oavsett vart man styr. Trevligt!

Sheer Cover

"..birthmarks, say byebye!"
Idioter, ofta man ska ta bort födelsemärken, okej mörka ringer under ögonen, men födelsemärken är ju typ charmigaste. Kanske inte så det täcker hela ansiktet, eller stora som vindruvor. Men ni förstår nog. Jag har upplevt många söta tjejer som haft mycket fina födelsemärken, vilket jag även tror är en del av deras charm, om jag får tycka själv.

TvShop, vad gör man med dessa? Alla går på det ändå. Bra för dem.

"..its you, only perfect."
Inte undra på att folk klagar på sina utseende.

Knight Rider

Haha, Knight Rider är verkligen over the top. Bilar som kan tala, skjuta laser med effekt sämre än Star Wars, som aldrig kan gå sönder och ja, vad ska man säga? Den har ju allt, som ingen ny film/serie har. Viktigaste delen är ju den grymma skådespelaren, även en "enastående" jurymedlem i British Talent show, David Hasselhoff, effekterna i filmen är som effekterna i hans musikvideos. Helt galet, man fastnar (iaf jag lyckas) av fascination och den får en att ha åsikter om den, då har den verkligen lyckats med sitt koncept.

Nu från Star Wars till Star Wars G3. Dvs Smallville, lite finare människor, lite finare effekt, lite finare slag, lite finare romans och lite finare ögonblick/moments (intensiteten, wow!). Hahaha, söt jag är va.

Snart lämnas jag här i min ensamhet i två veckor, utan min älskade syster. :( Hihi, jag är så söt. Jag har fått henne att gråta utav mina fina ord och allt. Visst är jag allt lite fin ibland?

Vi hörs när vi hörs, jobbet kallar i snöstormen. Lite dålig kon, kont.... kkhxscsh kghscc... *bip bip bip*

Future,

Så glad är jag nu.

Idag fick vi, jag och Patrik, hem varsin klocka och en till, riktigt grymma! Dock har vi lämnat in de för förminskning av banden, hoppas det går bra och inga repor efter att dem har pillat på de, då jävlar ska dem få betala. Vi har kämpat för detta. Vi kommer att göra hela världen förvirrade med våra söta klockor. Ni anar inte. Jag ska visa er så snart jag kan. Tror jag får tillbaka den på onsdag eller torsdag, tror dock inte jag har tid på onsdagen så det blir torsdag.

Hihi, ska bli roligt att bara jag kommer förstå min klocka, och Patrik sin. Godt va? Lika godt som lys melk och chokladfudge.


Outfit kategori

Den är uppe nu. Testade på några bilder imorse. Dock tror jag inte det kommer bli några outfits förrän efter nyår. Min syster åker till Vietnam - HELT själv - imorgon, hon tar även med sig kameran. Kanske får ta några turer till min bror från en annan mor för att ta lite bilder isf, men lär inte vara så seriös att jag orkar dra mig dit för outfits bilder.

Hur som helst, SYSTER ÅKER SJÄLV TILL VIETNAM. Fett ledsen och deppig jag känner mig. Kommer sakna den pärlan. Vill inte vara ensam hemma. Tråkigt att inte ha någon att mobba och driva med.

Syster, du ska veta att jag kommer sakna dig enormt, att jag älskar dig. Blod är tjockast. Ta hand om dig, we'll miss you over here. Blir nästan tårögd, så sorgligt är det. Hon är stor nu, hihihi.

Ska krama henn stenhårt imorgon när jag lämnar av henne, säg inget OK?

Spring

Jacket: Mans Nonno
Tee: Emilio
Pants: Cheap Monday
Shoes: Wedins


4 in 1

1.
Jag halvsov på jobbet idag. Riktigt slitet, var ju och träffade kära Daniella och Josefin igår från Göteborg. Blev lite sent dock, så jag hann inte få min skönhetssömn. Det hindrade mig från att jobba för det. Det är ju mycket julhandel nu och så, så när som på julafton dags. En ursnygg kvinna köpte ett gossedjur som man kunde trycka på typ vart som helst för att få upp något speciellt ljud. Hehe, så borta som jag är hittar jag inte streckkoden och lyften den och har för mig, till slut kom jag åt någonstans på nallen då den ropar: Vakna nu!  Haha, jag ba: Va? :O Tittar runt, så hör jag den "prata" typ. Riktigt kuligt.

2.
Efter min andra frukost för dagen började jag komma igång. Kön var enorm, alla kassor var öppna typ. Jag kör bara på så inte alla får all för lång väntan. Man gör ju trots allt så gott man kan för sina kunder, oavsett vad man får tillbaka. Så hör jag: Do är snabbt! Jag: Va? Hon: Ja, do jobbar snabb. Jag: Gör jag? =) Tack! Hehehe, hon var en sån där skön människa som  gillar att prata och är GLAD, som många andra inte är. FuckT.

3.
En man till kund var och handlade med sin fru och son. Ni vet såna "ryggsäckar" som man har på magen så ungen kan sitta där, som en känguru bär på sitt barn? Aja, jag bryr mig inte om ni inte vet eller inte. Ungen satt inte mot pappan utan utåt, så han kunde se hela världen i rörelse. Mitt under scannandet vänder jag mig om, och ser att mannen hukar sig ned och är typ halvdöd. Jag: Huh? Han ställer sig upp och försöker le med den smärtan han har medan han håller handen på pungen. Hahaha, ungen hade kickat honom mellanbenen, klockrent. =D Fett roligt, han gick som Sean Banan med bajs i rompaah.

4.
Alla dessa lurendrejerier.... Hur orkar man, fan mognas man aldrig från sånt eller. En invandrare kom och skulle ha kiwi bland annat, hon ropade ut: 8 kiwi för 10 innan jag ens hade fått syn på det, så jag misstänkte något, jag räknade dem och det var 9 såklart. Visst, en hit eller dit, spelar inte mig någon roll, men fan jag hatar folk som försöker fuska på ett eller annat sätt. Tror jag även lyckades äga en snubbe idag. Han drog ena kortet först, och han hade inte kod PÅSTOD han. Jag tänkte: Aha ok och sa, kan jag få be om legitimation och betalkort? Han bytte ut kortet. Haha, så jag avbröt det han hade dragit, och drog hans. Ägd? =D Hoppas det var så, då lär han gråta ikväll. Och alla dessa Zigenare som försöker fuska hela jävla tiden, dem har ju lärt sina barn samma visa. Dem försöker och försöker hela tiden. Helt sjukt. Barnen kommer bli lika idiotiska alltså, bra uppfostran.

Idol

Besviken på Eriks vinnarlåt. Calle gör den mycket bättre och personligare. Sorry mannen, men så är det.

Zzz

Hehe, tänkte lägga upp en outfit bild, vars outfit som jag skrapade ihop klockan halv sju imorse när det var så kallt, tog allt som fanns på datastolen. Men jag somnade till lite när jag satte på photoshop för att klippa ihop bilderna, så jag orkar inte känner jag. Godnatt, godkväll.

Ska dock försöka hålla mig upp när Idol börjar, final idag ju. Erik var sån king förra veckan, iaf rock temat, och Tove är alltid king. IG-folket som inte ringer och röstar på henne.

Lucia

Minns ni dessa tider i nian?

Man gick upp tidigt för att komma till Luciatåget och se sina kära paralleller och klasskamrater gå där i kylan och frysa halva häcken av sig. Vissa hade riktigt ljus, andra hade batteridrivet. Jag stod där med min superdupertjockisjacka, som inte ens en astronaut skulle tacka nej till där uppe på  månen, myssak med andra ord. Och nu går man upp såhär tidigt för att ta emot kunder, som lika gärna kan vara morgonsura som  morgonglada. Så man risker halva sitt humör på att dra sig upp, äta vad man äter för att orka dagen och hoppas på att dagen går uppför och inte utför. Vad brukar man säga? Jo, man ska inte hoppas för mycket, då blir man riktigt besviken om det går emot sin vilja och sin önskan.

Så jag drar mig dit nu, utan att bry mig i mån om att slippa att bli besviken. Hehe.

God Lucia gott  folk, ska äta upp er.

Orken

God respons gällande outfit-kategorin.

Dock är frågan när jag har orken till att börja styra upp lite bilder. Fast det ser ljust ut, så förmodligen tycker kategorin upp inom kort. Frågan är ju hur jag ska få fram bilder när min syster är i Vietnam själv med kameran? Mobilbilder blir nog ingen höjdare att se på och den kan inte ens stå om jag skulle vilja använda självutlösaren.

Aja, orka tänka. Ska vara på jobbet vid öppningen imorgon, därför blir det läggdags där generation fett inväntas och sömn.

Godnatt snöflingor.

Lazy Tata

Nu var det dags för mat. Den större delen av morgonen har bestått av min vita tv, började med Smallville, slutar på Elle Degerenes show. Tittar ni in tv.nu så inser ni vad jag har degat med på samma kanal ända tills nu. Jag har knappt behövt sätta på mig kläder, för jag somnade ju i natt med i princip vardagskläder, vilket var lite utöver det vanliga, som även visar på hur slit och släng man är (let the pic tell).

Som sagt, mat. Nu ska det ätas, för andra gången idag. Jag har börjat trycka i mig frukost oavsett om jag är sugen eller ej. Bra va? Typ sitter där fast i en barnstol med Magnus Samuelssons styrka för att få ned maten. Tror det kan göra susen för mina dagar, som gräset gör för Sean Banan's romphaa.

Vi ses.

Outfit?

Jag tänkte styra upp en outfit kategori. Dock drar min syster till Vietnam snart, och tar förmodligen med sig kameran, då kan det vara LIIIITE svårt att ta bilder. Men vad tycker ni? Ska man börja eller inte? Fast man kanske inte ska visa allt man har och berätta vad det är man har, kan bli lite tråkigt då. Jag menar.. Nej, jag vill inte berätta min åsikt!

Vad är eran åsikt om outfit kategori?

Usch

Jag är så trött, har varit smygsjuk sen måndags kväll. Men har knarkat så mycket Ipren att allt virus har gett upp typ känns det som. Det var skönt att få gå runt hela dagen, jag piggnade till då. Fast det börjar kännas lite nu igen när jag inte har något att göra, det är hemskt. Man kallsvettas, utan att svettas typ. Känslig mot typ allt jag rör, och kan typ verkligen inte sova i bara kallsipper som jag brukar göra, måste typ ha mjukis på mig och någon skön tröja, så somnar jag typ varannan sekund. Dock har jag som, shopaholic, shoppat halva min plånbok tom, så jag börjar ju piggna till på så sätt också, det är roligt att shoppa. Mycket glädje och roligheter i att shoppa tycker jag. Håller ni inte med?

"You got mail"

Blev väckt igår också, dock av DHL denna gång. Jag fick ett paket till dörren, men eftersom man måste ha en liten bricka för att komma in via ytterdörren, så kom inte levereraren in och då var han självklart tvungen att ringa mig.

- "Okänt nummer.. hmm, svara eller inte?" Jag övervägde det en stund eller några vibb. Men jag svarade! Och det var ju tur det, annars hade han ju åkt tillbaka med grejerna, inte kul!

Det låg tre jackor där inne, vilket jag inte kommer att visa upp. Kanske senare, men inte i dagsläget. Men om ni vill se dem kan ni ju komma, annars...

Hehehe, I know want me. FUFU ;)

G-dragon

Ge mig G-dragon's jacka på denna konsert, tittat hur mycket som helst på den för ett tag sen. Finns ingenstans att köpa, inte liknande heller. Fett ledsen. Lite längre, svart och päls (=varm) inuti. Kan det bli bättre? Glida runt i tee med den jackan, skulle vara guld värt!


Alpha dog

Angela Holden: Is something wrong?
Johnny Truelove: No.
Angela Holden: No? Your dick's not even hard.
Johnny Truelove: It's getting there.
Angela Holden: Getting there? It's like a piece of bubble gum.
Johnny Truelove: Then do something about it, bitch.


hehehe, tutte

Robinsons

Denna Robinsons dricka är nog det äckligaste jag druckit på länge. Den ligger på gränsen till äckligare än lukten av durian. Dem som är ovana vid lukten och har känt lukten förstår nog då. Luktar hemskt. Durian är otillåtet att ta med till tunnelbanan i Singapore, hotellet i Malaysia vi var på, då förstår ni nog lite.


Jag skulle köpa två mjölk till mor innan jag stack hem från jobbet. Så törstig som jag var, föll jag pladask för två färgglada drickor under kampanjpris, klart man slår till och jag gillar att testa på nytt! Men jag ångrar det djupt. Det blir ett ärr på tungan för resten av mitt liv, den kommer framkalla smaken varje gång jag ser flaskan/-orna. Den lila drack jag upp innan jag ens hade hunnit komma ut ur butiken, så törstig var jag och jag gillade inte den heller, men dock mer än den gula. Det smakar typ som: "Ah men vi går och blandar till godis. Fuck fail konsistens, vi gör det till en dricka istället och säger att det var vår affärsidé.  Fan vad det smakade, aja vi lyckas iaf sälja till alla som inte har smakat tidigare, så alla får väl smaka det en gång, och det blir cash oavsett." Så äcklig att skaparen måste hata sin dumma idé.

 

Är inte den Norsk också? Det går bara att panta i Norge, fast alla svenskar får betala för panten när dem handlar den i Sverige. Eller så var det en annan dricka. Hahaha, kul iaf! Tack för att ni läste.


Kramkudde sökes

Jag söker en kramkudde (sovpartner) tills om drygt en vecka. Tomt på min dubbelsäng :(

Fett soet

Hon är fedt soet.
Ragga eller tagga? We'll see next time ;)

Paranormal Activity

Helt klart too cool för filmen ;))

Såååå överskattad. Hur kan folk säga att den är läskig?! Zzz, kanske äcklig stundtals, men fan inte läskig. Riktig skum film, som överspelades som Zlatan mot slutet, började likna Science Fiction. Människor flyger och grejer. Haha. Men visst, ska inte klaga. Den var helt klart godkänd, man satte ju sig och försökte fokusera på alla detaljer, för att se det skumma hända. Så på så sätt fick regissören och manusskrivaren mig att fastna för filmen. Annars är det väl som vilken skräck som helst, klart man rycker till för något högljutt. Big deal liksom. Dock var det mycket jag kände igen av historier jag har hört av gulingar. Ja, många gulingar tror på mycket, och man har ju hört ett och annat som är mer än över det vanliga. Och tydligen ska den vara verklighetsbaserad, så.. Ja, jag tror på sånt där, så rysning får man vartefter man hör eller tänker på det.

Dock är nattbio mys som sjutton, inte överskattat ;)

Tarre på Toan = Rekord

Hahaha, detta är trots allt en Toan blogg, så nu måste jag berätta det.
Jag måste ha slagit rekord alltså. HAHAHA, jag kom in, hann inte ens tänka, sen var jag ute. Och jag satt ned! Måste ha varat max 15 sekunder. Jag lovar, plus lite torka arsle!

Tarre på toan gör rekord! Fan måste firas med något att poo'a ut alltså, typ Pizza =))

Söta syster

Hon sover för att hon är så trött av allt plugg. Dags för mat.
Jag: Ba chan!
Mamma: Ba chan, thuc vaay!
Jag: Gumman, vakna. Du missar flyget till Vietnam!
Anna vaknar upp med större ögon än meloner.
Jag: Skynda, du missar flyget.
Anna glor runt helt förvirrad, fattar inte att vi försöker väcka henne.
Anna: VAAD!? VAAAD? VAAA? VAD!!?!
Mamma: Cai gi?
Jag: Anna blev sur.
Jag och mamma dör av garv, som Shan da man säger.
Anna somnar om.

Hahaha, hon är så jävla söt. Frågan är om hon minns vad som hände.
Aja, mat för min del.

Cops

Snubben hade kört in i en tegelgrejer, så två tegelstenar vid ett hörn hade ramlat ned på marken. Men han var så neddrogad att han inte såg hur han skullle vrida tegelstenarna för att dem skulle sitta rätt. Snuten bad honom och vrida 180 grader, han vred 360, så det var exakt samma som innan igen. Så jävla roligt. Jag dog när jag såg det. HAHAHAHAHAHA, kanske inte så roligt förklarat, men fan HAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAH, khäääkhääkhääää!!! Sean Banan skratt snart altlså!

Cops

- Hey Bobby! Bobby! Look at me! Bobby!! Hey! Look at me!
- Whääät?
- Were you driving the car?
- Hell no!
- Who was it then? Casper the ghost?
- Yeeeh?

Hahahah :))

Reached the top

Det är som att den alltid har varit utan mat.
Den känner inte att den behöver någon mat.
Den har lärt sig olika läten, men det säger ingeting ändå.
Det är som att den bara finns där för att...
Den vet inte varför den existerar, men den gör det.
Den har nått sin gräns, och behöver inte veta mera.
Den börjar reagera konstigt på sin näring,
som om näring aldrig har existerats i dens värld.
Den verkar inte alls vilja ha den näring den får,
för det har varit ett tag sen den fick det den ville.
Den har förmodligen gett upp.

Min mage är knas! Jag är trött på mat! Det gör en lat och allt kommer gå i kras.

Eller så spelar den bara teater som alla människor gör.

Jim's world

"Why dont you let uncle Andy crawl through the dog door?
Oh, ye I forgot. It's a dog door not a cowdoor."


Kähkäähkääähhh!!

Någon som vill hänka på till Ikea? =)

Otaggad på vintern

1. Jag hatar att skrapa bilen, hade det varit en smartbil hade det varit en helt annan femma!
2. Det är nice med stora mysiga kläder, men än har jag inte hittat något fint, så det suger enormt.
3. Vintern är bara mysig med sällskap.
4. Man vill inte gå, man vill bara åka.
5. En vinter utan snö, är ingen vinter.
6. Is visar bara på kyla.
7. Man riskerar sitt liv så fort man trycker på gasen.
8. ...
9. ...
10. ...
11. Jag vill ha varma skor, boots med päls i, men finns inga snygga.
12. ...

Mja, ni förstår, listan kan bli oändlig med negativa saker. Dock finns det två sidor av allt. Men den positiva sidan orkar  jag inte ta upp. Det får någon annan göra :))

Big Brother

Haha, såg reprisen av Big Brother när Kitty var med. Dem har något uppdrag då dem måste bajsa och kissa i ett dass.

Kitty: Meh, jag vågar inte bajsaa, ni kommer titta in.

Haha, hon verkar så jävla skön. =))

50-

Omg, fick först idag reda på att en snubbe väger under 50 kg fast lika lång som jag. Och jag är redan smal som en pinne väger MINST 54, det har varit mitt rekord. Jag ska försöka också att komma ned till den vikten =D?

Vad doldes?

Ja ni, vad var det egentligen som dolde sig på posten. Ett sko från Indonesien, som man har på axeln inte på foten! Väldigt nöjd, och det kom en vecka tidigare än väntat. Är inte det helt underbart!? Hihihihi, den var lite mindre än jag hade förväntat mig faktiskt. Men riktigt söt på ändå, får väl plats en tandborste, nycklar och plånbok typ. HAHA, nej också, som det ser ut nu har jag i min största mössa från TopMan och en skjorta från Carlings. Det går visserligen att få i lite till om man kämpar, men är det värt mödan? Nej.


Snoozarn

Nu har jag legat och snoozat i en timme drygt. Så hör man att det dyker ned post i brevlådan. Av något konstigt slag, pirrade min mage som satan och jag kom att tänka på att det möjligtvis kunde vara post till mig, en vecka tidigare än tänkt. Och jag hoppas och hoppas verkligen att det är det som jag väntat på, annars blir jag ledsen. Är helt upprymd nu. Haha.

Så jag tar mig en sväng till posten och checkar läget.

Hoppas hoppas!!

Paranormal Activity



Jag måste fan se omogna Paranormal Activity filmen! Diana, gå med mig!!

Klippoteket Styling Dust + Torrshampoo

(SE) Ökar volymen och ger en matt, kraftig stylingeffekt. Avlägsnar fett och fräschar snabbt upp håret när du inte har tid för en tvätt.

Bruksanvisning: Skaka flaskan ordentligt och spraya i torrt hårbotten. Borsta ur överflödig puder och styla som du önskar. Lätt att tvätta ur.

 

Det säger väl allt??? Hittade denna på City Gross i Bromma, där jag jobbar. Fett nice. Ska aldrig mer duscha. Nej, men den är ju guldvärd om man jobbar typ 7.45 på morgonen, och måste vara iväg redan sju för att hinna. Då är det bara att spraya i "dammet" och dra iväg, utan att bli rädd för förkylning eller liknande. Blött hår kan orsaka förkylning i kyla, om ni inte visste. Har ju testat den där Dust It Osis också innan, men håret blir som stenhårt typ med den och för mycket pulver typ fetar till hela håret ännu mer och morgonfrilla är omöjlig att få bort. Så denna är något att rekommendera, 50 lappen på City Gross, bara och komma förbi!

 

It's a MUST!


Svåraste

"Det svåraste som finns är att mista någon. Men man vänjer sig."

Hejsan snoppsan

Hihih, nu har jag sovit. Tror jag somnade runt åtta, men jag ska nog försöka sova snart igen, Myspys.

Vem går och använder "hora" till sin försvarsmekanik. Har dem inga andra repliker eller? Typ småbarn. Runt omogen-åldern. Bara för att killarna väljer den ena istället för den andra, så blir den ena kallad hora av den andra. Mogen flikka. Som att killarna använder ordet "bög" mot varandra. Haha. Roligt!

Jag kom att tänka på detta i och med att en fjåttis lagt till mig på FB, accept or ignore? Äsch, jag skippar det, är så hungrig!

Update: Ni kommer inte tro mig, men det blev en Big Mac! =)))

Svartsjukan

Jag förstår inte hur man klarar av att vara så svartsjuk?!

Ge upp istället. Det är bättre än att förstöra för sin partner. Om du älskar personen så, fan låt personen ha ett liv då. Det är inte en liten svartsjuka jag talar om, det är en sådan svartsjuka att himlen blir vit om nätterna, att emos blir levande, att mitt könshår blir ljuset, att ditt smuts blir rent. Ge upp snälla, det drar för mycket energi av din svartsjuka. Stoppa din svartsjuka upp i roooomphaan så kanske du ser framtiden!

Nu blev jag ännu tröttare. *Kliar arslet* Lägger mig i sängen, merpa om ni saknar mig för mycket. (A)

Matchpoint.vn

Jag är så trött - som ett flygplan i luften utan bränsle -, så trött att jag skulle kunna störta mjukt i sängen och tuppa av. En gudomlig krasch, vars olycka slutar i lycka. Med tanke på hur jobbtiderna är, så är det inte så konstigt att piloten alltid har autopilot till hands, som jag tror att jag har nu.

 

Som tur flyger man inte varje dag, ibland måste man ha båda benen på jorden och inse vad som egentligen händer. Till fots vandrar jag runt i mina tankar och undrar vad som komma skall, men ingen inspiration överhuvudtaget bland hjärncellerna. Istället för rött är det svart eller vitt.

 

Jag har varit borta hela dagen, ända sen 0700 t o m nu, inte från hemmet, utan från hjärnan. Inget går ihop idag, som om autopiloten har styrt oavsett vad jag velat eller har gjort.

 

Håret cuttades nyss, halva skallen ligger i dammsugarpåsen. Rätt nöjd, autopiloten verkar funka trots allt, men den verkar gå utför, för snart stängs hela jag och batteriet får laddas tills imorgon!


RSS 2.0