Valborg

Göttmos. Här har man jobbat hela dagen och är nyss hemkommen. Sitter och väntar på Pho, så jävla gott det kommer att vara. Inga majbrasor här inte. Kanske från min stjärt, men må inte vara lika effektivt men minst lika värmande. Jag har kommit in i en period där jag vill äta hela tiden. Helt fantastiskt, eller hur? Kanske beror på att jag tränar lite smått hemifrån. Riktigt nöjd. Imorgon är det samma visa, sen börjar en ny kurs. Jag börjar nästan bli lite taggad inför det.
Nu var maten klar, hörs mina vänner. Eller mina läsare.

G-Dragon


Swag - Something we asian got.

Time to wake up

Det är dags att vakna för min del. Det är redan kväll (natt eller?) och så känner jag varje dag, utan att ha den blekaste aning om vad jag har gjort. Uppenbarligen gör jag allt förutom det som är viktigt i mitt liv just nu. Tyvärr. Det är dags att damma av böckerna och installera lite kunskap i mitt system, tycker jag. Dock är det lättare sagt, än gjort. Men jag har ökat min vikt lite, har tränat, cyklat, gått och ätit som jag bör göra. Riktigt stolt över mig själv när det gäller den fronten. Annars väldigt besviken. Men det ordnar sig, oftast. Håll tummarna för Mr. T.

Today I don't feel like doin' anythin'!



Orange is the new Black.


Retard day



Aldrig varit med om en sån efterbliven dag på länge. Allt gick fel, allt verkligen. Först väcks man klockan åtta av att några håller in borren i taket i 5 långa och högljudda sekunder. Sedan missar man viktigaste föreläsningen för denna kurs, samt att bilen hade punktering. Då kommer man ingenstans heller. Sen ringer en idiot och snackar om spärrservice och försöker locka mig med att dem ersätter med pengar och skit. Vem fan bryr sig? Det värsta av allt är nog att prata om problem som inte ens finns. Man blir ju helt mospannkaka i pannbenet av såna diskussioner. PLUS(!!! som egentligen är ett minus) att folk har så jävla mycket luft och vågar komma med en sån idiotiskt kommentar när man redan är frustrerad. Det är som fråga om någon har ont, och om den personen svarar ja, då sparkar man till där. Ja, jag är fortfarande frustrerad. Och kommer vara det över detta skit ett tag till.

Peace out retard Town.

Mr. T


I just came just to say "Hello!"


Lovely weather

Trevligt att få träffa grabbarna grus i natt och alla dessa andra jag är bekanta med. Have a good life.

Look what I've found


Se vad jag fann i min fina resväska som är inne i förrådet året om, där jag förvarar kläder jag knappt använder. Det är bara hälften av shortsen, vet inte om jag kommer använda resterande och därför låter jag bli att plocka fram de tills jag behöver dem.

Vi som älskar värmen


Fyfan vad gött med värme. Det är inte okej att klaga, det vore mot människligheten och naturens alla lagar. Om ni klagar, då måste ni älska vintern och älska kylan när det väl kommer. Okej?

Jag har hunnit vara på stan idag och tömt mitt rum på alla kartonger som fanns. När jag blir sjuk, blir jag lite sisådär aktivare och vill ut och härja lite. Alla mina latheter liksom försvinner och jag vill få saker och ting ordnat, för jag hatar kaos när man redan är kaos själv. Det blir för mycket. Ja ni, vi var på stan och gjorde stan lite osäkert (iaf jag) med mina ben som sticker ut här och var iom att jag är så fet (sarkasm).

Jag bjuder lite på min härliga kropp idag.

Retard


Jag har varit helt retard idag. Inte gjort ett piss, förutom att ha jagat luft i det fina vädret. Har inte ens orkar slänga mian kartonger, som jag har planerat att göra i en vecka nu. Katastrof. Mitt rum ser ut som kriget i filmen Los Angeles Battle. Fail.

Huskur


Huskur måste vara det bästa som finns. Det är som att återfödas på nytt. Speciellt varianten då man sitter under ett lakan med en riskokare mellanbenen, där det ligger en massa skit i. Som att basta, men lite mer neandetalarnas stil.

Halvsjukling


Rätt snygg som sjukling? Kom hem 6 imorse, helt snuvig och ont i halsen. Det har hållt i sig tyvärr. Har druckit en kopp thé nu med massa honung. Får hoppas på att det går över snart, riktigt jävla snart. Har inte tid för dessa sjukligheter och latheter. Kanske ska gå och shoppa mig frisk, har ju trots allt ett fint presentkort som väntar på att bli utnyttjad. Och tur det att syrran har påsklov, hon står just nu och lagar pytt i panna till mig. Världens goaste!

Sad, so sad

Jag är för lat för mitt eget bästa. Att inte orka laga mat för sin egen överlevnad är som att inte klä sig för vintern. Det finns inte. Vad ska man göra? Införskaffa färdiglagad mat, som endast kräver uppvärmning i mikro. Hur gott är det på en skala? Och hur mycket energi och näring får man utav det? Om jag inte minns fel, så försvinner väl all näring under uppvärmning av mikro? Oh my godis, vad ska jag göra? Det är väl därför jag inte har orkat sätta igång med träningen fullt ut, samt att motivationen för skola endast går utför.

Vad säger ni? Ska vi säga att det är måndag idag, så börjar vi om allt från början igen? Vårsolen har maxat energin, jag är 21 och man blir inte "yngre" av att sitta och pilla i stjärten. Ut med tummen och in med Nalle Puh tänkte jag säga, vilket jag gjorde ändå och låter jävligt fel.

Hmm, vad säger man? Slå huvudet på spiken och dra vettiga beslut? Nu är det dags!


Phat jacket


Älska läder, och älska hans jacka.

21 as in Two One, Twone, TwentyOne, Tuan, Toan etc.

Hipp hurra, för idag har det varit min dag.

Skenet bedrar


Ser ni vilken söt boll man har odlat på skallen? Så ser man ut efter en dusch. Bara längtar tills håret är 3 dm längre dock ;)

Morningpic


Det var länge sen jag sov så gott. Inget borrande, inga oväsen, inga störande moment överhuvudtaget. Bara jag och mitt täcke. Därför bjuder jag på denna morgonbild. Det är jävligt soligt ute, blå himmel och träden ser gröna ut för en gångs skull. Det verkar arta sig fint idag. Då passar jag nog även på att tömma rummet på alla dessa kartonger som jag har infört på sistone. Känns som jag är nyinflyttad.

Snart fyller man också. Frågan är om man orkar hitta på något, eller om det blir att jobba sen hem och dö. Rätt överskattat med födelsedagar när det gäller mina egna i alla fall. Inte så insatt i detta med att ha kalas, tar gärna emot presenter dock. Nej, det får vara tills dess, för många timmar kvar. Ha det fint.

Generna


Tror ni jag har några gener för att få en snygg kropp? Jag tror det. Om jag bara orkar styra upp. Då kanske kläder sitter ännu coolare. Först måste jag bara ta tag i ätandet. Äter för sjutton gubbar ingenting! Omedveten svältning.

LolFit




Acne, Acne and Japan Creature

My life atm


Såhär har mitt liv, mer eller mindre, sett ut hela dagen. Två livestream på vänstra skärmen och en match på den högra skärmen. Lite trött i huvudet nu. Eller jävligt trött. Hehe.

Hard guys


Fan vad dessa grabbar ser hårda ut i sina jackor. Ge mig hälften av dem.

Hehe


Illusion


Här behövs det inte tränas. 8-)

Logitech HD Webcam C510


Fun!

I just want somebody to know

Visst har ni haft känslan då ni bara velat ta av er allt och hoppat i sängen och bara slocknat för stunden? Eller om ni ens har hunnit fått tanken att ta av er, utan bara velat hoppa in under täcket och kommit till djupsömn så fort som attans? Men när ni egentligen gör det, så tänker ni inte längre än att ni känner njutningen av att ligga rakryggad, med båda armarna slappt vid sidan av? Jag hade en sån moment inatt. Jag var så trött. Utan att tänka, slängde jag mig hastigt av mig kläderna för att sedan besöka bäste vän toan, för att sedan gå i människoide. Det gick så hastigt, att jag inte ens märkte av att mina kalsonger hade trillat av också. Naket gick jag mot toan och naket återvände jag. Kalsongerna lyckades parkera på sin plats, eller man kanske ska vända på det och säga att paketet till slut hann parkera på sin plats innan kroppen begav sig till viloläge.

Väldigt hysteriskt var det just då, in i läget då varningstriangeln kommer upp och flyger runt huvudet, när man inte vet bättre än att det tråkigaste är det roligaste.

Hej och godmorgon. Hoppas ni får en trevlig dag.

Who wouldn't take this?

Hej och hå! Vill bara dela med mig av hur jag såg ut när jag gick och handlade lite käk nyss. Vem skulle inte vilja gå en promenad med mig när jag ser ut såhär på morgonkvisten? Erkänn nu, lite sugna blev ni? ;)
Footlocker keps. Cheap Monday hoodie. Adrian Hammond linne. G-Star jeans. Topco strumpor. Converse skor.








It's all about give and take


Jag bjuder på en dagens outfit. Hoppas på att ni kommer med något bra också.
Carlings cirkelsjal. The Shirt Factory skjorta. Nudie jeans. Diesel skor.

Back in the game


Hej hej! Det var ett tag sedan vi hade kontakt. Hur är läget? Vad har ni gjort på sistone? Själv har man uppdaterat sitt rum titt som tätt. Mitt svartvita liv har med andra ord blivit omringat av skärmar, datorer och konsoler istället för kvinnor. Så är det. Är man en man, får man hoppas på att man alltid förblir en också. Skolan har givetvis varit en prioritering i sig, främst föreläsningarna. Men det har den alltid varit, vare sig jag har velat eller ej, så har skolan alltid varit en del av mitt liv.

Nåväl, vad har uppdateringen bestått av då? En stationär, skärm och en mus, plus en jävla massa städning. Lite fräschare inför våren och alla dessa lökiga brudar. Dock har jag inte "hunnit" (ja, jag har varit lat också, det ingick när jag föddes) plasta av varken min skärm eller min burk. MEN! Om jag behåller det så i två år till och tar av det då istället, då blir det som att jag har införskaffat ännu en ny skärm och en dator. Hur smart är inte det?

Aja, tillbaka till skolan. Nu drar jag ett brum brum förbi alla dessa vackra kvinnor i sina heta Mercedes, BMW:s osvosv och visar med ett leende på läpparna hur trevliga folket har blivit på sistone. Keep it up people. Så säger jag adjö för denna gång.

Illusion


Asian gangster


You'll never do the same.

Det är en fråga jag alltid har haft krypandes i tankarna och det är vad spelar det för roll om jag ska upp eller ned när jag åker med hissen? Jag menar, det är ju folk som alltid frågar om man ska upp eller ned när hissen stannar vid ens våning. Ska du stå och vänta om hissen ska åka motsatt den riktning du ska åt eller? Du kommer ju fortfarande få vänta minst lika länge på din våning som i hissen? Förr eller senare åker du ändå med hissen, därför förstår jag inte grejen med att ställa den frågan. Gå in bara och låt algoritmen av hissen välja vilken riktning du åker åt först. Som man brukar säga, efter regn kommer solsken. Ja, har man åkt upp, kommer man till slut att åka ned.

Word. Im out.

Acne

Skönaste kallsipperna jag någonsin har haft.


Outfit


From top: Cheap Monday, Korea, Korea, Adrian Hammond, Cheap Monday, Korea.

Dickheads

Vad är det med dagens människor som bara lever på rutiner? Om det finns en annan utväg, som går minst lika fort som den man är van vid, varför kan man då inte gå igenom den utan att bli så jävla upprörd? Det är som att gå ut genom dörren till höger istället för till vänster. Jag blir helt tokig på dessa. Då måste dem givetvis så DISKRET som möjligt sucka och stöna, som om jag vore en alien med ögon i röven och inte kunna se det. Plus dessa som tror att världen kom till enbart för dem, alla skall göra allt som dem säger. Om inte, så blir dem stressade. Vad i hel...!! Sug min pistol tills den skjuter istället.

Alla är älskade

, men många vill bli älskade av fel personer. Det är egot som väljer det. Man vill ju inte ha det man redan har och inser vad man egentligen ville ha när man har förlorat det man hade. Här uppskattas inget. I den logiska världen, är det förståeligt att alla egoister är egoister. Varför skall man slösa energi på att bry sig om andra, som ändå tar det för givet och bajsar fullständigt snett på vad man gör för dem? Folk är så jävla otrevliga.

Word. I'm out.


RSS 2.0