Systeryster

Söt syster man har va? =)) King! MJ inspiration is IT!


T.T the Vietnamese

Lite roligt att hon snackar vietnamesiska, trodde verkligen inte hon kunde det. Men men, man vet mycket mindre än man tror! Tydligen är den skitgammal, men jag skiter i.


<3 barn

Så jäfla sliten jag är idag. Lade mig sjukt sent för att jag trodde jag skulle få sova ut idag, men blev väckt typ efter 5-6 timmars sömn. Och när man är trött, är man typ drömmande vart man än går eller gör. Jag var helt snurrig när jag var på jobbet idag, men sen kom en unge, världens sötaste och log så sött, då vaknade jag till. Haha, ungen väckte mig till liv typ. Jag blev fett glad av att se henne.

Jag vill också ha söt unge. Någon som vill öva på att göra barn? Så kanske jag får någon nice senare.  =))

Juicy

Roooompaaaah! Helt saftigt, eller vad? Chok fin bak, ingen trafikolycka. "Gimme gimme the arse of the midnight." Buhu, jag blev väckt för att åka och jobba! Ses ikväll söta rooooompooohr!


Japaner..

Okej, det finns alltid en person för alla, men detta är väl ändå droppen? Ska kan göra hål i skärmen och ha sex med henne där eller. Då är det fan roligare och runka till sömns. Typiskt japaner, alldeles för många år före alla andra, och det ska alltid gå i överstyr på ett eller annat sätt. Gifta sig med en karaktär i ett spel. Haha, fan vilken annan kille som helst som lirar spelet kommer ju kunna spela med henne. Bäst han inte är svartsjuk!


Inte igår

Det har gått halva mitt liv sen jag plattade mitt hår sist, så jag tog mig tiden och testade igen häromdagen. Och så här blev resultatet, ska jag fortsätta? Det var dock skitjobbigt, brände mig så fort jag rörde plattången, håret är så jävla kort och jag vet inte hur man gör längre. Förmodligen bara platta?!


HAHAHAHAH

Hahahaha, fyfan. Sitter och ser repris av Paradise Hotel. Typ XL eller något konstigt. Det roliga är, fan vad  stora bajsklickar hon måste ha lagt på toan, den där Fransceska eller vad hon heter. Det vägrades spola ned. Hahahahaha, fan vad nytigt, hela fucking Sverige ser det. Så jävla  bra. Bästa hittills av programmet!! Helt jäfla stopp i TOAN, hahahahah. Aldrig lagt så mycket/stora bajsklickar, ofta maan skyller på pappret ! =D=D=D!!!



JAG DÖÖÖR! HAHAHHAA, bästa! På riktigt!

Its time

Det är fan dags att jag gör något med mitt hår alltså. Så jääävla trött på det. Måste fixa något nice! Speciellt nu när det är så kort. Man måste ha antingen tålamod och låta det växa så man kan göra något då, eller styra upp något nu!! Vad tycker ni?? Spara och styra upp sen? Eller göra något kul och kort med håret??

Rumptorkartorrt!

Fy satan, jag blir alltid som en himla rumptorkartorrtpapper varje gång jag äter fett. Känns som jag ligger och andas sand i öknen. Typ halvdöd, och det enda jag söker är vätska. Kan ni tänka er det framför er? Usch, känner ni också så av fett? Törstig som en flodhäst.

Fast livet är betydligt mycket lättare. Jag har ju vatten bara jag tar mig ett steg utanför rummet. Hhihi, nu ska det drickas så jag kissar på mig inatt. Wish me luck.

Stolt

Jag kom på en sak till som jag gjorde igår som jag är väldigt stolt över!

Allt blev så himla försenat igår, och jag förväntade mig inte alls trafiken just då på vägen till jobbet, men för sjutton kvinnor, det var kalabalik!! Jag haade inte ens kommit upp på vägen det brukar vara stopp på, utan det var stopp ända ned till e18 mot Oslo. Helt förjävligt. Men jag stod exakt där jag kunde köra en annan väg. Jag tänkte: "Fan, det tar en kvart att komma fram till nästa avfart om jag är där uppe vid stopp, hur lång tid tar inte det minst dubbla vägen ifrån?" Så jag riskerade och körde av från den vägen som jag brukar ta och satte på GPS'en. Men den sa "Vänd!" hela tiden. Och gissa vad? Jo, jag stod emot och sket i att den sa till mig att vända, så jag körde bara iväg och kom till Sundbyberg som jag hört var nära, så jag tog den vägen och bara körde på. Till slut kom jag fram ändå, och det tog bara 10 min, medan det förmodligen hade tagit minst en halvtimme innan jag kommit fram till jobbet. Jag kom fram utan att komma försent till slut, fan vad glad och nöjd jag blev. Hade aldrig kört den vägen och bara råkade hitta. GPS'en kan man inte alltid lita på. Kör på magkänsla eller instinkten, så kan det gå lagom bra! :) Det gick bra för mig, once in a  lifetime experience!

Erkänn, lite proud är ni över mig? ;) Ni förstår inte hur glad jag blev! Haha, blir så glad när jag tänker på det.

Middag dagen efter löning

Hej och hå, idag blev det inget annat än donken till middag då. Ja, jag åt precis min middag, och ska sova snart.  Så jävla trött från idag alltså.

Förstår inte folk att man inte MÅSTE handla löningen eller dagen efter? Lär ju vara mer kaos till helgen. Dem fattar väl att halva Sverige kommer att handla på löningen, och klart som fan att det blir mycket folk, och klart som fan att det kommer ta längre tid, och klart som fan att det kommer bli kaos om hela fucking idiotvärlden, eller Stockholm är största whine-gruppen i hela Sverige!!

Fortsätt läs!

Och vilken jävla människa skulle handla fem minuter innan stängning en hel kundvagn full med mat utanför Stockholm? Inte en enda kotte. Det är helt obeskrivligt vad 08or är stressiga och alltid sista minuten. Jag förstår halva Sverige som kommit till Stockholm känner sig stressade när dem går här, alla jäktar som tjuven försöker smita ifrån farbrorn. 

Det är onekligen många människor som gör något bara för att göra, dem har ingne som helst aning om vad hälften av det dem gör är för något.

Hihihi, ursäkta mitt språk. Jag whinear inte, jag bara berättar hur jag har haft det idag ;) Jaja, jag whineade LITE. Ja, okej då! Jag tycker om er också. Godnatt, glöm inte att borsta tänderna och ta deo, det luktar.

Fortsätt läs!

Juste, det är heeelt sjukt. Hon måste vara så hårig under armarna. Det är en brud som luktar mer än en uteliggare nästan. Har jag ryggen emot henne och hon går förbi mig, jag skulle typ: "Happ där gick hon." Mitt toalettbesök luktar bättre.

Juste! - nu skriver jag förjävla mycket - det hände något lite flummigt idag på jobbet. Det var en tant som hade köpt toalettpapper, men det står toa på hennes "skärm". När hon fick syn på det ropade hon ut: "Juste, fick jag med toan nu?" Haha, jag tittade på henne, och min kollega tittade på mig och vi typ fflabba efter hon hade gått. Och min kollega tänkte: "Men Tuan står ju där", haha, det var lite skojigt just då.

Tack för att ni läste! Godnatt.

All in one

Wazup!

Är -e nice väder idag eller vad? Dock kallt som intryckt penis. Jobba jobba snart, OJ nu gick larmet, ska vara på jobbet om en timme SENAST. Jag hatar att jobba sent, sjukt lök med det. Typ läggdags när man kommer hem varje dag, kul liksom.

Och jag har varit så himla lat med ätande på sistone. Det är tråkigt att äta själv, ingen aptit när man sitter med  gaffeln i hand och bara önskar att det satt någon brevid och åt.

Skulle nog aldrig klara av att bo ensam, eller hade nog klarat av det fysiskt, men psykiskt, hade blivit galen, typ anorexia Tarre. Det vore lite snyggt va?

Dock hade det varit lättare att få in folk när man bor ensam, nu har jag knappt rum för någon utom mitt feta ass ;)

What to do? Win the lottery.

Första advent är snart, är man taggad? Inte jag, inte. Har ni börjat dekorationen än eller? Undrar om jag kommer ha lust med det överhuvudtaget i år. Ingen jul utan snö, och tomten var tydligen fake, så det var inget roligt längre. Vad gör man då? Spela Fifa på PS3 typ. Haha YEY

Nu har jag skrivit massa skit som bara dök upp under skrivandets gång, kul va? Hoppas ni njuter av eran dag, jag ska njuta min dag på jobbet och vänta på massa klagomål. Haha. Det är alltid roligt och inte bry sig.

Smek din bröstvårta.

ShoppaSnabbt

- Varför har ni avstämningar? Det förstör hela principen med att shoppa snabbt.

Men idiot, fan tror du? Annars kan ju alla springa ut med halva kundvagnen betald och resten av halvan obetald. Och det är väl klart som fan att man ska scanna varje sort för sig, fan vi har beställningar och göra. Kul om alla skulle scanna in apelsinsmak, så står det i statistiken att bara apelsinsmak har sålts, medan äppelsmaken är majoriteten av mest sålda. Soft, så beställer vi bara in apelsin. Skulle ju vara bra!

Trött man blir på egoistiska människor. Dem är glada när det går bra för dem och när dem slipper det värsta, men när det väl är deras tur så slänger dem ur sig allt dem har för att trycka ned en. Inte för att jag fått så mycket skit än, men en kollega blev helt tårögd idag, hon stack på rast extra tidigt för att slippa all skit hon fick efter alla avstämningar.

Inse, det är datorn som bestämmer och INSE att det är FUCKING DU som scannar inte vi. Jävla idioter, titta er för när ni scannar. Könshår i munnen på er. Och era mammor har mustasch.

Annars mår jag bra!! Tar inte åt mig av sådana idioter, men det är kul att berätta hur dumma folk är ;))

Im back to black

Juste, jag färgade håret igår. Påminde mig själv just genom att se mig själv i spegeln. HAHA, glömde helt bort det. Nu ser man ut som en svenne med svarthår. Lite skumt, men ska bli skönt att inte färga något mer. Nu ska jag låta håret växa förfinas och sedan blir det Tarre back in old times ;))

Stäng röven

Hur kan man vara så beroende av vädret?? Fan helt handikapp typ. Speciellt Tele2, dem typ ligger i riskgrupp 1. Behöver ju isoleras från allt skit snart, ta vaccin mot vinden. Så fort det är dåligt väder ute, är det ingen jävla signal på någon kanal. Trött man blir på otekniska grejer. Boxern är säkert bara en leksak som dem försöker komma in i teknikens värld med.

Suck, jag var uppe till tre-fyra inatt. Typiskt att man ska väckas av sirener så här dags, hade planerat att sova tills en timme innan jobbet. Men självklart har dem ju stängt ned helvetet. Stäng röven så inte vinden kommer in, klart det skadar på Centralens mage annars. GE MIG KANALER, ska fixa ersättning på lådan!!

CP1

Jag är typ cp när jag kör, verkligen. Gasar för fulla muggar och typ tittar ingenting!! Som nyss när jag körde hem, typ fem rödljus på rad, jag typ missade två av dem och tvärnita på båda ställena. Ena gången körde jag så fort att min tvärnit stannade i korsningen. Fast det är ju helt dött ute nu så här dags på en vardag, som tur är. Helt otroligt, fattar inte hur jag har fått körkortet ibland. Skum som man är i trafiken bör man inte få köra! Men men, alla är inte så hightech som jag! =D

Och alla som tar saker. Vad är det med dem? Fan dem blir så giriga att dem fortsätter tills dem åker fast, så jävla klantigt. Har man lyckats, fan softa med det, lägg ned eller gå till en annan butik. Helt sjukt, att man inte skäms.

Femtiofem!

Min frukost innehöll lingongrova, philadelphia och min kropp.

Jag stod och beundra min kropp medan jag åt på min grova. Okej, beundra var lite att ta i. Men jag titta mig själv i spegeln och tänkte: "Fan har hänt, så jävla smal!" Sist jag sa så, såg det tydligen bara ut så, men vägde densamma. Men idag ställde jag mig på vägen med mackan i handen. Ändå vägde jag bara 55,3! Då är ju något helt snett.

Men vad gör man, ska jag börja öla eller? Kanske enda sättet att feta till mig. Eller kanske träna. Om jag ändå kunde sätta en del av vaderna på min överkropp. Då hade det varit perfa och väga 55.

Duscha och shoppa. Puss

Smallvilleitis

Mitt snooze bestod av Smallville. Clark har inga krafter kvar, och är tillsammans med Lana. Chok nice. De knullar lite och så, båda virgins. Hehe

En scen:
Clark smällde till Lex Luder för att Lex inte litade på Clark och gjorde ett test genom att släppa lös tre galningar från finkan. Sedan lyckades Lex smälla tillbaka, och Clark blödde för FÖRSTA gången. Då dog alla teorier om Clark sedan början. Ägandeform.

Clark kommer sedan hem till Lana med lite blod på läppen.
Lana: What happened?
Clark: I was saying goodbye to an old friend.
Lana: Have you ever heard about handshake?

Haha, så bra. Fast jag tyckte inte det var roligt längre. Det var roligt när det hände, så detta inlägg sög ju. Tack för att jag fick slösa eran tid. Nu har jag massa tid tillgodo.

New moon

Var på bio Camera med denna snigging. Det blev New Moon idag, rätt bra. Betydligt bättre än den första i alla fall. Men det var kul att få träffa dig Diana. Väldigt trevligt att vi fortfarande ses efter skolan och allt. Jag vet att ni är avundsjuka, om inte bör ni vara. Hon är Queen of the Kings =D

 

Diana, she's a must!


Sean banan


"Jag tänkte bara ställa lite frågor inuti dig"

"Ruuuumphaa, äääääähähäääähä"

"När lammen tystnar, ääääähäähääähää"

"Eh hur många rum har din bondgård?" "Fem rum" "Phaaaaaaaaaaa"

 

HAHAHAHAHHAHAHAHAHA


Snigeln

"Det är inte farten som dödar, det är smällen".
Eller på Engelska:
"It´s not the fart that kills, It´s the smell"
//Miss something

Jag läste just citaten ovan i ett forum. HAHAHAHAHAHAH, jag dööör!! Det är ju samma innebörd, men det är så jävla roligt. Det får ju hela översättningen att låta svengelska. Och jag ser folk framför mig som skulle översätta det så, utan att tänka sig för. =) Typiskt Tarreskämt.

"Utsidan ger insidan ett hopp, men det är insidan som ger utsidan ett dopp." /Tarre
"Utsidan ger insidan en chans, men det är insidan som ger utsidan sin glans." /Orginal

Erkänn, bra? ;)

Out for a ride

Så slö morgon. Sovit typ sex timmar, kommer vara sååå trött imorgon, IGEN!

Har hunnit äta frukost nu, efter två timmars snoozande. Tänkte sätta på mig lite kläder, man kan inte sitta i kalsonger längre känns det som. Det är tillräckligt kallt för att kunna ha myströja och ett par sköna brallor på sig. Ett par strumpor, it's a MUST!

När kläderna är på, ska jag nog ta bilen till en bensinmack och tanka lite och sedan ta den där stora svängen förbi bland annat en frisörsalong och kolla vad dem säger. Det är en asskön brud på  Pink & Black som gav värsta Tarrepriset förut, vi får se om hon känner igen mig och är sugen på samma pris. Annars kan hon smaka få lite Pink & Black. Haha, nej då, hon är snäll.

Så ser ni en guling ute på frifot, so.. just caaaaaaaall myyyyy name (8) uh-uh..

WAZAAAAAh Tarrefucker =)

PillarEN

Ja, jag gillar och pilla som satan.
Det är både nice, godt och mys. Därför satt jag och pilla på min blogg, och den blev helt annorlunda, visste inte att bloggen hade känslor. Men men, folk byter ju personlighet lite hur som helst, varför ska inte mina söta blogg få byta?

Nu ska jag fan sova typ, äta lite innan kanske. Är så hiimla hungrig, sugen på en donken. Bio med sniggaste Diana imorgon. Blir inte ni lite avis eller?

Pussa på.  Godnatt-tå. Jag gå, du få, jag slå, du blå. HIHIHI hej då!

Blont > Svart

Kan man färga ljust till svart utan att det blir grönt? Hur då isf? Måste jag gå till frisörsalong?


Tattoo?

Kan ni tänka er en tattoo på min fina bröstkorg? Haha, sjukt sugen på en tattoo må' jag säga.

Bio?

Jag är så övertrött att det är oförklarigt, näst intill obeskrivligt om inte jag visar det fysiskt. Jag skulle kunna sätta på mig min största vinterjacka, sätta mig på en parkbänk, säga hej till dem fem första som går förbi och sedan drömma att jag säger hej till resten som vandrar förbi. Frågan är om jag orkar hålla mig uppe efter jobbet. Men bio någon? =) Jag vet dock inte vad som går på bio, men men, finns väl något skumt eller roligt att se på iaf? 2012 vill jag inte se, för den såg jag förra veckan, jag sov introduktionen och vakna tills det börja hända något.

 

Ska det inte räcka med åtta timmars sömn? Eller är jag trött från gårdagens sömn? Sicket dilemma, we need Sektor 7 to investigate the situation.

 

Förresten, kan någon bara komma över och rensa min garderob med en traktor  eller något? Kanske dra med er garderoben också, så jag slipper ha kläder överhuvudtaget. Så kan jag ha samma plagg varje dag, hela mitt liv. Det vore så enkelt. Kallsipperna kan ni dock lämna kvar och strumporna. Jag älskar strumpor, dem är så sköna!


Godnatt.


Sugen

Fett sugen på mycket, men jag vet inte hur jag ska prioritera!

- Shoppa
- Bio
- Färga håret
- Köra utanför Sthlm
- Träna
- Linstest
- Fixa linser
-
-
-
-
med mera..

Bajsprat

Vad är det för skitsnack folk for ur sig egentligen?
Är det en massa teater som är dagens mode eller?

Fan väx upp och börja tala sanning istället. Iofs ljuger DE bara mer ju äldre DE blir; DE hittar nya knep att komma igenom med sin lögn. DE bör ta penis-celin mot det typ.

Aja, trött. Drar till jobbet och äter frulle. Ses efter 18. Naat, tänker inte träffa er ;)

Bestämt!

Jag har bestämt mig för att färga håret svart, och förbli svarthårig så länge håret inte blir grått av sig själv!

Detta sker till löning, så ska jag sluta färga. Om jag mot förmodan skulle färga, snälla kom och raka mitt hår då?

Får verkligen nostalgi när jag tittar på gamla bilder!!! :((((( Pussa på mig?

Tack och hej, lever en tjej?

Thierry Henry = idol


Hahaha, sån king han är. Alltid varit min idol!!

Error?

Såg ni mina två videos jag lade upp med två kärringar som inte kunde parkera?

Jag har iaf sett de, och de är skitroliga i min mening. Men igår när  jag satt på parkeringen och väntade på morsan - för hon hade ett ärende att göra - så var det två kärringar som satt i världens minsta bil, i storlek med SMARTbilen, fast mindre tror jag (vilket påminde mig enormt om de små klippen). Kanske inte var mindre, men den kändes verkligen så. Skitskumma människor! Den ena hämtade upp den andra, hon kör över korsningen och stannar till för att plocka upp vännen/släkten/eller vad man ska kalla det, jag vet ej! Sen i en jädrans fart backar hon tillbaka, över korsningen igen, och kör upp på trottoaren och nästan ned i diket. HAHAHAHA, till min förvåning öppnade jag ögonen extra mycket för att se om det var sant. Så körde hon iväg. Den var så jävla liten också, så allt kändes som ett snabbspolat filmklipp. Givetvis brast jag ut i skratt, men fan. Hahahaha, så tomteskumma människor det finns.

Äkta Error på dessa människor.

Sean på ärende


Hans ärende passar så himla bra på min blogg, så här kommer ett till klipp på honom =D!!

1,2,3, testiklar, 1,2,3


HAHAHAHAHAHAHHAAH

Nyvaken

Vaknade inte för så länge sen faktiskt.
Var på möte 8 i morse, även fast det var min lediga dag.

Vi skulle egentligen åkt iväg och handla innan, när min syster hade kommit hem. Men jag föll ned i min sköna säng och däckade totalt. Så det blev en sen shopping åt mamma. Jag har ju inte fått sova ut, så då är man ju inte helt vid medvetandet.

Syster: *tittar på registreringsskylten som kör framför* Kolla han är DUM, (fast det i själva verket stod OUM).
Jag: Är du blind eller? Står ju oouuuhm!
Syster: *skrattar* ahaa!
Jag: Snea ögon du har fått av dina lugga
Syster: Lugga?
Jag: Lugga? Vad heter då?
Syster: Lugg!!!
Jag: Jaha, juste!

Mog1

Ett!
Vem kör med helljus på en motorväg när det finns tillräckligt med belysning och alldeles för många i trafiken för helljus? Jo, en idiot. Han hamnade bakom mig på något sätt med helljuset igång hela tiden, vet inte om han gjorde så medvetet eller om han var blind. Dåligt mörkerseende kanske det var, men då får han fan ta och åka kommunalt på vintern. Ljuset håller sig uppe kanske någon timme, vilket det inte ens har gjort alls dem senaste veckorna. Hur som helst bländade han mig så mycket att jag knappt såg något av vägen, kändes som det dök upp stjärnor på mitt tak när jag till slut lyckades köra ifrån honom. Men men.. Alla är ju inte så smarta.

Två!
Såg nyss Vänner. Ross skulle precis gifta sig med Emily, meen han säger Rachels namn vid eden om att dem förevigt skulle ta hand om varandra och blablabla, oavsett mage. Hur lyckas man med det? Värt och gifta sig för att man är desperat och är lycklig en kväll. Tror jag såg något avsnitt innan när han frågade henne, då ville han bara gifta sig typ av någon dum anledning. Haha, ska man gifta sig får man väl ta och gifta sig med någon man verkligen vill gifta sig med, om man nu har chansen att välja?? Att man ens tänker tanken av att gifta sig när man har två pers i skallen. Polygamitankar eller, tycka om ena och gifta sig med deen andra ;) Så har man sex med ena och tänker på den andra under tiden. Kanske funkar, ska testa (A)

Tre!
Jag har möte på min enda lediga dag i veckan klockan 8 på morgonen, hur otur kan man ha?? AJja, sova typ! God natt och god chips.

Middagssovarn

Jag ska förbli ett barn tills jag dör. Jag förstår inte varför, men jag sover typ alltid middag när jag får chansen. Det är så konstigt skönt, typ enda stunden man kan sova gott, med lite små ljud här och där..
När  man sover på natten, då måste man sova X antal timmar för att överleva dagen och nästkommande dag. Men sover man middag kan man sova lite snabbt och vara pigg som en lärka därefter. Så är man inte slit när man vaknar heller typ. Ungefär så känner jag.

Aint shit

Helvetes dumma box.

"Im so tired of using technology". Fan, vem har tid och ringa för att whinea på fucking  dumma saker som de skapat. Och världen vi lever i behöver sånt här shit, speciellt i Sverige, och så ska de medvetet göra något operfekt för att de ska tjäna pengar på ett eller annat sätt. Dem enda stunderna jag har kontakt med boxen eller idiotcentralen Tele2, är när typ 90 % av Sverige är och jobbar eller i skolan, eller vad de har för sig där ute. Och då är inte jag heller henma. Fan så dum uppfinning. Jag ska bli systemutvecklare har jag kommit på.. Så ska jag styra upp dessa dumma tekniska saker.

Jag ska bli teknikens värld. Se upp!

Sammanfattning av min text: Ingen signal till någon kanal.

Orka sura

Fan vad folk surar, det kan inte bero på vädret. Lackar och målar 24/7 typ. Ska måla en glad mun på deras ansikten nästa gång. =D

Vad händer annars då? Fick sluta tidigare idag, inget folk som handlar, alla är fattiga just nu. Bara och vänta tills löning. Men Diana verkar ju spårlös. Vi skulle ju leka, vart är du? :O Vägra svara på mobiletten också! Typiskt hon, får säkert svar i övermorgon eller något. Haha,  hon är snigg iaf, ni som inte visste det. Kan inte vara många..

New denims

Lookin' like you like what you see, won't you come over and check up on it?


Hissen kom upp!

Haha, nu kom jag ju på vart John var ifrån. Nu menar jag John från Paradise Hotel, har fan lirat fotboll med honom. Stor grabb som bara djurar, det är bra det :)


Till dörren

Fick min  beställning dörren idag.
Väcktes av att han höll in plingan tills jag kom och öppnade dörren.
Helt borta var jag.

*öppnar* - Hejsan
- Tjena, *pekar på mitt namn*
- Mm *ena ögat öppet*
- Namnförtydligande och underskrift, tack.
- Ok. *ser ingenting, allt är natt och stjärnor*
Jag står och försöker verkligen fylla i, och lyckas till slut med att skriva tuaM och nguyeM.
Sån klant alltså, pussa på mig?

För er  som inte förstod heter jag fortfarande Tuan Nguyen

Dum i pannbenet

- Nä nu kommer jag
- Tänk på något äckligt

Hahaha, då är det fan sovfräs om man tänker på något äckligt, inte fan är det ståfräs iaf.

Seg och trött

Kom nyss hem från mötet med jobbet. Fan så sliten man är efter sprutan/vaccinationen, känner mig helt snurrig, och påväg att bli sjuk/febrig. Jag ligger just nu i sängen med skjorta och jeans på mig under täcket, skriver med ena armen, orkar inte lyfta på den andra. Det gör svinont, som om någon har slagit till miin nerv i axeln. Helt fucking ur led, ska jobba senare, så jag tänkte sova en stund, gick upp alldeles för tidigt imorse.

Godmorgon/-dag

Women

Hahahahahaha, bästa är slutet på båda, men på andra dör jag av garv när hon nöjer sig med sin parkering. HAHAHHAHAHAHAH!!!


Cirkus

På City Gross idag kom det en skön snubbe och verkade lite förvirrad av allt folk och kaos.

Snubbe: Är det jubelium idag eller?
Jag: Eh, nej, vad tänkte du?
Snubbe: Det ser ut som ett cirkus här.

Haha, alla bara stod som dumma frågetecken, och skratta när han stack.

Kurrandemage

Så jobbigt, man somnar verkligen inte på kurrande på mage. Så sprang iväg och tog mig en knäckemacka och en skrattande kon ost. Eller är det smör? Nej, smakar ju ostigt och tjockt. Måste nog vara ost.

Hehe, nu skrattar jag ju som en ko och knäcker som en macka, kanske jag somnar godt som en gris nu.

Orkar verkligen inte jobba imorgon, varför kan jag aldrig säga nej? Så dumt, jobbar ju bara åt dem arbetslösa helvetes stämplare. Sjukt ovärt, så ligger dem där hemma och fetar sig med fetost och chips. Lata fanskap. Jobba svart är nog roligare. Ska testa på det. Någon som anställer? Jag kan flyga helikopter och sånt :D

Tarre

Film sen sova, typ. Jobba imorgon igen, typiskt. 12-20: im busy.

If the world would have been monochrome, I would look like this.


KingKee

Kära Kee ringde mig idag och behövde lite hjälp med att köra lite. Han skulle nämligen lämna in ena bilen för däckbyte och något mer, som skulle ta någon dag att klargöra. Jag blev lite seg och kom lite sent, och med dumma trafikanter blir det inte bättre och går inte fortare.

Jag kom fram till slut iaf, hämtade upp honom, körde honom till hans andra bil som är oanvänd på ett bra tag. Den hade ingen ström kvar eller något, batteriet bland annat var helt dött.

Eftersom jag hade min bil där kunde jag hjälpstarta hans bil igen via min bil. Men det roliga var att vi aldrig hittade batteriet. Haha! Så jävla kul alltså, vi stod där som två fån och bara letade och letade, skrattade och skrattade.

Kee: "Det här tar priset, en bil utan batteri"

Sedan ropade vi på en annan som höll på med sin bil också, och bad honom kolla om han hittade något batteri eller om vi två var blinda. Han hittade inte heller batteriet, då stod vi alla där och skratta och undrade vad det var frågan om.

Smart som jag är tar jag fram handboken till bilen, där ser man bild på batteriet, men inte vart i bilen den ska vara. Så står det smått inom en parantes "i bagageutrymme".

Jag: "Hallå, det står bagageutrymme här!"
Gubben: "Ah, mycket möjligt att det kan ligga där bak"

Vi springer bak och fattar ingenting (FRÅGETECKEN), öppnar alla luckor och ser varken eller, men det fanns tydligen ännu en lönnväg, och där låg batteriet ensamt och oskyldigt. Allt gick bra till slut, Kee fick igång sin bil och allt var frid och fröjd.

Förstörd

Hahaha, fan vad skämmig hon har blivit. Det trodde jag aldrig. Inte samma människa jag pratar om som inlägget innan.

En annan sak, det är en tant som VERKADE skitsnäll. Men fan hon har alltid varit skum i mina ögon på något sätt ändå, hon var helt enkelt för mycket. Och nu är hon utesluten från våran butik. Fan så skum tant alltså, därför hon var så jävla snäll mot alla, för att ingen skulle misstänka något. Snattaren x 1000 =D.

Och dessa små flickor i femton års åldern. Kan man vara så desperat att man går in i en livsmedelsbutik och snattar 3,5or eller vad är. Säkert akoholfritt cider. Så fail alltså.

Plus kärringar, fan tror de att de är? Trycker ned yngre för att de tror de är bättre för att de är äldre. Fan alla är nybörjare någon gång, en kollega fick asmycket skit på jobbet idag, helt sinnes. Hon gjorde en miss, fyra jävla kärringar hoppade på henne. Det var ju de som klantade till det själva, försöker handla fler än max. De förtjänade att lägga ned tid att åtgärda det. Otroligt, är det tillåtet att vara respektlös för att man är äldre, inte undra på att de får skit av ungdomar. Surhelveten =D

Trött på sådana alltså, nu ska jag njuta av min helg, är någon på?

Wonder why

Inte undra på att hon får den skit hon får, hon förtjänar ju det.

Man får alltid tillbaka, förr eller senare. Bara att vänta och se.

Pianot


Hahaha, sån king idé. Jag skulle gärna vilja vara där. Dock lär dem har tagit bort det.
Däremot är det fan sant, glädjen ändrar ens beteende enormt. Exempelvis vädret styr mycket över ens humör, och det märker jag verkligen på jobbet. Ingen glädje när vädret är grått och fucked. Men, då får man ta fram sin charm och styra upp dem ändå. Sånt är livet!

Nippleslip mannen


That's how I work it! Sleep on that, and you'll get your hair styled for the day.

Marabou Vinter Limited Edition

Har ni sett på maken? En vinter version av marabou med smaktillsatser av julkryddor: ingefära, kanel, kardemumma och kryddnejlika bl.a. Kanske inte den bästa versionen av marabou, må jag säga. Men smakad är den nu.

Har ni smakat på den? Vad tyckte ni?

Drivarn

Kunden jag drev med

Han ba: Premiär idag.
Jag: Jaha, det har gått bra och scaanna ändå eller?
Han: Ah
Jag: Ska du betala med kort eller kontant?
Han: Kort
Jag: Då kan du börja med att ställa t illbaka scannern
Han: Aha, vart som helst eller?
Jag: Ah
Han stoppar ned
Jag: Nej satan, nu blev det ju fel.
Han: Åh nej och försöker få upp dosan igen
Hela city gross dog
Han: är det så ni gör, driver med era kunder? =D
Jag och halva butiken: HAHAHHAHAHA

Så trött

Jag är så jävla trött på alla dessa människor som växlar mellan två helt motsatta personligheter på nolltid. Ena stunden säger de något positivt, andra stunden visar de något åt sjumilaskogen. Det är en av anledningarna till att jag inte litar på en enda jävel på denna jord.

I'll gif u up guys.

Kisset

Haha, jag dör alltså. Kissie är bra på att spela teater måste jag erkänna. Nu har hon fått halva Sveriges ungdomar att tro att hon TROR att hon var först med nörd-brillorna.

So two years ago!

Läsarn


Så ser man ut när man läser. Tjockt nice?

Avocadoshake?


Vi hade någon avocado kvar, så mor gick och gjorde en shake av det. Kanske inte det godaste, men det är gott once in a while.

Dock älskade jag det när jag var yngre, runt tio strecket. Har ni smakat?

Svullet ute

Att vara svullen är så last week. Min svullnad är borta, helt underbart. Och stygnen i käften är också borta. Togs bort idag, tog typ någon sekund, dock var dem försenade i 20 min, så det tog ju sin tid trots allt.

Jag ska kolla om jag får tag på en snygg svullen bild. Annars får ni fantisera över hur det såg ut. Typ Quasimodo fast i ansiktet.

Hoppas jag kan äta normalt igen, så det inte gör ont när jag äter. Då gråter jag blod. Har ju gått ned några kilos denna och förra veckan. Bra jobbat va? Nu är man myspellen i sängen. Någon sugen?

Sniggt jobbat

Hejsan hejsan, beklagar att jag har varit uppdaterad som en snigel med bloggen. Men kul att ni kollar in iaf!

Har hänt mycket på sistone, man orkar typ inte skriva något här då.

Idag fick jag äntligen sova ut, typ 14 timmar. Nytt rekord, hade kunnat sova vidare, men jag var tvungen att hjälpa mamma, och ett bra sätt att slippa sova bort hela dagen. Dessutom var man så himla kissnödig att ståndet vägra gå ned. Dock vakna man ju med frillan i behåll, så det var ju inte så farligt ändå.

Glad efter Halloween på er förresten, inte för att jag förstår varför vi firar det. Så icke svenskt att jag framstås som en afrikan.

Whatever, nu ska jag gå och färga håret, igeeen! =D HIHIHIHI, ska bli kul och se resultatet. Vi hörs söta, rara, tjocka, smala, orara, hat- och knullbara.

Ses på stan, nat!

RSS 2.0