Freetime going offline-mode

Då var fritiden och nöjet över. Dags för en ny kurs igen. Skönt för alla småbarn som har höstlov eller vad man kallar det.

Är även redo för "bus eller godis"-dagarna. Ska säga bus, sen kastar jag ägg i deras ansikten, i alla fall till dem som kommer och stör mig under mina studier. mhrr!! -.-

Kind-mot-kind-puss.

Promenix


Nu har man varit ute på en biltur och en promenix. Det var skönt, lite friskt luft för den onda magen. Now Im back in business, and bed I go.

Förresten, glöm inte att dra tillbaka tiden. Min mobil gjorde det av sig själv, överranskande nog.

Somnar ej!

Fan, somnar inte. Har skitont i magen. Det måste vara den nya Pinata menyn på Max eller fefferonin. Kan bero på att jag har sovit bort halva dagen också. Äsch, får väl sätta mig och läsa inför den nya kursen istället.

Eller vill någon ut och ta en donken?

Pajas.

Why am I trying?

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten. Varit död I minuter, hela själen var bruten. Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet. Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset. Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar. Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan. Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid. Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig. Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks. För dig ska jag, göra det tusen gånger om.

Varför försöker jag ens? Sluta nonchalera och ge mig en chans att visa vad jag tycker och tänker.

Återhämtning?



Jag har legat totaldäckad och stilig i sängen sedan senaste inlägget. Gick upp precis för att borsta tänderna. Ska alldeles strax lägga mig igen och sova tills jag mår pigg igen. Gårdagen var förmodligen den bästa träningen jag har varit med om, inte så himla konstigt att jag är oerhört utmattad. Förmodligen har jag återhämtat mig till det gamla vanliga jag:et imorgon igen, då kan ni komma och leka med mig.


No one's gonna care when you are gone.


Hade grymt kul igår med min bror från en annan mor. Det var länge sen man fick umgås med den pricken, nu när han föredrar att hänga med kineser och koreaner framför vietnameser. Jag har ändå inte tid för han (A). Hur som helst, skit kul var det, kanske sa det. Dock mår jag dåligt som ett as, bilden spelar bara teater. Har ätit hur mycket som helst, druckit hur mycket vatten som helst, vätskebrist efter gårdagens latjo lajban med alla som drog mig i svansen.

Dessutom har jag ett fett rivmärke i ansiktet. Det måste ha varit någon brud som inte fick mig och blev sur ;).

Jessica Stroup


Vilken köttbit. Fin och fräsch. Någon som är sugen på middag?

Tae Yang


Fett snygg är han, vi är nästan lika långa. Typ blivande buddies?

Nöje på föreläsning


Så här kul kan man ha på en föreläsning. Det är bara att bita ihop.

Trötter


Pizza som frukost?

Folk tror de är så häftiga för att de äter pizza till frukost. När man tänker efter är det i princip en vanlig frukost, speciellt Vesuvio'n. Tänk er, pizzan är uppbyggd på bröd, ost, skinka. Precis det man har på en jävla macka. Skillnaden är att allt är ungsbakat eller vad man ska kalla det och det finns inget smör, utan tomatsås istället. Same same, different name.

Fail. Nu skall det ätas något, för att piggna till inför tentan ikväll. På återseende.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.



Nytt stuk på frillan, vad tycker ni?

Här är en gammal bild på frillan för att påminna er.

Snygg Darin

Lovekiller musikvideon är ute med Darin. Såg den nyss. Fan han ser jävligt bra ut. Ge mig hans charm. Alltid velat ha den. Det bästa var när han var med på Vakna med The Voice och sjöng live. Dog. Är död fortfarande när det gäller Darin.

Ska fortsätta läsa lite, som jag har gjort hela dagen i princip. På återseende snyggingar.

He's back


Min tröja som blev våldtagen utan min vetskap är tillbaka nu. Känns bra i och med att den är så varm och skön. Det behövs nu till dem kallare tiderna.

Och förbaskat mycket skola. Imorgon är det redovisning, på fredag är tenta och Halloween.

Åkersberga Centrum - t, t, t, t...

Sämsta centrumet som någonsin har skapats. Jag lämnade in min bil för lite fix och trix idag mellan 10-13. Då var jag ju tvungen att göra något, förutom att dra hem. Det hade varit för slitet att dra hem, sen hitta tillbaka igen - kommunalt!?! Nej, tack. Tog en promenad på 15 minuter istället till Åkersberga Centrum, där det både fanns värme och fik. När jag väl kom fram, upptäckte jag hur förbaskat dåligt centrum det var! Det går inte ens och beskriva. Det kan mycket möjligt bero på att dem håller på att bygga om, men även att det inte fanns en enda jävla klädbutik på hela fucking stället, förutom en.

Jag sket i det, stack till Donken istället och läste ut Metro fem gånger om innan jag rörde mig vidare. Sedan hamnade jag i verkstaden igen, där jag fick vänta drygt en halvtimme innan bilen blev klar. Satt i världens skönaste soffa och läste biltidningar och avslutade med en kvarts spelande av Tetris. Slog nytt rekord, gång på gång. Kanske för att jag inte har spelat det tidigare. HEHE. Hur som helst, min bil är tillbaka nu. Det enda som saknas är ett set av feta monsterdäck som jag kan köra med i terräng och över människor med. Nej, så ond är jag inte. Skall bara hoppa på bilar där det sitter snygga tjejer och ragga på dem.

You did, not me.

You once told me that you miss me. Did you really mean that or did you just say the words?

Dagens fitting


Scarf Filippa K, Jacka Syd Korea, Skjorta Vailent, Handskar J. Lundberg, Byxor Cheap Monday, Skor Seoul

Göteborgska

Fy vad grym dialekt göteborgska är. Såg ännu ett avsnitt på Paradise Hotel under middagen, vi äter ju typiskt nog alltid middag precis under PH-sändning. Och jag har märkt en sak, han JP är så oerhört skön i sitt snackande med hans dialekt - göteborgska. Så jävla klockrent, fett charmigt, ge mig lite av det. Synd att det verkar som att alla hatar honom. Trist om han åker ut. Lätt värd vinsten, dem andra är så jävla fjantiga. Och hon blondie som JP är med, fett svikare. OMG.

Biljäveln

Trött man blir på att mecka bilen. Vart kan man köpa billiga grymma feta däck? Någon som har koll?

FAIL!

Jag dör. Jag fick nyligen ett mail om att jag kunde vara med i en tävling om att vinna ett plagg. Instruktionerna var att jag skulle in på deras hemsida, leta upp mitt favoritplagg och sedan länka det för att vara med i tävlingen. Jag har kollat igenom alla plaggen två gånger nu. Jag hittade inte ett jävla snyggt plagg som jag skulle vilja ta emot gratis. HAHAHA, så jävla fail. SÄMSTA BUTIKEN EVER MADE! WIHOOO!

Cry me a river, or two.


Så jävla ägd.

HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA!

Paradise Hotel. Vilket härligt program. Sitter här med funderingar om man skall sätta sig 2 sek på toan eller inte, boken vidöppen och tittar samtidigt på reprisen av Paradise Hotel på 6an såhär dags. Någon skojare åkte just ut och då springer ett rosa tält och säger en massa fina ord så som du är bäst, till någon hon inte ens känner. Haha, hur falsk? För falsk. Jag dör alltså, hur fan kan en sådan människa dyka upp på TV? Visst, det blir underhåll, men man blir så jävla upprörd över om personen i sig är så på riktigt, eller helt åt fucking lurendrejeri-nivåer.

Dock dör jag fortfarande, hahahahahahhahahahahahahahahha! Förresten, har bestämt mig för att sätta mig en minut, eller två på toan. Sedan blir det avklädning, som jungfrun.

Önskan slog inte in.

Under jobbets gång blev jag oerhört sugen på chips med dipp. Men nej nej, kom hem och åt en hel anka för mig själv, lite grisfötter och jag vet inte vad. Sitter fortfarande och svullar av goda nyttigheter, istället för chips och dipp. Det är lite positivt i sig, eller väldigt positivt för insidan av min kropp. Ibland undrar man ju hur hälsosam man verkligen är på insidan, trots att utsidan visar formerna av ben och skelett. Även om jag skiter ut allt efter någon timme, känns det som att något är snett. Det är nästan att man skall boka tid för en helkropps röntgen.

Är ni på? Vi kan hålla varandra i handen.

Nu över till läsning, sen sova gott som Zlatan och tagga till för knasiga kunder igen. Hääägh fäääve!

Skit som i ord och skit som i människa


Man undrar ju hur människor är mot andra när man ljuger för sig själv. Fast jag undrar inte längre, jag har märkt hur dessa är och tänker inte dela mig av det. Ni får lista ut det själva. Been there, seen that. Katastrof människor, men förmodligen mår dem bra av att vifta bort sanningen. Smutsiga är ni, hoppas ni tar åt er, ni som bör göra det.

Hi5

Viktigt! Nu har jag varit så omogen som jag kunnat vara mot hälften av min msnlista. Grymt va? Så jävla ond, typ 666.

FU, gå och sov.

Busringarna


Kolla vilken livsnjutare jag är, men då skall det dyka upp smutsiga busringare på mobilen. Typiskt! Vad vill ni mig? Ring någon ni kan prata med istället om ni behöver prata ut, jag lyssnar inte. Stick åt skog fyrtioelva!

Clean fit


H&M strumpor, Cheap Monday jeans, Vailent skjorta
(Ursäkta fucked up kamera)

Dagens sms!

"Tjejer är så vidriga med sin hon-ska-inte-tro-att-hon-är-något! Sedan klagar de på dåligt självförtroende. Idioter!"

Haha, brist på något att göra under föreläsningen. Han är så abstrakt och talar sitt egna lilla språk.

Rider du?

Fan, folk som rider är så oerhört sexiga har jag märkt. Deras kläder är så jävla fina! Jag dör, ge mig såna kläder. Har ni sett Smallville? Lana red ju. Hon var ju oerhört sexig då. Clark Kent red också. Grejen är att jag har fått ett fling för alla som går runt med ridkläder. Det är så jävla hett. Jag dör. Kan inte ens skriva av bara tanken.

Jag ska köpa en rid liknande jacka, bara för det. Nästa lön blir det nog av! På måndag med andra ord.

Top till Salu: Snygga tröjor säljes pga annan stil idag.

Allt sålt!


Kavaj 100:-
Du står för frakt

Kavaj 100:-
Du står för frakt

Drape cardigan
Ordpris: 1000:- från Singapore
Pris: 300:-
Utseende på, nedan(du står för frakt)


Cardigan
Storlek: S
Märke: Vailent
Ordpris: 599:-
Pris: 200:-
Du står för frakt

Cardigan
Storlek: L
Märke: PocoLoco
Ordpris: 599:-
Pris: 100:-
Du står för frakt

Cardigan
Storlek: S
Märke: Vailent
Ordpris: 599:-
Pris: 200:-
Du står för frakt

Cardigan
Storlek: S
Märke: H&M
Pris: 100:-
Du står för frakt

Städat


Nu har man städat och rensat mycket skit. Speciellt kvitton. Det är som att inbrottstjuvar har varit inne och tagit allt på någon sekund, precis som Rosa Pantrarna i Danmark eller var det nu var. Jag har så jävla många jackor, är det någon som vill köpa? Det är främst kavajer jag skulle vilja bli av med. Ropa till så fixar jag bilder.

Till Diana, Från Tarre

Alltså Diana! Du har gjort något

väldigt skumt med din blogg,

därför kan jag aldrig svara eller

överhuvudtaget kommentera

något på din blogg!! Det verkar

som att du har tagit bort

kommentarsformuläret! :(

Förkväll

Har suttit och glott på förkväll nu en stund. Så dök det upp några klipp med Tony Örvin på havs. Fyra karaoke-älskare som var med i avsnittet, men det var en av dem som jag störde mig oerhört mycket på. Jag förstår inte varför han har valt att först och främst skriva en ansökan för att få vara med i programmet, men vara så jävla tönt och död. Ingen jävla inlevelse i människan, tyst hela programmet ut och när han väl skulle sjunga, så har han inte mikrofonen vid käften. Jag har aldrig sett en så tyst bög i hela mitt liv. Bögar brukar väl vara helt hyper, glada och sociala, men denna var ju som en jävla trasig docka som man bär med överallt. FAIL!

Att jag ens tittade på programmet..

TSF

Vilken härlig start på dagen jag hade. Drar mig upp tidigt på morgonen, i hopp om att komma i tid till en se- och hörvärdig föreläsning. Det handlade om kunskap i organisationer. Ja, det handlade inte så mycket mer än om dem luddiga orden, automatisering, standardisering och effektivisering. Om jag minns rätt, var inte så insatt i och med att han filosoferade i sin egna värld i hela två timmar. Hur går det ihop? Det första han började med var att stänga ned föreläsningsanteckningarnna. Ha-ha, rolig man.

Sedan stack jag för att pissa efter föreläsningen och då fann jag ett stort jävla hål i min finaste stickade tröja. Då var det bara att dra sig hemåt, leta fram kvittot och åka till Carlings. Dem skall laga det sade dem, men vi får väl se hur det blir. Efteråt hittade jag en skitsnygg skjorta med grym passform, som jag har letat efter hela sommaren, inne på The Shirt Factory. Riktigt nöjd. Nu är jag fattig som satan, inväntar bara CSN-bidraget och lönen nu. Så skall jag försöka spara pengarna till nästa helg.

Tatueringsstudio

Känner ni till några grymma tatueringsstudion här i Stockholm? Hjälp då, orka besöka och inte skriva. Varför så fega? Skriv anonymt då. Till och med töntarna från baken vågar kommentera kaxiga saker.

The cold is arriving




Converse skor, Emilio byxa, H&M linne, Vailent tröja

I miss, I wish


Jag är så jävla trött och sliten. Så himla tur att jag har fått öppna i butiken hela helgen, hade nog inte orkat stå ut med stängning denna helg. Jag har förvisso inte sovit mycket, vilket högst sannolikt kan vara orsaken. Det är nästan att jag måste börja sätta larm för när jag skall gå lägga mig. Man kan inte säga att jag gör något vettigt så sent på kvällarna, när jag väljer att vara uppe istället för att sova. Snackar väl mest skit.

Men jag längtar tills min lediga helg, om två veckor. Då kanske jag tar en tripp ifrån denna stad och tar det lugnt. Jag hoppas att det kommer att infalla!

Nu blev jag ännu mer trött. På återseende.

Fresh man


Nu har man rakat alla då behårade områden, ja allt.

Before I forgot

Innan jag glömmer det.

Jag drömde något så otroligt jävla sjukt. Jag såg mig själv med skäggstubb och det var så fantastiskt snyggt att jag har funderat på om jag skall börja raka, så det växer. Jag har ju inte så mycket hårväxt i ansiktet, därav har jag inte behövt raka mig förutom muschen. Tittar man noga, ser man dock att jag har skapligt långa strån på hakan och runt där. Däremot när det väl växer svarta, grova strån på hakan har jag hittills nopprat dessa. Om jag nu, mot förmodan, skulle börja raka då skulle det växa upp bara grova strån. Dock är det jävligt drygt att behöva raka varje dag, om inte det skulle passa. Fyfan vad fail det skulle vara då, mitt liv skulle vara över i princip. Skulle aldrig titta mig själv i spegeln igen.

Men fan, det var en grym dröm iaf. Jag hade även en så ofantlligt snygg brud! Kanske för att jag var så jävla snygg i drömmen?

Tarre Hjärta Toan

Fan vad jag älskar att sitta och skita. Det kan nog bero på att jag tillbringar så lite tid när jag väl sitter där. "Tarre-på-toan"-processen: In på toan, stänga dörren, låsa, papper i toan, ned med byxorna/kallsipperna, sätta mig, släppa lös i 15-30 sek, drar fram papper, torka arslet, dra upp byxorna/kallsipperna, tvätta händer, låsa upp, ut från toan.

Denna process tar max, maaax 5 min. Men då är 5 min väldigt länge. I vanliga fall tar det 2 min, från dörr till dörr.

Thailändare

Vad är det för fucking fel på thailändarna?

Är man ute och går där thailändare får syn på en, då blir man mer utstirrad än från en nalle på sin hylla. Något är så jävla snett med dessa. Dessutom skall de peka, snacka skit, viska och Buddha vet vad bakom, framför eller vid sidan av en. Failure was not an option, but suddenly it became an option.

Är det över nätet, så kan de typ inte snacka. Deras ordförråd blir som bortblåst. Vad beror det på? Förstår de inte svenska? Osociala? Vill de bara snacka thai? Varför tar de upp en konversation med mig, när det enda de kan fråga är "hur mår du?", "vad gör du?", sen är det som att batteriet börjar bli svagt. Konversationen blir segare med korta svar som "OK", "mm" etc, sedan dör det ut. Värt att snacka ens..

Fucked up hair

Mitt hår är just nu så jävla katastrof. Rakar varje vecka nu i samband med min mustasch som växer ut, typ. Det är så jävla drygt. Jag vet inte när jag ska börja stå ut med att låta det växa ut. Morgonfrillan är förjävlig runt den korta delen av skallen, speciellt när det har växt till knappa centimetern. Det finns dessutom ingen lust att ta en dusch varje morgon, det börjar bli kallt ute. Då kan man inte ta en dusch på morgonen, för då blir man aids eller dylikt.

Aja, ska be morsan raka mig igen, snart. Bort med fucked up hair.

Elin Blom - världens snyggaste


Bästa mobilkameran



1. Jacka, Zara 2. Skjorta, Carlings 3. Jeans, Cheap Monday 4. Skor, Zara

Bästa systern

Hejsan!
Idag var världens bästa syster bäst i klassen på ett prov, som vanligt. Hon fick ett betyg som motsvarade mycket bättre än högsta betyget - massa plus. Grymt eller vadå? Tänk om jag var lika ambitiös när det gäller studierna, men jag klarar mig skapligt ändå. Här nedan kommer en av alla snigga bilder på min syster.

Kalas



Sötnosar.com

Vad kul att se att mina favoriter till trovärdiga läsare är kvar trots att jag inte uppdaterar så mycket eller överhuvudtaget skriver vettiga saker. Hur mår ni?

Jag mår helt OK faktiskt. Det är förbaskat kallt ute nu, håller ni inte med? Det skulle vara soft med några stickade cardigans eller pullover som man kan ha till skjortor. Men synd att man inte har några snygga skjortor. Vart skall man börja? Jag vill inte använda min feta GANT jacka heller, fett osnygg. Dessutom har jag inte alls lust att lägga ut pengar på en vinterjacka.

Haha, nu gjorde Holland ett mål till. Fan vad skämmigt. Varförr är Svenskar så jävla ärliga när dem spelar? Det funkar inte. En nackdel är även att inga svenskar kan spela fotboll tydligen, eller så har dem ögonen någonstans på sned att dem inte kan ta in bra spelare till landslaget, det finns hur många spelare som helst i Allsvenskan som kan styra upp Sverige till ett topplag. Typiskt Sverige att spela jämlika. "Ingen är bättre än någon, ingen har mer värde, blablabal". Mmm, ni ser hur det har gått. Det blir bara värre.

JAG DÖÖR. HAHAHAHA 4e målet nu. Grymt! Nej, nu skippar jag detta. På återseende, då kanske jag kommer med en bild eller två.

Bästa ställningen

Jag har hittat den bästa ställningen att ligga på för att somna. Helt jävla underbart. Nu hoppas vi på att ingen väcker en i natt också, så man får sova ut för en gångs skull.

Vi hälsar alla godnatt.

Tung man är

Har bokstavligen aldrig känt mig så tung förut. På grund av all värk, som jag har talat om dem senaste 50 inläggen, känns mina ben och min kropp tyngre än någonsin.

Jag missade ett tåg på en halvminut tidigare idag, på väg hem, allt för att i ögonblickets tillstånd är jag lika orörlig och oflexibel som en rullstolsbunden man. Jag rullade upp för den femtiometer långa rulltrappan från tunnelbanan, för att jag inte kan lyfta mitt ben tillräcklgit för att det skall gå fortare att gå upp än att rulla upp. När jag väl är där uppe vid anslagstavlan, så visar den att mitt tåg åker om en minut. Med mina jättekliv på max 1 decimeter släpar jag fram min kropp så snabbt jag bara kunde, tills jag hamnar vid en rulltrappa som är ur funktion, åt båda hållen. Hur i hela världen skall jag kunna "löpa" upp för denna trappa när min smärta skriker även när jag släpar skorna i backen? Tänkte jag. Med räcke och stöd kom jag till slut upp, kommer till nästa rulltrappa, rullar upp så gott jag kan, men när jag väl är uppe, har tåget redan åkt iväg. Kollar min klocka och den är en halvminut över tågavgång.

Jävla skit, det smärtar så oerhört att jag knappt kan böja mig framåt för att knyta skorna eller sätta på mig strumporna.

På återseende tills min vikt har gått ned.

Orörlig

Nu är jag orörlig på riktigt.

Efter en turnering är jag skapligt död. Jag kan knappt gasa eller köra bil normalt just nu. Tänkte berätta värsta historien, men jag är helt död. Jag ger upp. På återseende tjockisar.

Mobilblogg - skumt

Hejsan hejsan! 

Det hände nyss något väldigt skumt, som jag måste skriva innan jag glömmer bort det. Jag stängde av datorn, stängde ned mitt lock till minipc'n och drar iväg för att borsta tänderna. När jag väl är tillbaka ligger en jävla enkrona på locket av min dator. Hur i hela världen går det ihop? Jag förstår ingenting och jag har ingen som helst minne av att jag slängde på en enkrona på min dator. Varför skulle jag ha lagt den där? Mina enkronor, eller mynt överhuvudtaget lägger jag på en "samling" i hyllan, alltid! Förklara för mig hur detta kunde ske. Helt jävla skumt.

Jag sover istället innan det händer andra skumma saker. På återseende mina vänner.

Weeei, rörlig igen

Woho, tog en fet dusch på varmt som satan i knappt en timme. Döende där inne, men levande här ute. Jag kan sätta mig ned utan att känna elstötar i hela låren just nu, vi får se när jag har blivit "kall" igen. Då ligger jag nog på golvet och sprattlar som en fisk.

Håll tummarna.

På återseende!

I can feel the way you feel

Oj oj oj! Jag kom knappt upp när jag skulle dra mig upp ur sängen. Det är nästan så att jag skall spika fast rep uppe i taket som är i räckhåll så jag kan ta hjälp av för att dra mig upp i framtiden. Fy järnspikars att man kan få sådan träningsvärk att kroppen känns att vara någon annans fetto kropp. Jag behöver värma mig för att det skall gå bort, men jag vaknar upp i istid, hur fan ska det då gå till? Det är som att man är sockersugen, men vill sluta upp med det, dock står hela världen runt dig ätandes på godis och dricker läsk. Hur skall man då lägga ned det?

Det funkar ju inte. Nu förstår jag alla som vägrar att träna, man mår ju sämre av att träna, orörlig och nästintill känslan av rullstolsbunden. Inte bra, träna inte! Alla lägger ned nu. Köp er den dyraste och skönaste soffan ni kan hitta, sätt den framför televisionen, ta fram lite chips och dipp och gotta er för resten av erat liv. Ni behöver inte gå någonstans för att jobba, bli hackers så ordnar det sig, det är mitt mål.

AAAAAAAAAAAJ FUCK!

På återseende.

Vältränad prick

Eller inte. Fyfan, jag märker så jävla hårt att jag inte har tränat på flera år. Mina ben är helt vimsiga, dem vill åt ena hållet och jag åt det andra. Jag kan knappt sätta mig ned, utan att känna pressen på mina lår att jag måste kvickt ställa mig upp igen för att inte känna av det värket. Då pratar vi om att jag har tränat hårt dem senaste åren med att trampa pedaler upp och ned. Fotboll måste vara världens jobbigaste sport, håller ni inte med? Ni skulle ha sett mig på hemvägen. Gick bakom en Thai, försökte verkligen komma ikapp henne, men det gick inte så bra. Jag gick som om jag vore uppstoppad eller penetrerad i baken, som Jackie Chan och Chris Tucker på Rush Hour filmen när dem kommer till Frankrike. Förstår ni mig då? Det är hemskt. Jag behöver en tjej som värmer mig och masserar mig. Jag ser redan en framför mig. Komsi, komsi.

Jag drack nyss upp en stor Bravo som jag och syrran var och köpte tidigare idag. Jag har helt och hållet även glömt bort hur törstig man kan bli av att träna, det är inte ens kul. Tur att det inte kom en kåt brud som ville våldta mig på vägen hem, annars hade jag varit screwed och aidsad. Vi hörs när vi hörs, skönt att det inte är någon skola imorgon, ska ligga tills jag dör och lite till.

I gotta do whats best for me

Dags för mig att styra upp lite tid och åka iväg ifrån Sthlm, en eller två dagar. Det skulle vara sjukt skönt och mysigt, men men, tiden får ju vara på ens sida också. Vi får se hur det slutar.

Idag kanske jag ska lira fotboll igen, efter fyra år. Grymt va? Nu skall talangen visa vad han går för.

Nyrakad

Berättade jag för någon dag sedan att jag hade rakat mig? Jag gjorde det idag också. Det var lite som behövde justeras för att jag inte skulle se ut som ett 60-talsfreak på skallen. Med den tidigare frisyren, utan justering, såg jag så jäävla fyrkantig ut, speciellt med morgonfrisyren.

Men det är över nu.

What do you want from me?


Cry baby, cry

Buhuhuhu! Orkar inte studera nu. Fick höra fett sorglig historia nyss! Hur kan man vara sådär mot sina föräldrar? Visa respekt för fan.

AS beskriver sådana människor.

Rullstolsbunden bilägare

Fan vad galet!

Jag var ute och tog en tripp med bilen. Såg en man med två riktigt snygga bilar. Aldrig sett liknande tidigare. Typiskt nog så är det en rullstolsbunden gubbe som äger bilarna. Hur går det till? Hur kör han egentligen? Men han lyckas på något sätt. Väldigt skumt, men jävligt mäktigt. Undra om inte hans rullstol också är med har gaspedaler.

Arbetsskadad

Har ni någonsin känt er arbetsskadade?

Jag kom och tänka på mitt beteende när det kommer till att hålla i sedlar. Omedvetet vrider jag och vänder på sedlarna jag får i hand så att alla hamnar åt samma håll. Sedan första dagen på City Gross fick jag lära mig att helst mata in sedlarna med remsan-sidan in först i Cash Guarden, sedan den dagen har jag alltid vänt den sidan uppåt, oavsett sedel. Sjukt eller sjukt? Arbetsskadad.

Har ni några historier?


Hej

då.

Ingen är felfri

Det gick inte så bra att sova när jag väl hade lagt mig så tidigt. Kroppen kände förmodligen av att jag skulle vakna upp mitt på natten och dansa tango om jag hade somnat.

När man ligger där, rullar runt, testar den ena och den andra positionen för att kunna somna in till skönhetssömnen, hinner man komma över några tankar. Gissa vad jag kom att tänka på? Jo, min garderob såklart. Typiskt va? Jag vet inte vad jag ska göra, jag behöver verkligen tömma min garderob på skit och köpa in fina, nya plagg. Dock finns det ingen där ute som vill ärva mina gamla saker, jag kan ju inte bara gå och slänga dem hur som helst, har gjort det alldeles för mycket.

Jag hoppas verkligen jag får jobbet i butiken, då jävlar kanske jag får in nya härliga saker. Nu kanske jag somnar. Godnattis.

Lurendrejerier!

Kom på en sak och skall berätta detta innan jag går och lägger mig. Jag är 20 år, som många kanske redan vet om. Ni kanske även vet att det kostar att gå till tandläkaren när man är 20 år? Och då är det ju att om man nu vill gå till tandläkaren så bokar man en tid själv! Inte fan ska dem skicka in ett jävla brev med en bokad tid och tvinga mig att komma?

Idioter man kan finna på denna jord. Smäll på käften ska dem ha. Vem mer vill ha?

Fetman.com

Jag är så trött, så trött. Funderar på att ta mig ett slagg så att jag hinner återhämta mig inför jobbet imorgon. Varför inte liksom? Tjockisar sover ju 24/7, låt mig sova lite då också.

På tal om feta. I tunnelbanan idag, såg jag en "Biggest Loser"-liknande gubbe. Magen hängde så mycket att jag kände mig som anorexia x 1000. Om han hade lust hade han nog kunnat släpa huden i marken eller kanske till och med ha magen som en liten filt, om han nu skulle vara en uteliggare. En sak till: Eller nej, vill inte ta upp det. Det skulle förmodligen vara för elakt. Kanske nästa gång.

RSS 2.0