Gimme?

Gimme that, gimme that...

Give me one of those marching band jacket!
Or...!

So sad, so so so sosososososoos saad!




Trött

Trött på mitt hår,
nu ska det färgas,
kommer hålla mig till gult/orange ett tag,
sedan förmodligen bleka en gång till,
till slut ska det bli lite ljusare brunt tror jag,
man vet aldrig vad jag känner för.

Hej då mitt snigga hår =D!

Tveklöst

En liten tjänst, ett litet uppdrag, men ett stort problem.

Hon är problemet.
Uppdraget är oklart.
Tjänsten var tydlig.
She's out, Im in.
She's in, Im out.
En klarhet,
ger tveklöst,
ett svar,
utan att blinka.
Vafalls?
Missade jag något?
Det vet jag snart.
Ingen förstår,
bara jag,
mina tankar
och luften.
Detta var min luft.



Woho

Grunden klar, alltid en cv redo.

Godt! Jag har styrt upp en cv nu. Det gäller bara att sprida det till alla företagen, sedan är jag mätt och belåten. Eller det är jag iofs redan - jag firade min cv med att äta en rejäl portion, plus ett och ett halvt stort glas mjölk. Pft, det är inte bra. Ska ta och sova nu, ska upp tidigt imorgon och göra lite ärenden. Så snäll man kan vara!

Slödagen

Idag var man och kollade igenom hela Täbban, det var ju Barnens helg. Som vanligt fanns det inget där. Vi rörde oss in till stan istället på grund av det fina vädret. Men inte fanns det mycket mer där, dock hittade jag ett linne iaf, som jag inte riktigt vet passar till vad. Det kommer jag på snart, säger vi. Annars hände det inte så mycket, det var inte den roligaste dagen heller, slö som man var kändes inget vettigt, nästan. Eller dagen var rolig ett tag faktiskt, tills det blev för mycket. Känns som jag ska somna vilken sekund som helst.

Ge mig en resa till Asien. Pousz

Thaiboxning



Galna Tarre på galna träningen. Det var verkligen slit idag, men det lönar sig hoppas jag! Det var inte förrän efter halva träningen hade gått som mitt träningsvärk gick över. Alla upphopp och maddafakkashit döda ju benen. Axlarna är inte heller så roliga att leka med! Killingträning, verkligen! Nu är jag redo för bråk, komsi komsi.

Nu ska det ätas och duschas.

two in one

Hur ska jag starta?

Aja, nu har jag startat iaf! Jag är deg som fan, värken tar död på mig, och jag är trött som en gris. Sov fedt dåligt i natt. Jag kom nyss hem och ligger just nu här i sängen med min minipc och geekar bloggen. Jag har två saker att berätta om min vistelse i Täby Centrum. Sedan är det bara att vänta på thaiboxningen.

1 Dålig parkering? Inte alls.

Jag kommer in där med bilen och får syn på detta. Jag sa till min syster: "Eh, bra parkering eller?" Så skrattade vi.



Väl förbi får vi syn på detta (nedan). "Vaaa? Det är ju en limoo!" Så skrattar vi ännu mer.



2 Aptitförstöraren eller brainfree?

Jag och syster gick runt och letade saker till henne. Vi blev hungriga rätt snart, så vi stack och beställde oss en kebabtallrik att dela på. Efter att ha ätit halva tallriken,  dyker det upp tre personer varav två är smällfeta, det bara hänger och dinglar. Jag kunde inte svälja mer efter det. Jag förstår inte, hur kan dem göra sådär? Jag har inget emot såna människor, men jag stör mig på att dem bara äter mer av det värsta, när dem redan är så stora. Det värsta är att många klagar på sig själva i den storleken, dem gör ju det bara värre för sig själva. Jag tog en bild, men lägger nog inte upp den. Ni hade nog förstått om ni såg det. Hellre se någon peta sig i näsan än det jag såg.

PLING

Mardrömmens verklighetskänsla

Jag kom på en sak. Vilken hemsk dröm jag hade inatt!
Verkligen domedagen. Alla hade försvunnit eller låg där orörliga.
"..so aaawful man.." /Kirsti
Jag förstod inte riktigt vad som pågick.
Men jag var skitskraj, och ville dra från området.
Och hissen är enda utvägen om jag inte vill hoppa
från fjärde våningen.
Vart jag än tittade mötte jag på dem "onda"
På något sätt lyckades jag smita mig undan
via trappan någon våning,
sen hamnade jag tydligen i hissen.
Och hissen bara åker uppåt.
Jag lade mig ner och spela död.
Dem kom in och tänkte precis
hoppa sönder mitt pannben
Då vaknar jag med ett ryck,
med ett hjärta, vars "dunk"
gick snabbare
än pulsen under en thaiboxnings träning

Nu ska jag äta toast, det var länge sen. Puss.
Diana hör av dig om du vill göra något
.

Bildlänka?

Vill ni testa och bildlänka mig, så är detta koden:

<a href="http://toan.blogg.se/" target="_blank"><img src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/853851/images/2009/ehe_50772485.jpg" oversrc="https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/853851/images/2009/bild_50773334.jpg" alt="TARRE" border="0" width="150" height="57" /></a>

Förresten, ni som har länkat mig. Hör av er, så länkar jag er. Har ingen koll =D=D PUS

Z(L)atan

...vad mat  är gott!

Oj, oj! Det var mättande och belåtande.





Hur kan mat ge så mycket glädje?
=D=D!!

So you think..

you can dance. Fan king program!

"Hehe, jag fastnade visst här framför tvn"

Fook! Nigel är fett go - hahaha. Ville bara säga det =))

Testad

Nu är thaiboxning testad, nästa gång är imorgon.
Det är skitkul. Asjobbig träning dock. det tar död på en om inte mer. Har en galen träningsvärk från igår. Vaderna har redan börjat växa. Nu kommer inte jag få på mig mina jeans. Buhu.

Målning i kvalité.
Nat. Jag har varit och målat i två dagar nu. Plus en dag till då jag har "tvättat" hela stället, för att målningen skulle funka. Det börjar bli fint nu, det saknas dock bara några timmar kvar. Det tar jag så fort som möjligt, hoppas på sol imorgon också, då blir jag klar tills dess.

Jobb sökes.
Jag är sugen på ett jobb. Jobbar nästan vart som helst, förutom dörrknackning eller telefonförsäljning. Så har ni tips(?), hör av er!

Nu över till sängen, men först, alltid en dusch, inte lukta usch, stå högt i kurs. Mums mumsiigt!

What is love?

ICETEA IS LOVE.

Helt klart är IceTea något att föredra i nöd och törst.
Kall sådan kan man inte neka till.

Det är som att dricka på låtsas.
Det smakas, det rinner, det försvinner.

Smaken försvinner fortare än myggan.
När det väl är i magen,
är det som att du inte har druckit något.
Så beroende framkallande är det.
Och en riktigt dålig törstsläckare,
är vad den är, på riktigt.

Tråk och trött

T&T som satan. Fick inspiration till att designa om min blogg, så jag tog mig an och gjorde något av det jag hade - och nu har jag det. Vad tycks? Söt eller vad?

Läggdags snart typ, ska nog dricka lite icetea först; så man sover lite godt!!

Dipp?

Chips och dipp, inte bara en dipp att doppa chips i. Det är gudomligt.

Jag tänkte på en sak. Det var nämligen chips och dipp på vårat köksbord igår, vilket är helt superdupergott. Jag äter och äter, doppar och doppar, men känns aldrig som det tar slut - och det gör det inte heller. Varje, verkligen varje gång, är det dipp över tills nästa dag. Och min fråga är: Hur länge kan man egentligen ha dippen innan den blir "sur" eller går ut "bäst-före-datum"? Inte för att jag egentligen bryr mig, för jag äter det dagen efter ändå. Men det skulle vara kul att veta.


Ja då

Det är inte så att jag börjar bli fet. Det är inte så att mina ben börjar skrynkla. Det är bara min kondition.
Min kondition är sämst och har alltid varit, trots mina år som elitfotbollsspelare. Inte för att man springer mycket när man spelar fotboll. Står och glor som en publik, fast man ser det bara från två ögon och man är själv inne i spelet. Det har varit dags nu ett tag att ta tag i kragen, vilket jag har gjort nu. Har sprungit några dagar nu och det har visat resultat när det gäller löpandet. Jag orkar mer utan att ge upp. Vilket kanske enbart handlar om psyket, men då har mitt psyk utvecklats då? Jag är stolt, hoppas du är det.




Niiice

Åh! Det är så skönt att duscha, tycker ni inte?

Jag och syster testade på en ny bakgrund, sängen.



Ni som aldrig har sett Jerry Springer tycker jag ska sätta på tv400 klockan 1810 varje vardag. Haha, det finns alla möjliga blandade känslor i det. Ena dagen kan det vara skitroligt, andra dagen kan vara äckligt och förjävligt. Men det är lagom intressant och se hur många människor är, vilket man inte alls någonsin har kommit att tänka på.

Trötter



Jag é trött. Sovit knappt mycket i natt. Men ska ut och hjälpa mor nu. Jag vill ha en billig longboard :(.

GRATTIS TRAANG!



Idag fyller denna söta pärlan 18 år! Grattis till dig Trang!
Det var inte igår vi lärde känna varandra. Jag måste erkänna att du verkligen är en glädjespridare och väldigt lätt att prata med. Helt kulig och busig är du. Bilderna talar väl det mesta? =))
Jag vill önska dig en god födelsedag och välkommen tillbaka till Sverige!

Pussa på dig.

Apmannen

Så jävla bra, titta!! Min bästa kompis, Patrik.


KLICKA HÄR FÖR ATT SE APMANNEN PATRIK

Godt!

Godt 1: Dagen har varit seg som få, men det gottgjordes genom en titt på Linje 123 kapad. En mycket bra fil som måste ses. Så det var väldigt lyckat, även om vi hade lite otur med företagsbiljetterna.

Godt 2: Blev lite myspys därefter hos Jasmine. Vi, jag och Patrik, hamnade där på en till film - Mr. Deeds med Adam Sandler, kanske inget man jämför med Linje 123 kapad, men den går att se på i jämnförelse med filmen som Jasmine satte på först - spanskt tal och dansk text. Haha, hon är go hon.

Godt 3: Maaaaaaat. Var skithungrig på vägen hem från Jasmine, så jag lämnade av Patrik till och börja med, sen var det hemgång för mig, och jag klarade av att se vägen trots min trötthet. Dags och sova snart, men jag ville bara berätta att nästa goding är maten jag åt. Massa bambuskott wokad med räkor, grillad kyckling, ris och sojasås med chili i. Satan, det var inte lite jag åt, en full sån här stor skål. Här kommer en bild, hade dock ätit en stund innan jag tog bilden.



Godt 4: Avslutade med plommon, peta mellan tänderna med tandpetare, borsta tänderna och tvätta ansiktet. Underbart, nu kommer det bästa, sömn! Puss

Fet



Nu har vi varit ute och sprungit, jag och syster. Jag har fan mer kondis än jag tror. Nu blir det till att äta, enormt hungrig.

Älska med mig?

"Cry me a river"

Har man tur eller har man tur?

Det vandrades lite på The Voice 09 igår kväll, dock började det regna och drygheten kom att tas över - enligt mig själv. Det var en vandring genom en skog av människor, svarta, vita, tjocka, smala, geeks som kaxiga. Det var nästan bättre att stå på sin plats, vi hade ju trots allt kommit väldigt långt fram. Men väl ute bland det fria hade tydligen en tråkmåns tagit sig an en tårgasbomb och släppt den mitt i klungan på cirkus 25000 människor, 26 skadades tydligen och fick akutvård. Snacka om bra timing för att tagga? Ja, är man king så är man. Dock var inte The Voice 09 någon höjdare heller, några sköna människor stötte man ju på i klungan som gjorde det hela lite trevligare.

Ja, man har tur! Och det är inte varje dag man har det, men jag fick ju tillbaka min otur ganska snart efter jag kommit hem, om ni tittar på det föregående inlägget innan det föregående inlägget. Hoppas ni förstår mig, jag gör inte det själv ibland.

Puss?

"Mest troligt"



Väcktes ganska nyligen av att dörren öppnades och smälldes igen - och nej det var ingen familjemedlem eller en snigel som gjorde det, utan det var självaste vinden! Huuur gör den??

Jag vill inte ens veta, det är inte friskt vare sig den öpnnar med sin hand eller om den blåser med sitt öga. Något som är äkta ofriskt är att min utväxt inte är svart längre efter alla färgningarna. Jag tog precis en titt och hela håret är i princip svart efter den där färgningen den gången i Vietnam, men utväxten lyser brunt i ljuset - vilket ingen annan del av håret gör. Högst otroligt!! Kanske färga håret brunt ist? Haha, neej! Jag får inte, stop me.

Klant tant!!!!

HERREGUUUUD, ingen anar!

Kan ni tänka er att ni häller upp en skål med yoghurt och får sedan syn på en smoothie när ni ska lägga tillbaka yoghurten. Ni känner suget av att dricka den, tar ned flaskan, skruvar upp locket, tappar den och av reflex ska fånga den men stöter till både locket och skålen att locket flyger åt skogen och skålen ner på golvet. *KRAS* Yoghurten fyller ut hela köksgolvet och förändrar helt från gult till vitt golv. Kan ni tänka er? Nej, jag kan inte tänka mig det iaf, men det hände precis. DUKTIGT! Halva yoghurten låg över mina jeans och mina svarta strumpor. Så jag har gått på alla mina fyra och torkat upp smörjan och så vart det lite skölja jeans och strumpor. BRAA JOBBAT, jag är inte pigg nej. Men hungrig som ett djur än. Fattar inte varför, har blivit helt konstig. Är redan hungrig innan jag äter något, men precis när jag ätit klart, då känner jag av en ny hunger direkt efter som är heeelt enorm. Jag är till för att bli tjock? Lyckat!

Nu är man lack, som naftan. =D=D=D Pussa på klant tanten tarre

"Läskig film"

Scary Movie filmerna är så heeemskt dåliga! Jag dör halvvägs, det är nästan värre än en ljudbok. Somnar direkt när man försöker sätta sig in i filmen. Humorn är ju värre än Björnes Magasin, på riktigt. Iofs kanske det är roligare och titta med sällskap, men så gäller icke situationen just nu.

Jag kunde iofs ha skrivit detta i mitt förra inlägg, men jag kom och tänka på det nu när Patte ville se och älska med Scary Movie filmen på kanal 5 - som går just nu. Då var jag bara tvungen att skriva detta.

Hungrig?



Kom hem ganska nyss typ. Var drygt mycket hungrig! Väl hemma var det mat som gällde, först och främst var det tjocka nudlar med anka typ. Gott fo sho! Och bäst av allt var ju detta till "efterrätt" (se bild). Åt typ hälften av det som syns. Choook nice? Javisst!

Hmm, vad har man gjort idag. Varit i Skhlm med familjen, mor och far ville handla massa mat för ett bättre pris. Jag råka köpa mig en myströja. Syster fyllde på sin Comviq Kompis som gick ut idag, likaså med min, dock fylldes aldrig min på. För jag är typ fattigare än uteliggaren utanför. Ska nog börja leta kundvagnar och tjäna några slantar per dag.

Har styrt upp bilen idag också. Haha, har lärt mig något väldigt bra, som gör att jag skippar att förlora några laxar på i onödan. Fett nice. Can't tell, kostar för mycket att lära ut. Sedan begav vi oss till stan, Patrik var rätt sugen. Så donken var ju det första han hamna på, sällan? Neeej! Alltid donken. =D Sen såg man Daaarin, bästa av dem bästa? Fifän, sköning. Bäst var ju ändå scenen med dansarna när en remix av Michael Jacksons låtar dök upp. Man blev rätt lagom sugen på att börja dansa, vilket jag kanske ska. Vi får se!

Morgonpigg??

Är man morgonpigg eller morgondöd?
Vet inte, men jag väcktes åtta av larmet iaf. Hade bilen parkerad till nio, så jag snooza till en kvart eller tio min innan nio. Då var det bara att hoppa upp, sätta på sig kläder och ge sig iväg och det enda som väntades var huset. Jag bör typ sova nu, men icke, ska nog ta en dusch istället. Roligt hade man i natt iaf!! Inte mycket sömn dock, men vafan. Glädje går före sömn.

Så togs det några homosapiens bilder när man kom hem med syster, men jag klippte bort henne för hon är omogen. Nej, skoja. Hon är söt, men hon vill nog inte att jag lägger upp dem bilderna vi tog på henne. Så här dyker dem upp. Vad händer idag? Kanske stan igen? Drygt? Men men... det återstår att se, min comviq kompis går ut imorgon :(( Buhu, fylla på någon? =)

Aja, duschen väntar.


Snabba datorn!

Snabba teorin, vars innehåll är en seg dator!

Det är heeelt sjukt, jag lovar. Tror inte det finns någon långsammare stationär dator än min. Den är orörd sen många månader tillbaka, och startades inte igen förrän igårkväll. Stackaren, den är typ som en gammal gubbe på käpp. Den går, sen stannar den upp, tappar andan, börjar tänka inom "kort" sen börjar den om på sin gamla rutin igen, om och om igen.

Ett steg till döden, eller till att dödas.

HAHAHAHAHA, där fastnade den igen!! Tror nog jag tar fram sågen snart och sågar av den på fem, och sedan penetrerar jag alla "organ" med en kycklingsax. Zzzz, så dålig! Någon som vill köpa den? Jag ljuger på min på deo att den är bra! Jag säljer den för femtio öre eller något. Ingen prutning tack! Eller så slänger jag den bara.

Och min hunger gör ju inte det lättare heller, så mat ska det "lagas". Smek min...

Utgång hela dagen varje dag

Idag var det utgång igen, typ hatar att vara hemma när det finns väder att vädra sig i =D Inte så mycket som köptes tror jag, förutom en "kojv med böö", cola och en skrivare. Dock var det inte jag som skulle ha skrivaren. Och en jäfla massa annat hände under dem fem timmarna man var ute och gick, bland annat blev man smal? Men men, annars var jag riktigt trött på mitt stökiga rum när jag kom hem, så det blev städa och tömma, byta lakan, påslakan och allt som har med säng att göra förutom mitt snygga överkast och snoppkudden!!

Så, jag är rätt himla nööjd! Nu kan ni komma om ni vill? =D Pusss på dig

Here comes some random picz:


trött och hårig


snygg och billig


seriös och torr


beredd och röd


ren och saknad

Ha-ha

Ett minne printades.
Ett minne vars glädje låg i en donken och ett IQ-befriat huvud. Nästan nostalgi.

Patrik: Jag tar en Big Mac & co, plusmeny på CSN-kortet och en extra cheeseburgare
Väntan på cheesen dröjde inte alls för länge.
Kassörskan på donken: Vill du ha en hamburgare istället kanske?
Patrik - IQ tar friheten:  Vadå? Vad är det för skillnad på dem?
Tarre: Varför tror du den ena heter Cheeseburgare och den andra Hamburgare?
Patrik: Jajajajaja.
Tarre utbrister i skratt!! HAHAHA


Röjarna

Här sitter vi och röjer Kyrkbyområdet med vår musik och våran dans =D=D Lagom mycket skratt och stoj, det är så vi har skoj!!

"Tomten är tidig i år :*"




Geekzoor


Skoja, här har vi geeken =)) Tre skärmar och lira med?

Phaat or whaat?

Tjänna gangstrar.
Vi var kingar idag och stack  iväg och köpte en dator för att Patrik är så hightech på datorer så halva hans dator smälte, just like ice. Det blev någon lol dator, men den verkar soft nu iaf innan den har fått på sig lite program =))

Sen har jag typ, minnsi nte ens vad jag har gjort. Jag sov iaf middag, vaknade runt 1930 för att hämta far tror jag.

Juste, vi var i Täbban på Forex idag för att vara coola, men jag hamnade även en snabbis på en shoppingtur vars pengar kom ifrån mamma. Så det tackar jag hemskt mycket för, hon är allt underbar. Min lilla söta mamma =)) men jag är inte så stor jag heller, men tillräckligt stor för att vara lagom =D Haha, okej nu blev det flum. Inget roligt mer, tyst DÅ!

Bilder kanske kommer, orkar inte ta bilder med mina hightech saker. Kostar ju att se, eler hur?? Puwwss på dig

A walk to remember

Hihi, vi hade inget för oss. Så det blev fotografering på gården. Här är några av drygt 150 bilder som togs. Nu är jag trött och kanske ska sova lite. Blev väckt typ 11-12 i morse. Annars blir det väl utgång ikväll? Livet är underbart utan pengar. Testa, ge mig pengarna så kan jag ta hand om dem.


Vi hittade en vit vägg och den testade vi. Dock inte söta syster




Me make the day colourful


That's furshuure

Trögt

Trögt det går för denna blogg måste jag erkänna. Vill ju lägga upp bilder, men det är så slött och förminska dem. Jag vill ju skriva något, men vet inte vad jag ska skriva om. Ingen motivation för denna blogg, just nu. Vad gör jag egentligen om dagarna? Jag är ute tills middag eller lite senare, dvs 19-21. Sen sitter man bara och väntar på att bli trött, dvs runt 02-03, för alla är latmaskar vid den tiden. Och nästa dag är densamma. Trögt? Ja, trögare än trög, som är nästintill trögast, som är trögare än trögare. Förstod ni? Okej, bra trögo!




Regn

Regnet har varit så på mitt hus nu.. och den är igång än! Lagom trist och pride-igt. Så jag kom att sysselsätta mig med min kära blogg lite, rätt trött på den gamla. Nu kanske jag blir aktivare igen, som förr. Puss på min rumpa


RSS 2.0