Glad jul

Hoppas alla är mätta och belåtna på julmaten, annars blir ni väl det tills om 2 veckor antar jag. Med min förkrympta magsäck mättas jag på det minimala. Du kan väl säga att jag inte är redo för att äta igen förrän nytt år.

Jag vet inte om ni tittar mycket på television under julen eller vad ni Jesus-födelse-troende människor har för traditioner bakom era fyra+ väggar. Dock bör ju någon, i alla fall en måste ha insett att det är James fucking Bond på TV:n varje julafton. Vad är grejen? Lite snö i filmen ger fan det inte anledning till att det ska sändas varje år vid samma tillfälle. Eller? Är det bara jag? Det kanske endast var jag som inte föll för dessa dåliga actionmoves och -effekter. Minns inte ens att jag har sett en hel James Bond-film. Tror inte ens när Casino Royale med lite finare effekter lockade mig riktigt. Jag kanske lyckades se början och slutet, men i mitten sov jag som en björn hade gått i ide. Ingen annan dålig serie, film eller program stör mig alls, jag zappar förbi det och sen är jag nöjd. Jag vet inte varför, men något stör mig oerhört med denna Double O Seven.

Bortsett från den minuten har min julafton varit cool. Vaknade 1-2 bakfull med sandpapper i halsen och pratar som en kråka på marijuana och haft skön kvalitetstid med familjen och maten. Det skulle inte vara några julklappar i år, men jag kan inte gå med samvetet i behåll utan att köpa något till mor och far efter alla dessa år de har ställt upp för mig. Jag måste ta alla tillfällen i akt att ge tillbaka och idag fick jag det.

Om ni kommer ska ni få eran julkram också, blir ni sena kanske ni får en nyårspuss. HEHEEHEHE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0