Vietnam

Sitter här på Arlanda i väntan på att flyga =D Är ni sugna på att sakna mig eller?


IG-barn

Tänkte just packa, men såg syrran packa, så jag gav upp. Jag tänkte: Åh nej, orkar inte!
Så jag vände och räknade snittbetygen, så här blev resultatet. Lök eller? Det roliga är nu att man vet att man hade kunnat fixat bättre om man bara lade ner lite tid, men nej nej.


Patriks nya system

TESTAD =DDDUrsäkta min snabba uppdatering, men jag har haft så jävla roligt utan bloggen. PUSSSSSSSSSSSSSSS

Nu inser jag..

"Nu inser han att han har tagit studenten!! Wiie =DD"


Studenten om 11 timmar och 57 minuter

Sjukt, utspringet är bara om 11 timmar och 57 minuter, kan inte fatta det. Det är så näära!!

Bild: Har tryckt min egna tröja, i verkligheten är texten baklänges som på bilden och om man tittar in i spegeln är det åt rätt håll. Coolt va? En ännu coolare sak, testa att spara bilden och rotera den horisontellt, så kommer ni se tvärtom. Haha, så hawt. Gimme u <3Syskonkärlek? Javisst!


Rädda Tarre, död eller levande..

Hej, jag har varit sjukt deppig idag, väcktes deppig, vädret gjorde mig ännu deppigare och det har bara varit deppigt helt enkelt! Fattar inte varför, men deppigt var det i alla fall. Jag söker en vettig människa som kan stoppa min shopping, jag måste verkligen sluta snarast.
Nedan: De två yttersta tee'sen köptes idag, och den i mitten är egentryckt (det var ett test). Dessutom köpte jag ett par vita shorts också, orkade inte sätta på mig dem och ta bilder, orka fake le på fler bilder ='D Det finns bara lite kvar på min önskelista, sen ger jag upp!!Let's get back to your or our birthday and start over? Give me a sign

Tarre, då...

Brist på något att göra, så jag ville testa scannern. Första bilden visar mitt första försök, sen resterande hade jag blivit aningen rutinerad! Vad tycks? Tuff eller?


RSS 2.0