Look-a-like?

Random: haha nice pik XD ^^

Jag: Thx =D

Random: *länk till bilden ovan* reminds me of this XD

Jag: Haha thnx!

Random: lol i like her tho! lol ganguro!! ^^


Värme


Det är varmt ute, så jävla skönt!

Vad förbi Täby Centrum för ett ärende då gick en mamma och en son förbi:
- Mamma, kolla vilken joligt hår!!
Haha, lagom söt unge eller vad?

Missed me?


Hi, how are you? Have you missed me?

I've been doing lots of new stuffs during my break. My pic above says more than thousand words? We're quite tired right now, cooking some food for "dinner". Hehe, we're so getting fatter over here. It's good cover against the cold outside :)

Hihi, Im back. Not, but I'll write when I got something interesting on my mind. Enjoy!

Hej gris


My leather jacket is not available anymore, so stop searching. Why not buy a females jacket at £50, same shit(?), jacket as a jacket.

One more thing, I am like a yellow pig. Before I go to bed I go eat some crisps, and when I wake up I go eat some Singoalla. HEhe, wonder why Im getting so fat. Daang yall - aint hard anymore.

I think Imma stop bloging, or just having a break for a while my friends. Quite tired of this, but if you want to, there's posibilities to contact me. SCROLL UP^, maybe I write another entry later today, or Im getting my break now when this one is saved and published.

Or just call me. My number is somewhere on the internet. ;)))) HEHE, hate me or love me, or just Love me.

Trist


Inte nyaste bilden, men inte äldsta bilden heller, lagom ny. Ni gillar väl den ändå hoppas jag.

Trist att komma hem varje dag utmattad. Vill någon dra med mig någonstans? Aja, orka deppa. Ska njuta vidare på mina jordgubbar och nutella. Hehe nat. Jordgubbar och socker är gott.

Tupplur


Jag ska alldeles strax lägga mig, men ville bara berätta lite för er mina vänner om...

Tja, läget? Själv är jag trött som satan, vet inte hur lite jag sov inatt, men verkar inte varit mycket. Pallar inte att Patrik smeker mig när jag sover. Hehe, nej men, kom hem för inte så länge sen, har ätit sushi här utanför. Det blev min första måltid för idag, orkade inte äta frukost, sen hade vi föreläsning på tre timmar, så lite utmattad blir man när man varken har ätit eller sovit. Dessutom hjälper ju inte föreläsarna till mycket för att piggna.

En sak till, jag vill så lägga en fucked up kommentar hos en person, men jag har verkligen ingen lust att sjunka så lågt. Så jag låter bli, visst är eran Tarre en favorit? ;)

Aja, god eftermiddag. Zzz..

Kinesiskt nyår

Kinesiskt nyår på söndag då.

Trevligt, snart var det 20 år sen mor krysta ut mig. Vad händer egentligen? 2012 blir trevligt att uppleva. Vi får se om  det är massa myter som har gått, eller om det möjligtvis kan vara sanning. Tänk och bli jagad av en spricka, satan vad kul det hade varit. Helt galet ju!

Nej, men vad händer på nyår då? Kalas förmodligen? Svennarna festar nog som vanligt och gulingarna firar något speciellt. Vi får väl se hur det urartar sig, jag ska ut och kriga i alla fall. Äta upp folk på stan som i spelet Prototype. Det ordnar sig, vi får se vart jag hamnar.

En sak till, man blir jävligt sne på folk som låtsas inte bry sig, när det i själva verket är dem som har problemet! Är ni helt tappade eller? Skylla på andra för att man själv ska komma undan.

Aja, ses på nyår, jag ska så jävlas då!!

Matchmaking.com


Visst är det fint att matcha ibland. Fett fint med blått ibland. Hela mitt rum är dock blått. Hehe, konstigt nog.

Nattmat


Godnatt alla glada. Vad föredrar ni för nattkäk?

Själv äter jag vad som, dock älskar jag ost! Kan rulla hur många ostskivor som helst och bara gnaga på det. I natt blev det dock Goudaost, pepparsalami med smörgåsgurka. Som svalkning blev det lite Ben&Jerry's, med frukt smak, väldigt uppfriskande. Nu ska jag sova gott med älsklingsgurkan i magen.

Godnatt!

Im gonna hit that hard


Vi ses nästa vecka, kommer inte ha tid med detta, tror jag.

Finns på mobilen era pärlor. Puss

Pubisring

Hehe, nu har man beställt pubisring. Nej, det är inte till mig, inte till någon i familjen heller!
Vi har en släkting i USA och hennes vän sökte efter just pubisringar, tydligen så ska det inte finnas just där de bor, då bad de oss beställa för att skicka över.

Jag ska nog testa en sån. HÖHÖ.

Nu ska det bytas om och piggnas till. Vi ses!

I'll be watching you


What's up with all that junk??

Hey, guess why Im wearing the skullmask? Yeah, Im having a cold, or should we call it pig flu (swine shit)? No, it's not, dont worry. You can kiss me, it's okay!

Now Im sitting here in my bedroom drinking some tea all alone, with no friends, no thoughts, nothing but particle of virus running around my nose saying hi. Lovely right? Quite jealous huh?

So whats up today, but studying? Ima do a lense examination. Are you coming to hold my hand? :$

Keke, so what's up with all that junk, all that junk inside your world? Tell me - your pig daddy. I listen to anything!

Ursäkta mig!


Ursäkta mig, jag ska ha lite uppmärksamhet här, så flytta på dig!
Haha, nej skoja. Jag vill be om ursäkt för att ni får se så många bilder av mig, men just nu skiter jag i det nästan. Jag är så jävla kär i mina kläder jag har! Mina nya skor jag fått, tuffaste, coolaste och mäktigaste ever made! Så ni alla som tror ni är coola, tagga sirran!

EGOCENTRISK is hot!

Smartast.vn

Det dök upp en mycket rolig händelse imorse när jag och Patrik borstade tänderna sista minuten innan vi skulle gå till föreläsningen. Med så lite tid som vi hade, var jag ju tvungen att göra allt på en och samma gång, för att spara tid! Tyvärr är ju inte alla så smarta att dem faktiskt gör en sak i taget! Men det roliga var att under tiden vi borstade tänderna gick jag till den stora spegeln i hallen för att fixa mitt hår. Då jag märkte att allt var så jävla suddigt, med andra ord - mina glasögon var så jävla fingerprintade på glaset. Och vad gör man när man vill rengöra glasögonen så fort som möjligt? Jo, man "blåser"/andas varmt och torkar av med tröjkanten, iaf jag gör så! Men vafan, jag hade ju tandborsten i käften, vad gör man då? Jo, man använder näsan!

HAHAHHAA, så jävla bäst man är eller? =D Patrik dog, han höll på att tappa allt saliv, tandkräm, vätska han lyckats fylla munnen med på golvet. Men han hann löpa till toaletten och spotta ut. HEHEH, visst är man söt ibland?

Snygg

Vad tycker ni? Tror ni jag skulle vara snyggare som tjej?


Handikapp

Patrik | säger:
Soft hår  
Suck, fått vatten i vänstra örat, så jobbigt!
Får inte ut
Tarre säger:
Hahaha
VATTEN
HAHA
Vadå får inte ut
BLunda bara
Patrik | säger:
Va
Blunda???
Tarre säger:
Så få r du ut allt
Patrik | säger:
Ofta jag får ut vatten om jag blundar??
Tarre säger:
Ja
Då pressar du ut allt
Patrik | säger:
VA
Vadå
Fattar ingenting, sitter och blundar för fullt
Händer inget
Tarre säger:
VADÅ VATTEN I ÖGAT
Hur fan kan det vara jobbigt
Patrik | säger:
Vaa
Ögat???
Örat sa jag
Shit
Har jag suttit och blundat i onödan nu
Tarre säger:
HAHHAA

Cosy..!


Tråkiga ni är :( Vart är alla? Säg något! Hihi, visst är jag mysig?

Slöfock

Tjobs, läget?

Med mig är det bra, börjar dock bli förkyld. Har pluggat konstant, ingen tid för något. Det har hänt så mycket roliga grejer som jag har velat skriva upp för er. Tyvärr, jag kan inte göra detta för er just nu. Förhoppningsvis kommer det upp senare eller så blir dett osagt och stannar mellan fyra väggar.

Annars då? Har det varit lugnt?

Vart kom alla besökare ifrån häromdagen (stavning) egentligen? Det kom hur många som helst, sen försvann alla dagen efter. Erkänn, ni kom med stormen? Får man fråga vilka det är som läser här? Om inte så ställer jag den frågan iaf, vilka är ni? Vart är ni ifrån? Är det någon från Stockholm eller? Hur hittade ni hit?

Det var väl för mig, jag tänkte ge er en söt bild på mig och min nya look. Men, det gick inte så bra med camen. Helt dead. Ni kan få fantisera, det skadar väl inte? Dags och bege sig eller åtminstone att tagga till första seminariet. Dra dit och skitsnacka i 3 timmar, sen hemgång imorgon. Har inte varit hemma på 1 vecka. Hehe. Saknar min söta syster, hon är bland det finaste jag har! <3

God eftermiddag, berätta, hur är läget?

RayBan

Har pluggat hela dagen nu, slitet verkligen.

Hur som helst, halva Sverige frågar om mina brillor är äkta. Ja, de är äkta. De finns i alla synoptiker som finns i närheten, om inte i butiken går dem att beställa. Priset är oväsentligt, men över tre tusen kostar väl dem egentligen..  Jag lyckades nappa de på rea, så jag fick mina för enbart två tusen inklusive glasen. Därav över tre tusen inklusive glas i vanliga fall kan jag tänka mig.

Så nu vet ni, alla som har frågat och undrat.

RSS 2.0