Är det bara jag, eller är det alla?

Oj vad jag inte tycker om att vänta.

Woow

Nu börjar det hända saker med mig på gymmet. Blir någorlunda starkare. Vissa ostretchiga plagg går knappt på. Det är bara en tidsfråga innan jag måste införskaffa ny garderob. Hehe, eller inte. Kommer inte byta ut mina älskade jackor. Kan byta ut allt annat, förutom jackor. My love.

Tiden går lika fort oavsett

Skepp ohoj!

Det känns som jag skrev igår, men det var tydligen 10 dagar sedan. Hehe.

Jag har hunnit börja gymma, fylla nytt år och fått en utväxt på skallen. Jag kollar efter goa jobb, men vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Har kikat på YH-utbildningar också. Vad ska jag göra? Har ni några goa klädbutiksjobb som ni kan rekommendera? Känner ni någon? Hör av er.

Annars rullar det väl på, våren är här. Lite kyligt på morgonen, men vafan det varmt och skönt mitt på dagen. Det tycker vi om. Nu ska jag äta ägg.

Härligt, härligt, men farligt, farligt

Oj, det var inte igår. Kanske i förrigår, eller dagen innan det. Mycket möjligt förra veckan, förmodligen veckan innan.

Ja, jag har varit urusel på att uppdatera denna så kallade webjournal a la Tarre. Vad ska jag göra? Det finns inte mycket att skriva. Eller det finns allt att skriva om, exempelvis om jordens nära undergång - 3e världskriget som startades av Nordkorea. Det blir nästa generations första löpsedel. Blir nog inte av, nej. Endast om Kim Chi Young Ung pojk känner sig någorlunda självmordsbenägen, då händer det. Då blir det fyrverkeriernas fyrverkeri som vi aldrig tidigare skådat det.

Annars kan jag skriva om vardagen. Min, eller eran? Det finns ingen vardag. Varje dag är densamma, om man ser det från ovan i inställningen allmän. Det går ju även att ha inställningen detalj, då är varje dag unik. Ska man sitta och skriva om varje detalj som hänt? Varför inte? Kan vara kul att reflektera över ögonblicket då snöflingan landar på poren.

Det bästa idag kan nog vara mötet mellan min blick mot besöksstatistiken av min blogg. När diagrammet stadigt består av en horisontell linje utan avbrott på 7 st. Det är väl ändå fantastiskt, att man har sju hela trogna läsare trots den urdåliga uppdatering. Ni gav mig anledning att skriva detta. Tack!

Och hej igen!

RSS 2.0