Gamlingar är lika med noll respekt

Vilken jävla idiot till kärring man stötte på idag. Jag hade precis letat fram min buss på en mobil busstabell. Givetvis var jag tvungen att knappa på klockan för att se vad klockan var för att kunna veta vad jag skulle leta efter. Då skall en kärring på käpp tro att hon är diplomat och skall kunna göra vad hon vill, och vrider hela busstabellen åt sitt håll. Vilket jävla as eller vadå? Hann inte ens se på min tid.

Visst, jag är yngre. Jag respekterar äldre, absolut! Dock finns det en gräns, jag visar respekt tills dessa idioter väljer att vara nonchalant och idiotiskt. Bara för att hjärtat snart krymper och möglar, skall man fan inte tro att man kan göra vad man vill för att man är halvt döende. Samma sak hände med en snubbe på rullstol, invandrare och verkligen så respektlös man kan vara. Spottar hit och dit, och tro att vi som jobbar där ska springa som hans släp och torka upp allt jävla dregg som smeker vårat golv. Ge mig erat hjärta, så hamrar jag och spikar på det.

Nu är jag elak, men dem som är sådär pangpangboomboomkraschmrsfuckedup förtjänar det.

A little bit frustrated

Nu har jag läst halva mitt liv, sovit eftermiddag hälften av veckan, uppdaterat hälften av min Ipod med nya låtar och är hälften frustrerad.

Först och främst, FAN VAD JAG LÄSER!!!!!!!!!!!!!!

För det andra, VARFÖR BLIR JAG PIGG NÄR JAG SKALL SOVA?!?!?!?!?

För det tredje, "mmhmm If I was your man"

För det fjärde, VARFÖR HA ETT FORMULÄR DÄR MAN KAN STÄLLA FRÅGOR MEN ÄNDÅ INTE FÅ SVAR??!!??!! JAG SOM TRODDE DET VAR EN BRA TATUERINGSSTUDIO MED BRA PERSONAL. AS!!!!!!

För det femte, ni är så söta att socker blir surt, godnatt <3

Hey ladies and gentlemen, lets be honest!

I have no blogs to read, so why dont you guys tell me your blogs and I'll promise to check you all out. Come on, dont be shy. I bet your blogs are funny and readable and I promise you'll get a hug next time I see you.

Can't we just skip the date and just riding duo?


Gimme some Tokyo winter fashion (from last year)

I would love to take a trip to Korea or Japan for wintershopping. How cosy aren't the two pictures to the left looks like?


So tired

Imma take a break from reading about Information systems in Business and have a powernap instead. Cya later aligator.

Filofaxare

Jag har aldrig varit duktig på det här med almanackor. När jag såg denna kunde jag inte motstå ifrån att få bära på den och skriva i den. Fan så jävla söt. Det är dags för mig nu att ta tag mina dagar, så jag vet vad som komma skall. Förhoppningsvis blir jag beroende av den, att jag inte klarar mig utan dig. Håll tummarna. Klappa mina jeans också ;) Mwuah

That's the way you should work it.

Natalie

Victoria

Nadja

Yoshino


Fullt opp!

Har gjort så mycket idag, att min mage mår dåligt. Har varit upp snart 16 timmar, fan vad drygt. Kommer vara så trött imorgon. Jag har säkert föreläsning på morgonen också på grund av det, typiskt! Aja, man får göra det bästa av situationen.

Ska nog sätta mig och skita en sväng, sen lägga mig tror jag. Jag vill gå på dejt.

F*cktard

Jag känner mig som en sådan nu, helt jävla död. Varit upp sedan sex och skall iväg och ordna lite saker snart. Jag vill ha fritiden man hade när man gick i gymnasiet. Vart tog det vägen? Jag vill andas lite.

Om man ändå vann på lotto..

Been there, done that

Finally! Klar med min första tenta och min första kurs. Nu är det bara att bege sig till nästa kurs och styra upp där, och resten. Känns skitbra.

Hejja mig!

Klantskalle nummer ett

Det ringer på telefonen. Jag tittar på numret och tänker: Fan inte reklam igen, men jag svarar ändå.

Jag: Allöö?
Han: Ja, hejsan mitt namn är Billy från Salt Men. Sover du?
Jag: Eh va? Nej?
Han: Jaha, det lät så.
Jag: Eh, nee, satt bara inne i pluggandet.
Han: Okej, men jag hörde att du hade sökt jobb, stämmer det?
Jag: Ah?

Haha, vilken klantskalle man är. Hur ofta svarar man sådär i telefon? Svarar aldrig sådär, och när jag väl gör det så är det till en viktig person. Haha, duktigt!

F*cked up!

Drygt det är med designen. Jag vill ha något ultimat, men jag har ingen inspiration! Sjukt jävla drygt. Jag bör egentligen inte bry mig, har tentaplugga att tänka på. Dum som man är, så gör man det man inte ska göra. Dessutom är jag så trött på att vara smygsjuk. Palla smitta mig, har rethosta igen så det skriker om det. Ska börja gå runt med mask för att slippa detta elände.

Falsk mot sin kärlek

Hur kan man vara så falsk mot den man älskar och ändå kunna sova? Det är fan starkt gjort.

Cred or not?

Fick en kommentar om att jag älskar plastikoperations-docka efter att ha lagt ut bilder Megan Fox.

Jag undrade omedelbums vad det är för fel med det egentligen? Och om hon är plastikopererad och snygg? Och om hon är plastikopererad och sexig? Och om hon är plastikopererad och snyggast i hela världen? OCHH?!?!?! Vad spelar det för roll egentligen? Har man haft så dålig självkänsla eller vill snygga till sig och har lyckats med det, då tycker jag banne mig att man ska få creds för det. Dock är det inte många som lyckas med det. Tror nog inte Megan Fox är snygg längre heller, främst inte utan smink. Men bilderna var från 2007 och då var det inget fel med henne iaf :)

Fail på ett tungt sätt

Så jävla grym jag är. Jag var så skitnödig att ett larm skulle kunna urarta. Då tänker man ju att man kommer sitta där trettioelva år, om maan nu är så skitnödig. Innan jag löper till toan tar jag med mig allt som kan tänkas som underhåll medan man njuter på en ouppvärmd toalettring. När man väl har hittat  allt, är den nästintill utanför. Dock hinner jag komma till plats, dra ned brallorna, sätta mig och plockar fram mobilen till och börja med. På väg in till nätet med mobilen, så är jag redan klar, då hann jag inte så mycket mer. Lyckat =D

Förstår mig inte på folk som sitter där inne och läser ut en jävla serietidning innan dem hinner bli klara. Fail.

Hi5 på den!

Transformers Megan FoxOh...... My........ Gooooosh.. Im sooooo in LOOOOOVE!!!

Uppraggad

Scen 1
Sitter i bilen med Patrik, en tjej i en annan bil får syn på mig och stirrar. Jag ser det och ler. Hon ropar på sin vän, som också vänder sig, då vinkar jag och då vinkar de, tror nog aldrig de har varit så lyckliga förut.

Scen 2
Jag: Hejsan :D
Kund: Hejsan :DDD
En minuts tystnad för alla världens barn.
Kund: Fan vad snygga brillor, är det något glas i mellan?

Scen 3
Jag: Hejsan :D
Kund: Tjena! Fan vad snygga glajjor. Är de sådär riktiga?
...blablabla
Kund tackar för sig. Jag tackar för mig.
Kund mumlar för kund2: Fan vad gullig han är, nästan så att jag ska in och köpa lite godis..

Scen 4
Jag: Tjena snygging!
Jag: Tja!
Jag: Läget?
Jag: Det är gött, *blink*
Hehe, framför spegeln.

Idiots

Idioter förbli idioter.

Sean Banan - Puss Puss


TRYCK F5

Oj. Råkade ändra bloggdesignen igen. Har suttit så jävla insatt att jag har glömt att äta middag, har inte ätit sedan 16-17? Gött, nu skall det ätas spaghetti och köttfärssås, avundsjuka? Ni bör vara det.

Nå, vad tycker ni om denna design då?

Sökt nytt igen

Det har tydligen inte gått så bra som tänkt med de andra jobb jag sökt. Därför har jag sökt nytt.

Jag var i Kista Gallerian idag efter att ha fått det bekräftat att jag garanterat kommer få godkänt på första kursen. Helt underbart. Kommer där, går förbi fyrtioelvatusen människor och lyckas givetvis gå på fel sida av spärren. Vakten säger att jag måste vända och gå runt och då ställer jag självklart frågan: Vad är det som pågår? Jo, det var nypremiär för H&M i Kista Gallerian. Dem första hundra i kön skulle få 200 spänn tydligen, men det var väl för många där ändå för att jag skulle få en slant om jag skulle ställa mig där. Hur som helst, jag ränner förbi hela kön, känner mig som pilbågsregnet i filmen 300 och bara skär igenom allting och hamnar slutligen på Salt Men. Jag minns inte om han i butiken var butikschef där eller inte, men han gav mig komplimangen att jag hade en grym stil och bad mig skicka in ett CV om jag var sugen, för att han sökte efter personal.

Det är något mellan mig och klädbutiker, för varje gång jag dyker upp i någon butik hamnar jag alltid i en konversation, ibland är det kul, ibland är det jävligt drygt, idag var det kul för han var så jävla skön. Men det är bara att tacka och ta emot credsen.

I alla fall, jag har nu skickat in CV till honom, får se vad som komma skall. Håll tummarna mina små barn!

Course check

Fan vad skönt att veta att man har en kurs garanterad utan att ens ha gjort tentan. Härlig.

Mental Hi5 på den?

Vakna med The Voice

Haha, sitter med en fralla i käften och Dessie från bloggvärlden i ögonen.
- Har du haft bloggfight?
- Ja, det har alla.

Jag har missat den fronten, hörru? Hörde jag att det var fight eller? Kom då, jävla fönsterkarm. Ah, vem vågar stå emot?

Dör

Fan så jobbigt! Dör nu, hej då.

You're just a lie

Fail.

Jag har suttit så insatt i min uppsats att jag inte har haft orken att fixa frukost. Istället har har jag suttit och ätit en halv vetelängd. Grym frukost!

Skall röra mig strax till tåget. Kommer vara så hungrig efter föreläsningen. Fan vad knas, kommer ni med en kebab till föreläsningen  åt mig?

Fail.

Filippa i ett nötskal

Hejsan hejsan!
Har suttit här nu i drygt två timmar till - sen jag vakna - med min inlämningsuppgift. Jag tror jag är klar, vill dock ha en söt avslutningsmening som häpnar alla läsare, vad bör det vara? Ja, det kan ju inte ni komma med förslag till, i och med att ni inte vet vad jag har skrivit. Skitsamma, det var inte därför jag skrev detta inlägg.

Min kära söta vän Filippa i sitt lilla nötskal, lyckades med det omöjliga, råkade ta bort sin blogg. Hur går det till? Det kan bara dem fyra väggarna runt henne svara på, om dem bara kunde tala. Hur som helst, ni som läste hennes tidigare blogg som var på ssoundeffects.blogg.se har nu bytts till fiillis.blogg.se så ni inte går runt och gråter blod över att alla hennes fina texter är borta.

Tro mig, ge henne några dagar så kommer ni få fina texter. Hon skriver grymt bra, en gul svenne.

Uppsatspaus


Jag har suttit sedan åtta (middagen) och försökt komma igång med en uppsats, vilket jag har gjort. Problemet är bara informationen jag skall få in nu, hårdfakta skall det vara. Det är drygt att leta information, som rent utsagt är fakta, hur skall man ändra på det i textform? Det går ju inte, om man inte skriver upp varje ord i meningen på en pappersbit var, slänger in dem i en mugg, skakar om och häller ut dem fritt till den meningen ödet kallar dem till. Det funkar ju inte, hur akademiskt är det?

Nu undrar ni varför jag inte sitter och skriver på uppsatsen, istället för att komma på en massa ordbajs här istället? Jo, jag skriver bort mina tankar, så jag inte är helt insnurrad i det så kallade Sociala Medier, vars min uppgift handlar om. Det funkar inte att koncentrera sig på en och samma sak i flera timmar, då går man till slut bara i rundor mellan samma hjärnceller. Det är som att läsa en bok, du kan inte sitta och hårdläsa en fakta bok hur länge som helst, man måste variera med en roman eller någon story bok, som får en på andra tankar och varvar ned hjärncellerna till ytan igen.

Hoppas ni hängde med på vad jag skrev, jag är så kolossalt trött nu att jag skulle kunna somna och falla pladask på marken under en promenad. Ni förstår mig, alla gör det. Godnatt.

Vinter?

Det är knäppt hur det har kunnat bli så kallt så snabbt. Det är ju trots allt bara förnamnet till hösten, då skall man kunna leva på en inte allt för tjock jacka eller en tjock stickad tröja. Ja, eller hur!? Kanske i solen, men aldrig i skuggan (minus grader). Jag är det enda levande beviset kvar, som överlevde skuggans överfall tack vare min tjocka rock. Ni kan fråga alla andra om ni vill, eller juste, dem överlevde inte.

I väntan på bussen plockade jag fram handskarna och myste ned mig själv i rockens krage. Det påminde mig om den tråkiga och snöfria delen av vintern vi har varje dag. Tråkigt, dystert och kallt. Det är okej med kyla, om man ser snön glänsa från mark, träd och bilar. Dock inte okej om isen är det enda man ser, när man vet att isen väntar på att man skall ligga rakryggad på den inom en snar framtid.

Ge mig vinter med snö i år, annars kan ni gå och brinna upp!

Homosapiens

Faq vad jag är trött. Men måste iväg om en halvtimme för två redovisningar. Snacka om att vara ambitiös. Sedan kallar John Blund, han får mig för resten av dagen om han vill. Nu skall kläder sättas på och gröt fixas, sedan beger det sig mot tåget, bäsärk eller ej, det får vi se.

Dryga människor


Fan vad dryga människor kan vara, nu skall de få vad de förtjänar. Ansiktet bort och tro inte att erat begär kommer att uppfyllas.

Nu skall jag ge en jädra anamma!

Jag sitter och slickar bort de sista smulorna från chipsen från min fingrar. Nu var lugnet i stormen över, nu gäller det att hänga med istället eller spurta ifrån. Det är bara ett sporadiskt toabesök som väntar, sedan är det en jädra anamma som skall sätta fart på mina två sista uppgifter. Om båda blir klara idag då är det firande som gäller. Vad säger ni? Vad bör jag få för straff om jag inte klarar det?

A part of the revolution.

Jag skall undvika det, göra det, undvika det andra, hålla mig till det där, sluta upp med det och göra så istället.

Karma is a bitch, better stay on the good side.

Kaos som väntar..

Jahapp, Sverigedemokraterna kom in i Riksdagen med 20 mandatstolar. Lyckat. De skiljer på människor med människor, vad får de att tro att de är bättre än andra? Det finns minst lika många, om inte mer, idioter av de som andra som de ser ned på. Nu väntas bara kaos.

"Dina bokstäver är latinska. Dina siffror arabiska. Din demokrati är grekisk. Din pizza italiensk. Din kebab är turkisk. Din alkohol uppfanns a en iranier, och du älskar att åka till Thailand. Din favoritrappare har afrikanskt påbrå, och han den där roliga ppå TV är kurd. Din landslagskapten är bosnisk. Visst vore livet tråkigt utan invandrare?"

Detta sms fick jag imorse, nu vet jag inte hur källkritisk jag bör vara, men det ligger en poäng i det. Vem bryr sig? Bara 90%, det räcker inte.

Winter arrival

Jag vill ha vinter kollektion i butikerna nu! NUNUNUNU! Hully up.

Rösträtt

Rösträtt och rösta rätt?
Ja, det är ju så. Det gäller ju att rösta det som är bäst för en själv, för ingen bryr sig om någon annan ändå, mycket snack liten verkstad brukar det vara. Samma sak gäller politiken, jag har hört bevis, så ni kan inte förneka något.

Först och främst bör man gå till rätt valdistrikt för att rösta, vilket jag inte gjorde. För det andra så känner jag inte till några politiker, vilket kanske är bra om man skall rösta rätt till min fördel. För det tredje bör jag stå med på listan i och med att jag står för att jag älskar att gå på toa och sitta där när det är rengjort.

Hi5 people.

IQ-fiskmås

Varför utnyttjar man inte de bästa man har, istället för att bry sig om dem som bara skapar problem eller gör dåligt inflytande på ens liv? Dumt, jävligt dumt. Skit i alla, förutom de finaste i din omgivning om det inte finns andra fina som vill vara en av änglarna i ditt liv.

Fu

"Wakie wakie"

Kära vänner.

Jag vet inte om jag är vaken eller om jag sover än. I princip varje dag har jag vaknat runt denna tid, om inte tidigare. Varför? Jag vet inte, ni kanske kan svara på det?

Jag tappade tråden, god morgon..

How long will it take?

Dags att lägga sig. Men först måste jag berätta en sak, annars kommer jag drömma om det. Vill hellre lägga ned min skönhetssömn på att jag svävar bland molnen med en söt flicka från det blå än att min vänstra stortåsnagel hoppar av och springer efter mig tills jag snubblar på en söt flicka, och skadar henne med min snygghet. Juste, det var tånageln ja. Minns ni när jag berättade om att min nagel blev mer eller mindre våldtagen av idioter till tjejer som hoppade och skuttade med sina klackar på min vackra och enda vänstra stortå? Nej, kanske inte. Eller jo, för jag vet att ni vet och minns mer om mig än vad jag själv gör. Hur som helst, den handikappade, blåa och mörbultade nageln har inte växt ut än, och det var sedan i vintras någon gång.

Av något slag fick jag för mig att taffsa på den och jag känner hur snett den växer, och hur en nerv typ sitter i kläm halvt utanför tånageln. Vilket är väldigt irriterande, vet man inte om det, spelar det ingen roll, men när man väl tänker och vet om det, finns det inget som kan hindra än från att tänka på det.

Fuck that shit. Imma rape you back ladies, watch out!

Programmering

Vad i hela världen är programmering?! Jag förstår ingenting just nu. Bara massa shit, och jag har inte lärt mig något om det men ändå ska jag göra en inlämningsuppgift på det. Härligt!

Måste träffa mina hacking polare och lära mig lite, eller mycket. Skämmigt.

If you wait to do everything until you're sure it's right, you'll probably never do much of anything.

Bra där. Jag skulle bli väckt av mitt larm imorse, runt 6-7 tiden. Det var inte bara ett larm, utan fyra. Tydligen hade jag tagit mobilen, lagt den under kudden och larmat av fast jag inte minns det, måste ha varit i sömnen. Vaknade av mig själv nyligen och tänkte, fan jag som skulle vara duktig och redovisa lite snabbt idag, men nej nej. Det får bli nästa vecka eller på eftermiddagen. Det spelar ingen roll, men bättre att få det gjort så fort som möjligt!

Debatt är hett, det är inne, det är debatt.

Aldrig gillat debatt tidigare, om ens politik. På låg- och högstadiet undvek jag det bäst jag kunde. Att se debatt på TV var lika med att zappa vidare och att höra ordet av politik var som ett annat språk, jag ignorerade det.

Idag. Idag var det bland annat debatt på TV mellan alliansen och opposiition. Men idag, idag i tid, alltså idag som i presens, känner jag att debatt är riktigt jävla kul att lyssna på. Bland annat att man hör olika åsikter och argument, men att det hettar till så oerhört att bastuns termometer ropar kallt. Fy fan vad jävla humöruppfriskande.

Bästa repliken som dök upp och som jag även själv kommer att använda var från Mona Sahlin: "Lögn är en lögn, även om man skriker ut det."

Måste läsa lite på detta innan jag röstar. Vad röstar ni?

It doesn't mean anything if you can't hit the shot

Fan vad gött. Gött att veta att man oavsett om man dyker upp på tentan eller ej, så har man godkänt oavsett vad. That's how we hackers work it.

It's you. When all my dreams come true, the one I want next to me is you.


Ska jag ta icke respons som ett avsiktligt förbiseende eller ska jag ta det som att hon inte har tid? Eller vill hon att jag skall vara den som hör av mig 24/7, tills hon en gång för alla hör av sig igen. Vad gör man? Ska man låta bli och gå försöka med någon annan eller ska man ge det tid? Om jag lyckas, blir det ju värt det. Om jag inte lyckas, vart har jag då slängt tiden?

What's more important? What we become, or how we become it?


Helt underbart. Har trimmat skallen nu, hemma! Woho, nu vet vi att det funkar och slipper att vänta på en pruttfrisör i tio år. Inte värt det, nu kan vi köra hemma. Någon som vill raka skallen? Jag fixar buddha frilla dirr.

Where's your style duude?


Slappis jag i väntan på att tiden skall ticka tolv, så jag kan röra mig mot tåget. Orkar inte sitta och läsa nu. Det orkar jag iofs aldrig nästan längre. Inte braaa! Varför är det så? Jag har kommit in i perioden då jag ba: Äsch, skjut upp det. Det ordnar sig. Det ordnar fan inte sig om man inte gör något åt det. Jag skapar ju misslyckande till ett alternativ och det får jag inte. Ta tag i luvan nu Tarre.

Idag skall jag hitta en grupp som jag kan plugga med, då blir jag pushad och pullad.

They don't care about us

Suttit och glott på MTV när dem visar top 10 av Michael Jackson. Blev helt jävla insnurrad i alla hans musikvideos. Så jävla skön han är, skulle vara ännu skönare om han hade fakeat sin död. Då skulle alla hata honom, och han skulle bli min polare, så vi skulle kunna dela på dans och pengar :)

Förresten, ljög om rocken. Orkar inte sätta på mig den. Idag blir det luvtröja med skinnjacka och kängor. Det blir nog soft. Måste slita ut lite på skorna, så jag måste gå och köpa nya när dem är förstörda. Gäller dock alla mina skor, förutom mina finskor.

Kärlek och respekt.

The heart knows reason which reason does not know

Fy bövelen vad kallt det har blivit. Vaknar varje morgon av att fönstret nästintill slås in med vinden och dessa regndroppar som stöter på mina fönsterkarmar, som om det vore barn som kastar grus mot en lyxstolpe.

Det bästa av allt att få vakna upp är att få äta frukost igen på nytt. Förr var jag alltid för lat att göra någon sorts frukost, plocka fram smör, kniv, det ena och det andra, vilken jävla tid det skall ta för lite frukost. Inte längre, nu är det bara att hälla i havregryn, vatten, in i micron, så har du havregrynsgröt efter någon minut, fyll skålen med mjölk och lingosylt. Så har vi den ultimata frukosten. Nu är frågan om jag skall ta en macka idag också, vaknade extra hungrig imorse. Måste ha berott på att jag krigade i drömmen.

Jag ville faktiskt bara berätta att det är kallt och att rocken kommer fram idag.

Failure is not an option.

Fan vad fail.

FAAAAAIL


At the end of the day it's the choices you make that count.

Illa. Riktigt illa. Jag bestämde mig för att plugga järnet när jag kom hem. Det slutade med att jag däckade i sängen, fyra timmar framåt. Lite ångest, men vad gör man? Det är inte varje dag man sover middag, eller behöver sova middag, om ens så länge.

Just nu väntar jag på bättre tider och att testet skall öppnas igen, så jag kan gör den. Suck, fail. Måste bli lite mer hightech inom databranschen. Skall börja umgås med hackers, inte "backers" som går tillbaka i tiden. Hahha

I miss you ... every day I wake up and I have this ... ache in my chest. Sometimes I just sleep in cause I know when I wake up , you aren't going to be there .

Välkomna min kära premiär hårklippare. Nu skall det, hoppas jag, inte behövas gå till frisören för trimmning längre. Raka hemma och ha mindre utgifter. Det är nice. Dock måste den laddas nu 14-16 timmar första gången, drygt. Förhoppningsvis blir det värt det. Så förmodligen blir jag lite sådär stickig på skallen, som en igelkotte. Vill du komma och känna?

Nu ska jag ta en powernap och sedan sätta igång med studierna.

I was there but not to kill you. I saved your life but I should have let you burn.

Är det dags igen? Ska man raka sig eller ska man vänta lite? Det är så jävla fult när det är halvdant, förstår inte hur folk står ut. Jag dör. Frågan är, om jag nu skulle raka mig, om man ska raka sig så det knappt är stubb kvar. Då hade jag inte behövt raka mig på ett tag. Dock tror jag inte frisören gör det. Kortaste är väl 3 mm, fett långt.

It's always gonna be there, isn't it? You and me.

Det är så jävla kul på tanke vad mina kära vänner har sagt om mig när de fick reda på att jag skulle börja data- och systemvetenskap. De sa att jag skulle börja använda sifferspråk med de i framtiden. Gissa vad det bästa är? Idag hade vi två timmars föreläsning om decimala, binära och hexadecimala talsystem. Jag kan typ översätta olika siffror till andra siffror nu. Helt fascinerande va? Haha, och det bästa är att jag typ ser andra siffror när jag ser vissa siffror nu.

Akta er, jag kommer med ett nytt språk snart people. Gissa vilket decimaltal 1110 i binära tal representerar?

Sometimes it's the smallest decisions that can change your life forever.

Hur många gånger ska man säga att man skall ta sig i kragen och göra något åt saken innan man gör det? Jag behöver bara ta ett steg, så är jag inne i det, inne i helvetet som även kan vara det roligaste för mig just nu. Tacka fan att jag lever, men tacka inte fan att jag lever på detta vis, inte just nu, kanske i framtiden.

Det känns som det är två barn inom mig, god och ond, som säger det ena och det andra. Självklart, alltid skall det onda väga tyngst. Det krävs två till av det goda för att det onda ska lägga sig. Hur ska man göra? Dra sig ur drömmen och leva i verkligheten? Ja, det blir väl så.

Tack för ingenting, jag klurade ut spelet själv. No man is an island, but in this case Im the continent.

Studying techniques

Jag ska aldrig mer dyka upp på en studieteknik föreläsning igen. Har gått på två och båda har varit lika värdelösa. Det enda som händer är att man får höra det man redan vet om. Det som verkligen är studieteknik är motivation och disciplin. Har man inget av bådadera är man så gott som körd när det gäller studier. Bästa av allt är att du lyckas peppa upp dig själv och sedan hittar det bästa sättet som får all information att fastna bakom pannbenet, så att du börjar drömma och undervisa i det ämnet.

Testa annars att slå skallen i väggen, så hårt att du glömmer bort vad som har hänt och sedan testar du med att plugga igen. Lär ju gå lite bättre och hjärnan har förmodligen då skakats till sin plats.

OBS! Barn, testa inte detta där hemma!

What's up with my clothes?

Vad är det som pågår? Kläder som jag haft något år nu, börjar tappa sömmar, knappar och Gud vet vad. Det är inte på vilka ställen som helst, utan på ställen där man aldrig har sett till förut. Vad säger ni? Ska vi dra en sponsring till Tarre för nya kläder? Om alla lägger in en slant på 50 öre var, så kanske det blir något :*

Once upon a time, there was a..


Här sitter jag med en skål, stor nog för att kunna fylla fyra portioner soppa i, men denna morgon fyllt med havregrynsgröt, lingonsylt och mjölk i min famn. Måste tacka Diana för detta, att hon med hjärnan och vettet på rätt plats lyckas påminna mig om att gröt faktiskt är ett alternativ till att bryta fastan.

Med kroppen under bearbetning av denna fiberrika havregryn och med en beredskap av att det kommer avfyras en prutt senare, funderar jag på hur dagen kommer urarta sig.

Det var en tung morgon att vakna till, trots 10 snoozningsomgångar lyckades jag till slut vakna, till ljudet av regn (nej, nu är hösten här). Jag gick upp och raka vägen in till duschen, och brände mig härligt på fötterna med iskallt vatten (världens bästa väckarklocka). Hann välta shampoot, tappa hårinpackningen, somna en omgång till innan det blev dags att röra sig ut därifrån. Efteråt satte jag igång med att blanda ihop ingredienserna för havregrynsgröt och lyckades mer eller mindre bränna halva gröten. Bra jobbat där Tarre!

Nu är det packning, håruppställning och kläder på som gäller, sen beges det av till skolan igen. Det är trots allt en ny vecka och nya tag. Vi får se hur detta går, det lär avgöra hur resten av dagen kommer att gå.

A joke is a serious thing

Jag blev godisnödig när jag stod där vid självscanningen i väntan på bättre tider. Sex kronor i mynt var det enda jag kunde spendera, om inte jag ville plocka fram kortet ur rumpfickan, vilket vore onödigt ansåg jag. Med sex kronor kunde jag få ganska många punchpraliner, lysmelk, sura cola flaskor och svampar.

Min kollega lade märke till när jag öppnade godispåsen för att välja en godis, som startade en söt diskussion, som även har diskuterats hemma med min mor varje gång det ligger en fruktskål framme på soffbordet.

Har ni tänkt på detta? Varje gång man går och handlar, vi säger godis som inte detta fall kom att diskuteras, varje gång man handlar godis väljer man alltid det man vill ha och det man tycker om. Men varje gång man ska ta en godisbit ur påsen, väljer man alltid först vilken man skall ta. Varför stoppar man inte bara ned tassen och tar det man får, man vet ju trots allt innerst inne att man tycker om allt som ligger i påsen och att man själv med engagemang har valt ut dessa. Varför? Varför gör man så? Fel konstruktion bakom pannbenet?

You need the driving lisence

Det bästa med att köra är att få tuta. Det skapar liksom ett lyckorus inom sig. Nyligen, för kanske 15 minuter sedan, var det en idiot till kvinna, som jag såg, enbart tittade åt ena hållet och tänkte köra ut. Då kommer jag där givetvis, skapligt nära korsningen och ser henne gasa ut. Jag måste ju tvärnita (trots att jag har företräde), vad ska jag annars göra? Köra på? Inte värt det. Men hon får syn på mig och tvärnitar hon också, då gasar jag på igen medan jag håller tutan inne till jag har kört förbi henne. Från att vara rasande på henne fick jag ett leende på läpparna hela vägen hem, efter att fått ha ögonkontakt med henne med min arga blick och tutan intryckt.

Ljuvligt att få se henne besvärad på grund av situationen. Hon förtjänade det. Tack vare henne så var jag tvungen att slösa lite mer bensin för att behöva gasa upp igen! Dum.

Could someone please come over and break in to my wardrobe?


Jag vill ha nytt, nytt och nytt. Jag vill nästan rensa ut alla mina tröjor, t-shirts, skjortor och allt man kan ha på överkroppen, förutom jackorna givetvis, för en ny start av shopping. Tänk om man hade en flickvän, som kunde ta med sig hälften av plaggen varje gång hon stack härifrån. Haha, vore helt underbart, tills jag har fått en garderob med nytt innehåll, då får hon hålla tassarna i styr ;D.

I dont f get this, can somebody help me?

Har suttit typ i en kvart nu och försökt klura ut varför det är så jävla få inlägg som syns när man trycker på en kategori. Jag förstår fortfarande inte varför! Det kanske är för att jag är as trött, eller så har jag kodat helt åt brevlåda 40 i skog 93.

Dock kan det nog bero på att jag har varit så inne i filmen Gone, som går på 6an nu. Vilken jävla fetta den där amerikanen är. Blir så jävla upprörd. Det värsta av allt är att jag hatar när det alltid dyker upp någon som ska förstöra en relation eller huvudtaget ska vara ond i en film. Men vad vore en film utan ett huvudproblem att lösa? Typ en bilderbok med innehåll av bilder av en apa, ett äpple, eiffeltornet och ett hårstrå. Ingen jävla koppling någonstans = faaaail.

Men jag lackar ändå.

Och filmen är så jävla äcklig! Fuck, har ni sett? Kolla. Skummaste rysaren.

We are the world, you and me honey.


En dag på jobbet, är som en månad i Vietnam. Det är som att alla batterier eller allt som håller en klocka vid liv får kortslutning så fort som när man ställer sig på sin yrkesplats för att göra kunderna nöjda. Fyrtioelva tusen människor dyker upp, men ändå står tiden precis där den stod hundrasjuttio timmar sedan. Det är inte ens kul, men det är gött när man tänker på tanken att bli gammal och 100% ansvarsfull. När man väl är hemma, då är man trött nog att kunna somna, men man vill inte lägga sig för att kunna utnyttja så mycket tid som möjligt av sitt liv till nöje.

Det är vi som gör världen, men världen styr oss. Härligt. Ge mig dig nu eff, så hade jag haft mer nöje.

So tired! In my head, in my back, in my ass.

Nu har jag tagit bort och skapat enbart tre kategorier för min blogg. Jag har organiserat skapligt bra nu, vilket gör det lättare för alla att hitta. Vill ni se bilder? Finns det på photos. Vill ni se outfits? Finns det på outfits. Vill ni allmänt läsa? Finns det på diary. Det är bara att köra på hårt nu. Jag har dock sex sidor kvar att organisera, vilket motsvarar kanske 120 inlägg eller något, vilket jag får ta senare. Såg att tiden rann iväg oerhört snabbt.

Vi höres ikväll!

Remember my jacket?


Remember my jacket? Ye, how can you forget it?

Suger hårt. Köpte denna fina ägodel för allas lön tillsammans ungefär, enbart för att inte ha en jacka som någon annan. EN JÄVLA JACKA BARA, snälla! Låt den vara ifred! Det är som att alla försöker härma Michael Jacksons dans. Kan dem sluta sy såna jackor eller?

Milk is one way to feed, so are the crisps.


No man is an island

Jag upptäckte nyss att min kavaj var så hemskt skrynklig att det inte gick att ha på sig den, mer än tio sekunder. Jag bad världens bästa pappa om en strykning och voilá, så hade man en skrynkelfri kavaj. Vad skulle jag ha gjort utan min far, mor och syster? Utan min familj? Det hade inte funkat.

Vad skulle jag ha gjort om inte dessa, i mina ögon, korkade människorna fanns? Då hade jag inte haft något att vara uppretad av. Vad skulle jag ha gjort utan alla dessa talanger/grymma människorna? Då hade jag inte haft något/någon att se upp till. Vad skulle jag gör om allting var ingenting? Allting i min omgivning, allt som händer på denna jord, skit hit och dit, guld hit och dit, det måste finnas där. Som sagt, det hade inte funkat utan.

Im trying

Im trying to keep up,  but the only answer I get is ignorance.

It's beautiful to analyze a part of your life, like today.

Visst är det fint när man vet om att man äter frukost till lunch och chips med dipp till mellanmål. Då vet man att man har fullbordat en halv dag, vad det gäller näringen i alla fall. Eller inte.

Jag vill inte ens tänka tanken att jag inom snar framtid, vaknar upp i en knubbig, ung och vuxen mans kropp. Vad hemskt. Från att födas till fetknopp, till att växa sig smal och sluta där man började. Det är som att man har programmerat en komponent av en mjukvara i flera timmar, men slutar med att man måste göra om det, för att något gick snett.

Inte kul att behöva starta om på nytt hela tiden. Man vill ju ha en grund att stå på och bara bygga upp det. Inte skapa nya grunder för att sedan börja om allt på nytt. Slöseri på tid och energi, när livet är ungt och kort.

Once you dig deeper, you'll find what's hiding


Under uppvärmning av havreygrynsgröten tog jag mig an garderoben för en vinterrensning. Shortsen är nedgrävd för förvaring inför nästa sommar. Sedan var det inte så mycket mer som var "somrigt", förutom jackorna, men dem hänger fint där tycker jag och därför ska dem ingenstans än att hänga där. Det värsta av allt är att jag fann min garderob tom på skjortor i normalt stuk, dvs med en normal hög krage där slips och fluga hör hemma. Vilket mer eller mindre inte är så bra för en garderob. En garderob måste alltid, alltid innehålla basplagg. Vilken besvikelse. Jag är ledsen i ögat på mig själv. Något måste göras åt det!

Patrik, my man, where are you? We gotta go shopping! Immediately!

The magic in divorced is that you don't have to care about the other.


If you're going through hell, keep going.

Sedan man har börjat universitet, har största delen av vardagen handlat om kommunal transport, dit och hem. Förutom att man läser ut lokaltidningen varje dag, stöter man även på människor från alla möjliga håll och kanter, med lite skavanker här och där om inte snyggaste personerna på tåget/bussen eller inom 50 meters radie.

Det vansinniga är att ingen av dessa toppar eller ens är i närheten av personerna som är med på Idol audition. Idol människorna är helt vansinniga, det bästa är människorna som är så seriösa att man blir nästintill heartbroken av att se dem gå där kämpades för att hålla sig från gråt om inte det redan brustit inne framför juryn.

Förbaskat himla tur att människor är olika. Tänk om alla skulle vara likadana?! Antingen så skulle alla vara lika korkade eller lika smarta. Antingen eller, förstår ni? Det är helt sinnessjukt vad oddsen skulle kunna göra människor miljardärer. Nej, vill inte ens tänka tanken att vara som alla andra, bara vissa eller ganska många.

He who can, does. He who cannot, teaches.

Nu har jag omkonstruerat min layout af toan.blogg.se. Vad tycker ni?

Jag som endast får i mig två, max tre, något väldigt små skålar av mat per dag, lyckades idag få i mig knappt en chipspåse och husets största tallrik med ris och grillad kyckling. Det är en lättnad att jag får i mig lite mer än vanligt, men det är inte lika lätt att bära på allt. Väldigt ovant. Jag känner mig väldigt tung i kroppen just nu, som Clark Kent när han ligger där med sin vältränade kropp med en kryptonit på bröstet. Så klen som han känner sig då, så klen känner jag mig just nu när det gäller att försöka lyfta upp min kropp, om jag ens orkar ena benet. Bäst jag tar fram trehjulingen från -95 och köra till toaletten för en omgång tömning.

Don't eat and smell the shit of your perfume.


Har ni någonsin suttit på ett ställe som luktar skit och ätit? Nej, för man sätter sig aldrig någonstans där det luktar skit. Men har ni testat på att äta och gå förbi ett område som luktar skit? Det har jag i alla fall. Gick förbi ett smelly smelly ställe medan jag åt min daimchoklad. Fy jävla fan, smaken blev som baken. Not ok! Som sagt, man äter ju med luktsinnet också, dessutom gör man det med ögonen, men det hör till en annan fråga.

How nice, how nice, very nice.

Startade dagen 07.00. Inte för att det behövdes, bara för att det kändes så. Satt drygt en kvart, fixade och hackade till mig en hemsida och redovisade det lite snabbt och fick godkänt på en halvminut. Härligt Tarre. Det är så man skall jobba! En inlämningsuppgift klar med andra ord, det är bara fyra kvar då inom två-tre veckor.

Sen var det föreläsning efter att ha vandrat i Kista Galleria i typ tio år i ensamhet. Trist, men intressant, det fanns massor, men ändå inte. Jag kan knappt bärga mig om vad som komma skall i dessa butiker. Jag somnade när föreläsaren började prata om FAT och vaknade till när han näst intill var klar med just den komponenten.

Efteråt var det hemgång. Från tågstationen sprang jag hem och tillbaka, på knappt fyra minuter. Grymt, jag hann med tåget som jag hoppade av. Mötte upp syrran Patrik, vi stack iväg på någon fyrverkerikonsert. Det var lite spännande med alla orkester och fyrverkerier. Trevligt sällskap i alla fall, det var det viktigaste.

That day will come.


Tired of breaking the fast, wanna go hard and try new.

Har ni tänkt på en sak? Frukosten är alltid densamma. Värre än att äta ris till lunch och middag varje dag. Jag som äter en eller två gånger per dag, vill ju hemskt gärna äta något gott när jag väl äter. Så några tips på vad man kan äta till frukost? Vad brukar ni äta till frukost? Hjälp en ung man att bryta sin fasta på ett lyckligt vis. För jag vill ju fortfarande skita om dagarna, det är ju en av höjdpunkterna.

How can I do fashion if I dont know the meaning?

aa

Vad skall man göra för att verka följa mode? Jag har inte riktigt förstått det där. Hälften av befolkningen kallar sig själva mode-nickname. Då tänker jag liksom, vilken super tuff människa det måste vara och tvingas kolla in bilderna - outfitsen. Vad ser jag då? Jo, kläder i helt vanlig stuk som exempelvis tees och byxor från H&M, MQ och Buddha vet vad. Kallas det mode? Är man modeinriktad då eller? Det kanske är mode att ha de kläder som finns ute i butikerna just nu. Det kanske är en stil man håller sig till som kallas mode. Jag vet inte. Någon som har svar?

You dont need olive oil in the water, it's just a myth.


No one is perfect, but you can be perfect to someone.


Don't girls sit down and pee?


Jag var så jävla kissnödig idag (igen?) när jag var på Götgatan i hopp om att hitta en snygg tröja. I väntan på att alla butiker skulle öppnas, sprang jag in i en tidningsbutik, där var det en ashäftig brud som jag frågade om toaletten. Självklart låg ju toaletten i princip framför mig, typiskt att man aldrig ser det man söker förrän man har frågat. Galet pinsamt? Hur som helst, pinsamhet slår inte kissnödighet. Jag går över till toaletten och där måste det ju stå folk i kön. Det måste ju det för att jag var kissnödig, annars hade det varit lugna favoriter.

Vem bryr sig, ser en tjej gå in i ena toaletten. Hon är fan där jävligt länge, vet inte om hon kissade, onanerade, sminkade eller pruttade, men det tar en jävla tid innan hon kommer ut. Och när hon väl kommer ut, har jag hamnat längst fram i kön och går in i samma toalett som hon kom ut ifrån. Då är hela fucking toalettringen nedkissad, som om en alkis till gubbe har varit där och ostabilt stått där kissandes och skakat lite på penisen. Då undrar man ju om tjejer sitter eller står upp när de kissar, eller om det ens var en tjej.

Jag tänkte ta en bild på det som bevis, men jag ville bara ut därifrån så fort som möjligt. Så jag skippade det, dessutom var det ingen fräsch syn. Jag kan kissa på eran ring, så får ni se hur det såg ut.

På tal om bild, jag tänkte fan ta en bild på Shan Da Man idag. Han satt där och fika med några andra med samma ursprung, måste det ha varit, i och med att dem satt där och chitchatta på ett språk min värld inte kunde koppla samman. Han var fett tuff med sin truckerkeps och sina solbrillor på uteserveringen.

Deceitfulness is not an option


Det är intressant att se hur falska människor spelar bort allt, låtsas som om inget har hänt. Det bästa är hur de klarar av att leva med sig själva. Hur kan man må egentligen? Det skulle jag vilja veta. Drömmarna lär ju handla om dem lurade, som zombies, som går bärsärk efter de. Jaga de och halvvägs döda de tills de vaknar till ett vått lakan och bastu täckt av täcket.

While you're in need of something, it'll take longer to get there.

Föreläsning 4, check.

Jag var obehagligt kissnödig på vägen hem från skolan. Redan när jag steg ut ur aulan, kände jag att blåsan hade blivit för överfylld. Jag som har lärt mig att hålla mig oerhört länge, tog jag det för givet att jag skulle klara av att hålla mig tills jag kom hem, ca 45 min. Då måste jag självklart ta möjligheten i akt att testa mig själv, klarar jag det eller klarar jag inte det? Vad var det värsta som kunde hända? Jo, mina gråa jeans skulle visa mörka områden och lukta piss.

Väl inne i lägenheten, tänker jag: Fan vad gött, jag är framme. Men gissa vad som händer då? Jag kommer till hissen, trycker på knappen i hopp om att hissen skall komma omedelbums. Men nej, nej, hissarna är helt stendöda. Frågan är vad dem gör med hissarna, undrar om dem inte har sex i hissarna. Inte för att jag har nåt emot det om dem skulle ha det, skulle vara rätt kul att vara med om det själv. Ett kriterie: INTE PÅ DAGARNA, ta det på nätterna isf.

Nu ska jag äta, så jävla hungrig. Tur att föreläsningen var rolig och intressant, så man glömde bort hungern.

What makes you happy, gives you energy.


Sittandes här andfådd efter att ha bäddat sängen. Känner en stänk av utmattning, men måste, måste verkligen behålla kläderna på för att snart kunna gå till tåget mot skolan. Håll dig vaken Tarre, bara några timmar till. Det ordnar sig. Din bästa säng kommer att vänta på dig, oavsett vad, så finns den där för dig, för att lugna ned dig, för att ge dig njutning.

Jag älskar min säng, men ibland är den för stor. Det är förbaskat jobbigt att bädda den. Överkastet väger 20 mjölkpaket. Det är för många kuddar, ändå har jag slängt hälften av dem. Täcket måste ju ligga perfekt innan, överkastet kan läggas på. Blir det ena fult, blir det andra fult. Usch, hela processen att bädda en säng, inte vilken säng som helst, en dubbelsäng. Det är inte kul. Jag blir illamående bara av tanken. Tanken kan jämföras med en fysträning, en iskallvarm vinter i skogen. Oj, oj, oj, det är inte roligt. Men ni förstår, hoppas jag alltid.

Som sagt, jag älskar min säng, den är hur underbar som helst, byter hemskt gärna inte bort den. Kanske om benen har hoppat av. Men erkänn nu, visst är den skön tjejer? ;)

What's done, is done.

Nu har jag varit och lämnat tillbaka ett par kängor och ett par chinos. Det är gött det där med öppetköp. För det är hemma, man ser hur plaggen verkligen ser ut. Jag lyckades genomskåda den fula sidan av plaggen, i mitt rum, med dem perfekta lamporna och belysningen. Too bad huh?

Jag hann även springa förbi Carlings och lämna in ett cv. Hoppas dem finner min ansökan intressant och hör av sig snarast. Vore guld värt. Måste ha lite variation i min vardag nu.

Nu skall det ätas lunch, sen bege sig av till skolan. You know where you can reach me.

If I could trust you, I would

Varje morgon vaknas med slem, som skall ut. Det måste hostas hit och dit, innan det flyger ut. Behåller jag det, blir det en jävla massa problem med sväljandet. Vad väljer man då? Givetvis det som är behagligast och bekvämast under dagen. Hur jobbigt kan det vara? Man sprnger ut och in, x antal gånger från rummet, till toaletten, från toaletten och tillbaka. Det är en ny dag, ny vecka och nya timmar och snart är det över för dagen, då blir det annat att tänka på.

Jag ska alldeles strax skölja av min morgonfrisyr, sätta på mig något skumt och dra mig iväg för att lämna lite tillbaka ett par skor och ett par brallor. Försäljare är lite luriga av sig. På plats, ser mycket väldigt bra ut på en, det är på grund av deras ljusbeläggning, riktningar och styrkan. Man ser inte alla felen, som man gör hemma. Jävligt smart. Har man inte ork att springa tillbaka, har man slängt en månads barnbidrag. Så fort går det till innan man vet av vart pengarna har tagit vägen. Så var vaksam nu framföröver. Spar pengarna till något vettigt istället. Jag försöker, men jag tröttnar på mina kläder oerhört snabbt. Det kan vara ett problem. Om man ändå hade en söt flicka, som kunde vara en på vakt och stoppa en från drogandet. Jag längtar.

Thug

Har ni sett på maken? Kolla annonsen till höger! Haha, hur fin skulle inte det vara som en annons i tidningen? Vad tror ni, skulle man kunnat locka en tjej, eller två?

Skumma barn

Skräckfilmer är i mängder förutsägbara. Dock finns det enstaka filmer som har det där lilla extra, som inte är lika förutsägbart, som gör filmen lite bättre än alla andra. Händer sällan att skräckfilmer är läskiga av något slag. Däremot, i mina ögon, i min hjärna, i min värld, finns det bara en sak som ger mig gåshud - skumma barn. Barn är nog bland det läskigaste som finns. Håller ni inte med? Dem har den där blicken.

På tal om skumma barn. Under dagarna på jobbet stöter man på hur mycket barn som helst. Allt från fina, söta, gulliga, tjocka, smala, fula, läskiga, bråkiga, skrikiga, smarta osv osv. Men idag - har träffat på dem förr -, idag var det kunder med två barn, bröder, max 6 år gamla. Pratar som om dem skall döda någon, kaxiga och har den där rösten en bråkstake i 18 års åldern har. Feeeedddt kaxiga. Den yngsta ba: Ge mig den, ge mig den, ge mig den, jag ska ha det. Jag ska göra si, jag ska göra så. Hans föräldrar hade ingen makt överhuvudtaget. Som i filmen The Omen, demonisk av sig och massa krafter. Det speciella med bröderna är att dem inte är några andra barn lika. Store brorsan åt sitt wienerbröd och glodde på mig. Ni anar inte blicken han hade, det var: "Hej-jag-skall-döda-dig-fem-gånger-om-med-mitt-wienerbröd-förstår-du?"-blicken. Rasister, bråksökare med flera, har aldrig lyckats ge mig en sån blick som ungen gav mig. Så jävla ond i blicken.

Barn är helt enkelt läskiga. Det grymmaste är att dem kan låtsasgråta när dem ser en för att jävlas.

2 år


Redan! Det har gått två år nu sen jag fick mitt körkort. Undra vad som har hänt om fem år. Kanske har fyra barn och är fadder till en orangutang. Läskigt att ens tänka tanken att nästan vad som helst kan hända.

Jag har sovit, jävligt gott. Dock väckte jag mig själv, för att jag inte får sova allt för mycket. Måste somna i natt ju. Måste hitta något att svalka halsen med, vad tycker ni? Äsch, det får nog bli kräm, det var inte igår.

Bedöm inte efter fötter.


Satt inne bland provhyttarna på Gina Tricot i väntan på min syster. Hon testade någon snygg skjorta, som visade sig vara över för stora. Hur som helst. Alla provhyttarna var upptagna och jag satt framför alla på en fotölj. Inte så svårt att missa, men jag blev stirrandes på alla fötterna. Jag jämförde lite och tänkte: "Fan hon måste vara snygg" bara genom att titta på hennes fötter.

Fan heller att hon var. Den sötaste av dem som var där just då, hade bland de fulaste fötterna. Inte för att det finns någon kronologisk ordning på hur man ser ut efter fötterna, men bedöm aldrig eller förvänta dig aldrig att en tjej ser bra ut, för att hon har fina fötter. Hell no.

Hur snygg?Så jävla rastllös att jag gjorde mig snyggare än alla er. Håller ni inte med?

Minns du?


Mysigt?

SäljesNågon som är sugen på dessa skor? Reebok - 40.5 i storlek. Köptes förra året tror jag, dock oanvända, "den där" jävla lappen sitter kvar på skorna dessutom.
Köpte dem dyrt, säljes för 500.

MyströjaMyströja, myssäng, mystarre. Kan det bli bättre?

En till

Bara för skojs skull. Kanske skall lägga upp lite bilder på hur jag haft min frilla? Eller min tidigare stil?


Har ni sett på maken


Minns ni? Eller har ni ens sett? Visste ni? Kanske inte, men såhär såg jag ut för drygt ett och ett halvt år sen. Kul va? =)

Sucken


Sovit dryga fem timmar i natt. Jag förstår inte själv, trött som bara den gick jag och lade mig, hyfsat tidigt, ändå däckar jag inte förrän hundra minuter senare. Visst är det otroligt? Oftast somnar man när man är så trött, ibland har man dem dagarna då man bara ligger och är trött, men somnar aldrig. Helt fantastiskt hur människan är uppbyggt. När man väl vaknar, verkar det vara mitt i skönhetssömnen, i och med att man vaknar med ståfräs som inte går ned på typ fyrtioelva minuter.

Då förstår ni hur trött jag är nu. Varit uppe sen halv sju och varit igång tills nu ungefär. Härliga helger man har. Bör sätta igång med mina inlämningsuppgifter för denna kurs, men jag förstår inte riktigt vad som är vad. Måste nog dyka upp på handledningen på måndag och fråga vad det är frågan om. Haha, för jag förstår ingenting. Hänger inte alls med. Hela systemet är helt krångligt och förvirrande som krulligt hår.

Jag är hungrig också, men hela familjen sover. Har ju bara ätit frukost på några frallor. Aja, får gå och fixa ståfräs för att slå ihjäl lite tid.

Gemenskap

Det verkar vara en liten sjö av människor som är småsjuka, förkylda och Gud, Buddha, Allah vet vad. Men det är skönt att höra, att man inte är ensam och besitter någon sorts virus, som ingen annan har. Och onödigtvis behöva känna en depression av att man tror att alla andra mår bättre, friskare och så vidare. Vilken fin gemenskap vi har mina vänner. Synd att vi alla inte kunde mötas upp bland tusen filtar och mysa framför en söt film på storbildskärm.

 

Dags för skolan snart. 15-17, härliga tider.


You deserve it


Sweet 16, det var igår det. För mig var det 4 år sen. Om 2 dagar fyller jag 2 år i körkort. Tiden går extremt fort nu. Jag minns när jag fixade mitt först leg, runt 15-16. Sedan minns jag när jag fyllde 18. Då var det dags för körkort. Och nu har det tydligen gått ytterligare 2 år. "De e heelt otrouuuligt"

Snart är det din tur syrran. Du förtjänar det bästa.

Zlatan också!


Hittade världens snyggaste skor på nätet. Gissa varför? Jo, för att de kostar knappt 4000 skr. Hur fan är det möjligt? Helt otroligt. Är det hästskinn eller? Och en typiskt grej till, det finns i min storlek för en gångs skull! Då skall det kosta så mycket. Skostorleksrasister.

Kjiiit och company


Illa, illa, illa..

Jag har fixat en ny tv bänk, som jag berättade igår, dock inte bokstavligen. Men jag berättade indirekt. Vem fan bryr sig? Hur som helst, stack jag till Täby Centrum idag, bara en snabbis, en riktigt snabbis, nästan lika snabbt som jag brukar skita. Saken var att jag sökte efter ett trådlöst tangentbord och mus. Jag hittade den klockrenaste, tangentbordet är pytteliten, utan numpad till höger och en skön mus. Helt klockren, det var tänkt att jag skulle kunna ligga i sängen eller sitta typ i hörnet och geeka dator via tvn. Men nej, nej. Tangentbordet ska däcka, helt absurt. Håller ni inte med? Har knappt hunnit använda den en timme. Kjell, Kjell.. Vad skall vi göra av eran butik? Slänga eller spränga? Bestäm, jag gör vilket som.

Grattis älskling


Det var ett år sen du blev byxmyndig, i alla fall gentemot alla som är högst 18 år. Det var ett år sen du hade möjligheten att skaffa EU-korkört för mopeder, men du gjorde inte det. Sådan bror, sådan syster. ;) Dock är det bara två år kvar till bilkörkort. Bara och sätta igång syrran. Så kanske - sådan bror, sådan syster myten stämmer.

I 16 år har jag sett dig växa, förändras, bli tjockare, shoppa och leta skor i din storlek (som typ inte finns). Men minnet kan bara skrapa ihop hälften av åren. Minnet är bra men kort.

Det har varit ett nöje att ha dig som syster, sällskap, vän, ovän och shoppingpartner. Nöjet hade nog inte varit densamma om du vore en annan. Du är, utan tvekan, det bästa som har hänt mig, och det kom när jag var fyra år gammal, 1994 den 2 september. Och vad förbaskat söt du var när du var en liten skitunge, men inte lika söt som jag va? Nu har du förbövelen en jävla snygg stil och är jävligt snigg och söt och gullig och allt fint, dock dyker det upp lite kamphund ur dig lite då och då. Du bits. Ajabaja, men det går bra. Jag är stark.

Ha den äran på födelsedagen världens bästa syster. Ett fyrfaldigt leve för Anna Nguyen, hipp hipp, hurra, hurra, hurra, hurra...! Löp yo sis <3

Ikea


Ikea har varit höjdpunkten idag. En klassisk köttbulletallrik för 16 kr. Kan det bli bättre? Nej, menar't. Sedan lyckades min dotter Tatchi och jag skrapa hem några saker. Vill inte berätta det för allmänheten än, för mitt barnbarn Patrik ska få sig en överraskning när han kommer till oss. Kan ta det en annan gång, inte för att jag kommer komma ihåg att berätta vad det var. Är ni uppmärksamma, så kanske ni ser något nytt nästa gång jag fotar i rummet, annars har ni ju inget att anteckna i era kollegieblock.

Fifän


Taskig man känner sig. Håller inte det man säger, men vad skall man göra när det dyker upp saker som inte var planerat? Man kan inte rå för sånt, tyvärr.

Det händer väl alla att man säger en sak, men kan hända att man gör en annan sak? Jovars. Men när jag säger något, menar jag verkligen väl och gör så gott jag kan för att hitta tid till att göra det jag sagt. Dock har det inte gått så bra de senaste dagarna. Får be så hemskt mycket om ursäkt.

Aja, det är historia nu. Dont chase for the past. Kom, nu går vi och duschar.

Been there, done that


That was it. We'll see if there's gonna be a next time.

So damn tired right now. Arrived at home like an hour ago, it feels like I've been at home for five minutes. The time is ticking as fast as me running nowadays and will continue this speed these coming days, months and years, I hope. I should go to bed now, but I need to rest my fucking head at first with reading some chill book, but the question is if it should be in english or in swedish, maybe both? And I did just eat a bowl with macaroni soup, duck and lovely lovely mushrooms. How great isn't it? Even better that it came from my mothers cooking. You can't complain, or you're so dead in my arse.

However, enough of my life for tonight. Let's go masturbate or something, haha not. Oh before I forgot,  I should go and have some of my favorite medicine, it tastes so good that I always end up with one more spoon of it. That's like the highlights of having a cough. Thumbs up for that people.

RSS 2.0