I Kota Kinabalu..

Tjjabba Tjena Halåå!!

Jag sitter här på sängen bredvid en sovande Patrik, här på ett hotell i Kota Kinabalu. Klockan är drygt 3 på natten tror jag. Vi har varit på Mabul Island, vilket hade världens underbaraste infödingar. Vi var där två nätter. Vi har även varit i djungeln, vilket var väldigt lerigt och roligt - en helt ny upplevelse. Dock var det bättre än förväntningarna, tycker jag iaf. Ett besök på Orangutang centret och varma källorna har vi även haft. Det var mysigt. Lite för mycket action kanske? Haha. Bilder kommer tror jag.

Annars har jag haft det bra, vet inte hur de andra känner det. Mycket upplevelser och nya erfarenheter. Maten är dock inte nytt för min del. Synd!! Sakna potatis och min älskling !! Aja, tar för lång tid att ladda upp någon bild, menn här kommer en från djungeln Kinabatang Uncle Tan. Resten får dyka upp en annan gång. Hej dåWell, gotta do what I gotta do

Oj oj oj! Nu är det sent!

Hehe (Älskling förstår)!

Nej, men jag ville bara säga att detta blir nog det sista inlägget på många minutrar innan jag har tillgång till internet igen. Innan jag lägger mig och avslutar detta inlägg vill jag att ni ska veta att jag älskar min familj. Så fina de är, godhjärtade som få. De finns alltid när man vill något. Även om man får en utskällning någon gång på en månad, så känns det ändå som varje utskällning betyder känslor. Jag kommer sakna de så mycket!

Syster, du får ta hand om våra fina föräldrar och min kära bil. Klappa den lite då och då, om du någon gång skulle ha vägarna förbi. Kommer sakna att vara konstig mot dig.

Och sist och minst, min kära älskling, SS. Jag vet att detta blir jobbigt för oss båda, men det kan vara ett stort bevis på vårat starka band oss i mellan. Jag hoppas verkligen det blir bra trots min frånvaro i 21 hela dagar. Vi får se hur det går. Jag saknar och kommer att sakna dig väldigt mycket, men jag ska inte låta det hindra min resa. Varje natt får du ta och springa in i min dröm. Kärlek och värme till dig <3

Hoppas alla ni andra har det bra i denna kylan och att den kylan är borta när jag väl är tillbaka. Ta hand om er allihopa, jag bryr mig faktiskt.

*Hålla om*

Byee!

Diana du skulle följt med, du kommer ångra detta.

fd

*Jag vänder mig demostrativt om och går min väg.
*

Vi ses när vi ses. Jag finns i Malaysia eller Singapore. Ring inte!
Kyss min håriga orangutang bak!


Like mamma use to say: FI FAAAHN

Jäfla trött man är, packningen gick åt lol. Snart ska man iväg och bila lite - köra mor och syster.
Idag blir min sista bilning på tre veckor. Skönt, men ändå knas. Sakna min bil fifän. Orka banta runt i Malaysia och Singapore!!
Aja, bruum så länge. :(

Drygt..

.. mmm ....!Nu packar jag inför min klassresa till Malaysia och Singapore på fredag. Efterlängtat shit, men går inte så bra med packningen dock. Vet inte, som vanligt, vad jag ska packa ner. Känns som om kallsonger, shorts och t-shirt räcker? Men som fan heller, det ska alltid vara massa skit med som man förr eller senare kommer behöva använda. Typiskt nog kommer jag nog glömma något. Några tips?

Förresten, jag kommer bo i djungeln ett par dagar, så vad kan vara bra att ha, bortsett från myggspray?

Aja, jag låter flowet styra packningen. Vi höres snart.

Ta hand om dig Pee <3

Happy Valentine's Day

veAlla hjärtans dag -
Kärlek, omtanke och glädje - tre av anledningarna till att denna dag är en speciell dag.

Trots dens överskattning, skulle jag hemskt gärna vilja göra denna dag speciell med den speciella i mitt liv (för att de flesta tar denna dag speciellt). Tyvärr visste vi inte om denna dagen skulle fungera att spendera. Därför tog våra smarta hjärnor manöver och styrde upp denna dag i förskott och förhoppningsvis tar vi ut den i efterskott snart. Trots att vi inte får möjlighet att tillbringa denna dag med varandra betyder det inte att vår kärlek inte betyder eller består. För varje dag med dig har sin plats i minnet. Varje dag med dig är speciell. Därför är denna dag bara en av många andra.

Kärlek, omtanke och glädje - tre av anledningarna till att utnyttja varje dag till en speciell dag.

Jag älskar dig <3 :'D

w00t w00t

ds

There's one week left - w00t w00t

What if "if" did come true?

Det är skola om några timmar och jag är uppe sent igen. Inte bra. Hata att inte kunna sova.

Better go sleep soon. NOW?!

Saknar mitt hår jag hade, på den bild som är min nuvarande header.

Jag vet att jag klipper mitt hår ofta, men det blir långt och snyggt tills jag är tillbaka från min klassresa, om jag inte tar mig in på en hightech frisörsalong och gör en hair-makeover.

*nervous* - I can hear my own heartbeats.

What if I just could went to bed and sleep tight? What if the tight sleeping had a dream? What if the dream was a dream? What if the dream come true? What if "if" did come true? Then I wouldn't be asleep, wouldn't be deep in a dream, it wouldn't be a dream, because the reality would show and you would be here by my side. But the "if" will stay as the "if". It was all a dream after all. Yes, but what if? "IF" MY ARSE!

Mamma <3

Höhö, kom hem innan halvsex från skolan idag. På vägen hem drog jag upp mobilen och ringde syster för att kolla om vi skulle handla, eftersom igårkväll lät någorlunda bestämt som att vi skulle handla idag. Jag ringer då upp och frågar, då säger min syster att mamma sover, fast hon insisterar på att vi ska åka iaf utan mor. Hur som helst, det slutade med att mamma dök upp och vi hamnade på Willys. En del av det jag älskar med mamma är sättet hon pratar på ibland. Det känns som hon tänker på något annat och bara vill säga något för att hon vill få något sagt. Inne på grönsaksavdelningen händer det att hon lyckas gör det roligt, iaf för mig, två gånger. Jag fick, som vanligt, bära på korgen.

Så dyker konversationen på två rader upp:
Mamma: Co nang khong?
Jag: Nang
Mamma: Nang, thi lam sao bay gio?

Översättning:
Mamma: Är det tungt?
Jag: Ja,
Mamma: Okej, vad finns det och göra?

Haha, jag fick mig ett gott skratt då. Dock är det inte lika roligt på svenska. Svårt och översätta det hon sa, fast det lät mer som en diss må jag säga. Det var mer som: OK, då vet jag. HAHAHA, helt stum man blir eller. Ofta mamma dissar.

Det andra roliga var när vi hamna vid äpplena. Hon är ju rätt kort av sig, så hon försökte sträcka sig upp för att ta tag på ett fint äpple, då hon råker stöta till ett äpple (utan att själv märka av det). Den for ner mot hennes fot och det första hon får fram är:

Mamma: Ai vay? / Vem är det?
Jag: Du mamma. Du stötte till med armbågen
Mamma skakar på huvudet med ett stort leende och säger: fi faaan!
Jag & mamma: *Båda går därifrån och skrattar*

Oj oj oj, hon är söt hon. :D
WOpsi, det blev längre än tänkt.


Puss på mig

Suck
Nu har jag legat i tre timmar och försökt sova. Jag var just vid entrén till min dröm då det ringer någon på telefonen. Därefter blev jag pigg som en lärka och nu sitter jag här efter tre timmars försökande till sömn. Det värsta är att jag är enormt trött, men den där irriterande vinden utanför dödar mitt fönster och tar sig in genom den lilla öppningen jag har för att få dörren i rörelse. Det låter som om någon försöker banka sig in i dörren. Även om jag är så trötast, lyckas det där himla ljudet hindra mig från att gå hela vägen in förbi öppningen och in till den där drömmen. Vilken dröm det nu än är, så vill jag in i den nu!

Och för sjutton gummor, ge mig sommar. Vad är detta? Slask!

Det är bara 11 dagar kvar, sen slipper jag detta skadeglädjande väder. Jag kan knappt bärga mig.


Just nu vill jag bara sova så gott
att jag putar med läpparna.

Jaaaa!

Hjärtat mitt är tillbaka!!
HIPP HURRA FÖR DEN!!
Och tack vare min kära mattelärare, så kunde jag hämta ut bilen idag. Annars hade jag fått gråta en natt till, till sömns.

ds

Jag och det vi kallar kärlek, bilen. We're back to kill, the roads. :)

Utgång på ingång?

Suck, min bil är helt död. Jag kan inte åka någonstans utan min bil. Jag har blivit alldeles för lat och bortskämd att jag knappt orkar dra mig till skolan utan min bil. Men jag har inget annat val, skola är ju så viktigt!

Hur som helst, jag saknar att vara ute. Kommer dö snart om jag inte kommer ut eller får min bil snart. Så kan ingen snällplutt komma och hämta mig, så drar vi någonstans någon gång strax. Orka vara ensam om bil; fett tråk. Synd att jag inte kan åka ner på det där stora kalaset imorgon. Får väl hitta ett annat kalas i närheten istället. Så det återstår och se om det blir en utgång på ingång.
Purjoolök

RSS 2.0