I just can't stop

Hej Toan-älskare. Vet ni vad jag har hittat på idag? Jag har haft en håll-käften go shoppingdag. Det blir nog sista på ett bra tag kan jag tänka mig. Tänka kan man, men göra är inte lika enkelt. Men jag ska försöka hålla ett löfte. Nej, inga löften som man inte kan hålla va? Nej, inget sånt. I övrigt har jag spelat Fifa 12 för första gången och det var för jebla kul! Samt har hunnit fundera över vad jag ska göra med hälften av mina jackor jag har. Jag har beslutat mig för att sälja, men vart vet jag inte än. Kanske här. Nu måste jag dra mig, ses i rampljuset. Not.


Segare Söndag

Haij haij! Segare söndag får man leta efter. Inte sovit många timmar. Försökt fördriva tiden med TV och Warner Music. Men inget man fastnat på riktigt, ingen kreativitet idag. Mestadels har det blivit tröstätande, lite tjockare är man väl för stunden, men det skiter man ut imorgon efter ett glas mjölk. För övrigt får ni en titt av min au[z]tumn-outfit. Det är skönt när hösten kan ge lite värme också. Eller vad säger ni?


This too shall pass

Läget denna soliga dag? Tur att kylan inte är hela vägen inne än. Men ändå ser jag fram emot lite snö med tända ljus och pepparkakor till glögg. Låter mer som jul. Det kanske är julen jag längtar till. Hur som haver kommer jag vara oerhört trött idag. Sömn är anledningen till detta. Vi hörs mina vänner.


Hard work work

Ja, då ska vi se. Ska vi ta och sammanfatta kvällen lite såhär dags på morgonen? Jo, det tycker vi allt. Vart kan man börja bäst om inte vid en bilfärd till Elgiganten som resulterade i, trots efter allt strul, att man kör hem 13 bärbara datorer? Sedan begav jag mig till McDrive'n för några beställningar till far och familjen, då far var sugen på det idag och inget annat till middag. Jag testade på Red Chili Bacon & Co, jordgubbsmilkshake och plusmeny på det. Ångrar det starkt, då paltkoman slog till efter halva måltiden, mådde skit och ville bara spy ut det. Efter en stunds vila återgick jag till datorerna för att göra en första start med alla. Installera och konfigurera. Efter några timmar står de nu redo att användas. Jag själv känner helt använd och bör omformateras omedelbums. Defragmentera och allt som går att göra för att väcka mig till snillet och blixten i ett och samma paket.

Slutsats: Ät fucking aldrig mer äckel McDonalds. Smutsigaste stället någonsin, och vissa personaler är helt bakom flötet. Hur i hela världen lyckas man lägga dressing endast över mindre än halva burgaren? Jag förstår inte, helt ologiskt. Hur kan den hamnade på kanten, och inget på andra sidan burgaren. Va? Va? Resten blir bara lost in the forest, men det slipper du så länge du undviker McSmutsDonken.


Heartbeat

En sliten bild för allmänheten. Mest för att jag är så jävla glad. Ouuf! Ni lär ju förstå varför inom snar framtid.


I was born this way

Usch, mådde skit efter gymmet. Känns verkligen ovant att anstränga sig. Kroppen säger ifrån. Jag ville bara spy upp musklerna. Som tur var hade jag bilen i bakfickan och drog mig hem illa kvickt för att tillaga makaroner med köttbullar. Nu är jag som en ny människa igen, snart. Det saknas bara att få ta en dusch i någon timme, dra någon Dolph Lundgren-stretch och meditera lite. Kanske behövs när man börjar bli gråhårig och highlevel i ålder. Vad tycker ni annars om min gym-utstyrsel? Eller på-väg-till-gym-utstyrsel.


Mjukgym, som mjukporr

Warrap dawg?

Ne, glömde bort vad som skulle skrivas. Jag drar till gymmet istället och tränar lite lätt.

Alltid punktlig

Se så ja. Nu har man gjort sitt för idag. Trött som få, men det får man ta ibland. Dock kom jag hem rätt lägligt till något så oerhört gott. Ja, ni kanske ser på bilden? Inte? Då får ni inte veta heller. Har ätit för min släkt och deras vänner nu. Helt och hållet spårlöst försvunnen i min hjärna. Vet varken ut eller in just nu. Paltkoma? Ska lägga mig och jäsa en stund, sen beger jag mig in mot stan för att bära hem lite karma. Ska nämligen hämta en fet vän från Centralstation för att han inte orkar rulla hem själv. Tur man har lyftkran på bilen.


Hot male dot com

Fan vad snygg jag är. Helt otroligt. Känner mig så stolt. Det var länge sen jag kände mig så het. Vill ni ha stekta köttbullar så är det bara att slänga på mig, så steks de omedelbart. Ah, så är det. Nu ska jag gå och gråta en stund. Hoppas ni sover gott inatt i alla fall.


Still on four wheels, but not driving

Jag tog mig till gymmet idag. Wiho. Tog det skapligt lugnt med lätta vikter. Måste vänja mig vid träning igen, så jag inte sliter ut kroppen omedelbums. Men nu är jag igång i alla fall. Snart kommer jag ikapp Bolt igen. Vänta bara.


Rolling in the deep

Aloha! Rackarns rabalder. Jag hade ju hoppats på att min insändare skulle dyka upp i Metro idag. Men icke. Jag skickade in på väg till skolan igår för skoj skull. Alla har ju inte turen och få synas. Bättre lycka nästa gång. Trevlig kväll.


Ta-upp-hela-bänken-recept

Hur lyckas man ta upp en hel bänk för sig själv?

Jo, det ska jag förklara för er som inte redan har receptet i bakfickan. De absolut viktigaste ingredienserna är:
- stor ryggsäck
- matlåda
- en Iphone inkl headset
- dig själv


Över till hur du tillagar detta också. Först och främst, om du vill ha mat i lådan är upp till dig, då får du gärna tillaga det först så det blir ätbart, vad ska du annars ha maten med dig för? Sen är det väldigt klokt om du har med dig viktiga saker som är relevant för dagen nedpackad i ryggsäcken. Sist men också minst, Iphonen. Den får vi inte glömma. Du måste ha extra mycket appar och musik, samt ett par hörlurar, in-ear, handsfree eller vad ni själva kallar det. Något som isolerar omvärlden. Bäst för att bli ostörd och njuta av sin egen värld. Sen är det bara att sätta igång med det du kommer att bli bäst på. Ta upp en hel bänk för dig själv. Det är bra om du sätter dig först, så ingen tror att detta är planerat. Sen lägger du ryggsäcken på din högra sida, några decimeter ifrån dig. Din matlåda ska du hela tiden gå med i handen, men just när du vilar dig på bänken lägg den några decimeter ifrån dig på vänster sida. Dessa ska placeras så långt ut att max en halv skinka får plats på bänken på vardera sida av dina saker. Då vill ingen sätta sig. Sen det absolut viktigaste, ha i dina lurar i öronen med högsta volym, så du varken märker eller hör om någon är i närheten och spela samtidigt något spel. Optimalt.

Så, nu fick det ultimata receptet för alla framgångar. Öva nu detta hemma innan ni tar ut det i praktiken, så ni inte skämmer ut er. Övning ger färdighet. Lycka till säger jag bara.

Jag hoppas, jag drömmer, att marken du går på går sönder vad som än händerSicken klenis man har blivit. Ser ni? Tragiskt. Det har endast gått en månad sen jag gymmade sist och nu ser man ut som en ärtsoppa på majonnäs. Tänkte faktiskt dra förbi en sväng idag för att komma igång igen. Men jag känner mig inte redo för att ta det steget än. Jag väntar några dagar till. Märkte ganska kraftigt när jag skulle bära hem läsken jag köpte till mor. Orkade knappt halva biten från parkeringen till porten. Usch, tvi och blä. Jag skäms.

Stones taught me to flySpätta med kokt potatis och remouladsås blev min lunch. Det går inte att ogilla något panerat så länge man har sås till det. Dock är jag en sås-kille i övrigt, så jag klarar mig inte länge utan sås ändå. Vad fick ni till lunch?

Jag tror jag ska ta mig en tupplur. Sitter i en liten matkoma just nu och är förfärligt uttråkad så det finns inte. Läsa orkar jag inte för fem öre. Det blir en goddagssömn. Puss.

Sådan är du om du klottrar

Klottrare *klick klick*: Nå, vad är du? Jag berättar om du berättar.

Pops Crunchy

Jag sitter just nu och tröstäter Pops Crunchy för jag är så trött på otacksamma människor. Man gör allt för att visa att man bryr sig, men det finns ingen tanke på att ge tillbaka. Pops Crunchy blir mitt sätt att komma på andra tankar, vilket fungerar skapligt bra, för de är oerhört goda. Har ni smakat? Den beskrivs som sådan: "Chocolate covered pops with a salty twist". Det är första gången jag testar på dessa. Den saltiga touchen ger verkligen krut i kuddarna. Beroendeframkallande. Fetto ikväll. Så, nu vet ni att jag myser med mig själv, vad gör ni?


How can we be lovers if we can't be friendsJag tänkte klaga på hur trött jag har varit idag. Men jag orkar inte. Vad har ni hittat på idag undrar jag istället? Finns det något intressant att berätta? Det är ju trots allt en tragiskt dag idag om man tänker tillbaka några år. Ska vi ta en tyst minut istället? Ja, vi gör det. Från och med nu.

Afterwork

At home. Tjenixen. Vart har ni hållit hus idag? Själv har man återgått till det vanliga under terminerna. Jobb och studier. Nu finns det bara giftermål kvar för denna termin. Någon frivillig?


Fit for sleep

Jag är så trött, så trött. Har inte hunnit sitta och vila hjärnan en endaste sekund idag, förrän nu. Klockan är nu inte mycket mer än 20:32, och jag tiltar nästan framåt när jag står upp. Förstår ni vilket slit jag gör om dagarna, va? Jo, jag förtjänar nog sömn såhär dags tills imorgon bitti. Bitti för att jag börjar jobba igen. Hej, hej!


Back in business, kinda!

Sitter med min lilla frukost i tassen. Det var ett tag sen jag njöt av en redig frukost, inte för att vi inte har haft någon frukost, utan för att jag hade hamnat i en orka-period. Ni förstår mig hoppas jag. När man vaknar upp varje morgon och känner suget efter frukost, men orkar inte bry sig. Det finns annat som distraherar och underhåller en under tiden. Då glömmer man bort. Och det blir en rejäl hunger många timmar senare på dagen. Nu var visst halvmånen uppäten, ska ta mig och dricka lite och klä mig för dagens upplägg.


I thought to myself: "What the King?"

Morsning korsning. Godkväll. Godnatt kanske? Ja, här är klockan 01:09. Vad är klockan hos er? Förmodligen densamma om ni tillhör det svenska folket. Det var inte igår man skrev sist. Dels har jag inte haft tid, dels för att jag har lagt tid på utsidan av bloggen, samt för att jag inte har orkat helt enkelt. Ibland glömmer man bort vad man har, men oftast kommer man på det när det väl är försent. Nu ska vi inte deppa. Jag har haft grymma veckor på sistone. Höstterminen har dessutom börjat. Det blir mer ansvar nu i jämförelse med förra året. Tiden går fort och man växer. Det har ju sina fördelar och nackdelar. Synd dock att man inte växer några centimeter till på längden. Det vore ju guldet i gruvan. Eller schackmatt. Eller något. Annat. Var det godnatt jag sa? Ja, juste!


RSS 2.0