Hetast

Råkar inte jag ha de hetaste accessoarer just nu?

Jo, jag tror nästan det. Överlägset!


Latmask

Om det är något jag är just nu, då är det latmask! Orkar inte äta eller fixa mat längre typ. Har varit så en vecka nu. Äter max två gånger om dagen, och idag har jag ätit en liten baguette. Haha, mår jag bra eller? Vetefan, men det känns som att jag mår bra. Dock måste något vara snett.

Wtf?

Wtf? = Why the face?

Hehe, the face is for wishing, and the look is for you sassy :*


20 år!

20 år.. om någon timme iaf. See the different! Orkar inte leta upp äldre bilder.Uttråkad

Uttråkad till max, tänkte ringa en liten snygging, men orka störa - så här nedan tänkte jag kicka in lite bilder som jag tog nyligen! Ni måste erkänna, har inte jag bland dem finaste jackorna som finns på denna jord? Fan så satans mysig, tacka fan som skapade den. Mina skor däremot, oslagbara! Älskar dem!! Sköna, höga, vita och snygga (i min smak), dvs något utöver det vanliga. En sak till, ÄCKELASKMOLN! Kan den bara försvinna eller? Jag vill träffa min mamma snart, saknar henne :(!Inne i min värld

Anna: Fan vad mycket utväxt jag har fått?
Jag, helt gone: Ehh.. Vadå i rumpan eller?

Våren är kommen


Fan så skönt när våren kommer! Javisst känns det som vår nu, men lite för kallt i skuggan dock. Men snart så, när våren kommer, då kommer jag också! Oj vad jag ska komma, ska chockera halva Sverige. Det kommer vara så synligt att helikoptrar i luften ser mig tydligare än fett SAS plan som flyger mot dem. Även Marsmänniskorna kommer se en glimt av mig! Den ni!

Drömmare

Fyfan vilken dröm man hade inatt. Helt underbart. Jag hade tagit en "vass" TUNSKRAPA och rakat av mitt långa hår. Allt blev sjukt ojämnt! I drömmen tyckte jag dock att det var snyggt. Jag vet inte vad som flög i mig, men jag slogs, skadade nära och kära. Jag mådde skitdåligt i efterhand, men jag gjorde det ändå, för jag kände inget förrän det hade hänt.

Tänk om man var sån..
Folk är ju så, dock inte fysiskt, mer psykiskt. Sluta spela teater!!

Arbetsförmedlingen

Jag var förbi arbetsförmedlingen idag och kollade läget. Då dök det upp en invandrare/utlänning vid "kassan". Hon kom fram där och sa något, jag inte riktigt kunde uppfatta, men jag hörde att han som satt där frågade vad hon hette. Och gissa vad hon svarade! Jo, JESUS.

Hahaha, kan tänka mig att hon var muslim eller hindu, eller något roligt.

Karma is a bitch2

Jag och mor var och handlade lite mat innan jag skulle köra iväg henne till Arlanda.
Då hände det något riktigt kul, i efterhand! Vi kom till kassan och skulle ställa oss i en kö. Jag såg en tom kassa, så jag vände mig dit och gick mot den. Helt ensam var jag, tills en gubbjävel kom och pressade ut mig så jag lät han gå före. Jag brydde mig inte så mycket, ställde mig bara i en annan kassa, men det roliga var att kassan han ställde sig på stängdes, så han fick ställa sig bakom mig trots allt.
Hahaha, snacka om att karma is a bitch!! Jävla gubbjävel, äldre har fan ingen respekt för yngre, orka förvänta sig respekt från yngre då. Fanskap!

Hihi, glad påsk.


Baseball is the shit!


Hej långt ifrån och okära människor!
Vad händer? Påsk fifän! Gött, jag har fått massa presenter i förskott säger vi :) Köpt massa till mig själv. Orka vänta tills den dagen, överskattat!
Skolaan rullar på som vanligt, folk är glada pga vädret, folk har "cry-me-a-river"-fest som vanligt och massa händer. Gamla vanliga visorna!

Hehe, ville bara stylea med en av mina favoritjackor! Glad påsk.

RSS 2.0