Dags

Det är dags. Dags att lämna det tråkiga bakom oss, och bevara gläjden och nöjen i hjärnan på kategorin Historia 2008. Sedan övergår vi till det nya. De nya tiderna, det nya hoppet, förhoppningsvis det nya livet, den nya glädjen. Allt skit som dyker upp, ska med storm sopas bort. Mer mat, gå upp i vikt, bli snyggare, nytt hår, det ska helt enkelt bli ett nytt år.

Dock är jag inte alls taggad för det, inget känns rätt förtillfället. Det dyker upp glädje, men den hamnar inte riktigt på Mount Everst, utan sjunker mot botten av döda havet. Jag är för trött på något jag inte vet om. Har en stor klump i magen, hjärtat dunkar som om det vore de sista. Med Svampbobs vattenfyllda lungor, Spidermans klättrande makt och Supermans enorma krafter, ska jag med nöd och näppe långsamt simma upp från botten av döda havet, gå till Mount Everst och bestiga glädjen.

Som sagt, vi ska lämna sorgligheterna bakom oss, så vi stryker detta.

Dock är jag inte alls taggad för det, inget känns rätt förtillfället. Det dyker upp glädje, men den hamnar inte riktigt på Mount Everst, utan sjunker mot botten av döda havet. Jag är för trött på något jag inte vet om. Har en stor klump i magen, hjärtat dunkar som om det vore de sista. Med Svampbobs vattenfyllda lungor, Spidermans klättrande makt och Supermans enorma krafter, ska jag med nöd och näppe långsamt simma upp från botten av döda havet (som inte ens behövs göra något för att hamna på vatten ytan), gå till Mount Everst (ofta jag skulle gå, flyger) och bestiga glädjen (no need, jag har redan bestigit den).

Så! Haha, nu tycker jag att jag var allt rolig. Nu blev jag glad. Skönt och skriva denna text. Allt är struket och vi ska med glädje se framtiden! Ha ett gott nytt år på er allihopa. Jag tycker om er allihopa, så ingen känner sig glömd. Bara och ropa till om ni känner er emo. Jag har lätt för att anpassa mig till olika personligheter, så det blir inga problem. Ha en god fortsättning och nu väntas bara bättre tider.

Som börjar så fort detta är publicerat.

Kärlek och respekt, glöm inte det! Nu ska vi ta hand om varandra.

Kram Tarre, nu ska det kramas! :)

Tur i otur

Hej alla mina glada och ledsna människor.

Jag var klar strax innan två igår med att fixa mitt rum med far, så nu är vi tre fjärdedels färdiga.
Det är fett sött och jag har så mycket plats nu, känns som jag bor i ett slott, naaat! Men det är mycket mer rum nu dock.
Bilder kommer förmodligen upp strax, slutspurten kommer ikväll och det som behövs är en rulle tapet och lite vävlim till.
Och när jag hade tvättat av mig allt lim och fixat iordning för läggdags, tänkte jag sätta mig vid datorn och skriva ett sött inlägg om hur kvällen/natten hade gått till, så var bloggen nere. Exakt vid 02.02 försökte jag komma in, men så står det högst upp att vid 02.00-03-00 kommer sidan läggas ner, kan man ha mer tur i otur?

Kärlek och kärlek, Tarre på toa <3

LOL x15

Så mäktig blogg jag har införskaffat, så var god och dela med er av era tankar, era emos!

Puss, inga emos kvar :-* *Ja, jag kan trolla*

Sur iduut hewra

Jag som tänkte snigga till mitt rum idag,
så kommer en sur kärring hewra och ska förstöra allt.

Gissa vad hon säger?:

- Vad gör du?
Jag: Borrar?
- Ah, sluta med det
Jag: "OK"
*Jag stänger igen dörren stenhårt*
*Springer in och fortsätter borra*
*Hon bankar ner på golvet (mitt tak)*
*Jag bankar upp på taket (hennes golv)*
Så händer det ett par gånger, tills jag satte mig vid datorn och börja skriva på ett mail till Akelius. Och ställde frågan: hur länge får man vara lite mer högljutt under en dag?

Så det återstår och se vad svaret blir, sen om det är mkt senare än hon kom och sa till, ska jag upp och styra upp hennes f*kking lägenhet.

Emo juldagen

hehe

hehe

hehe

hehe

hehe

Kyligt ute, är sjuk typ. Nyser typ trettioelva gånger i minuten..

Kan man ana?

Kan man ana att tjocka lilla Tarre är ute och går när han har fått körkort och bil?

Nej, han kan inte tänka sig att ni anar något sådant liknande om honom, att han rör på sig överhuvudtaget. Det kunde han inte ana heller, faktiskt! Men vad gör man inte för att få komma till stan? När man håller hus i ett gammalt psykhem utan en enda människa som rör sig där inne, förutom en själv, och dessutom ligger det 350,7 km från sin familj och sitt rediga hem, utan sin bil. Då måste man bara komma ut till folket, innan man gör studenthemmet till psykhem igen.

Det kunde ni inte ana va? Men detta då?:

Vi fick lov torsdagen innan lovet och spontant nog boka vi in en sista minuten biljett, jag och älskling, för att jag skulle komma hit, när det var planerat att jag skulle komma måndagen på lovet istället. Det var liiiiite spontant kanske!? Men det var gott, och det har varit hyperkuligt med henne och hennes vänner hittills. Åker ju hem på julafton, så det återstår och se om denna kurva går uppåt då med! Halva julafton med älskling, halva julafton hemma.

På tal om julafton, jag är så sugen på massa massa kläder i julklapp, om inte en resa till asien. Håller ni inte med? Jag håller med iaf.

Ursäkta mig (Execute me)

Ni får ursäkta mig att jag hoppar fram och tillbaka, men jag kom och tänka på det här studenthemmet jag håller hus till just nu, så är illa tvungen och berätta vad jag tänkte. Jo, nu ska jag berätta vad jag tänkte. Det jag tänkte berätta är det jag tänkte. HAhaha. Okej, nu kommer det. Ofta man tar in psykade människor till ett psykhem för förbättring, dem lär ju bara bli mer psykade eller knäppare eller vad de har för problem, det kommer hur som helst förvärras. Hallarna är ju som i skräckfilm, helt dött och vitt, det enda man hör är sina egna fotsteg och sina andetag, rummen ska man inte ens tala om. Det är illa iaf, nu vet ni. Bli inte psykade, då kommer ni ångra er, ett tips bara, men det är ni som avgör.

Annars får ni alla läsare ha det så underbart bra, hoppas på en god jul just nu och ett perfekt nytt år.

Önskar Tarre <3

Aint home

Guess what I'm doing except from sitting behind the wc door?

Yeah well, Im sitting outside the wc, in a psykoplace, in Skövde, all alone. Emo? Yeah fo sho!

Hahaha

No need to guess, you already got the answer!

Done, done, done..

Guess what I did instead of locked myself in the wc?

Jag var inne i stan idag och fixa iordning en söt liten julklapp, hoppas jag. Det är några som påstått att de skulle bli glada av den har jag hört iaf, hoppas hon blir glad också. Det kommer trots allt från hjärtat, och jag har verkligen suttit och jobbat på den ett bra tag idag. Vad det är, kan jag inte avslöja, men det kanske dyker upp efter julafton, vi får väl se?

*En känsla av nervositet*

Förresten var det två norska flickor idag som behövde hjälp. "Gah!" Säger jag bara, kan man vara mer ohightech än dem två eller? Så snackar dem sitt lol-språk också, men jag fatta vad dem sa dock. Problemet var att dem inte förstod mig. Hahahaha, sjukaste alltså. Hade dem låtit mig styra upp lite snabbt, hade det varit klart, men dem vägra ge mig det ju. Suck. Och personalen dog också, haha! Dem sprang och fråga efter mig med till slut, ingen förstod dessa två norska och vilsna människor i Sverige. Det brukar ju kul och kunna mer än andra, men denna gång ville jag vara sämre än dem, tro mig. "Execute me!" typ?

Guess now what I did instead of locked myself behind the wc door?

På tal om TR

Guess what I had in mind when I was sitting on my Toan behind the wc door?

Jag ville bara berätta hur snabb jag är på typeracer, jag skriver 88 opm (ord/minut),
kan ni ana varför? Jo, för jag är en fotbollsspelare.

HAHAHAHAHAHA, nej. Jag skoja med er. Jag var nyss inne på någon blogg där han skrev hur snabb han var på typeracer, då läste jag några av kommentarerna. Gissa vad det stod? Jo, det stod att en snubbe skrev på 80 opm för att han var en pianist. Jag dog av garv, sicken koppling.

Men viktigast är att han är nöjd, eller? Båda blev nöjda, jag lever längre med mitt skratt och han är nöjd för det han tror på.

Guess now what I had in mind when I was sitting on my Toan behind the wc door?

Mwuaah, let's have a lunch, shall we?

Sorglig

Det var något jag kom upp med när jag mådde lite dåligt för ett tag sen, men nu känner jag för att lägga upp den bara för blocken är så tom.

Vad hände? Vad gick snett?
Jag är så vilsen, jag förstår knappt vad som skett.

Det känns inte som det vi haft, är det vi har.
Jag har gått och grubblat över det i flera dar.

Vi har som fastnat på några hämningar.
Vi två är som några främlingar.

Finns det något som kan styra upp detta?
Vi måste få något gjort, innan jag kan lätta.

Det är som om någon mig snärtat.
Det är som en kniv i f- hjärtat.

Jag mår så dåligt av situationen.
Att det känns som jag inte ens känner personen.

Jag saknar dig, jag saknar min flickvän.
Du har ju mig, jag vill bara ha det lyckliga igen.

Vet inte om jag ska be om ursäkt.
Något måste ju läka det som läckt.

Hur som helst, kan vi inte återvända till det underbara?
Det var ju där vi fick känna på det ofattbara!

Cleant

Javisst! Nu blev det cleant. Inte massa skit här och var. Usch nej :D

Puss!

RSS 2.0