LOL

Haha, jag har blivit något lol på sistone. Jag var ute och handla på Willys med syster och mor. Det blev lite långtråkigt med tiden, så jag satte igång med att driva med barn genom att puta på läpparna och bara glo hela tiden. De flesta blev asrädda. Så gjorde jag så mot en gubbe ett tag, han gick förbi med ett leende på läpparna och ögonbrynen ryckandes. I think someone is in love with me ;)Ja, LOL! :D

Finaste

"du är som choklad, varm och gó. Dock får du vara i form av lyxvarianten"
"Choklad uppskattar alla :D.."

//Pee

Halvsovandes dyker denna KISSKISS upp och skickar en chokladvisa (som ovan visas) upp. Tyvärr är det lite censur, för att ni ska tro att hon verkligen menar det hon sa till mig. Nu ska ni inte läsa den meningen jag skrev innan denna meningen, så om ni nu har gjort det, låtsas som inget. OK? :)
Tack KISSKISS, det var det finaste på länge. Det värmde djupt in vänstra venen i hjärtat.

Annons: Ung syckling i lyxförpackning
Cool, glad, liten, biff och cool typ på 18 nya år.
Söker väl erfarna komplimang-givare, gärna
skrynklig, lol och mest seriös. Du ska finnas
för att ge mig komplimanger. Det jag kan er-
bjuda är.. hmm.. en syckling i lyxförpackning?
Ring 112 för nödsamtal, om komplimangen
ska kommas med en jädrans fart.
Emaila Sycklinglår@lyxförpackning.kom för
lite seriösare och långvariga komplimanger.
Adjö tack. //Vackra syckling

Saknad

Du gör mig glad. Du höjer mitt humör. Du ger mig hopp. Tyvärr kommer du bara periodvis. Ändå på något sätt finns du inuti mig, men det är på utsidan jag vill ha dig. Det är din närhet jag vill känna. Även om din distans till mig är för långt bort när du väl dyker upp, känns din frånvaro ändå som en tajt kram. Den känslan tröttnar jag aldrig på, men hur ska jag göra det när det händer så sällan. Du finns inom mig, du finns hos henne, du finns hos honom, du finns överallt. Men det är mig du ska rikta det, det är jag som förtjänar det. Jag vet att du dyker upp varje dag, men det når inte riktigt fram alla gånger.

Nej, nu har jag väntat för länge, och jag har inte sett till dig på åratal känns det som. Det sårar, men jag har kommit på lösningen. Det får bli att jag kommer till dig istället, värmen. VÄRMEN! Vi ses snart, i Malaysia.

Kanske en annan slags värme dyker upp snart, hoppas jag i alla fall. Men det kan jag inte styra.

Hihi, jag är så romantisk.

Pussa på mig, jag behöver det.

Klantig eller trött?

Min frukost bestod av två sliceade brödbitar av Skogaholmslimpan, med ost och skinka på. Sedan måste jag alltid avsluta frukosten med något att dricka, oftast med mjölk, även så var denna gång. Eftersom jag är så smart, går jag först och hämtar glaset för att sedan gå till kylen och fylla på där, som i längden visar sig att jag slipper gå 10 steg i onödan. Just idag, var det inte en vanlig dag. Tydligen stod det en flaska där på bänken/bordet från igår, som aldrig kopplades in i min hjärna, vilket aldrig gav mig en bild av att det låg en flaska där. Jag rör mig dit, lägger glaset bredvid flaskan, öppnar kylen, tar ut mjölken och börjar hälla. Gissa vart jag häller?

Ja, precis. Klantigt värre eller trött värre? That's an answer we'll never get.


Puss på min andra halva!

Happy New Year

Nu var det dags för ett nytt år igen. Gult nyår. Hoppas detta nyår blir ännu bättre och smartare för min del. Ska ta ut gulingen i mig och bli smartguy90 @ lunarstorm. Jag önskar er gulingar ett gott nytt år och en god forsättning.

Xin Nian Kuai Le!
Sun Leen Fai Lok!
Selamat Tahun Baru!
Akimashite Omedetto Gozaimasu!
Saehae Bock Mani ba deu sei yo!

Chuc mung nam moi vui ve, manh khoe, gap nhieu may man, suc khoe doi dao, tien vo nhu nuoc.


May this year be rich in joy and pleasure

Love Tarre

Påmind - lögn

Jag blev påmind om en sak när jag snackade med en person. Hur lever folk egentligen? Sjukligt vad folk lever på sin lögner. Av någon anledning känner folk att det tydligen blir bättre av att ljuga. Det ger de mer "respekt", de får uppmärksamhet och "vänner". Varför gör de så? De vet att i slutändan kommer det fram, vilket blir en katastrof. Även om det inte kommer fram, blir de nervösa över att vara i närheten av personen dem ljugit för eller så vågar de knappt titta in i ögonen på sin "vän", för det finns en rädsla om att bli avslöjad. En rädsla som inte kommer gå bort förrän personen är borta eller förrän sanningen dykt upp.

Det värsta av allt; dessa personer tror man går på det. Även om man känner personen eller inte, märker man av en lögn på långa vägar. Dock förstår jag inte vart de riktigt vill komma med sin lögn. Det är mycket lögner jag hör, som jag bara skiter i, för det är deras problem. Det är inte upp till mig att avslöja de, vilket det känts att det har varit nödvändigt, fast jag orkar inte längre.Det är upp till var och en om man vill säga sanningen eller inte.

Jag tog upp det värsta nyss, men vet inte riktigt om detta är värre; "Jag ljuger aldrig", det är det sjukaste jag hört, när jag precis avslöjat personen.

Ibland är det roligt att skriva så djupt på något skit. Hoppas folk tänker efter lite.

Vad tycker ni om lögner?

Satsar redan nu på att bli årets klant! :)

Hahahahaha, jag är cp trött. Alla klantdelar av mig dyker upp! Eftersom jag inte orkar berätta det igen vad som hände, så kopierar jag från msn.

Tuan säger:
Det blåste som fan så fönstret typ lolade lite, så jag skulle dit och stänga den. Så vrider jag på stolen så den välter stativet till min kamera, så jag ställde mig upp för att ta stativet då slår jag mitt huvud i hyllan, sen typ halvramlar jag och stöter mot gitarren så den välter *BOOOM*
Ja, hejja mig!

Hahaha

Brist på saker att göra? Haha, se min nya header. LOL x 15


Vad tycks? :D

Puss på mig

Snygg spegel

Jag fann en fett cool spegel och fett flashigt ansikte i en porslin butik. HahaSer ni även hur min röda bil förändras till en STOR bil? :)

Ni kommer se hur jag gjorde på Tarre Secret Show

Kramboll

Bilbesiktning

Det var första gången jag besikta min söta vackra bil idag. Nervositet steg som satan, sedan stod det HGG951 in i port 7. Jag tänkte för mig själv: "Snälla någon övrekraft, säg att det inte är något problem med min bil!" Sen ser man gubben som ska kolla till bilen, han såg läskigare ut än Grudge typ. Jag tror han pratade med mig, men det kändes som han pratade med sig själv hela tiden. Det enda jag hörde från min mun var: "Va?!" Till slut lyckades jag höra ett: "Den är som ny!" Men hand pratade med sig själv dock, så jag tänkte "Gott" för mig själv.

Så fick man ett papper som bevis på att allt var godkänt, då var det bara att glida iväg igen, som om inget hade hänt, vilket det inte har heller. He-he!

Och när jag ändå är här och skriver tänkte jag passa på att berätta hur klantig jag är. Som Patrik vet mycket väl om, är att jag tappar saker hela tiden, eller lyckas välta saker när jag kollar på dem. Helt sinnes, jag kom och tänka på det idag när jag värmde mat i micron, sen hör jag plinget och springer dit för att ta ut skålen. Jag stoppar in handen direkt utan att tänka mig för och bränner halva handen typ. Det fick mig att tänka på när jag tappade plattången och kniven. På något konstigt sätt - som jag inte orkar förklara - tappade jag plattången här om dagen, då med reflex greppar jag tag om den. Ja, ni förstod nog själva vart jag greppade den? Precis, på de varma plattorna. Där rök två fingrars känsel. Sedan någon dag efter tappar jag min kära kniv när jag ska skära tomat. Av ren reflex tar jag tag på bladet och tänkte efter: "Vafan gör jag?" Och släppte den på golvet. Haha, jag är klantskalle number one. Där rök samma hand igen. Bra va?! :D Allt hände min högra hand,  tur att jag är vänsterhänt.

Puss på min, du är saknad <3 Och puss på min hand.

gansd

Nu ska jag vara en sådan snäll bror och köra syster till Täby Centrum. Pussa på mig också :D Men mest på min

Duuuude

cool_hairboy90@hotmale.com

hair

Segt, lol. Sova? Klockan är fett mycket!

Somras

Haha, "gamla" goda tider.

tarre

Visst var man söt? Måste styra upp igen! :D Snygg är glädje

Gamla goda tider

När man bara levde för nöjets skull, utan några bekymmer :)

fot

Godnatt

Nu gäller det att få tillbaka

Förra året var det mycket att ge. Nu gäller det att få tillbaka.

Både privat och skoltid. Fast jag tänkte bara ta upp skoltiden. Vi har ju ett fint blockschema som vi följer i vår skola. Förra terminen fick ekonomiklassen mer lektioner i skolan, medan detta året blir det tvärtom. Vilket är sjukt skönt. Då får även jag som går i ekonomiklassen mer tid att plugga hemma istället för att åka till skolan varje dag, plus en fet sovmorgon.

En annan sak - vilket gäller både att ge och ta - är främst betyget. Dags och ge lite i skolan, så jag får något att använda till högskolan(?). Inte så frestande med högskola må jag säga.

Allt privat som jag bör få får vi se hur det blir. Får jag så blir jag bara glad, får jag inte, så låter jag det vara. Det blir ändå i slutändan att jag ligger på plus då och inte på plus/minus noll eller minus för den delen.

Cross your fingers. X

Puss på..

It's not phat to say phat anymore

Tre feta saker:
1. Mitt rum är fett fet nu. Me lööööv..! Så mycket utrymme, kan typ göra kullebytta hur jag vill nu. Bortsett från det har man ju precis införskaffat fetmörka percienner, sover gott som grisen nu. PHAT AS HEAVEN!

2. Jag har börjat djura gymmet igen, förut var det mer spontant att gymma, nu är det dock mer strikt. Vi får se om jag lyckas hålla mig tills gymkortet når sin död. Det är fett brushän! Tarre-lata-mannen gymmar. WOÖW! PHAT!

3. Tredje feta saken, mig själv. Haha, tro det eller ej, har gått upp två feta kilo på de senaste dagarna. Helt sick. Det går om man vill. Målet just nu är att uppnå 60 gränsen. Vad tror ni? Jag tror iaf. Lol? Aja, PHAT på den också.

Pussa mitt fläsk? Ja, tack. *FAT KISS*

One Tree Hill quote-lover

I have to say that I do like One Tree Hill a lot. Especially the story and their lines. Here comes two lines from a scene:

Brooke Davis: I love you, Lucas, and I probably always will... but we go days without having a meaningful conversation... and I used to miss you so much when that happened... but it never seemed like you missed me. And I guess because of it I stopped missing you. I mean look at today...
Lucas Scott: [Thinking] I guess I should've said something... anything... I mean, for a guy who wants to be a writer, it suddenly seemed like no words had ever been written. But when someone tells you that they somehow stopped missing you, you're pretty much screwed, no matter what you say.

Deadly, unna? Yeah, I think so. Pretty sadly though.

Just one

I used to think that I was one of a kind. But then I figured out that I'm just one of many others.

"People are all the same" as the lyric of Sugababes says.

Is there someone you can trust?

When life comes rushing at you from out of the darkness, who will you choose to face it with? Will it be someone you trust? Will they be wise? And will their love for you help them to guide you to the light? Or will they lose their way in the darkness. Will they make noble choices or will that person be someone untested? Someone new? Life comes rushing at you from out of the darkness. When it does - is there someone in your life you can count on? Someone who'll watch over you when you stumble and fall and in that moment give you the strenght to face your fears alone.

Sometime I know I can count on someone, sometime I know I can't count on someone, sometime I'm lost and don't know at all. Kinda sad huh? Yeah, that's sad, but true.

And for right now? That's a secret I'll never tell. XOXO GOSSIP TARRE :D

Regret

Regret comes in all shapes and sizes. Some are small , like when we do a bad thing, for a good reason. Some are bigger, like when we let down a friend. Some of us escape the pangs of regret by making the right choice. Some of us have little time for regret, because we're looking forward to the future. Sometimes we have to fight to come to terms with the past. And sometimes we bury our regret, by promising to change our ways. But our biggest regrets are not for the things we did... but the things we didn't do. The things we didn't say that could save someone we care about. Especially when we can see the dark storm that's headed their way.

Aboow, nice? I liked it anyways :D Mwuah me

Are you smarter than a 5th grader?

Eh lol, it's so lol! Easy to an old man to remember something that wasn't important from school? Nothing from school is usable, except from the language and the math I guess. Such a dumb program.

Ha-ha, so tired. Kill me.

I dont know.

Slutspurten

Idag började slutspurten för gymnasiet. Och som vanligt hade vi ungefär tre timmars filosofi = begå självmord? Vilket inte går, för det är ju filosofin som dödar, inte jag själv. Vår startlunch var en gemensam lunch på en restaurang vi i skolan kallar för "Kina". Som i vanliga fall, tog jag även denna gången min kära husmanskost. Idag stod det pyttipanna och någon fiskfilé på listan. Suget för fisken var ingen höjdare, så jag drog mig en pyttipanna som det alltid finns glädje av, för min del i alla fall. Ovanligt nog tog Diana en sushi, åtta bitars. Jag ska inte fördröja det allt för mycket nu, och går rakt på sak. Det jag vill komma fram till är hennes sätt att hålla pinnarna. Hahaha, sjukt! Döör! Kill me! Ni ska få ett smakprov. Hoppas ni gillar det, jag diggar det i alla fall. Lagom unikt! :D


ha

Hahahahahahahaha, kan inte sluta skratta av att se bilden.

Puss på mig :D

Yes!

Min kära stationära har varit helt dum sedan jag formaterade sist. Så jag har gett upp den ett tag, idag satte jag igång datorn och formaterade en gång till för säkerhetsskull - Och nu funkar den prima. Yes!

Har hunnit äta frukost, köpt socker och tittat på One Tree Hills senaste avsnitt innan jag tog denna bilden. För jag kom på att vi hade ett oöppnat stativ hemma sen många år tillbaka. Så tog fram den och testa. Ganska roligt.

Och det är en sak jag vill att ni ska veta. Jag hatar finnar. Vilka konstiga typer alltså. De tror att de kan komma och bete sig hur som helst. Värst är när man gör det som får de att bli irriterade. Då woöw. Inget och leka med. Jag förstår om de avskyr sig själva. För jag skulle inte klara av att leva om jag vore i deras kroppar. Och nu har jag en finne på f- näsan, på grund av att jag sover sent. Suuck.

sdsa

Haha, jag vet att jag är förvirrande, men det är roligt. :D

Puss

Quote

"Meeting you was fate, becoming your friend was a choice, but falling in love with you I had no control over."


Fin

Drogad?

Var ej hemma i natt, lite ovant att sova borta, men somna till slut dock.
Helt sliten var man. Så sliten att jag sov sittandes ungefär tio år - kändes det som - men så var inte fallet tyvärr. Det var länge i alla fall, men inte tillräckligt för att hamna på rekordlistan.
Så kommer man hem vid lunch, helt grön enligt mor min - typ som msn-online-gubben? Efter en stund fick man lite färg, eller ska man säga att färgen försvann? Det var finurligt va? Men hur som helst, fick energi genom att äta lite. Det var skönt. Tänkte genast gå lägga mig efter maten, men då vill en viss shoppingnörd till syster åka och shoppa. Chaffören till bror, jag, gjorde en god gärning och uppfyllde hennes önskan.

*Tänker för sig själv* - "*Djupt andetag* Ah, sicken karma man har"

Har inte hunnit sova sedan dess, så... trötter är man än. Vilket jag tänkte återgärda omedelbart.

Förresten, jag shoppa kallsipper i väntan på att syster skulle gå sin runda. Annars var jag för trött för att leta upp något. Och mycket skit har man fått i sig idag. Glass, chips, godis, ice tea, gorby's och lika mycket har man tryckt ut. Hahaha, där förstördes inlägget.

Godnatt, krama rumpan. <3

//One hell of a tired Toan

Generation fett

Vad ska man säga? Sicket program? Sicken generation?

Sjukt drygt program och drygt att man ens visar upp sig sådär. Varför gå med i programmet? Jag förstår inte riktigt. Kämpar dem för att bli så stora och för att sedan försöka gå ner i vikt igen? Vilket slöseri med tid. Fett ovärt för att bli igenkänd, om det är det som är målet. Då kan man lika gärna gå och visa sin stortå på youtube, sen sitt ansikte, då blir man tåkändis, dock på ett mer simpelt sätt. Tar fem minuter av sitt liv typ.

Allt är så överdrivet idag. Snart kommer det inte finnas generation medel längre, inget medium i storlek heller. Antingen är man störst, minst, längst, kortast, fetast, smalast. Det är kört, ingen förblir gamla goda tider, då man var naturligt fin, och medel. Vad skadar det med lite fett? Men åt skogen med allt som är överdrivet.

Giff medeltiden :D  Mwuaah <3

Skriv gärna något så blir jag glad.

Orkar inte

Ni vet situationer då man inte orkar mer. Man vill bara göra någonting åt det, så det går över.
Ni vet situationer då man inte orkar mer. Man vill bara ge upp och gå skjuta sig själv.
Ni vet situationer då man inte orkar mer. Man vill bara sudda bort det och gå vidare.
Ni vet sitautioner då man inte orkar mer. Man vill bara gå och lägga sig och drömma att man sover 12 timmar.

Juste, sådan situation är jag i nu. Jag orkar inte mer, är för trött, sovit för lite, så jag går och lägger mig igen :D Haha. Hoppas ni har kul i skolan.
Nu trodde ni jag var emo igen va? Men icke! Mohaha.

Puss på mig, godnatt (-morgon) *ZZzzzz*

På riktigt!

Nu ska jag inte ändra min blogg på ett tag, på riktigt! Jag ändrade min ex-ex design för att en viss person hade nästan exakt likadan. Och min förra design var f- lol ful! Nu tycker jag dock min är lite sötare. Den som koppar nu, aboow jau, kommer *cuut* den är av dirr på dig!God eftermiddag! Tarre

"Ofta"

Mor min var inne och beundrade min söta skärm idag.
Då kom hon och tänka på att jag ska åka iväg imorgon till en speciell person, och vände sig mot syster med dessa ord:

Ma: Varför bokar du inte också så kan du åka med han?
Anna: Men ofta.
Ma: Vadå ofta? Han åker inte ofta.
Anna: *skrattar till* Ofta (viskandes)
Ma: Ni ungdomar kan inte säga ofta, ofta vi föräldrar / vuxna förstår.

Hihi, det gjorde min dag.

Different states

Cold

< - >

Heat


Ej frisk

Jag och syster var ute och handla lite tillbehör för tacosen vi ska ha idag. Vi gick runt där och hämta det vi behövde, och hamnade till slut i kassan. Så händer det där gamla vanliga, och priset hamnar till slut på något, denna gång 101,50 kronor. Jag gav kassörskan exakta pengar, så skrevs kvittot ut i en jädrans fart medan hon stoppa in pengarna. I vanliga fall står man väl och väntar på att de ska ge kvittot. Jag vet inte vad jag tänkte på, men jag ba: Woöw, så drog jag ut kvittot. Hon tittade på mig, jag tittade på henne, sen kom jag på vad jag precis hade gjort och dog av garv. Skrattar än, företeelsen måste man vara med om själv för att fatta.

På tal om kvitton. Jag var vid en bankomat och skulle kolla hur mycket pengar jag hade kvar. Jag tryckte in koden och tryckte på kontoutdrag vid rätt läge. Så kommer bara kortet ut, jag väntar någon sek och reagerar med ett: VA?! Så jag gjorde om hela saken. Då spottar bankomaten ut två kvitton. Det var helt sjukt, kom och tänka på att det var typiskt komedi och log för mig själv. Nu skrattar jag av situationen.

Hahahahahhahahhahaha! Jag orkar inte, skrattat för mycket åt ingenting Jag har börjat få konstiga skrattattacker. Det kommer lite då och då i månaden. Fast det är härligt, man ska njuta av livet.

Kärlek till glädjen

Tarre <3

People

People always leave,but sometimes, they come back too.

Kort stubin

Vi åkte till Mio för att lämna tillbaka en typ "fotpall" som var superdupermjuk. Den låg på tjock rea när vi köpte den, och så fick vi inte lämna tillbaka den för att det var en nedsänkt vara. Då spelade mamma teater, till en början:

Mamma (snäll röst): Kan vi inte få gå och kolla något annat och byta då?
Kassörskan: Nej, tyvärr. Det är en nedsänkt vara, det går inte att byta.
Mamma (börjar koka): Kan vi inte göra något?
Kassörskan: Nej, det är en nedsänkt vara tyvärr.
Mamma (kokar): Aaahh! *rycker ifrån sig pallen och går ut med elefantsteg*
Väl utanför butiken:
Mamma (lackar och säger för sig själv): Cac lo gi. Con nho mat le nua, khong biet nhin dau.

Hahahahahahaha, mor min är söt hon!

Hej då

lol

Vi var ute och bila, skulle ordna en sak, hade aldrig kört den vägen själv förut, så hade helt och hållet glömt bort alla lol-guppen. Så det blev värsta dunkdunk, varje gång det kom ett. På tillbaka vägen, hade jag lärt mig av mina misstag och körde lugnt och sansat förbi guppen, då sades det saker som jag ser något roligt i:

Anna: Tack
Tarre: Gode Gud
Anna: Tack
Mamma: Vadå?
Anna: Tack
Mamma: Tack vadå?
Anna: Jag säger tack till Chay
Mamma: Ai noi?HAHAHAHAHAHAH, hej då

Nyårsafton / -dagen?

Let the pictures talkVad gjorde ni? :)

Inte bara nytt år!

Jag lovade att show off mitt söta rum. Tyvärr har jag inte förbilder, men efterbilder. Tog de precis!
Hoppas ni diggade det. Jag tycker det blev mysigt iaf, mer plats också.
Säg gärna vad ni tycker, så får ni en puss i armhålan.

a

Dock rätt stökigt

Tarre

Tröstarn

Idag har det varit mycket bilande hit och dit sedan klockan halva tio imorse. Mycket ärenden och saker att ta itu med, men tyvärr blev inte allt som planerat. Som sagt, allt blev inte som planerat, jag gick och tröstshoppa och -åt i väntan på bättre tider och på mamma. Min mage är laddad och min plånbok är sprängd. Haha, så kan det gå. Jag är för bra på att inte planera.

Juste, jag har ju ett rum och visa upp. Ska styra upp det tills senare, I promise! Ni ska se min 32" dataskärm också, inte bra för ögonen alls. Men snigg till rummet, så whatever.

Jag saknar

Tjocka Tarre

blogg via mobil

haha, hej på er alla slitna människor. jag sitter här och softar någonstans och skriver på min blogg via mobilen. sjukt drygt må jag säga. aja det var roligt test iaf. puss på den jag älskar <3

RSS 2.0