No picture, but I swear I'm hot

Yoyoyoo

Vakna just. Har sovit middag. Drog iväg på en go jobbintervju imorse. Ett jobb där de lär upp en för att bli en machine operator. Vore det inte för mitt visum hade jag satt min framtid i säkerhet. Men förhoppningsvis kommer det fler möjligheter.

Berättade jag att vi hade köpt bil? Den är under service just nu, så har inte fått den än. Men längtar. Ska bli skönt att ta sig runt på egen hand utan att behöva använda den värdelösa kommunikationen härborta.

Hur som haver, hur har ni det? Berätta för xi fou. Tarre.n at hotmail.com.


Hoping for the best, but expecting the worst

Waraaap daawg?

Tjooo! Hur är läget mina vänner? Alla lever livet? Jag lever inte livet än, försöker tjäna in lite cash här borta down under. Men det går bra, första riktiga lönen för förra vecka kommer nu snart.

Annars går vädret upp och ned. Ena dagen vill du bara dö i skog3, medan andra dagen går du runt med alla kläder du burit med. Fast det är nice. Saknar att få bära mina jackor.

Ta hand om er så länge, ska försöka uppdatera lite oftare. Tycker det är så tråkigt att skriva utan bilder. Har inte rört min systemis sen jag kom hit. Men vi får göra det bästa av situationen right?


RSS 2.0