WHoaa

Haha seg dag idag. Men slutet var skitrolgit. Sabrina klantade sig och råka "skvätta" allt vatten från en halvfylld 60 cl flaska rakt i fejjan på Anton. Helt sjukt, dog alltså. Precis innan vi skulle dra, hahahaha! Jag var ju kvar till stängning igen. Suck.

Hallå? Vad har hänt med er, slapp penis eller? Skaffa lite stake och rösta på mig nu, jag bara åker ned åt :( Det vill ni väl inte? Den där underbara Trang röstar på mig varje dag, är inte hon helt fucking wonderful?!?!?! :D JAg tycker! Puss på henne, jag vet att ni också vill ha en? Rösta då :D

Knight Rider

Fett, nu ska det liggas och tittas på Knight Rider,
godnatt sen

Update: Hhahahah, såg det precis, måste bara berätta. Varje gång Michael Knight (David Hasselhoff) ropar på sin Kitt (sin bil) för att förhindra något eller få ner en "ond", så drar den alltid igång "Auto Door Open", då slår den ned skurken med dörren. Hahaha, så jääävla fult. We love it, !!

Kebabrulleee / Toarulleee

Åt upp en fet kebabrulle till middag idag. Hehe -

Toarullen tog slut efter mitt toabesök idag. Hehe - NAAAAAT

Nej serri Berry. Jag är så hungrig att jag inte skulle mättas på en två tjockisars måltid. På allvar. Och jag har aldrig sett solen.. hehe månen menar jag, lysa så starkt. Aldrig sett den så stor, tror den lyser bara för mig. Tror inte ni det? Ja, jag är uppe extra sent idag för att jag jobbar så jävla sent imorgon, har inte alls någon lust att vakna tidigt och så jobbar man sent som mörkdags, som jag var igår, heeelt bortom the earth. Hur som helst ska det drickas ICETEA, med is i. Rimmarn!!

Imorgon ska det färgas ännu en gång, vet inte hur många gånger till jag ska bleka busken. Men det återstår att se, eller hur snigga läsare. Jag vill också tacka för ALLA fina kommenterar. HEEHE, sover ni got eller?

Odling


Nu skiter jag i detta, nu ska det odlas hår! :D:D Vänta ni bara ;))

Puss?

Hörrni! Det är ganska många som läser min blogg ändå, och ni får ju en ny röst varje dag. Varför inte rösta lite då och då på mig på bloggawards grejen? Och min motivering är väl trots allt lite bättre och lite mer välförtjänt än dem ovan mig på listan? =))

CLICK ME

Förr och nu

Nu har jag städat mitt rum, och lite bilder på det.


Ovan: Så såg det ut förr (för någon timme sen)


Ovan: Så ser det ut idag (just nu)

Duktig jag är va? Nu ska jag bara försöka hålla det såhär ett tag också!

Sjukt mycket whine


..på sistone, nu är det dags för en bild tycker jag.

CP1

Såja, nu är man hemma från att ha shoppat med syrran. Det blev shoppa läsk, gurka och mjölk. Bra för kroppen och energin! Man får ju gotta sig lite för att leva längre, eller hur?

Aja iaf, gamlingar och äldre, det är något snett med dem och jag gillar't inte. Först och främst, på vägen till coop forum finns det typ bland annat två rondeller minst, tre t o m kom jag på nu. Hur som helst, första rondellen efter avfarten mot Arninge, är det en röd nissan tror jag, en gammal, riktigt gammal tant som kör. Det är en tvåfilig rondell, tanten kör på vänstra filen först, när hon väl svänger (för hon ska till vänster) kommer hon över på min fil (högra filen - jag blir tvungen att bromsa, stanna till och vänta på henne), sen väl klar med rondellen så kör hon konstigt in på vänster fil igen.

Jag sa till syrran: Vad är det frågan om?
Och tänker omedelbart köra om för att se vad är det för typ. Men precis innan jag är på väg att köra om, "råkar" hon köra över på min fil och ligger på båda filerna, alltså bilen ligger mitt på sträcket (som avskiljer båda filerna).
Jag tänkte: Happ!!

Så närmar vi oss till nästa rondell, då är det en sådan här avfyrare som gör att man blir tvungen att hålla sig på rätt fil för att komma någonvart. Hon lägger sig i vänstra och jag gasar på, då får jag syn på två gamla tanter som är helt vilsna ser det ut som. Det är ju nästan läskigare att låta gamlingar köra än alkoholister (stavas det verkligen så?). Det är fan riskabelt till trettioelvatusen!!

Och andra saken med äldre, fan vi var och gick inne i Täbban en sväng, så är den en mamma som bär på något, typ massa leksaker. BARA för att hon är äldre, tror hon att hon kan göra hur som helst, hon går helt jävla snett och bara skiter i att avvärja från att gå in i någonting, först mot syster, då viker hon (min syster) sig undan,
Jag sa tyst till syrran: Fan mår hon bra eller?
Så kommer jag där några sekunder efter och blir tvungen att verkligen hoppa undan, annars springer hon rakt in i mig. Då lackar man verkligen.
Jag ba: Jävla idiot, du kan inte tro att du kan gå hur som helst bara för att du äldre!!
Vet dock inte om hon hörde vad jag sa, men men... IDIOT iaf, smälla till såna människor.

My man


Jag var inne på Darins hemsida och checkade läget lite, bra tidsfördriv. Men hur som helst, hamnade i hans arkiv till slut, och kollade lite bilder. Så dök denna bilden upp, gissa vad det stod för kommentar? Jo, jag solar. Hahahahaha. Så jävla lol. Bästa jag hört på länge =D=D Tror ni solen tränger igenom kläderna eller? Man vet ju aldrig faktiskt vad kändisar har för specialsydda grejer =D

Ägand1

Jag var och läste lite på Classes blogg, för rätt ofta skriver han helt flum och då varje gång förväntas det att det ska dyka upp något sjukt att läsa varje gång man går in.
Jag fick läsa om att storbloggarna har blivit slagna (eller misshandlade för dem behöver ta hjälp av is denna gång). Och jag gick in på Dessies blogg, tror jag, och läste att det tydligen hade varit så. Dock vet man aldrig, iaf jag, vad man ska tro och iinte tro på.

Hur som helst kommer det alltid randoms - vet varken om dem känner varandra eller om dem försöker göra reklam för sig själv eller fan vet jag - och skriver att dem tycker synd om dem och massa bullshit. Som detta:

"Nej men hur fan kunde hon slå er?! :@
Jävla bitch alltså! Usch...
< Kram på er och hoppas det går över. <3"

Hahahahaha, jag dör. Alltid lika roligt och läsa randoms skriva massa kiss och bajs, som man sen spolar ned ändå. Fast detta plockade jag upp nu bara för att det störde mig. Dock var det lite ägande att tre flickor blev slagna av en flicka, om det inte var en shemale. Man vet ju inte =D=D=D Keke

Lättroad

Hahaha, sitter och chattar med söta Trang och Patrik. Och jag är så sliten som jag sa innan och rätt uttråkad, så jag ville testa någon ny msn bild. Testade på dynamiskt. haha skit roligt, jag byter msn bild beroende på vilken smilegubbe jag skriver. Ja, det är automatiskt!! Haha, skriv till mig om ni vill se :D:D:D Puss

Fullkomligt åt skogen

Fan, det är riktigt pain och jobba på lönehelger. Det värsta är ju att allt kaos kommer just nu, 70% av kassorna dog, självscanningen dog också. Det överbelastades på dem andra kassorna, så vi fick hjälpa till mig att packa för att överleva dagen. Shit, så jävla häktiskt så det är helt sjukt. Skönt och ha kommit hem. Åt inte så mycket idag heller. Rätt sliten är man med andra ord.

Det var ju inte ens meningen att jag skulle jobba idag, men dem ringde och behövde folk, så jag kom omedelbums. Ja, jag vet. Jag är helt gudomlig och alla älskar mig typ. Men fan, sjukt värt ändå, rik på bara dagens jobb. =))) Jag bara längtar tills min första lön kommer, då jävlar ska det shoppas. Om inte jag skaffar sparkonto och lägger in en del där =D! Vi får se, let my spontanoues side decide.

Aja, roliga ooch fucked upp människor idag, tur att man har många goa kollegor. Värst är ju invandrarna/utlänningarna, det är ju bara dem som skapar problem. Dem bara kommer med ursäkter hit och dit, dem vill det dem vill annat. Fan begär dem, åt helvete fan. Lackar luder snart alltså. Haha =D=D Jävla idiiis! Har inte tid för sånt fan. Man ska ju hålla tillbaka allt skit man får för att försöka få tillbaka kunden, men denna kund vill man inte ha tillbaka alltså. så kommer dottern och tror att hon är något, fan jag var snäll och lät dem köpa flera fast det bara var 2 st/hushåll. Smälla dem, är vad jag vill.

Hej då, fuck me

Från jobbet

Linda: Tuan! TUUAAN!
Jag: Jaa?!
Linda: Du vet att du ska jobba längre va?
Jag: Ja.
Linda: Vad bra! Vet du vad Maria kallade dig nyss?
Jag: Nej, inte än.
Linda: Tuvan.
Jag: Va?
Linda: TUVAN! *brister ut i skratt* Nu har du fått ett smeknamn här på jobbet.
Jag: Tack, det var ganska sött, nu kanske jag får skåpet inne på tjejernas omklädningsrum igen.

Jag hade nämligen fått ett skåp i tjejernas omklädningsrum när jag väl började där. Och det visste jag inte förrän jag fick byta om med kollega, som råkade vara sittkissare. Så lite klagomål fick man, nu har man skåp hos killarna :( Buhu D=D=D=D=

Efter helikopter rånet

Vi satt och åt middag, så kom vi till rån och sånt shit efter att jag hade berättat något om helikopter rånet. Så berättade mamma om hur feg hon var, men att många av hennes vänner är ännu fegare. Så kom hon att tänka på en sak i och med rånsnacket.

Allt är översatt från vietnamesiska till svenska.

Mor: Jag skulle inte våga stå själv i mitt café om jag hade öppnat ett. Vad ska man göra egentligen om det skulle komma in några rånare?
Alla skrattar.
Jag: Du skulle säga: Vänta vänta, jag ska bara ringa min son.
Mor: Hahaha, fiiifäään! *paus* FIIFÄÄN! Och skakar på huvudet.

HAha, det såg mycket roligare ut i verkligheten dock.

I almost forgot

Hörrni! Har ju uppdaterat en webshop, eller en "bloppis". Titta in den, så kanske ni hittar något roligt. CLICK ME

And dont forget to vote for me CLICK ME. Och tack till Cuoong som gjort reklam för mig för min kära motivering, det värmer!

Bedtime

Dags och lägga sig tycker jag, eller vad tycker du?
Imorgon blir det en lång dag på jobbet, förhoppningsvis kommer den gå fort, för det är trots allt lönedagen. Hoppas hoppas!
Och jag hoppas det dyker upp något roligt imorgon som alla tidigare dagarna. Högst på önskelistan är att det är sköna människor som jobbar imorgon, annars kan det ta tio år extra, och jag hinner bli gråhårig.
Något riktigt underligt är att det nästan alltid är samma människor som kommer på kvällarna och handlar. Att det är så ofta också, räcker inte det dem handlar eller? Möjligtvis kan det vara att dem är väldigt animaliska av sig. Man vet ju inte vad som är människa och vad som är djur längre, alternativt utomjording. Som det stod tidigare i aftonbladet, någon utomjording uppstoppad. "Han var så rädd att han smällde till DET där". Hade samma uppbyggnad som en råtta om jag minns rätt. Men såg ut som jag vet inte vad, ett djur vars födsel har varit ett misslyckande.
Tack alla söta och rara som har röstat, imorgon får ni en till röst, varje dag får ni en röst. Så utnyttja det vetja!
Nu saknar jag min säng, godnatt.
Ah juste! Jag ska "operera" (som tandläkaren tyckte var för tungt ord att använda för detta utförande) bort en visdomstand. I vanliga fall växer ju tänder uppåt eller nedåt, men denna tanden växer rakt fram, så det blir som en box (en rak höger) mot tanden framför. Hoppas ni förstod. Om vi säger att detta är vanliga tänder:

(Vanliga): IIIIIIIIII
(Mina): IIIIIIII-

Som ni ser, bindesträcket i slutet ska föreställa min dumma visdomstand. Aja, jag orkar inte förklara mer. Godnatt. Igen. Hej då. Jaja, godnatt. Igen. Oj!

Söta och rara?

Ja, jag menar er läsare. Vill ni göra mig en tjänst så är ni ännu mer gulliga? Då får ni gärna klicka in er till höger och rösta på mig. Annars kan ni låta det vara =D

Puss (=

Sverige är handikapp

Sverige ska vara ett bra land, säkert och jag vet inte vad som sägs.

Det är banne mig inte säkert om dem enda som kan skydda oss inte får skydda oss! Polisen/Snuten/Farbrorn/Aina, vad i rövhålet är detta egentligen?? Angående rånet som hände i Västberga (om jag minns rätt), så ska minst fyra poliser haft sikte på helikoptertanken. Men enligt lagen får ingen dödas, då fick dem ordern från poliscentralen att inte skjuta!! Det är så jävla patetiskt så det inte är sant. Polisen, vår enda så kallade "beskyddare" får inte göra ett piss, hellre att dem skadas själva än att dem skadar rånarna, för annars kan dem åka dit själva för polisanmälan. Heja Sveriges lag. Dem gör det lättare för rånarna och allt som har med kriminalitet att göra här i Sverige. Inte undra på att det ökar.

Nästan bättre om en unge skriver lagboken.

Dentist

Idag blir det tandläkaren som väntar på mig. Det var ett tag sen man var där, hoppas man slipper ha apparaturen i käften. FOKK

Lögn

Katrin Zytomierska sa det! Woho

Många ljuger om sin "lön" eller var dem får för bidrag/ersättning för det dem gör. Och jag håller med!

Svennar

Det är något med svenskar och förhållanden.

Hittills på jobbet har det hänt massor, men sak har jag lagt märke till. Många av dem svenska paren, gamla som unga delar på betalning och varor! Allt ska vara lika punkt och pricka. Jag förstår inte varför? Om man ändå bor tillsammans, varför inte "bjuda"? Eller ta allt som det kommer, ena gången kanske den ena betalar och andra gången betalar den andra. Eller så betalar någon bara och så gör man UPP HEMMA!

Som igår:

Man: Ska vi ta det på mitt eller på ditt kort?
Kvinna (spelar teater): Det spelar ingen roll, du får bestämma *tittar bort* (osanning, detta = "du betalar helst")

Det slutade hur som helst med att han betalade. Kan lika gärna vara tvärtom, men har inte varit med om det än.

Som idag:

Gubbe till mig: Kostade inte dem två 35?
Jag: Nej, balsam och shampoo är för 35, detta är hårkur.
Frugan till gubben: Aja, du bestämmer, du betalar.

Det slutade med att han köpte det i alla fall.

Men hur ska man reagera när man hör sådant liksom? Känns ju nästan tvingande, eller i mina öron låter det så i alla fall. Nu har det råkat bara vara sådana fall att mannen har betalat, kanske dyker upp en kvinnlig som betalar snart. Who knows? Det händer ju varje dag, bara att jag inte fått uppleva det än, trots allt min femte dag idag typ. Och oavsett hur lite man jobbar om dagen upplever man mer än man kan tänka sig.

Bågar


Min ångest just nu är bågar. Jag vet inte om jag ska fortsätta med Wayfarer (RayBan) eller om jag ska testa på nytt. Här var ett par bågar som jag föll för när jag väl var på utforskning. Hemlånade YvesSaintLaurent. Vad tycker ni? Är detta något för mig eller ska det fortsättas med Wayfarer? Dock är Wayfarer betydligt mycket billigare. Ännu en dålig bild. Ni får ursäkta!

Luggsidan


Luggsidan byttes igår, och jag vakna med den på samma sida. Vet inte om jag ska fortsätta så eller om jag ska byta tillbaka, det återstår att se. Vad tycker ni? Dålig bild dock på det. Ni bör se mig IRL ist, sexigare!

"Film rån"

Nu fick jag höra från Patrik och har läst på aftonbladet click me om ett rån på en värdedepå i Västberga, söder om Stockholm. Tydligen ska det ha varit med hjälp av en stulen helikopter, bombhot till polis och avspärrning för bilar, precis som i film enligt mig. Aldrig hört talats om liknande rån. Det måste ha varit välplanerat och i "det minsta detalj". Men ärligt, jag tycker nästan detta är kul, att dem har lyckats - för tillfället - och det som är mest roligt är att det låter som en återberättad film.

Det ska tydligen ha varit vittnen som såg hela händelsen bakom sina persienner. Säckar som firats upp och sprängningar lite här och där. I sådan situation ska man sitta med sin systemkamera och ett fett objektiv och bara fota. Haha, jag tycker fortfarande detta låter kul. Att dem inte har bättre säkerhet på sådana värdefulla ställen. Oförståeligt!!!! Säkra före det osäkra brukar man gå efter, men dem tar allt i efterhand.. Hejja!

Aja, nu ska jag vidare till min ångest och fundera om jag ska eller inte. Puss

Segis

Fan trög dag idag alltså. Typ inga som handlade idag i jämförelse med dem andra dagarna. Men som vanligt händer det något roligt.

Det kommer en ny kund:

Tarre: Hejhej!
Gubbe: Tjänna!
*pip*, *pip*, *pip*... alla varor klara.
Tarre: Var det bra så?
Gubbe: Ja, tack!
Tarre: Då blir det 56.50.
Tio sekunder senare.
Tarre: Kvitto?
Gubbe: Ja.
Trettio sekunder senare.
Gubbe: Det står två för 30 där inne!
Tarre: Okej, men inte på min dator, så du får ta det med förbutiken.
Han verkade inte höra vad jag sade.
Gubbe: Ge mig din chefs nummer, jag ska ringa honom. Det är samma sak varje år, det står något, men man får för annat..
Tarre: Ja, okej. Men jag kan inget göra åt saken, så du får ta och gå till förbutiken och snacka med dem.
Jag och kassörskan framför mig håller båda två oss från skratt. Hehehe - hon frågade dessutom vad han sa, och då berättade jag. Hon ba: Varsegod, ring på, vem bryr sig? Haha, skön.

Rätt fingersättning

Var uppe på försäkringskassan ganska nyligen med min mor. Då märkte jag av något som var väldigt kul i mina ögon, eller något jag har att kommentera. Hon tanten som jobbar där, la alltid upp fingrarna i rätt fingersättningsposition innan hon skulle börja skriva på tangentbordet. Alltså den vänstra handen på asdf och högra handen på jklö. Hon sökte verkligen upp den positionen hela tiden. När hon väl skulle skriva så skrev hon bara med ett finger vardera hand. Sött va?

Haha, nu när jag sitter och skriver gör jag typ samma sak ser jag nu, dock skriver jag inte bara med två varav tio fingrar, som hon.

Tog förresten någon bild på det också, men jag orkar lägga upp. =))

Roast på Berns

I dagens avsnitt är det Robert Gustafsson som är huvudpersonen, men fan. Riktigt besviken, roastarna roastar ju inte honom, utan varandra istället. Smart drag! Nu är det reklam och vi får hoppas på att efter den taggar Johan Rheborg till och att Robert Gustafsson kommer med ett klockrent försvarstal. Annars var all väntan på dagens avsnitt helt åt skogen.

Hungrig, hehe. Roastar ni en macka åt mig eller? Update: Buhuhu, aja över till Heroes =D Alla hjältar spårar ur utan sina superkrafter =D HEHEHE

Handikapp?

Nu kom jag på något som jag tänkte på innan. Msn är ju helt handikapp! Dem har ju tagit bort den där "Skicka"-knappen. Tänk om man bara skulle vara lite lat och knappa fram smilegubbbe och vill skicka? Då måste man ju röra på sin snygghand till tangentbordet och klicka på enter ändå. Väldigt drygt, fackthis! Usch, varför ska allt uppdateras så himla mongolidigt? Alltid originalet som är bäst, samma sak gäller filmer. Första filmen är oftast bäst. Ja, jag känner mig som handikapp när jag inte kan klicka på skicka med musen!!!! Ja, jag är så lat ibland.

Snilleblixt

Juste, kom på en rolig sak till. Jag kan tydligen ha ett och samma inlägg på flera kategorier. Och det var kära Pam som kom på det och frågade mig hur den funktionen gick till. Själv hade man aldrig tänkt eller sett det, så det var ju svårt att besvara frågan. Mohaha, undrar om ni också kan.

Utförsäljning


Hahaha, aldrig sett på maken alltså. Jag och Patrik drog oss en sväng förbi Rusta för att inhandla en våg, då får man syn på detta. Är inte det för underbart? Jag tog mig tiden och kände på en utav ungefär 10 glassar som fanns kvar, gissa hur hård den var? Jo, berghård! Annars hade jag nog kunnat ta en 88 för 7 kronor. Fast vi fick ju faktiskt en mjukglass för 5 kronor på Ikea, så det var lätt värt. Skulle ju dragit en påfyllning, tycker du inte Patrik?

Pianisten


Kungen är här

Länge sen

..man fixade i ordning sig. HIHII

Inte bara hårigYes ladies, my little Jonas Brother is quite nasty, dont you think?

SmallvilleJag låg och tittade på reprisen av Smallville precis. Jag minns det avsnittet så väl. Man ligger ju och väntar - på varje avsnitt - att Lana och Clark ska bli tillsammans någon gång. Men fan så händer det, glad man blir. Då ska det alltid dyka upp något helt idiotiskt, som man alltid ska lacka på. Clark blir uppmanad att återvända till solnedgången för att möta sin skapare. Allt går i kras, och han sätter på sig den röda kryptonitringen som förändrar honom helt och hållet. Ja, fan vad jobbigt, men det är ju så allt får en fortsättning i serierna, annars vore serierna en film istället. Suck. Så kommer det ta slut mellan dem, igen.. (Om jag minns rätt)..blivit med jobb

Ja, det är ju alltid folk som inte förstår.

Ja, jag har blivit med jobb.

Ja, och det är kul, just nu i alla fall.

JAAA! Nu vet ni, ni som inte förstått än.

Ja, jag har skrivit om det hela tiden dem senaste inläggen.

Treevligt

Hallåå, nu är man hemma från jobbet typ. Fick extra tid för att en människa inte kom, vet dock inte varför. Det är ganska kul med att sitta i kassan måste jag säga. Det finns ju både sköna människor i kassan och som kunder.. Och så finns det dem negativa och sura människor. T.ex. idag; var det en gubbe - samma gubbe igår - kom fram till mig och typ försökte komma på fel med alla "incheckningar" av varor, men han fann tyvärr inget fel. Det var han som hade fel, så han lackade igen! Precis som igår. Och så frågade han mig om jag var sur idag. HAha, rolig gubbe.

Juste, idag dog alla kassorna och självscannern på jobbet. Haha, kalabalik det blev. Och gissa vad? Självklart händer det när det är som mest folk och alla kommer där med överfyllda kundvagnar. Haha, det var rätt roligt när man tänker efter också.

Det hände något kul igår som jag helt glömt just nu, som jag tänkte skriva om. Får försöka komma på det på något sätt.

En kvinna igår dock som vägra ge med sig:

Hon: Är det inte 3.95 kr/kg?
Jag: Jo
Hon: Men det står 12 (något) kr!
Jag: Ja, för dem väger 3 kg.
Hon: Alltså det står 3.95 kr/kg därinne!
Jag: Jaaa! Men dem väger 3 kg, då blir det 12 kr!
Hon: Nej, men då tar jag inte dem. För det står 3 kr där inne. (Lol)
Jag: Men kolla, om du tar 3.95 gånger 4, så blir det 12 kr.
Hon: Jaha, då går jag med på det. Då tar jag dem.


ALltså vaa?! HAHAHHA Heja kvinnann ==D

Talent shows

Alltså alla dessa skitprogram, verkligen skitprogram. Fan är det med juryn egentligen? Exempelvis America's got talent, de går fan inte efter talang. De går efter vad de själva tycker är bra, eller försöker få publikens hjärtan genom att tacka ja, som hon Brandy. Handikapp!!!

Aja, ursäkta mitt ordval. Men jag lackar ju när jag ser. Man kan inte bara ta med någon för den verkar söt för stunden. Fast på något sätt måste man ju göra programmet, och det är väl förmodligen på det sättet dem gör det på.

PruttisNu har jag fixat i ordning mig och ska alldeles strax sova, åtminstone lägga mig och hoppas på att jag somnar. För jag är trött, det känner jag.

Jag kom och tänka på en sak - fan jag saknar mitt hår alltså. Just nu har jag medellångt eller lite kortare än så på min "rakade" del av huvudet. Det går varken att göra det ena eller det andra. Det hatar jag!!! Men jag får väl vänta.. Får nästan ta hårkontroll och hoppas på att håret på skallen växer mer, tänk om det skulle växa på bröstet eller något istället. Snacka om otur då!!!

Aja alla mina fans, ni får sova så gott. Jag tänker i alla fall göra det oavsett vad. Puss på min panna.

Jobb

Längsta dagen på jobbet idag. Fast det gick väldigt fort må jag säga. Ganska många kunder, men det kunde ha varit mer. Kan inte föreställa mig lönehelgen. Tur att jag inte är uppbokad på schemat tills dess, men man vet ju aldrig om jag kommer få tid eller inte ändå?

Det har varit både upp och ner idag. Mest upp, rätt roliga kollegor har man ändå. Det värsta är ju sura gamla gubbar och tanter som bara har sur-looken som sin normala look. Vägra vara glad dem sista åren dem har???! Fan vakna till lite. Snart är det ny tid ju, efter solförmörkelsen händer det nya grejer. Om det nu blir något sådant. We'll see.

Aja, en sak till. Jag typ känner mig lite biffigare i armarna, förmodligen för att jag lyfter så mycket, vilket inte ska behövas. Men kunden lägger väldigt ofta varan åt fel håll, då blir det lyfta och vända. Enligt en kollega ska det ha varit en undersökning om hur mycket man skulle lyfta om dagen om man lyfte upp alla varor istället för att dra dem, gissa? Aja, det var inte rätt iaf - 3,2 ton. HÄÄÄRLIGT??? ==D=D Jag kommer typ bli världens starkaste vietnames.

Nu blir det vila inför morgondagen också. Pussss

ProofHär är beviset på hur sliten jag är.

Jag åt nyss min lunch. Jag mättas väldigt lätt i mitt nuvarande jag. Det krävs inte mycket för att fylla min mage. Det värsta är, att efter varje måltid mättas jag så mycket att jag mår "illa", oavsett hur lite jag än trycker i mig. Något är inte sig likt iaf, det kan t o m en främling konstatera som inte ens känner mig.

Slitenpojk

Jag är så sliten känner jag, och det var inte förra veckan jag kände det sist. Jag känner mig bara ovanligt seg och trög i hela kroppen. Och det har ju varat någon dag.

Enormt sliten.

Tror det behövs träning för att piggna till, inte sömn. Dessutom har jag - kom som en snilleblixt - inte ätit så mycket den senaste veckan, nästan till att ha fastat. Frukosten har jag verkligen inte orkat göra, även om jag skulle orka, skulle det nog ändå inte komma ner i magen. Tror jag kan vara vinnaren av The Biggest Loser.

Vaknade för inte så länge sen, men jag ska nog ordna en lunch innan jag drar iväg till jobbet. Förresten, mitt hår är slit och släng just nu, vill göra något nytt av det. Men det finns inte så många varianter för att vara nytt i omvärlden, men jag får sova på den saken.

King

Bagge = Glädje Haha, han är så jäfla charmig. Helt galet!


FaaaAack!

Hehehe, det blev några vårrullar till och en jävla massa godis, vatten och icetea (sån här kall). Sen somnade jag och det var dags för middag. Sjukt, kändes som jag sovit förevigt, men sov bara någon halvtimme typ.

Aldrig varit så trött, och förmodligen är det för att jag har vaknat så tidigt så många dagar irad, och nu får jag igen...! Det är som en knockout, en mjuk knockout vars resultat slutar i go sömn och förhoppningsvis en pigg Tarre. Haha, det visar väl säg. Hoppasj ag somnar inatt bara. Att ta en sådan lite powernap brukar ju reslutera i att man är pigg ett jäfligt bra tag!! Typ bästa powerrnapen, men det ska jag motbevisa.

Idol på nu. Puss

2nd day

Det var andra dagen för mig på City Gross. Känns som det mesta börjar klarna, trots så kort tid. Har ju trots allt bara gjort nytta i åtta timmar där. Det enda jag ser när jag ser någon frukt är siffror - typ hypnotiserad av allt knappande. Men det blir värt till löning hoppas jag.

T.ex. när jag och mor var i Täbban och handlade lite. Kassörskan verkade rätt ny där också:

Kassörskan: Är det bakpotatis?

Jag (snabbt som kryss2000): Nej, färskpotatis, 4833. Haha.

För er som inte förstod, jag jobbar som kassör på City Gross förtillfället. Det där med 4833: man behöver nämligen olika koder för alla "viktvaror" typ, exempelvis banan, potatis, äpplen och avocado. Bättre än att sitta och slöa och lite arbetserfarenhet får man.

Och nu ligger jag här med min minipc och somnar snart - bäst jag går ut och tar en vårrulle, eller?

Kylan är på GMysigt det ska bli med kyla och mycket kläder.

Nu ska det pruttas och duschas, sen sova i det blåa.

Läskigt

Här kommer en läskig bild, ser ut som det är två av mig. En längst upp i vänstra hörnet, och en liten bit av mig igen i hörnet längst ner till höger. Läsk-igt värre?


Fedt

Nu ligger och med högtalaren i telefonen i väntan på att få komma fram till Skatteverket.

Min första dag på jobbet idag, gick mycket bättre än förväntat. Tre nya tider på G, fredag och hela helgen. Snart blir min plånbok tjock. HIHIHI!

Jag ska komma upp med en sales kategori snart här, så fort jag har tid och ork ska den komma upp. Så ingen stress tack!

Nu ska jag ligga och vänta i kön igen. Puss

CHips

Har ni smakat på chips någon gång?
Det är riktigt tunt skivade potatisar, som har friterats eller "frusits" för att dem ska vara så knapriga.

Det är skeeeta godt, speciellt med dipp. Synd dock att de i min värld är finneodlande produkter. Gaah, finne imorrn då... Kul! Men en finne lite då och då skadar ju aldrig, men tar hellre en svenne före en finne dock. Aja, jag tycker hur som helst att ni ska testa på det, kanske er bak blir buffalos och snigga. Jag tycker så hemskt mycket om rumpor vars form är som betty spaghettis. "OK"

Glen alltså

Åh, jag har så mycket kläder som bara vill bli av med, men vågar inte slänga. :((( Vad ska jag göra? JAg funderar på att lägga in en shopping länk på min blogg, kanske fungerar? Man vet aldrig. Men måste bli av med dem snarast iaf, har blivit galen på dem i ett bra tag nu, tänker 24/7 på dem.

Lol1

Slö man är.

Här om dagen var jag i Täby Centrum med min älskade mor och skulle handla något, minns dock inte vad. Gissa vad som hände på vägen ut från Metro? Jo, Linda Bengtzing kom att trampa på min söta tass. Helt random, jag skulle precis ut, och hon skulle packa sina varor hon handlat, så backar hon och bam!: - Oj, gu förlåt!

Hon har en go dialekt med en mörk touch!

Idag såg jag mogna Gaybloggarn, Kissie och Paowo bland annat från bloggvärlden inne på stan. Helt sjukt, måste dock säga att dem var längre än förväntat, men sminket på Kissie, whaataapho alltså! Mer än på bild typ, mog1flik@hotmale.com. Hann inte se så mycket mer bortsett från att Gayen såg lite smalare ut än på bild, eller mikket smalare. Fotogenisk - naaat!

Det var inte kul. Lol1 verkligen.

Så blev det

HIHHIHI


Cutcut

Wiho, nu har man klippt sig igen. Nu väldigt kort i jämnförelse med vad jag hade för en timme sen! Väldigt skönt, känns som mitt huvud väger 2 kg lättare. Nu kanske jag springer ännu fortare utan mitt vindmotstånd.

En sak till, den del av huvudet som var rakat, har växt som satan, typ känner mig som en tjockskalle på den sidan. Verkligen en längd man inte kan göra något åt, jag vägrar även smeta ner den sidan med vax. Finnevarning!PUUSSS

Stelt

Tänkte på en sak idag när jag var ute och körde, fan vad stela alla bilar är!!?! Haha, det är riktiggt fult och kult när man tänker på det. Dem är typ som uppstoppade djur på hjul. Man tycker på något sätt att dem ska vara lite "rörliga" av sig när man är ute och kör, men så är inte fallet. Dem rör sig inte ALLS!

HeheheeeeeeChatbox

Nu kan det chattas på min blogg, högra kolumnen. Puss

Tänkte efter..

Helt galet egentligen. Jag tänkte efter och kom på vilken händelserik vecka jag har haft. Det är nog nu som steken vänds. Jag hoppas och tror!

Riktigt sliten, som om jag har blivit våldtagen av uppstoppade barbaras.

Myspys

Hallå, det var ett tag sen.

Jag har varit ifrån hemmet sen i tisdags. Inte för att jag har varit hemma mycket dem senaste veckorna överhuvudtaget, mest kommit hem och ätit, sen utgång igen. Snacka om att mor är lack på det eller?!

Hur som helst var jag i Skara två av dessa dagar, och kom hem idag. Vi har haft svinigt kul, måste jag faktiskt säga. Men sorgligt dock att det är sista på ett vi ses, i alla fall jag och Pee. Hon drar ju iväg till Polen för att studera, jag hoppas verkligen att det går bra för henne. Det har varit riktigt mysigt och få träffa dessa två. Vill även tacka Menh för sovplats. Fan, vet inte vad jag ska skriva, finns inga ord som beskriver det underliga, knasiga och trevliga stunden vi har tillsammans.

Jag åkte "hem" igår, eller rättare sagt åkte ifrån Skara igår, men kom aldrig hem. Tåget vart en och en halvtimme försenad, så alla tunnelbanetåg hade precis slutat gå. Och jag vägrade verkligen gå ända till Danderyd för att ta bussen hem, som gick en gång i timmen. Kul och missa den om man skulle komma fram. Taxi var inte billigt heller, fan vad dem höjer alltså. Så min enda lösning var Jasmine, hon bor ju därinne! Trots att jag visste att hon sov, var jag tvungen för ännu en dags överlevnad att ringa och väcka henne. Som tur är hon godhjärtad och orkade hålla sig vaken för att släppa in mig i huset. Ett stort tack till dig med Jasmine, du ska få dig någon godis någon gång.

På vägen dit hände något riktigt hemskt, som jag inte vill tala om. Det var verkligen ännu en Nära-Döden-Ögonblicket.

Men nu är jag hemma och ska iväg snart och hjälpa mina grannar.

Ta hand om er och bry er bara om era närmaste, för de är de enda viktiga. Strunta i era "låtsasvänner", ni förlorar annars era bästa om ni ska försöka göra något åt dem som verkligen inte bryr sig alls. Fast man kan ju alltid tro och hoppas, vilket jag gör nu.

Puss Tarre

Japanska?

Bilderna har inte kommit upp än från kräftskivan, men en rolig sak jag vill berätta som hände under kvällen vi satt och åt kräfta. Jag minns dock inte helt hur det gick till, men det kom upp med att jag var Vietnames. Då hörde Linn något om det och frågade om jag var Vietnames, så här gick det till:

Linn: Är du från Vietnam?
Tarre: Ja =)
Linn: Jaha, kan du japanska? Jag kan.
*Jag och Patrik dör av garv - och Patrik kunde inte sluta tänka på det...*


Crayfish party


Bild: I väntan på tuben hem.
Det brann ju i T-centralen igår, som många bör känna till. Tydligen ska det ha börjat brinna vid någon arbetsplats för Citybanan. Hur som helst stoppade det den största delen av tunnelbanan. Jag och syster som hade planerat lite shopping på nya ställen av stan, fick vänta drygt 10 min mellan varje station. Så vi gav upp och vände hemåt istället.

Senare mot middagen/kvällen, var det kräftskiva på G. Så det var ombyte och bege sig iväg, oavsett hur trött man var. Ska aldrig mer dricka igen, som sagt. Hoppas bilder dyker upp!

Annars blir det thaiboxning ikväll, om jag orkar. Ligger fortfarande i sängen efter någon timme.

A part

..of sister's birthday.There is too many pictures from that day to reduce, no time for that shit, so this will be the only report of the "children's party". Congratulations once again sister, it will be lots more of them.

Suris

Hej Hopp Snopp

Var på stan idag en sväng med Jasmine och Amanda. Men det hände något roligt som påminde mig om hur sura alla i Sverige är - i princip aldrig en glad min typ.

Det var grönt för alla gångtrafikanter, vilket betyder att bilarna inte får köra oavsett om dem inte har trafikljus för sin bana eller ej. Då kommer en fet röd bil och kör över halva övergångsstället, då lackar biffturken med feta solbrillor. Han pekar på dem gröna gubbarna på trafikljuset och slår till den röda bilen typ två gånger. Haha, det var lite knasigt, men trevligt för min del.

Okej, punkt slut. Alla är sura, så är det helt enkelt! Styr upp er för fan!

En busschaufför

Hej och hallå.

Jag skulle till en vän, eller skulle och skulle. Jag åkte till en vän, och nu sitter jag här och måste bara skriva detta inlägg om det som hände.

Först gick jag rätt snabbt mot busshållplatsen för att det regnade, så fick jag syn på samma buss som jag skulle dra iväg med, på en helt annan hållplats än vart den ska hålla sig. Jag ba: Eh, vad är det frågan om? Men gick vidare till den vanliga hållplatsen ändå.

Där dyker en brud fram och frågar vad det är frågan om med den där bussen. Jag ba: VAA? Hade ju ipoden i örat. Orkar inte berätta mer om det. Över till det roliga.

När jag ska stiga på bussen - den kom i tid iaf - vägrar busschauffören titta på mitt kort. Så jag fick stå där allt för länge, så säger han typ: Det var inte lätt att hitta hit! Till svars kom: HEhehe, inte??

Sen efter en stund stannar bussen upp - jag är helt inne i min bok och min musik - och så råkar jag höra: Är det någon som kan vägen? Jag dog omedelbart av garv. Så bussen körde fel X antal gånger och fick backa X antal gånger också, innan han hittade fram med hjälp av två mörkhyade människor.

Bra jobbat, brukar man inte typ få "övningköra" vissa vägar först innan man får körkortet eller tillstång till att köra vissa bussar överhuvudtaget.

Puss, det var kul! Nu ska film ses. NAtten!

Blogg - snett?

Det är något riktigt snett med blogg alltså. Är det mogna teamet bakom det hela eller? Spammar sönder min mail med samma jäfla shitmail. Gaah! Galna kosjukan snart.

Nu har det ätits, presenter öppnats och ätits. Trött - som alltid efter man har ätit - är man nu. Men det blir utgång en stund sen, väntar bara på telesamtalet, sen är det ut och gasa.

Mjölk <3Mjölk är så himla gott! Speciellt när man är törstig, tycker jag. Därför ska jag ut och springa lite och bli väldigt törstig.

Åt nyss lunch dock, äggnudlar med grisfötter. Det är ju gottaste som finns typ. Förstår mig inte på svennar som inte kan äta skinn på exempelvis kyckling eller fisk. Ni är ofriska! Nu glömde jag nästan vad jag skulle säga med att jag precis hade ätit - Jo, jag kommer knappt orka springa då. Men vi får se hur mycket jag orkar, en Ipod i örat gör nog susen, tror ni inte?

Puss /T

Segtisdag

Idag var nästan värre än igår. Vakna alltför tidigt och tänkte springa, men det blev aldrig av. Hamnade i Täbban med Patrik för att han skulle kolla mobil, det tog tre timmar. Lyckat. På vägen hem smsar syster mig och frågar om vi ska springa och till svars fick hon ett: "Skittrött, kan vi ta det när jag kommer hem?".

Väl hemma och ett toabesök, gjorde susen. Jag piggna till och tog en runda med syster. Hon var superb idag, hon orkade hela rundan utan att stanna upp, nästan. Men riktigt bra jobbat!

Oj, klockan är ju över midnatt. Min syster fyller ju år idag, 15 till och med! Nu får hon ha på sig byxor, myndig nog att få ha egna byxor nu. Grattis och puss på dig gumman <33


Thaiboxning måndag

En riktigt trög dag Patrik och jag hade. Minns inte ens vad vi gjorde, men vi hamnade i alla fall på träningen som bestämt, i tid. Vi började med någon åtta, typ springa på alla fyra i en åtta-bana mellan benen på varandra till att börja med. Redan där kände man hur otaggad man var för träningen.

Tror vi gav upp typ lite efter halva tiden på varje övning. Haha, klena som vi var. Men Patrik hade sina äckligt hårda sparkar som vanligt i alla fall, så lite på hugget var han. Jag tror min donken frukost gjorde min dag.

Juste, hålla om varandra och knäa i magen. Äckligaste övningen. Aldrig mer! Haha, rent ut sagt, förjävligt - testa själva.

RSS 2.0