Hipp Hurra!

För idag är det mammas dag. Grattis mamma. Denna dag blir den första och sista dag du förblir dubbelt så gammal som jag. Fett coolt.

Du har gjort allt för mig. I hela 20 år har du gjort allt för mig. Jag kommer alltid att göra allt för dig och när jag har chansen kommer jag att göra mer för dig. Du är allt. Är du ledsen är vi ledsna, är du glad är vi glada, gör du något gör vi det. Ditt blod är vårt blod, din fight är våran fight.

Många behandlar sina mammor som skit, för din del kommer du aldrig att uppleva det så länge jag är din son. Du är världens bästa mamma och jag kommer forever and ever att älska dig. Jag kan även passa på att önska dig ditt hittills bästa kommande år och en god fortsättning.

Tarre.

People always leave

Människor är äckliga.

Jag hade tänkte att... men jag kom i underfund med att det inte skulle löna sig, så jag struntade i det. :) Godnatt <3

All I wanted was to kiss you at New Year


Fan vad hemskt att jobba i kassan hela sitt liv. Det är inte ens ett jobb. Jag mår bara dåligt av bara tanken att sitta där. Det enda som kan vara trevligt är alla trevliga kunder, men hälften är ju dumma i hela pannbenet. Vissa leker stumma, ser sura ut eller vägrar njuta av sitt liv. Dem bara klagar och klagar, begär och begär. Öppna egen butik där du kan stå i kassan, så kommer du förstå själv. Hewror. Men det är oerhört bra pengar för en studerande och tur att man inte jobbar mer än helger.

Vad är det med folk och deras "chips"? Först och främst så heter det chip, det man har på sitt betalkort (inte alla kort har sånt). För det andra så har inte ett kort mer än ett chip på kortet, så inte fan stoppar man in flera "chipS" i kortterminalen. För det tredje, go die. Hihi, tur att jag får vara lite elak nu i slutet av året. Så får jag börja om på nytt tills nästa år.

Jaha, så vad händer på nyår då? Jag vill ha någon att pussa då ju. Men du vägrar. Vart ska man vara? Jag vill ju vara med någon. Men du vägrar. Du skall alltid vägra, varför? Du säger en sak, men visar en annan sak. Det är fan inte coolt.

Annars då? Jo, det är fint. Lite trött. Lite pigg. Lite av allt. Jag skall sluta vara snäll. Vänta, så skall ni få smaka på det ena och det andra. Kött fifän. Det är gott, men är så trött på det. Ska leka vegetarian ett tag.

På återseende söta, fina, trevliga, feta, fula, snälla och underbara människor. Resten, ät bajs. Okej? "You're out, auf wiedersehen"

Utväxten på ingång


Hur är det möjligt att man har utväxt en vecka efter färgning? Suck.

Shopaholic? Ta mig till Tyra Banks' show!

Vad är det med mig? Jag bara shoppar och shoppar, men blir aldrig nöjd. Vart får jag pengarna ifrån? Jag förtår ingenting. Vad hände?

Mitt nyårslöfte blir att spara ett fyrsiffrigt tal varje månad. Det ska jag banne mig hålla. Om ni inte tror mig så kan ni komma hit och göra en pinkyswear på det. Sparsamma Tarre kommer ni få se på tills nästa år. Bered er på trubbel, dubbel trubbel, för att skydda allt från förstörelse och förena allt i en rörelse. Fördömer vi sanning och kärleken, för att vi ska nå upp till himmelen. Tarre, pengar. Sparsamma Tarre, ingen kommer undan mig. Så ge nu upp, eller börja slåss. Tarre förstås.

Wtf? Vad hände? Nu vakna jag till. Missade jag något? I alla fall. Jag suger på att hålla i pengar. Gissa vad jag gjorde av med idag? På mindre än 10 minuter? 4 000. Idioti (Go Tarre, go Tarre, go Tarre..). Aja, nu ska jag gå och mysa med mitt plagg på 4 000. På återseende.

Why is it so hard to get a Yes?

Jag har bestämt mig för att aldrig gå ut och shoppa på mellandagsrean i år igen. Släng. Folk kan varken gå, vika sig undan eller se sig för. Det är som ett snällt tredje världskrig på plats, alla har det samtidigt, det är alla mot alla och ingen bryr sig varken om sin eller den andras blåtira. C'est une catastrophe!

Trött som bara den ligger jag i soffan som kungen av Madagaskar och njuter av lite lördagsgodis, även rätt nöjd över det jag har hittat idag. Givet att det inte finns storlekar kvar när jag är ute två dagar försent. Men det är väl tur det, man får tänka från den positiva sidan; jag slipper slösa så mycket pengar. Åkte även iväg och köpte mamma en digitalkamera i födelsedagspresent, funderar på om man skall köpa något mer. Dock är jag lite för trött just nu, nästan för trött för att skriva, men detta går så oerhört fort att jag inte ens vet själv vad jag skriver.

Nu skall jag njuta vidare av årets sista måndagskväll. Vi får se om det blir tidig läggdags eller om jag hittar på något trevligt till midnatt. På återseende, annars får jag önska er en god fortsättning och ett gott nytt år.

Idi.....oooooooooooooter!

Hur i hela världen kan man hålla sig till någon som inte ens bryr sig? Haha, så jävla dumma. Men det är gött, då har jag att trycka ned med.

Pang pang!

Jag är så glad och jag tänker inte berätta varför. :D

Älskar kläder, men hatar sina egna

Hemskt! Har ni sett min garderob? Fulaste kläderna som någonsin har skapats. Jag längtar tills januari, då jag äntligen får rensa min garderob på riktigt. Då flyger jag iväg en massa kläder till Vietnam. Jag vill börja med någon ny stil, någon stil som jag inte känner till men som man alltid kan ha oavsett tillfälle. Det kostar pengar. Får bajsa ut lite. Nej, men.. behöver ny inspiration.

Jag fattar inte vart man ska shoppa för att hitta dem där coola kläderna. Trist. Palla beställa hela tiden, man vill ju kunna testa först. Dock är det billigast att beställa. Vi får se, kanske  spara för en stor beställning? Det kommer aldrig att hålla, måste ha ett nyårslöfte.

Uppdatering: Jag kom på det! Jag skall köra en och samma färg i garderoben? Fan vad coolt det skulle vara. Typ alla nyanser mellan svart och vitt, plus blått i garderoben. Fyfan vad sex. Okej, rött kan få vara med också, jag har ju så oerhört snygga röda plagg.

Uppdatering 2: Jag fann min inspiration. Nu behöver jag bara hitta kläderna och pengarna. Wish me luck.

Nu är jag trött, tillbaka på ruta 1

Jag som skulle piggna till med träning och hålla hälsan i god skick för att klara av hela dagarna. Åt helvete. Jobbet dödar ju en, speciellt när man är där bara för att det skall stå någon där. Jag är otroligt trött på att jobba nu. Har två dagars uppehåll nu. Det skall bli otroligt skönt, i och med mellandagsrean och allt detta med rabatter bör jag väl hålla mig igång ändå dock med något jag tycker om. Ingen vila här inte. Förstår inte ens varför folk har varit ute och handlat dem tre senaste dagarna. Är det inte då man skall vara hemma och njuta av sin ledighet och bara umgås med familjen och äta samma mat året ut? Trodde jag i alla fall.

I fredags var det förresten en skitsnygg milf på City Gross som var en av världens trevligaste människa jag någonsin har mött. Hon gjorde min dag där. Plus den hårdaste kramen ever, det var som massage. Hennes dotter på några år var hur söt som helst också. Jag skall också ha en milf för småbarn i framtiden.

Aja, nu tappade jag bort mig. Jag är förjävla trött. Imorgon blir det in mot staden och kolla om det finns något kvar från mellandagsrean till mig. Hör av er om ni vill hänga på.

PS. Fan vad jag ogillar människor som bara kan snacka, men har varken hjärna eller känslor. Låt bli att ens säga något, om ni inte ens menar det. Hewra. Jag skall överväga om min ömsinthet ska låta det gå eller låta bli att bry sig om dessa idioter. Visst, man förtjänar en andra chans, men inte fan förtjänar man 1000de chans. Dick in your face.

Så korkad att en kork blir diskriminerad


Varför vill man hellre ge en present till någon man inte känner än till någon som man "bryr" sig mer om? Jag förstår inte den logiken (inte för att det finns någon logik i det tankesättet). Att man ens kan få för sig att spendera pengar på någon främling, som man anar att man förr eller senare kommer utnyttjas av. Det är så jävla dumt. Varför bryr man sig överhuvudtaget om någon annan innan man ens har hunnit tänka på alla nära och kära? Trött man blir på idioter. Man vill vara snäll och lyssna, men det som dyker upp är dumheter hittad på buske 5124.

Whatever, fuck it.

Gott Nytt Jul med Tarre


Gott nytt jul allesammans. Har det varit den perfekta julen med Kalle Anka, julklappsöppning, julbord eller rent ut sagt frosseri på hög nivå? Om jag inte har missuppfattat det, så verkar det stämma i alla fall. Själv har jag jobbat tre dagar i streck nu och har två dagar till att se fram emot. Syns det på bilden att jag är sliten? För jag är oerhört trött och sover knappt något. Jag vill tillbaka till "barndomen" då jag svävade på moln och kunde sova ut 12 timmar om dagen. Det är vad jag kallar frosseri.

PS. Stackars mina söta ögon.

Fit of the day


I did what I could, but it wasn't enough.

Vad är Ung & Bortskämd för program egentligen? Jag kikade in på Aftonbladet precis, där står det att Tim-Joel blev utröstad. Dock såg jag inte avsnittet, men det verkar fortfarande som han gjorde mer första dagen än vad dem andra har gjort under hela programmet i huset. Sämsta programmet. Det måste finnas någon domare som verkligen avgör vem som bör åka hem eller inte.

Jag kanske har missuppfattat programmet iofs. Handlar det om att man ska vara snällast i gruppen eller om att lära sig mest?

Aja, coolt program i alla fall. Svenska hjärnor passar tydligen in i det svenska samhället, så varför klaga?

Sista föreläsningen för mig imorgon innan lite uppehåll, har iofs en frågestund på onsdag, men jag jobbar så jag orkar inte dyka upp på föreläsningen innan. Peace out, you're out.

Blond nu, ursäkta det förfrusna och ledsna ansiktet.Jag låg och grubblade, ensam i min stora säng.

Imorgon smäller det, eller idag faktiskt. Om någon timme, om någon sovtimme då. Någon sovtimme känns som någon timme, men motsvarar 12 timmar för att man verkligen skall känna att man har sovit ut. I alla fall jag. Det finns ju människor till allt och för alla finns det någon. Det är förjävligt vad rättvist det kan vara.

Snart så smäller det så att hårbotten ruttnar och ser ut som brända russin. Fint. Det kommer bli förträffligt kul. Jag längtar förbaskat mycket för att jag kommer ännu en gång göra det jag alltid har gjort; emot vad majoriteten tycker.

Fult, fint, jag bryr mig inte. Jag gör det inte för någon där ute förutom mig själv. Det är jag som tar varje dag som det kommer, inte ni. Så ni ska inte må dåligt över något, jag ska göra det om någon. Vilket inte kommer att hända. Oroa er inte. Aja, nu ska jag inte drömma, verkligheten är här om knappt ett halvt dygn. Nästa.

Ja, hejsan! Jag glömde hälsa. Hur mår ni? Är det fint? Kan det inte bli bättre? Hur var det? Har ni lov? Mår ni dåligt? Är det kaos? Känns ditt liv åt helvete i jämförelse med mitt? Det är fan bästa tänket; ta varje dag som den är eller som om det vore din sista dag. Håller ni inte med? Bästa mottot efter Karma is a bitch. Synd dock att vi människan har hittat på ordet Karma för att man vill tro att det finns. Den heter säkert Tarre egentligen. Aja, ta varje dag som den kommer, där var vi. Exakt, varför njuter vi inte av varandra istället för att undvika varandra? Vi är ju vänner, inte sant? Vad skadar lite mys och skratt? Vem fan bryr sig? Ingen. Gör det bara. Njut av varandra, var med varandra. Var inte rädd.

Tentan tog mitt liv, men jag vann.

Tjabalaba la polarn!

Tentan var min död i fredags, 0-1. Igår? Oj, har tiden gått så långsamt? Jag trodde en vecka hade gått till spillo på något jag inte ens visste om. Fest igår i alla fall. Stötte på Andreas Plogell i natt på vägen hem, vi hann växla ett par ord innan han skulle av. Tung stil har han. Bakis idag. Fucking fail. Körde bil ändå. Det är lugnt och köra mot rött när ingen ser (TYP), fett omedvetet, 1-1. Jobbet var ingen höjdare. Man löper in till en kaotiskt situation där inget verkar vara som det brukar vara. Kalabalik på hög nivå. Man brukar säga att man bör ju värma upp så man kommer upp i samma matchpuls som dem andra, och det kände jag att jag inte var. Dock med mina rutiner så kom jag snarast ikapp. Det var en lätt match, 2-1 till mig.

Hur coolt skulle det inte vara med en nattbio? Tron Legacy? Värt? Hör av er.

På återseende.

Cool pics: G-Dragon and T.O.P


Svenska tjej - it's the Grej


Tarre glöggar i sin ensamhet

Precis som rubriken lyder. Dock råkar det innehålla lite alkohol och jag som blir påverkad av bara lukten alkohol. Så är jag skapligt wasted nu. Nej, inte riktigt. Men nästan. Förvånar mig inte om jag börjar känna av det snart. Förmodligen har jag redan blivit röd, vilket jag alltid blir bara jag smuttar alkohol. Lite synd, min charm försvinner och folk tror jag är överpåverkad. Får börja sminka mig i goth-style.

Aja, orkar inte skriva mer, ville bara berätta att jag myste med mig själv. Ska springa ut och hämta lite japanskt mix och lite sourcream chips. Perfekt efter studierna och för en god sömn.

Today I don't feel like doing anything


Tarre ska göra kaos

Jag skall inom snar framtid göra kaos med mitt hår. Det blir intressant hur det urartar sig. Att hålla tummarna kanske inte hjälper, men det känns och värmer. Så jag hoppas på att ni, mina kära vänner, fans, familj och ovänner att ni gör en god gärning. Det är inte för mycket begärt om jag ska få tycka själv.

Jag håller med många av er att mitt hår har blivit jävligt snyggt på sistone. Det börjar hända något, det är som att håret börjar få liv och det ger färg i vardagen trots att det är svart som natten. Livet är kort mina vänner och jag vill utnyttja det till det yttersta. Därför kommer jag snarare än ni tror göra kaos med mitt hår. Vi får hoppas på succé. Fram tills dess kommer jag lova er inga bilder. Ni ska få sakna mitt utseende. Det blir en comeback.

På återseende <3

Where did the swag go?

T.O.P kan inte ha nåt annat än finkläder (kostym), så är det bara. Han klär inte upp luffarstilen. Han är typ en Koreansk Puff Daddy. GD var inte heller på topp när det gäller stilen på duons comeback. Jag har inte så mycket att komma med, jag är inte proffs själv, men vad hände? Hehe, come on Im not blind!

GD partying like a Asianstar


Expressen.se

Nämen se vad vi hittade här: <länk> expressentarre <länk>, vad sägs om att trycka på hjärtat för skoj skull?

För er som inte minns eller inte har läst, så var det så att en fotograf för Expressens modesajt ville fota lite när hon fick syn på oss på stan.


Mr Curly


Ett smakprov på min söta locktång på 16 mm. Beställde i söndags och fick hem det idag. Det är så jävla skönt med lockigt, jag förstår inte alla som klagar. Håret sitter åtminstone på plats i jämförelse med platt. Annars är det möjligt att det fladdrar runt hur som helst, som en fluga i en fläkt. Vad tycker ni?

Enjoy.

Julklapp till Tarre

Snart dags för handboll Sverige-Frankrike på tv4. Men först, ett inlägg till er sötnosar.

Sista föreläsningen idag, skapligt tidigt imorse, innan tentan nu på fredag. Det blir intressant hur det kommer att gå. Det är givet att man hoppas på det bästa, är man en tävlingsmänniska så är man. Efter det blev det en sväng förbi staden för en brunch och slutade även med en dessert bestående av en julklapp till mig själv. Jag älskar den.

Det blir donken till middag idag, hehe. Jag kommer garanterat att vakna upp en dag med fetaste ansiktet och känna mig som Adam Sandler i filmen Click.

På återseende.

Tarre in red (leather), like Santa Claus!


Högst kungligt - GD and T.O.P my men!


Swag - Something we asians got


Raw


You got me on spot, but what did I got?

Almanackan slog ny vecka idag. Veckan började starkt med två timmars sömn och tidigt tentapluggande. Stolthet är vad som kryper sig till hög haka. Kanske polis är att bli? Det känns nästan så.

Ingen mat har smälts idag. Frukost på skinkfralla med en kaffe har hållt mig vaken och aktiv. Det var då jag kom i underfund  med att tentan kan se ljus ut trots allt. Om ni minns, var jag skoltrött förra veckan och det resulterade helt och hållit i att jag tog semester i en hel vecka. Jag verkar ha vaknat till lite nu när pressen sitter som en raket i röven på en. Då flyger man snabbare, det gäller bara att man får med sig allt på vägen.

Vart det värt mödan?

Jag möda. Jag slet på hjärnceller. Jag skar av en bit av hjärtat som lades ned på överraskningen. På 24 timmar förstod jag vart jag stod, men samtidigt blev jag förvirrad. Det gick så fort och helt plötsligt var det som att allt var en dröm, och där låg jag på tankar över vad som egentligen hade hänt. Ögonen säger mer än tusen ord, men med dem få starka orden började jag tvivla. Där vara tårarna och hela steken vändes. Det som sades var ord, men det var också en bit av hjärtat, en bit omtanke och en bit välgenomtänkta ord på två sekunder.

Det var kärlek vid det ögonblicket, mitt ögonblick. Vad var ditt ögonblick? En bit omtanke, en bit gengäld?

Det handlar om att ge och ta. Vid sådana situationer ger man inte utan mening. Jag menade det, jag väntar, jag lyssnar och jag gör. Tyvärr är det inte jag, utan du som avgör.

Tarre.

Gangster-Dragon


Bangsters


Fan vad B


Vad är det för läsare man har? Kan inte ens komma med en åsikt eller tanke, väldigt trist. Riktigt B. Det är inte Bang, utan det är Bajs.

Synd, verkligen. Ingen uppmuntran här alls, inte. Karma is a bitch.

Expressen.se

Expressens en av modefotograferna kom fram till mig nyss och ville fota. Förhoppningsvis dyker dagens Tarre-outfit upp på sidan snart. Vi får väl se.

Kul var det i alla fall.

Wrong answer


Lägga-ned-dags?

Skall man lägga ned denna blogg? Vad tycker ni?

Flitigt Tarre

Jag har slagit in presenter nu, packat en liten resväska och skall alldeles strax röra mig mot Centralstationen. Dags och säga adjö till Stockholm, men inte allt för länge, så oroa er inte.

Men ni får hemskt gärna hälsa på ändå, min familj är hemma. Så får ni god asianfood.

På återseende vänner!


Skamvrån för Tarre

Fyfan vad jag känner mig hopplös dessa dagar, då jag skiter i allt som har med studier att göra och prioriterar att ligga i sängen och bara smeka mina ömma bröstvårtor efter att dem har förfrusit. Jag skäms verkligen. Jag har ingen tid för att ströa runt och tro mig att jag lever i Paradise Hotel. Det är skola jag ska prioritera, i bara två och ett halvt år till, hur mycket kan det vara egentligen? Om tiden går lika fort som det har gått hittills är jag redo för ett arbetsliv snarare än vi kan ana.

Som sagt, jag skäms att jag inte ens passar in i skamvrån. Så jävla tragiskt. Jag mår, tro det eller ej, faktiskt dåligt av bara tanken att jag beter mig på detta sätt gällande studier, men alla kommer väl in i en sådan period någon gång? Jag är väl inte mer än en människa helt enkelt..

Happy Birthday to Filippa!


Idag fyller denna söta prick år. Hon är på 18 vintrar ung och är myndig till både det ena och det andra, vilket jag hoppas hon håller sig ifrån. ;) Nej, men hon är en oerhört fin flicka med ett hjärta av guld. Tänk att få bo där inne, det vore ju paradiset om inte annat. Jag önskar dig all lycka och en superb födelsedag!


Jultomte


Vad tror ni om denna jacka på mig till julen? Det spelar nog ingen roll vad ni tycker, för den sitter fetta snyggt på mig ändå.

Hoehoehoe, finns det några snälla flikkor där ute som tomten kan förföra?

Sex?


Tänk er att ha sex med denna jackan på? Guldvärt. Köper ni den till mig i julklapp? :)

I know how to work my hair

Trots alla dessa komplikationer med att håret mitt växer och blir för långt för det ena och det andra. Blahblah, så har jag idag kommit i underfund eller faktiskt nyss efter min dusch, med hur jag får håret att ställa sig upp utan hårspray med mitt söta vax som halvt suger. Hur grymt? Bäst.

Dock har jag en invändning: kommer det att hålla i kylan och i vinden? Vi får väl se, ska ut och köpa juice snart hade jag tänkt.Modekungen

Modekungen, kung = man, drottning = kvinna. Juste så var det. Men varför gör dem bara reklam för tjejkläder hela tiden? Har inte tjejer tillräckligt med reklam för mode, sortiment och stilar?

Döp om det till Modedrottningen istället eller något dylikt. Det är som att Gina Tricot bara skulle sälja killkläder. Fail, men nu har jag tagit bort prenumerationen, hade inte tänkt på det tidigare, men det dyker bara upp fula tjejkläder i inkorgen varje gång.

Real vs Fake

Första bilden lär ju vara med det riktiga håret, medan den andra är fake.be@rbrick


Ska man köpa eller? Den är 93 cm hög och kostar bara 3 999 kr. En lite hårdare variant av gosedjur, men coola är dem.

G-Dragon


Jag känner att jag har ny frilla för varje dag som går, men G-Dragons hår växer fortare än lava, om det nu är hans hår, vilket jag tvivlar starkt på. Dock ser det lite rött ut som han hade färgat till nyligen?

Luggdags eller


Är det dags för lugg nu eller? Det börjar bli gränsfall på om jag ska låta håret vara stående eller låta det ligga ned. Jag har inte tillräckligt bra vax för att hålla upp det, om inte jag tar något riktigt kletigt som D:fi eller kör på det jag har med en hårspraytouch på det, som ni trogna läsare känner till att jag hatar.

Vad tycker ni? Vad som, förutom att klippa. Eller om någon vill locka/våga mitt hår?

Alla Hjärtans Dag Skor?

Vore inte dessa skor det bästa till alla hjärtans dag-daten? Ett stort hjärta hela skon. Kostar bara £30.

Högst kungligt! Hahohuhåhehihyhähö

Nya kängor?

Jag måste verkligen ha nya kängor. Mina militärkängor tycker jag är fantastiskt fina, men utseendet är inte problemet. Det är mer att kängorna suger åt sig allt som är flytande och lägger in det i skon. Tänk er nu när det är skapligt kallt dessutom, en blöt fot + minus grader = tappa tårna. Ungefär så känns det, det blir så jävla kallt att det börjar stickas.

Nej, nu söker jag svarta kängor, tips på vart man kan få tag på riktigt heta sådana?

Värt att använda trots läckage?

Chokladkalender

Jag minns det året jag första gången fick en chokladkalender. Precis, det är som en kalender med av en chokladask. För varje dag som går, får man en chokladbit, precis som en vanlig kalender har ett nytt namn för varje dag. Dock är chokladasken smaskens i jämförelse med namn i munnen.

På jobbet idag, dök det upp en superdupersöt liten flicka med världens snällaste och oskyldigaste blick, och undrade vart vi på City Gross hade chokladkalendrar. Jag sprang runt som ett tok innan jag till slut fann de. Dock fanns det bara prinsesstema på kalendern, vilket hon var för cool för, konstigt nog - hon var ju som en prinsessa i mina ögon.

Jag minns första gången jag fuskade med en chokladkalender, som om det vore igår. Precis, jag var så dum att jag kunde lura mig själv. Att jag kunde gå på min egen lögn som jag precis hade planerat ut innan jag drog den lögnen.

Juste, så var det. Jag älskade (och gör förmodligen fortfarande det) chokladen så mycket att jag alltid tog några i förskott, för att sedan hoppa över dem dagar som skulle förbli tomma med choklad ur kalendern. Man kan ju undra om jag verkligen höll det. Givetvis inte, kalendern var tom några dagar inpå december, vilket resulterade i att jag utblev med chokladen resten av julkalendern. Gud vad sorgligt.

Är man med i leken, får man leken tåla.

Funderar på om jag kanske skall köpa en chokladkalender istället för ett chokladblock, om det ändå är godare med kalendern. Vem vet vad jag kommer att göra? Vi får väl se.

In se fuck tum


Var god och dra åt helvete, jag har ändå inte tid för dig. Inse faktum idiot. Du är bara en i mängden. Jag hittar sådana som du på två sek, men jag släpper lös dem igen för att jag inte vill ha sådana i min omgivning, likaså du.

"Go to heo, eller jag göra kaos ditt liv!"

Otrevliga as.

Folk är så jävla otrevliga så det finns inte. Dem förtjänar att vara olyckliga. Orka bry sig, nu brydde jag ju mig genom att skriva, men jag vill bara deras bästa och tar dem inte emot det får dem fan skylla sig själva.

FEEEEEETTTA!

Världens bästa GANT

Jag har världens skönaste och bästa GANT jacka. Den är så otroligt varm. Jag glider runt med en t-shirt under men fryser ändå inte, då måste den vara något speciell. Kärlek till den, dessutom är den marinblå, det kan nog inte bli bättre. Dock skulle jag vilja ha ett par blåa kängor eller höga skor. Vore så jävla coolt.

Alltså kolla, förstår ni eller? Jag tror inte ni gör det. Ni ser inte bilder i skallen som jag. Det dyker alltid upp bilder i mitt huvud innan jag gör något.

Dags att lägga sig och drömma vidare kanske.. Vi ses när du vaknar Tarre.

No Pok!


Vilka fördomar!

Jag gick förbi Max idag efter föreläsningen för att köpa mig en Supreme Jr. för att ha till bussen. Det gick visst fortare än vad jag hade tänkt mig, jag handlade trots allt på express då bör man ju förvänta sig ha det redo när man kommer fram till disken. Vilket det var. Perfekt! Då var jag 10 minuter för tidig till hållplatsen.

Det var inte så kallt idag i jämförelse med gårdagens -18 grader, då det var -4(?) idag typ. Dock är det fortfarande kallt för tassarna om man inte har vantar på sig. Jag som inte hade ätit frukost ville äta burgaren snarast, därför gick jag in i ett rum precis bredvid busshållplatsen där det finns två bankautomater, kamera och hela kittet, värsta överbeskyddande, för att endast äta min burgare och inte frysa både burgaren och tassarna.

Då kommer det in en svenne gubbe med världens mördar blick och tänkte säkert: Vad gör han invandraren här? Ska han råna mig nu eller?  Men jag kände också hans rädsla över att det skulle hända något. Han höll verkligen koll på mig. Så fort jag rörde mig, trodde han att jag gick mot han. Helt sjukt. Haha. Vilka fördomar. Hade det stått en svennebanan där inne och frusit häcken av sig, hade det inte varit densamma, jag garanterar. Det är väl kul att jag ser läskig ut, kanske berodde på mitt hår, såg förjävlig ut idag, vilket jag gör fortfarande. Kanske liknande en uteliggare som levde på en Supreme Jr. per dag.

SL

Alla klagar på hur SL fungerar, att så fort det faller lite snö på marken blir det "trafikkaos". Jag klandrar ingen, för det stämmer verkligen; bussarna blir försenade, tåg blir det och allt som kallas kollektivt slutar tajma varandra, man står och får brainfreeze, köldskador och hår går att bryta som tandpetare, trots att man vet om att samma sak händer varje år. Det sägs att dem är redo för varje vinter, men varje gång spelar dem samma visa. Hur går det ihop? Är vi svenskar så jävla otekniska? Hur kan så lite snö skapa så mycket problem?

Man kan inte kalla detta orutinerat. Det händer för fan varje år i ett halvår. Antingen är dem ansvariga helt dumma i hela pannbenet eller som dem flesta är - lata jävlar. Dem bara begär en jävla massa utan att göra ett jävla piss.

Som jag läste i metro-tidningen igår. Polser bör kunna stämmas för att dem inte sköter sitt jävla jobb. Fan har vi poliser för när det enda dem kan göra är att stoppa fartdårar som kör 5 km snabbare än hastighetsgränsen? Det är fan rätt, stäm det så kallade samhällets "försvar", dem gör ändå ingen nytta. Hur kommer det sig att det är så svårt att komma in i utbildningen, men får ut dem sämsta när man ändå utexaminerat massa färdigutbildade studenter? Dem kan ändå bara gå i sina uniformer, fejka larmning för att komma fram i trafiken och prioriterar att sätta dit dem som gör något helt ofarligt som att dela ut filer, istället för dem som dödar. Det är vill verka bra, men dem är bara fega.

Nu hamnade jag utanför ämnet helt och hållet. Vilken ilska jag kände inom mig av bara tanken att poliser är.. som dem är.

That's how you live, take it all, but never give.


Out of words..

Bambuser

Haha, fett coolt. Hade inget bättre för mig, så jag kände för att testa live streamad webcam på bloggen. Vad tror ni om det? Håller ni lite utkik så att jag inte hittar på med bus då? :D

RSS 2.0