Underskatta ej

Underskatta inte en Smart-bil. Fifän. Jag var fast bakom en lastbil imorse påväg till jobbet. Så kommer en smart bil i nästan 100 och kör om alla typ. Haha, sån king hon var. Så jag ba: OMG, tuff bil, så jag körde efter och körde om henne, då fick man syn på att det var en brud också. Hon körde verkligen slalom mellan alla. Haha, fan kan dem köra så fort, trodde dem körde i typ 50 som en moppebil.

Det tyckte jag var roligt i alla fall.

Juste, så glömde jag mitt dumma kort i skåpet från igår, så jag kom ju inte in förrän mina kollegor dök upp. Så fann jag det i skåpet, klanten som jag är, är omöjligt att klå.

Annars har dagen gått redigt fort, inte för att dagen har tagit slut än. För det är THIS IS IT som gäller ikväll, och imorgon blir det jobba på igen som vanligt.

Have a happy fooking Halloween, will ya???!

Fuckaduck

Läsning

Något roligt jag läste i tidningen idag. Det var en 15-åring som blev förhörd gällande om han hade dödat sin syster.

"..
- Hörde du något mer?
- Dörren.
..
- Hörde du något mer?
- Fotspår eller fotsteg.
- Fotsteg?
.."

Haha, klantskallen.

kortkort


Hejsan, nu har jag klippt mig. Hade riktigt himla tråkigt, och var verkligen trött på mitt hår. Nu ska det vara kort ett tag. Vad tycker ni? Rätt sött IRL ändå ;)

Myströjan

Jag såg en riktigt ful myströja idag. Så go, men världens fulaste färger, typ röd, blå och vit bland annat. Hemskt, dem färgerna skär sönder varandra verkligen,  men annars var modellen snygg och den var så härligt stickad. Helt varm blev man av den. Dyr som satan, buhu!

Ledsen man blir!!

Hemskt


Tjuvlyssnarn

Smygrasisten kan ju skippa att vara anonym, modigt. Dessutom är det många svenskar som inte ens skriver bra svenska. Alla-över-en-kam-dragarn. Fan ska man ha bra svenska på en blogg för egentligen, det är ju inte någon uppsats heller.
Jag kom precis ut från butiken och fick höra på ett par som lackade på en nybörjare i kassan.

Hon: Noob alltså, vilken noob hon var.
Han: Mmm
Hon citerar kassörskan: "Om du verkligen vill ha cigaretter kan du gå till förbutiken och handla där" Det är väl fan att jag vill ha, annars skulle inte jag fråga eller hur? Noob
Han: Ja
Hon: Alltså vilken noob.

LOL, whinarn. Hon tror hon är den enda som är i behov av något för att man frågar om det. Dessutom var hon smällfet, säkert en fördetta CS nörd och klädde sig som en hora.

Vissa liv är surt

Jag: HEJSAN!! =D=D=D=D=D *GLATT*
Tant: Hur får man sån här dum grej
Jag: Har du City Gross-kort?
Tant: Ja
Jag: Har du registrerat det?
Tant: Nej, måste man göra det?
Jag: Ja, om du går ut där till stor blåa skylten, så kan du få det ordnat på max 15 sekunder
Tant: Men jag kan inte bara ta handtaget här?
Jag: Nej
Tant: *Går iväg och surar* Ja-happ!

Efter en stund

Tant: Hej, hur får jag det här handtaget nu då? *surt*
Jag: Det tar du där ute *pekar*
Tant: Hon har redan dragit mitt kort
Jag: Ja, då registrerade hon nog ditt kort bara. Men ser du skärmen? Där kan du dra ditt kort så kan du få en handkontroll.
Tant: Hon har redan dragit kortet sa jag ju
Jag: Ja, men det var nog en registrering isf. För att få handtaget måste du dra ditt kort självmant.
Tant: Det sa hon inte!!!! *surt*
Jag: Nej, det var illa.
Tant: Ja, verkligen *surar iväg*

Handlat klart

Tant: Hej, hur får man in den här backen, jag har scannat en, hur trycker jag för att få in alla 48 st nu då?
Jag: Finns en sträckkod här som vi kan scanna in åt dig manuellt
Tant: Men då håller inte systemet (Hon menar att det inte är självscanning då)
Kollega: Men nu är det så
Tant: Men då håller inte systemet säger jag
Kollega: Då får du komma på ett annat sätt då
Tant: Men då håller inte systemet säger jag igen

Sen var det roliga slut, allt ordnade sig.

Vintertid!


Dags för vintertid gott folk, ännu ett år har gått och julen närmar sig. Fortare än man tror faktiskt.

Hur som helst är det vintertid nu som gäller, eller kanske inte nu, men i natt eller imorgon överhuvudtaget. Då får du -tro det eller ej- tillåtelsen att sova en timme längre. Speciellt för mig, för jag öppnar butiken imorgon, då är det extra skönt att få sova en timme längre än vad jag annars skulle fått göra, behöver ju trots allt lite sömn efter alla dessa sega och sjuka dagar jag har haft.

Men i alla fall, kom ihåg att dra tillbaka tiden en timme!

Det är lite mysigt med kyla och mörker, men frågan är om man kommer upp när det är lika mörkt som natten på morgonen, vad tror ni? Vad tycker ni?

Död

Fan nu är man så trött verkligen. Behöver verkligen sömn, för jag är inte frisk än, och min dumma svullnad gör att jag inte kan äta normalt, därav ingen näring eller värme i kroppen. Svårt och bli sjuk då liksom, naat.

Aja, har varit upp sen sju idag, för att hinna borsta tänderna och skölja munnen med någon dum vätska för att denna operation inte ska bli helt förstörd, eller att jag ska få behålla svullnaden med en infektion..

Aja, orka skriva så mycket. Högskoleprovet var idag, vet inte hur det gick faktiskkt än, men kunde nog ha gått mycket bättre. Nu ska jag sova tror jag. Jobba igen imorrn, pinsamt med svullnaden, men sånt får man ta antar jag.

Haha

Alltså mitt ansikte, jag skäms så mycket. Haha

Jag vill inte skryta om hur snygg jag är nu, men jag måste säga att det var kanske 8 år sen sist jag hade långkalsonger, ärligt talat. Sköna dem är när man fryser som en isbit.


Handikapp

Det är så jag känner mig just nu. Orkar inte röra på mig, kan inte äta  riktig mat, bara soppa, kallsvettas, svullet ansiktet efter operationen, det kan typ inte vara värre just nu.

Kommer vara helt död tills högskoleprovet imorgon, måste vakna till alltså. Aja, orkar inte skriva mer, skriver med ena handen bara.

Godnatt.

Operation visdomstand

Ja, idag opererade jag mig. Operera tycker jag är väldigt stort ord, det kändes mer som ett ingrepp för att få bort en visdomstand, vars uppväxt och grund har hamnat helt åt helvete.

Tog drygt en timme att få bort den, den satt så jävla fast, som en stor ek i marken. Så han var tvungen att ta sönder tanden i fem delar typ och dra bort bit för bit. Dessutom vill man ju inte skada tanden framför, som den satt rätt tight emot!! Det gjorde hela huvudproblemet ännu svårare att lösa, men det gick till slut.

Fick se tanden i efterhand, tänkte ta bild, men det är för vidrigt. Och han tog på min blodiga tand som om det vore ett radergummi. Nu känns det som om mitt face är stinn med botox. Sexigt, javisst.

Det sjukaste med ingreppet var att ingen var svensk, ingen verkade ha någon riktig koll på vad som behövdes och vad som skulle vara bra. Och han som var ingrepparen sa något enormt skakade för min del: "Jag vet inte, ta bara något". Hahaha, eh liksom, ofta man säger så. Tror han besvarade sina assisterna typ så fyra fem gånger. Amatör assistenter också, fattade ingenting av vad dem skulle göra. Tur att jag inte såg så mycket av deras ansiktsuttryck, då hade jag nog lagt ner hela skiten. Hade ju en stor "duk" över mig, av papper och ett litet hål för munnen. Så allt var täckt, kan tänka mig hur fult det såg ut, precis som dem har när dem byter hjärta eller ska operera typ magen typ. =D

Och så fick man extra tid imorgon, så det blir jobba jobba på som vanligt. Svullnaden ska tydligen hålla på i tre dagar ungefär och smärtan ska sitta i lika länge också, sägs det. MEn man vet aldrig, kommer säkert äta skruvmejslar och faila med allt. =))

Aja, godnatt typ.

Skrämmande

Något som skrämmer mig oerhört är stumma/döva som är helt galna när dem försöker förmedla något. Som situationen på jobbet idag, när det började bli ganska tomt dök en stum/döv fram. Hon hade handlat massa grejer, men jag höll faktiskt på att hjälpa  en annan kund som var före henne. Och vi råkade bara få ögonkontakt.

Hon kommer hastigt fram med en stekpanna och rycker i mig och massa, det enda ljudet man hör är massa stönljud, inte sexuellt stönljud, utan hårda, aggressiva stönljud, som om man försöker fåå fram ord fast det inte  gåår, och då blir det bara något.

Det hon försökte förmedla var en fråga som var: "Vad kostar den?" Givetvis kollar jag upp det, eftersom jag inte kan få henne att höra eller läsa mina läppar om vad priset låg på, så fick jag visa min så kallade lite prisskärm. Så började hon fråga massa om det var bra eller inte. Till slut fick hon fram något som jag kunde uppfatta som: "Jah inth vill höööö den".

Hon menade självklart inget illa, hon var ju trevlig och så. Men jag tycker sånt är läskigt bara, hon rycker och drar och fladdrar runt med armarna en massa, jag vet inte. Och hon såg inte heller allt för hälsosam ut, därför det var lite extra läskigt. För hon påminde om denn där fågelkvinnan på filmen "Ensam hemma". Då blir det lite extra kusligt när hon inte kan tala. Fast det gickk ju bra till slut ändå, som tur var.

Detta skrevs igår, men sparades tydligen inte, bara som utkast.

Patrikillen


Gangster

Gangstern är internationellt efterlyst.

Hehe, jag läste om det idag, men först när jag bara såg en snabbis på bilden i aftonbladets tidning, då tänkte jag: Vad har Vin Diesel gjort nu? Så kom jag givetvis på att det var ju Denho Acar något..

 

Men visst har dem likheter? Han och Vin Diesel, bara att Vin är större, sötare och inte så kraftiga drag i ansiktet. Därför ser han Denho Acar så ond ut, men han är säkert snäll när man lär känna honom. Snabba cash typ.


Told ya

Cha-bah!

Gissa vad jag läste idag? Jo, tre gamlingar, eller äldre, kanske man ska kalla dem, vars ålder var runt 60 på ett par, och 89 på den tredje typ. Vad hände? Jo, dem miste sina liv på grund av en bilolycka som alla tre tillsammans hamnade i. Vad var det jag sa? Dem är livsfarliga i trafiken, att ni aldrig kan ta mina inlägg seriöst. Det är synd faktiskt. För jag talar oftast sanning!! Dock tror dem att anledningen till olyckan var halka, men hade inte dem kört så fort hade dem inte halkat. Så är det bara.

Som en av mina gamla körlärare sa: "Anledningen till bilolyckor/trafikolyckor är fortkörning". Det ligger nog något i det tror jag. Det betyder dock inte att man inte kan vara med om en olycka i låg hastighet, däremot kan det vara den andra som fortkör och klantar till sig. Så det är alltid någon det är fel på.

Aja, hoppas det går bra för nära och kära, vilket jag betvivlar på att det gör, kanske om några år.

RIPx3

Så hemma

Jag är så hemma nu!! Trött, sjuk och kär.

Sådan himla ögongodis hon är. Så jäfla snigg, söt och jag vet vad. Klockren flicka i lyxförpackning, bokstavligen!!!

Nu beger jag mig ut igen, ska handla. Trevligt att råkas.

SKrytarn

Folk som skryter om att få något, så visar det sig att dem får något helt annat, inte alls i samma klass som dem varit så övertygade om. Vad är det med sådana? Skäms dem aldrig eller? Det är ju så ALDRIG, som att aldrig skulle stavas med två L. Jag förstår inte, och kommer aldrig att förstå heller.


Typ:

HEJ, jag ska få en lägenhet nästa vecka.. Men det visar sig att dem får ett dockhus istället.

Eller..

Hej! Jag ska få feta bilen, värsta ferrarin. Så visar det sig att dem kör runt på en hyrbil, inte alls i samma klass. Fail och lite till.

Failure is not an option!

Glen alltså

Kom hem för en stund sen och har ätit nu. Jobbajobbajobba, och jag vägrar hitta någon som kan jobba istället för mig på lördag. Suck!

Hur ska jag orka upp imorrn och öppna?? Det är ju helt sinnes, jag vakna 11 idag, kunde knappt öppna ögonen, och jag trodde det var natt fortfarande. Då orkar man verkligen inte vakna sju för att äta frukost eller vad man gör på morgonen!!

Aja, trist. Hoppas jag hittar någon som vill ta över imorgon istället. Tar man det lugnt, så ordnar det oftast sig. Naat.

Tänk om man har bråttom till ett flyg, så bara tar man det lugnt. Då är det lagom kört, om inte kört! =D=D=D

Puss, godnatt

Sjukling


Så har man tydligen sett ut när man sovit och handlat som sjukling. Man är ju inte helt till liv när man är sjuk, och det bevisar nästa bild.


Ser ni den lilla röda pricken där? Det var min allra allra första bil jag hade. Helt snurrig som jag var, gasade jag väldigt snabbt efter honom, för han hade så jävla bråttom, och skulle ta bild på min allra första pärla. Så var jag tvungen att tvärnita där precis, eftersom jag skulle svänga, och inte köra rakt fram. Skrämde upp två unga damer till höger vid övergångsstället, som inte syns på bilden. Och det hade ju precis regnat, så jag typ slira lite eller halka kanske det heter. =D Men jag överlevde, och klarade mig nätt och jämnt från att skada min nuvarande kärra.

Tattoo

King om jag skulle ha den där tattoon? Alla skulle tro jag var spiderman. Eller iaf dem som ligger med mig =D

Oh my godis


Mor min fick ur sig "Oh m godis" när min syster sa "OMG" under middagen, och utbrast i skratt. Hahaa, vilket jag tyckte var väldigt sött. Inte första gången hon säger det, men det var ett tag sen sist, så det skadar ju inte med favorit i repris.

Godiset är snart slut förresten, har suttit eller legat i sängen hela dagen, ätit en seriös måltid och resten av dagen har innehållit snabbsocker, dvs godis. Oh my godis, soon enough it will end up.

Last week


Så såg man ut förra veckan. Tydligen.

Förresten, syns det på något sätt att mitt hår har blivit eller verkar tjockare?

Underhållsbrist

Brist på något att göra, och så är man halvsjuk. Då orkar man inget mer än att stanna hemma, när vädret ändå är som sämst. Att inte göra något, för min del, resulterar oftast till en klippning. OCh en klippning kan alltid avslutas med en överraskning eller inte alls. Denna gång blev det över förväntan.

Kortkort, vad tycker ni? Jag var rätt nöjd ändå, men kan ju vara bättre. Hår växer ändå så.

Just nu: Catwoman. Halle Berry. Hehe, har aldrig sett den filmen, inte för att jag har varit insatt överhuvudtaget under kvällen, men man har ju sett några scener nu. Ge mig en Catwomen?

Fattiglapp

Jag bara längtar tills det är löning.

Ogillar skarpt dem som påstår att pengar inte gör en lycklig. Om vi säger att det skulle finnas tre byggstenar till lycka, skulle pengar förmodligen vara den största byggstenen. Så sluta snacka skit nu. Det är 2009 nu, inte Romeo och Julia.

Ägandeform

I självscanningen måste man ha en väst på sig, för att visa att man är tillgänglig. På ryggen står det "Fråga mig!".

Det börjar alltid med samma konversation: Hej, har det gått bra och blablaba!

Strax efter jag hjälpt dem, tittar vi på varandra och rullstolsmannen säger:

Mannen: Kan man verkligen fråga dig om allt?
Jag: Mja, det kan du nog göra, dock vet jag inte om jag har svaret till allt.
Tyst en timme till.
Mannen: Jahaja, ha en trevlig helg då.

Bedrägeri

Jag: Hejsan, vill du kolla priset?
Ställer den frågran direkt för att jag ser att han kommer med två varor och hans kundvagn åt helvete.
Han: Ja, tänkte kolla vad dem här kostar, det står 21.95.
Jag: Absolut.
Jag kollar givetvis upp det.
Jag: Det står 29.95 på min skärm.
Det som står på skärmen stämmer oftast!
Han: Men det står 21.95, detta är bedrägeri. Hehe. Det står ett pris, så får man betala ett annat när man kommer fram till kassan. Detta är inget annat än bedrägeri.
Jag som ser honom le och skratta hela tiden, inser inte hur allvarlig han är...
Jag: Ja, hehe.
Jag skrattar väl självklart med kunden för att göra honom nöjd!
Han: Har du din chef eller jouren här? Jag måste få snacka med dem. Hehehehe.
Jag: Hehe, nej, dem är inte här. Gå till förbutiken så kan dem koppla dig.
Spelar fortfarande teater med ett leende på läpparna. Inte insett än att det kan vara sant det han säger. Är han allvarlig eller?
Han: Låt mig tala med dem nu, annars går jag till botten med detta. Det är bedrägeri. Jag vet inte ens om jag vill ha dem här varorna längre.
Han har ett eiffeltorn av varor på bandet och tänker skita i att handla? Fan tror han att alla är hans slav eller. Jag mister hellre en kund än att göra skitjobb åt en idiot. Då börja jag lacka, tappade humöret, och jag som redan är lite halvsjuk har då redan ett temprament på Mount Everest.
Jag: Karolin, kan jag få telefonen? Kan du ge mig hela apparaten?
Jag ringer upp förbutiken, så lämnar jag över telefonen. Jag skiter i honom, går iväg och öppnar en ny kassa. Sen när dem är klara med samtalet, står han där ensam med sina varor. Jag tänkte för mig själv: "Yes! Han får vad han förtjänar". Så det tog sin tid, sen ropade jag dit Sofia, så tog Karolin över och Sofia tog över Karolins kassa. Så sprang jag över till en annan kassa, igen. Jag slapp honom, yes!

IDI-OT! Fucking hatar sådana. Humöret är åt helvete när man får sådana kunder.

Dagens..

Jag: Hejsan!
Kund: *Tyst*
Jag: Var det bra sådär?
Kund: *Tyst*
Jag: Då blev det.. blabla..
Kund: Va? Jag lyssnar på radion, så jag hör inte dig.
Nehe?? Vägra ta bort hörlurarna bara dem två sek du står där då????
Jag: Jaha!! Hehe. *Teater*
Två sekunder senare.
Jag: Har du två kronor?
Kund: Va?
Jag: Har ni två kronor? *Visar två fingrar*
Kund: Jaha, ja.
Jag: Vill ni ha kvittot?
Kund: *Lyfter ögonbrynen*
Jag: VILL NI HA KVITTOT? *Pekar mot mojängen*
Kund: Jaha, ja tack!

Respektlösa människor det finns. Dem får typ allt dem vill, men det enda dem är bra på är att begära mer.

Det finns varor där det står 50% rabatt. Under står det även, rabatten dras av automatiskt i kassan. AUTOMATISKT! Vet ni vad det är? En bil som kör på automat, växlar av sig själv. En automat med läsk, fungerar av sig själv. Allt som är automatiskt fungerar på egen hand!

Så kommer det kunder med kryddor, jag tror det är på ett kilo, så kommer dem där och ställer samma jävla fråga varje gång.

Jag: Hejsan!
Kund: Hej, tänkte bara kolla vad denna kostar? *Sträcker fram kryddan*
Jag: Eh, 84,95 kronor står det här.
Kund: Och halva priset på det?
Jag: Nej, det är redan avdraget. För det kostar betydligt mycket mer.
Kund: Men det står att det dras av i kassan.

Jävla idioter. Kunder läser ju bara det dem vill läsa. Fuskare allihopa. Så blir dem sura, ah men det var ju moget!

Trött kött


Det är vad man är. Levande kött som är redo att slaktas.

Vissa... andra inte

Vissa är ju bara helt sjuka, tur att jag bara är förkyld.

Inte igår

Det var ett tag sen sist jag fick se Vakna med The Voice. Faktiskt, jag måste erkänna att jag har saknat det. Och Katrin Zytomierska är så jävla king alltså. Fan skrattar alltid när hon ska säga något. Idag snackade hon om Zlatan som hon inte visste vem det var NÄSTAN. Men sättet hon talar och ställer frågor är underbart roligt. Haha, jag lägger upp det när det har kommit upp.

Hon fick även mig och kolla upp ett klipp på aftonbladet som hon snackade om, och här har ni det, med vår kära Zlatan. Haha, så klockrent, snacka om lack och trött på reporter =D!! Fucking shit, så det ska vara. Zlatan znackar zoft!


Spatt

Haha, hände något roligt idag, eller igår kanske jag ska säga nu, på jobbet! Det var en PMS-gubbe som lackade sönder, som tur var, var det inte på mig. Precis när han hade betalat och sånt, och fått sitt kvitto, ringer det i luren. Han svarar och säger: "Fan, jag kan ju inte svara när jag är och handlar heller!!! Idiot." Jag tänkte woöw, vad är det frågan om liksom. Så står han och mumlar för sig själv, jävla luder, fruntimmer och massa skit. HAhahaha. Blev nästan rädd alltså. Fast väldigt roligt och humoristiskt. Skulle vara kul om det blev inspelat =D!!

Faktum

Hans förfader var snabbare än Bolt

Urtida aboriginer kan ha sprungit snabbare än världsmästaren


I vår tid har Usain Bolt världsrekordet på 100 meter.

Men för 20 000 år sedan han han troligtvis blivit omsprungen – av en aborigin.

– Vi är den sorgligaste skara av manliga Homo sapiens som någonsin funnits, säger antropologen Peter McAllister.

Den australiska antropologen Peter McAllister har släppt boken ”Manthropology – Vetenskapen om den otillräcklige moderne mannen”.

I den presenterar han många års forskning och drar flera slutsatser som ställer dagens moderne man i en ganska dålig dager. Boken inleds med orden: "Om du läser den här är du – eller mannen du köpt den till – den sämsta mannen i historien".

Enligt boken skulle både sprintern Usain Bolt, höjdhopparen Javier Sotomayor och muskelberget Arnold Schwarzenegger fått se sig slagna av urtidsmänniskor.

37 kilometer i timmen

Snabbast var, enligt boken, aboriginer i Australien för dryga 20 000 år sedan. Baserat på bland annat fossila fotavtryck har McAllister kunnat slå fast att de urtida aboriginer kunde springa i en hastighet av 37 kilometer i timmen, barfota och på lerigt underlag.

Usain Bolt kom upp 42 kilometer i timmen när han slog världsrekordet, men det var med dubbskor på en löparbana med vinstpengar och ära att vinna, och går inte att jämföra med aboriginernas förutsättningar, menar McAllister. De fossila avtrycken visade även att aboriginerna när de var uppe i farten av en moppe fortfarande accelererade, så deras maxfart kan ha varit så hög som 45 kilometer i timmen, skriver Sydney Morning Herald.

Terminatorn får stryk i armbrytning

Även dagens mest muskulösa män får se sig slagna – av Neanderthal-kvinnor. Peter McAllister har jämfört överarmstrykan mellan La Ferrassie 2, ett skelett av en dryga 70 000 år gammal Neanderthal-kvinna, med muskelberget Arnold Schwarzeneggers fysik när han på 70-talet var världsmästare i bodybuilding.

Hon hade kommit upp i 90 procent av "Terminatorns" muskelmassa.

– Men med tanke på de på den tiden hade annorlunda fysiologi, med en kortare underarm, så hade hon utan problem besegrat honom i armbrytning, säger Peter McAllister till Reuters.

Snöre runt testiklar

Men det är inte bara i styrka och snabbhet som dagens man får stryk av sina förfäder.

Även i spänst och medkännande var urtidsmannen mer utvecklad.

• Världsrekordhållaren i höjdhopp, Javier Sotomayor, hade fått stryk av unga tutsier i Rwanda som under förra seklet kunde hoppa så högt som 2,52 meter.

• Huichol-indianerna i Mexiko band snören runt sina testiklar som deras fruar kunde dra i under förlossningen, så att de skulle kunna dela smärtan med varandra.

• Och dagens bågskyttar skulle inte ha en chans mot de mongoliska bågskyttarna på 1100-talet som kunde få i väg pilarna sex gånger så långt samtidigt som de satt på en galopperande häst.

– Vi är den sorgligaste skara av manliga Homo sapiens som någonsin funnits, säger antropologen Peter McAllister till Reuters.

– Vi utsätts helt enkelt inte för samma belastningar och fysiska utmaningar som i urminnes tider så våra kroppar har inte utvecklats. Inte ens den träning som våra elitidrottare utför gör att vi kommer upp på samma nivå.

Linda Hjertén

 


Schyssta pattar

"Huichol-indianerna i Mexiko band snören runt sina testiklar som deras fruar kunde dra i under förlossningen, så att de skulle kunna dela smärtan med varandra."

Haha, schyssta pattar, eller man kanske säger schyssta puckar.

Minnesförlust

Hur skulle du känna dig om du glömde bort vem du var efter att ha vaknat?

Det är svårt att säga, för man lär väl inte fatta så mycket ändå? Eller? Förmodligenär det helt galet, eller så blir man helt galen till slut.

Hann nämligen läsa lite om en gubbe som tydligen fick en liten stroke. Så fort han vakna, var det sig själv han hade glömt bort, helt och hållet. Tydligen kunde han flytande engelska och ingen svenska alls. Han mindes inte heller hur han hamnade i Malmö, inte heller att han var i Sverige överhuvudtaget. Så han gick till en polisstation tror jag det var och frågade, "Vet du vem jag är?". Och nu vädjar han på Efterlyst och frågar efter folk som känner honom, för han vet inte själv vem han är. Läskigt va?

Det vore hemskt att hamna i en sådan situation. Och jag får rysning ända från ryggraden till axlarna av att tänka på det.

Fick just sms

Fick just sms från Comviq om att aktivera telefonsvarare. Så sökte jag på lite tips om vad man skulle kunna ha om jag nu mot förmodan skulle fixa en telefonsvarare.

Vad tycker ni om detta?

"Hej, det är Tarres telelfonsvarare. Vad är du?"

HAHAHAHAHA, jag viker, dör, tappar andan, ramlar av skratt. Fan jag måste vara trött!

TidningsläsarenHejsan!

Jag fick förut en länk till en nyhet, vars innehåll var brännskador av Cheap Monday-jeansen, av kära Mitchell, Mix, Dix.. Ja, ni förstår om ni vet vem det är.

Hur som haver, läste jag om det igår också, på jobbet IGEN. Cheap Monday skaparen Örjan Andersson fick själv brännskador av jeansen. Gissa varför? Jo, för han hade jeansen nästan varje dag i ett år - om jag inte läste fel - utan att tvätta. Då blev det inte lika konstigt att alla bakterierna attackerade honom KANSKE? Rätt logiskt. Vill man hålla sig till trenden lortigt och passform, så blir det väl att inte tvätta på ett tag. Men ett år är väl lite att ta i? Det blir ju skönt och snyggt också om man tvättar någon gång då och då.

ELLER VAD TYCKER NI?

Thai or not?

Folk tror ju att jag är thailändare. Hittills ser man bara antingen thai från topp till tå eller så är det kineser. Inga av dem kan svenska, typiskt? JA!

Det kommer alltid gamla gubbar med sina små thaibrudar, haha. Äcklig tanke alltså. Inte bra. Haha, det är typ dem enda thaisen som kommer.

Men idag var det EN gubbe och TVÅ thais, han kör på hårt alltså. HAHA. King han måste vara. Hur som helst, ena thaien skulle köpa Pitahaya, och jag hade helt och hållet glömt bort namnet, och kollegan framför tappade tungan när jag frågade, och andra sidan City Gross tappade brösten, så ingen kunde tala för mig vad det hette. Och min sista utväg var att fråga thaibruden, och det var inte mycket till gensvar.

Jag: Vet du vad det heter?
Hon: *Pratar thailändska*
Jag: Ahaa!

Så ringer jag upp fruktavdelningen, haha. Då fick man svar efter en stund. En drakfrukt vars namn är Pitahaya. Will never forget.

Hem, ljuva hem

Det börjar bli liiite kyligt ute måste jag erkänna. Började inte direkt idag, men det känns ju som vintern är här, när hösten knappt hunnit ta fart.

Efter jobbet fick man stå i kylan med en tjock kofta och skrapa rutorna innan jag kom iväg. Vilket var rätt oväntat. Iofs bör jag ha anat något, när det kom en snigg dam och frågade om det fanns spray som löste upp frusna bil-lås. Tyvärr har vi inte det på City Gross, och ÖverskottsBolaget är ju så jävla lata, så dem stänger ju två timmar innan oss, men dem hade dock.

Det var lite kul faktiskt, damen kom in, såg ut som en iskvinnan, och hennes bil gick inte att få upp. Haha, söt eller vad? Hon kunde ju fått ride av mig, jag är ju så himla snäll, dock hade hon fått vänta en timme =)

Nu så

Fan, tog lite tid innan jag kom upp ändå. Nu har jag ätit frukost iaf, ska snart borsta tänderna, ta en dusch, vakna till??

Under min frukost läste jag i lokaltidningen. Gissa vad? Jo, dem kom på att dem behövde övervakning nu på Sabis (livsmedelsbutik femtio meter ifrån mig) efter några rån. Nehe, är det sant? Han (chefen) är ILSKEN, woh, är det också sant? "Vi behöver säkrare kassor" Hehe, va? Är det sant?

SLöis

Slö som jag är, går ju inte upp på ett tag om det inte behövs. Ligger fortfarande i sängen, och nyligen zappade jag till Top Model Kanada.

Dem ska tydligen till Bahamas, men det är en brud som inte har pass. Ofta man inte har pass redo alltid? Åtminstone som modell, som åker runt rätt ofta för photoshoots. Så hon fick inte hänga med, heehe. Ägandeform. Nu kanske jag ska upp, äta lite, banta lite, fixa lite, coola lite, allt lite.

LoL?


Trodde inte mina ögon först.

Väduren

Irritationer kan nu uppstå i din arbetsmiljö.
Du kan bli trött, så lata dig och ägna tid åt dig själv.
Att vara lite egoistisk är bra för dig.
Du bör ha trygg ekonomi och kan komma att få bättre.

Ja, men veeerkligen!! =D Lästes på rasten.

Tidningsläsning

Läste på jobbet under min rast om en kärring som fick förblödning för att hon tog en förkylningsmedicin.

JAHA OCH? :O Fan man är inte frisk om man halvvägs dör av en jävla förkylningsmedicin, ipren eller alvedon. Två hela fucking sidor om den jävla tanten. Man blir så sur, orka göra så stor grej av det, folk som läst går säkert runt och inte vågar ta helvetestabletten eller medicinen nu för att bli frisk.

"Mitt liv förstördes av en förklningsmedicin." Din mamma förstörde mitt liv.

Hihi, ursäkta. Jag blir bara så sur på dumma saker =D=D=D Jag är faktiskt glad, kom så får ni se mitt leende. Samma sak när det gäller alla klagomål, jag håller uppe mitt humör iaf, efter det som hänt. Så var inte så rädda för att komma till lilla mig på City Gross.

Ologiska whinarn

Ännu en sjuk grej på jobbet.

Självscanning är självscanning, vi har fått schema på vilka tider vi ska stå där, och oftast ska det vara två pers där, oavsett om det är något folk eller inte. Fan så är det bara, inte vi som bestämt, utan chefen!!! Inse FUCKtum!!!

Och som vanligt kommer det alltid folk som inte har självscannat och tror att dem kan smita förbi via självscanningen, tyvärr är inte vi till någon hjälp när dem försöker med sådana fasoner. Detta hände en kärring, vars temperament var till toppen av min penis.

Kärring: Betalar man kort här?
Min kollega (missuppfattar frågan): Ja, här ja. *pekar*
Kärring: Men fan, jag går alltid med kontant, hur ska detta gå?
Jag: Det går och betala kontant här också, men har du självscannat?
Kärring: Vadå självscannat? Vad är det?
(Och så berättar vi hela proceduren från start igen)
Kärring: Aha, men fan, därför man blir så trött på City Gross. Alla kunder kommer till kassorna med så himla många varor i sina kundvagnar.
Min kollega: Mmm..
Jag (efter att ha hjälpt min kund) till min kollega: Eh? Vilken jävla ursäkt till att hata City Gross eller?

Typ tio min senare.

En annan kollega: Det var en jävla kärring som sa att jag var dum i huvudet, och klagade på att ni två bara står där och inte gör något.
(Hahahah, fan jag brister ut i skratt och så berättar vi det som hände precis innan, det var samma människa som klagade, som sagt, vi är schemalagda och kan inget göra oavsett hur mycket folk det är, om vi inte får order om vad som skall göras.)

Invandrare

Nu ska det skrivas om invandrare igen, bör nästan göra en kategori för de. Inte för att jag inte är det, men jag är fan inte som de.

Det första som händer när jag kommer och ställer mig vid kassan är att jag får klagomål av några invandrare. Fan inse, det är inte jag som lägger priserna, det är inte jag som är datorn, det är inte jag som står bland frukt och grönt, det är inte jag som gör något överhuvudtaget på City Gross förutom att stå i en jävla kassa!!

Jag får 16 lime framför mig, jag börjar räkna dem, och gångrar allt med 2,95. Det blev hela 47,20 dem fick betala för lime'en. Då kommer dem närmre och börjar snacka skit.

Han: Det kostar 39,95 kr/kg i sån där nät.
Jag: Aha, okej. Men detta är inte i nät, och lime är styckpris om du plockar.
Han: Nej, alltså det är inte så, jämförpriset blablabla..
(Jag gav upp att lyssna, jag förstod ändå inget så jag var snäll och ringde till dem som har hand om det och kollade läget)
Jag: Tjena, det är Tuan. Är det styck eller kilopris på lime'en?
Kollen: Det är styckpris.
Jag: Okej, tack!
Jag till invandraren: Det är styckpris, vill du ha dem iaf?
Han: Okej, det är okej.

10 min senare har jag hamnat vid självscanningen, då löper han till mig.
Han: Hej, du vet ...blablabla.. Det blev 47 komma något förut, men när jag vägde, det blev 47 koronor.
(Idiot??? 47,20 är 47 kronor. Jävla handikapp, så började han babbla på tills jag hörde att det inte kom något mer från hans mun)
Jag: Okej, gå till förbutiken.

Jag förstår mig inte på dem som ska bråka om någon jävla krona, du fick en kasse, fan vill du mer ha? Ta butiken då om du orkar. Tjockskalle, åh. Orka förstöra min dag genom att börja så. Ska inte öppna kassa förrän invandrarna har hittat en annan kassa.

Talang naaat

Talang 2008 är i repris på tv4 just nu.

Jag blir lika sur varje gång, vare som dem försöker få tittare eller inte, men fan dem röstar bara på det DE själva tycker är coolt i juryn, och inte på vad som är talang!!! Dumma i hela pannbenet är ju bara sanning!

Avstämning

Alltid någon avstämning när jag står vid självscanningen på jobbet. Jag är karman Darin sjunger om. =))

Det blev ännu en avstämning idag när jag stod vid självscanningen. Alltså en avstämning innebär att man kontrollerar vissa om inte alla varor som kunden har/ska köpa stämmer med det som står på deras "kvitto". Idag blev det en fet avstämning, skitkul! Det är dem enda höjdpunkterna när man står där, annars händer det inget. Och tiden går långsamt då.

Skitsammaa!!! Att jag alltid ska skriva skit!

Från start:
1. Avstämningen började smått och gott med tio varor enbart av typ 50 st eller vad dem hade.
2. 5 av varorna som vi stämde av hade inte scannats.
3. Det blev en hel avstämning istället. Dvs alla varor måste upp på kassan och scannas om från start. Sorry mate, så går det när man försöker fuska.
4. Under hela avstämningen, fanns det varor vars etikett inte ens fanns på (vilket tyder på att det är helt omöjligt att scanna).
5. Dem säger även att det var svårt att scanna (men fan idiot, ska du stoppa ned det i kundvagnen och försöka komma undan eller? I-DDDDI-OOOOOOOOOOOOOT!)
6. Dem gav oss deras City Gross kort och sa att dem aldrig mer skulle handla där.
7. Sinde då, hellre förlora två kunder än att förlora massa varor varje gång dem dyker upp. Förmodligen en förlust på några hundra lappar, tänk en shopping på 4 dagar i veckan, då ryker ju minst 1000 på bara en människa.

Oscar Wrigley

På min rast idag läste jag i aftonbladet eller expressen om en unge, Oscar Wrigley, vars IQ ligger på över 160. Fan helt otroligt. Ofta man lyckas föda något sånt geni. Han är dessutom bara något år ung. Hans pappa är någon IT hightech bajs chingchong grej, grym iaf och morsan är hemmafru. Han ska även ha klarat Mensa testet, orka bli så felknullad att man blir så smart.

"His score is equal to Einstein and acclaimed British scientist Stephen Hawking." Vadå mäktig titel?

Hittade inte riktigt artikeln på nätet, men en på engelska hittade jag.

CLICKCLICK

One Time

Haha, fokking soet Justin Tim.. Bieber é älläh??

CLICK DICK

Hyllning?


Först och främst vill jag bara hylla en kändis, gissa vem?

Och för det andra vill jag pussa Diana för att hon är en så underbar vän.

Idioter lissna!

Blinka inte om du inte kan använda helvetes blinkers när du är ute och kör. Jävla idiot!

Vi är vid en rondell. En jävla snubbe på kanske 40 bast blinkar av, en avfart för tidigt!!!! Då kör jag självklart ut, för jag förväntar mig att man kan köra bil om man har jävla körkort, åtminstone kunna hantera en jävla blinkers. Manshoran svänger inte av och svänger runt till nästa avfart, MEDAN jag kommer ut, för jag litade blint på att han skulle köra som blinkersen sa! Men nej nej, blir tvungen att tvärnita och låta fucket åka vidare. Hade jag haft en bil, som bilen på Knight Rider serien (att den inte går sönder) då hade jag kört rakt in i honom med flit utan att ens blinka. No doubt I would kill somebody.

Skitsnackarn

Hon tror sig veta mycket,
hon tror sig ha rätt,
hon tror sig vara bättre,
hon är i själva verket bara densamma,
om inte värre.
Hon är värre, ja!

Tönt är hon.
Man ska inte hata,
hat kommer till dig,
därför tänker inte jag hata henne,
tänker bara låta henne tro.

Sverige - Danmark

Det är ju vissa som inte har kunnat se matchen, det är okej, jag har gjort det lätt för er att förstå matchen. Därför har jag en liten matchrapport som kommer nu här nedanför.


Match.com


Hehe, var så trött imorse när jag vakna. Tog allt som låg längst ut i garderoben. Lyckad matchning eller? Kom på det nyss. Nu matchar man Danmark i matchen mellan Sverige och Danmark också. Haha, great. Synd att Zlatan inte har några bra medspelare, då förstår man ju honom när han hellre väljer att gå själv.

Idol-Tove


Såg nyss idol, eller nyss och nyss. Men jag ville bara säga hur mäktig hon är, charmig och helt soet var hon idag.

Håller ni inte med?

New Hong Kong?


Som vanligt hänger jag med Patrik! Men hur som helst, berättade jag inte för några inlägg sedan att vi var spontana? Vare sig jag skrev det eller ej, så är vi det, väldigt spontana. Vi hade så jävla tråkigt tog fram vårat mest gemensamma ämne, spontaniteten, till att en tripp till the New Hong Kong. Fan så sliten man är nu, helt trött. Måste packa upp fickorna efter den resan. Men har inte orkat, gör det senare. Puss

Phöna en höna


Phöna en höna

Headdick


Tidigare idag, håret bara växer och växer. It seems to work Patrik ;))!


Just exakt nu, huvudvärk!! Behöver några på hjärnverket för att fixa tillbaka kabeln. Annars förblir det svartvitt!!!

Koooorv

Fkking aha.. shit alltså, så seg ekkelbloggen har blivit. Vad gör dem med den, orka stoppa in penisen i webbdatorn och köra några omgångar.

Tittar på Bulletproof Monk från 2003 med Yun-Fat Chow och Seann William Scott. Både en komisk och actioninspirerad film, samt mycket överdrivande moves som Matrix typ. Rätt go ändå. Jag kom och tänka på en scen jag såg för en stund sen i den filmen. Buddha vad klockrent det skulle vara och inte ha ett namn eller? =D

Det hände nämligen att dem fråga varandra vad dem heter, Yun-Fat Chow är en munk i rollen och Sean William Scott är denna tjuven med potential till att beskydda denna skrift hela filmen handlar om. Munken uppsökaren av den nya beskyddaren. Hur som helst, under en konversation frågar dem varandra vad dem heter, som jag sade tidigare, och det slutade med att munken svarade att han inte hade något namn. Haha.

Det tycker jag var lite kul, svårt och beskriva situationen, men fan tänk inte ha ett namn? "Hej..." *skakar hand*

- Hur var ditt namn?
- Har inget.

- En underskrift tack.
Hur svarar man på sånt? "Eh, ska jag rita en porträtt på mig själv?"

En presenation av dig.
- Hej, jag har inget namn, men jag jobbar iaf för...

Galen/-t


Jag vet inte vad jag gör uppe, men jag kom iaf till en dokumentär eller vad det är vid namn Jump Britain som är uppföljaren till Jump London. Det handlar om Parkour, folk som löper runt på stan och hoppar, klättrar och har för sig. Asmäktigt.

Han på videon heter Sebastian Foucan, och är heelt galen när det gäller hopp och "trix". Hade varit riktigt kul och kunna det han kan. Fan vad bra träning egentligen, jag som tycker om sånt, bör nästan börja med det.

Det är nog bäst om jag går och sover. =)) Nu får jag tårar för att jag gäspar.

King?

Haha, sån härlig brud. Så ska ni vara tjejer, det är glädje :D Orka vara så seriös och mogen.

Oj!

Jag är så trött, så trött, så...

Fast idag har det varit ganska skönt att jobba, det var lugnt, det var schyssta människor, kollegorna var rätt trötta, så allas dumma humor kom fram.

Min dolda hemlighet om att jag var Clark Kent kom fram, oj, nu vet ju alla det. Jobbigt.

Något riktigt coolt idag var värsta tuffa familjen. Alla såg typ bra ut, pappan såg ut som Vin Diesel, morsan som Jessica Alba (från into the blue), dottern var het som uppvärmd olja och minisonen var så mäktig (kingstyle). Tappade hakan när jag såg den familjen. Typ hittat perfekta gener att matcha.

Bungyjumpithailand?


Så kan det gå till om man väljer att hoppa bungyjump på budget områden. Orka att han kommer skryta om att han dök från hur många meter det nu var i  över 100 km/h.

Ny trend


Patrik och jag, vi är goda vänner fastän mycket olika. Vi tycker om olika saker, Patrik är hårig jag är hårlös. Patrik bussar jag kör bil, Patrik e tjock, jag är smal. Men en sak har vi nog gemensamt. Spontanitet!!

Ja, vi är väldigt spontana av oss, exempelvis när vi bara stack och köpte Hama Pärlor för att fördriva tiden och ha något att göra. Idag blev det Ohtello på blip.se. Vad blir next? Jag vann, 2-1. Han vann första rundan, då började jag bli lite nervös "Oh no, har jag tappat stinget?" Men icke, tog dem två sista rundorna med språng! Hans ursäkt var att han inte såg något, han var trött. Jaja, det brukar låta så brorsan =)

Hur som helst, vi glömde bort att vi var därinne, så vi var där och tjatta ett tag tills jag skrev: "Orka tjatta här" Då försvann han kvickt, men säkert. Väldigt spontant av honom. :D

(Jaja, ni behöver inte rätta, det heter Chatta)

Oh I forgot

Jag fick lära mig att stå i självscanningen idag, iaf en liten stund. Det var nämligen en sjukling idag, så vi var en mindre och då fanns det ingen tid för mig att stå där. Behövdes folk i kassan.

Hur som helst lärde jag mig ändå rätt mycket, tror jag klarar mig rätt bra där nu. Men det sjuka, fula, loliga eller vad man ska säga, är att folk kommer ju dit fast dem inte har självscannat. Varför skulle hela Sverige stå i dem andra kassorna, om det fanns en ledig kassa brevid? Ologiskt tänkande x 10 på dessa människor.

Allra värst, ännu en invandrare som försöker smita förbi, denna gång en ung kille, han kommer fram och jag frågar:

Jag: Har du självscannat?
Killen: Va?
Jag: Har du självscannat?
Killen: Va?
Jag: Har du självscannat?
Killen: Va?
.... hände x antal gånger, sen kom detta:
Jag: Har du använt handtaget? *pekar*
Killen: Ja.
Jag: Har du City Gross kort?
Killen: Nej.
Har man inte City Gross kortet går det nämligen inte att använda apparaten. Så han lurade sig själv rätt bra. Mogen pojk!

One more

En sak till som hände på jobbet idag. Det är ju några super Satsumaspriser denna veckan. Och det är enbart 3 kg/hushåll!!!!!!

Men det är något fel med invandrare, pengar och fuska. Står tydligt hur mycket man får köpa! Men dem där jävlarna alltså, kommer där, spelar teater med typ 5 kg Satsumas. För mig spelar det ingen roll, men jag blir så jävla sur om folk försöker med lurendrejerier!! Då ska dem få smaka. Typ halva släkten för dem kom typ. En efter en. Jag fortsatte med att säga att det var 3 kg/hushåll, dem ba: Ah men då kan du ju plocka bort. Då hade jag satt igång stubinen redan, då var det bara ett: Okej :))))) Sen tog jag bort alla deras Satsumas typ. HEHEHEHE

Jag är snäll till en viss gräns, men sen spränger jag. Fan ge upp. Och någon helvetes brud kom och skulle ha mattor, 30% på dem, det var redan avdraget, men hon ska komma med massa annat skit, så jag blir tvungen att ringa till dem ska har hand om det och checka läget. Slöseri med tid och energi!!! Och halva kön lackade ju för att det tog lång tid. DÖDA DÖDA! Införskaffa dödsstraff. :))

Ägandeform

På väg till jobbet idag, det var inte så mycket trafik förrän jag kom till en av rondellern på vägen. Då kör jag där, släpper fram några som har företräde, sen är det min tur ut på banan, då dyker en ung brud med sin pojkvän bredvid eller något, båda var unga iaf. Hon kör rätt in när jag precis kommer där. Då håller jag in tutan så länge jag har henne i synhåll och gasar lite. Hahaha, det var så kul. Hennes chock och man såg att hon försökte hålla sig från att säga något om hur dum jag är. Helt röd blev hon och försöker bara komma undan så fort som möjligt. HAHAHAHA ÄGD, helvete!! =D=D

Illa

En tjej som luktar mer än en tjockis med problem är fan olagligt!

Söt


Detta är beviset på att man är guling. Kan man sitta sådär, då är man en hederlig Asiat.
Bilden visar tydligt på att G-Dragon är en guling, ända in i hjärtat ;)

Knäppt


Något väldigt LOL är att jag alltid vaknar tidigt när jag inte behöver. Men när jag väl måste upp tidigt, är det så himla jobbigt att dra sig upp ur sängen!!! Exempelvis idag, börjar 1700, men vaknar 9 och kan verkligen inte somna om, men i lördags, började 11 men hade kunnat sova till 13, jag lovar!

Aja, får hoppas på att jag somnar om, om en stund. Igår stängde jag, idag blir det nog stängning för mig också, måste ta ett kik på schemat igen.

Bantarn


Man blir smal av att inte äta mer än två gånger om dagen.

Beviset på trött-, slit- och hungerheten.

Zliiten


Trött, zliten och hungrig är min vardag just nu.

Gissaspelet


Gissa vad det är som går i 60 km/h??

Orken


Det var ett tag sen sist,
Jag har så mycket som kan tänkas skrivas,
men jag orkar bara inte.

TidsfördrivTidis

Ja, jag är tidigt uppe, men blev väckt tjugo i åtta, skulle köra syrran till tandläkaren. Vilken bror man är, tänk om man själv hade en sån bror, eller hur? :)
Värt guld ju!!

Det jag vill säga var, eller är att det är KNULLKALLT UTE!!! Helt handiii...!
Stod vid min bil fem i åtta och skrapade rutorna, fan. Då är det illa. Helvetes kyla, jag längtade till vintern, men fan inte längre. HAhaha, nej, jo då jag längtar fortfarande, dock mer till löning så man kan shoppa ett och annat värmade ute i kylan. Ska gå med en inbyggd brasa i kallsipperna.

Puss, hoppas ni sover gott. Juste, ni har ju skola. HEhe

2 in 1


Här har jag både mina brillor och scarfen på. Hihi.
Ser ni vad mitt hår har växt? Den sidan av skallen var ju tom förut.

Kaparn

Fan vad jag har kapat idag alltså, tjänat in kanske 2700 kr. :D
Kan inte berätta vart, kan itne berätta när, men jag kan berätta vad.

Det var ett par RayBan (Wayfarer) med styrka, 2000 enbart (på synsam Wayfarer (1400), plus styrka (1000/glas)) dock var inte detta från Synsam.
Puma solbrillor, 400 (från 1000).
Luv scarf, 400 (från 600).

Längtar tills jag får min riktiga lön, då... :))
Nu blir det paus med shoppingen. Puss

RSS 2.0