Så härligt, saknas bara en del


Snyggt linne va? Köptes idag lite snabbt, föll för färgen och dens charm. Så gjorde jag en fet ollie på gräsmattan för att inte skada mig om jag mot förmodan skulle falla pladask, för det tar bara ett ögoblick och din ställning är oförutsägbar i jämförelse med den innan. Men självklart klarar man sig inte någonstans från det värsta, jag fick nämligen skateboarden skrapandes mot smalbenet och blod föll som vattenfall, dock var det lite tjockare än vattnet. Så vi begav oss hemåt.

Det bästa är ändå vädret, efter min söta syster. Håller ni inte med? Dock är hon lite ond av sig oftast, jag försöker alltid hålla om henne, men hon vägrar alltid, men jag lyckades idag. Berodde det på vädret eller? Och på sista bilden får jag ett sms på vägen hem där det står: "Tarre, vad har du för bil? Modell och allt...". Då tänkte jag: "Vad är det frågan om? Okänt nummer och grejer" Så jag sprang upp och kolla om bilen stod kvar =DDD Haha. Väl uppe såg jag även två små thailändare som försökte köra bil, gick ingen vidare för dem två. Dem bytte plats typ tio gånger under min långa skateboard-resa på 100 meter, för att rätta till parkeringen. Ena hade tydligen kört upp på kanten, men kunde inte köra ner igen. Det var roligt, jag kunde inte hålla mig iaf =DD

Grattis kusin

Grattis favorit kusin vitamin till studenten!!
"För hon har tagit studenten, för hon har tagit studenten.... fyfan vad hon är bra!" (8)"Fyfan, om det är sant, existerar du inte mer! Jag har gjort det yttersta, men visar det sig att du har ljugit...."

Vader..?

Orka ha stora vader fortfarande, fastän jag har suttit på mitt lilla arsle sen tre år tillbaka.Byta luggsida? :DPrutt

Satan vad jag har pruttat idag, helt sjukligt.

Annars var jag i skolan typ tjockt tidigt och väntade i drygt en timme, kul!
Sen var det Täbban, dåvarande Nordens största köpcentrum, och testa en jäfla massa kläder, dock väldigt missnöjd. Men bidraget kommer ju imorgon, så det är ju inte förrän imorgon jag kan handla ändå =DD Men hur som helst, jag hittade något iaf, en t-shirt från Fashion against AIDS, som är ute nu på H&M. Det roliga var att jag hamnade på toan utan att tända lampan, då såg jag något titta på mig, gissa vad? Jo, gubbens ögon på min t-shirt är självlysande och tittade mig :D Skrämmande för två ögonblick! Orka besöka men inte kommentera, elakt!!


Kaoset

Som jag skrev i det föregående inlägget; halva hyllan välte på grund av överbelastning, I guess(?). Jag somnade runt 1-2 tiden och när jag väl sov som djupast, hade tydligen den översta hyllan varit så överbelastad att den föll pladask ner på golvet, vilket jag inte märkte. Runt 3-4 tiden var jag som mest död, och så väcktes jag på något sätt av att pappa stod i rummet och glodde ner i marken, självklart tittade jag också ner av nyfikenhet och ser att översta hyllan är på golvet och massa saker på mig, varav två fyllda lådor. (Märkligt att jag inte väcktes av det va!?) Det sjukaste var nog ändå att den hyllan under var helt orörd, som om någon tagit av hyllan och bara slängde det på golvet. Om ni minns mitt tidigare inlägg (upphetsande) då jag visade bilder på rummet, så förstår ni ungefär hur sjukt det måste ha varit - inte ens jag förstår. Men här är lite bilder på kaoset, som min syster måste ha tagit på. Dock är det städat och fint som förr igen. =DDPuss på mitt rum och mitt knasiga liv =DD

Stan tre dagar i rad

Tredje dagen jag är i stan nu på tre dagar, nästan så att jag saknar bilen =(
Första dagen var med Patrik och kusin Mythu. Då köptes en kavaj, vars kavaj lämnades tillbaka dagen därpå. Den var inte lika fin hemma som i butiken tyvärr, men pengar kom tillbaka, det är det viktigaste.
Tredje dagen hamnade jag där med Pamkaka (som åker iväg till Thailand nu redan på fredag) och Mitchell gangster (som också åker till Thailand, dock nästa vecka) =)

Och i helgen välte halva min hylla, kataaaastrooof x 15!! Bilder kommer, tror syrran tog lite bilder då, för jag fann några på kameran.

Bilder från idag:

a


Och lite till..


1. Woho, posea 2. Alla beredda? 3. No comments

1. Woöw, fighters 2. Bootyshake, eller ****shake 3. Så lockar man publik

1. Posea mera, Annie framförallt 2. Så det ska vara, tunga och snea ögon 3. Smygaposearna

1. Dansa naket 2. Posea naket 3. Maskerad Michael Jackson

1. Drogad och posead 2. Sugen på Rocky?

McSk8 - brist på något att göra?


Mera från vår dagOch så har jag en fråga: VART I HALVA VÄRLDEN ÄR ALLA BILDER? :)

V-log - Skateboarden och syrran


Tagged by Miitchell.blogg.se

1. Which perfume do you use?
Diesel
2. Song of the day?
Jason Mraz - Geek in the Pink
3. What's for dinner today?
Baguette with some meat
4. Today's highlight?
New skateboard parked in the room
5. What's your favorite food?
Spring Rolls maybe
6. What was the last thing you bought?
Skateboard
7. What's your most important goal at the moment?
Get down with my skateboard and show what I got (A)
8. What do you think of the person who tagged you?
Tall mixed stranger :D HAHA
10. What's the colour of your eyes?
Dark as A-hole
11. What do you love about yourself?
My chest?
12. If you could be anywhere in the world for the next hours, where would that be?
It would be somewhere the sun shines, where I can go skateboarding with Micheal Jackson
13. What do you find important with your friends?
The trust, but still I find it hard to trust someone 100%
14. Who would you like to meet sometime?
Micheal Jackson, Jabbawockeez, Ryan Scheckler
15. Would you like to have kids one day?
Of course, I would love to have kids with someone I love
16. What's your favourite piece in your wardrobe?
A black long sleeve shirt
17. Do you have any favourite models?
Too many of them
18. 3 things that make you smile?
Lovely smiles, pretty eyes and great conversation
19. What's your favourite song at the moment?
Bananas in pyjamas
20. What's your favourite tv-series?
One Tree Hill atm
21. What are you wearing at the moment?
Underwear, jeans and a pair of socks
22. What's your favourite sweets?
Wow, good question, I love lots sweets
23. What are your greatest materialistic addictions?
Anything that you can put on your body
24. What is the last film you saw?
Pretty Woman

Gissa vad?

Godmorgon, kom precis hem efter en donken med Diana :D Haha, nu ska jag sova gott gott! Tack för att du ville följa med (A) Det var kul med lite konversation!


Studentmiddag /-skiva forts..

Hittade några bilder på kameran min..! Väntar fortfarande på att alla ska vakna från sin bakfylla och langa lite bilder!! Det är Jabbawockeez, Rocky Balboa och Bruce Lee, så akta er!

a

a
Följ min blogg med bloglovin

Puts-dagen

Här kommer bilder från den dagen bilen putsades i ungefär 6 timmar :) Skrev om det i ett tidigare inlägg, Puts och stön - Dock är det bara mest på hur jag såg ut :D


a

Studentmiddag /-skiva

Satan, det var bland det bästa, det bästa vi har haft! Skiiiitkul och de bjudna var klockrena. Skönaste vakterna, underbara servitörer /-riser och en massa roliga och öppna föräldrar och syskon. För -och varmrätten var gottigott :D Jag hoppas det blev många bilder och videoklipp från denna middagen och festen. Ropa till om ni har, jag väntar på er!

Här är en video som jag hitta från syrrans blogg, asiansumos.blogg.se, men jag vill ha mer; på allt och alla!Kärlek till er klasskamrater! I wont forget this!

Osminkad!

Haha, Desiree gav mig inspiration till att v-loga. Fyfan, det är läskigt och äckligt. Hemskt, här har jag beviset.

"Förresten, jag är osminkad också!"


Puts och stön

Idag väcktes huvudet vid nio tiden som vanligt. En timmes snoozning gjorde frukosten guldvärd. Vad frukosten bestod av är helt oväsentligt, bortsett från att den innehöll saltgurka. En viktig beståndsdel, vars smak gav mig energi att orka putsa bilen idag, I HELA SEX TIMMAR. Nu är den len som min rumpa, liksom att cykla på is.

Härmed bjuder jag på en vacker bild av dagens jag. Kramas?

Jag vill inte ens veta längre -
Look like an angel, talk like an angel - ain't nothing but lies


Brist på något

Här sitter en kille, vars brist ligger i sysselsättningen. I och med bristen på något att göra hamnade bloggens design under en konstruktion, vilken är klar. Tack vare att det fanns något att sysselsätta sig med har tiden hunnit ta en promenad, då den är 1 och en halvtimme till midnatt. Att i ordning fixa sig förblir nog det sista för idag, lördag den 16e maj. Vars dag innehöll shopping och viktökning. Älska mig igen?


Heartless

Underneath your Clothes
There's an endless story
There's the girl I chose
There's my territory
And all the things I deserve
For being such a good boy honey


Get back in touch with someone today

Love knows no limits and truee friendship last a lifetime.

U know what to do then, right?

Snart snart

Sjukt glädjespridande bilder det blev med studentbilderna vi tog, eller vad tycker ni i klassen? Att se de vill man bara gå ut! Och jag var så busig att jag snodde alla bilderna på mig och våra gruppbilder, satan det gick inte fort må jag säga. Men vafan, sjukt värt, synd med texten mitt i allt bara. Det är banne mig inte länge kvar! Snart slipper jag Sverige och Sverige slipper mig, skönt va? Det blir som 2 in 1, vi slipper varandra på en och samma gång.

Skivan är nästa onsdag, 20e maj, jag hoppas du dyker upp.

Men annars är studenten den 4e juni, en torsdag, vilket jag hoppas mest på att du dyker upp. I'll be waiting for you baby.Kiss me <3<3

Mösspåtagning

..veckan efter alla andra. Visst är Sparre unikt och dyrt!!
- Det var mysigt!
Tog lite fler bilder när jag kom hem, om ni vill ha, annars finns det några bilder taggade Tarre Nguyen på facebook. Dock lite mer diskret. Men jag är taggad för studenten som satan!

Bästa

Mors lilla Tarre i skogen gick,
sära på benen och lade en klick,
klicken var liten, men Tarre blev gla',
för han trodde det var en marabou chokla'

BÄSTA GODISET!

A smile makes a girl shine

a

Klippat

Jag klippade håren idag. Den kanske inte syns, men mycken renstes.
Före:

Efter:

Man blir..

"Man blir som man umgås, och det märks. Du har bara blivit värre."

RSS 2.0