Got it on Halloween and I thought to myself "Wtf!"


Det blev hawaii pizza


Jag söker efter nån med förstånd


Felparkerad frågetecken

Har gjort både det ena och det andra idag. Dels har jag varit till hjälpreda och dels har jag varit vän. Väl hemma hos vännen blev jag tröttare än någonsin. Det var som att jag hade fått sovsjukdomen, som gör att man däckar så fort något triggar en till det. Men jag var vän nog att hålla mig uppe ändå. Sedan hände något sjukt underligt. Jag förstod inte det själv till en början, men väl framme med bilen för att parkera så fint (som jag alltid gör), trodde jag att jag såg i syne. Gissa vad? Jo, grannbilen stod vid min plats. Jag trodde jag var så trött att jag hallucinera eller dyligt. Så var dock inte fallet.

Oj, oj. Över till den jobbiga biten. Jag tog hans registreringsnummer, ringde upp bästa syster för att se hur jag skulle få tag på hans personuppgifter. Det gick inte så bra, men hon hitta ett nummer som jag skulle smsa registreringsnumret till. Osv osv och alla dessa stalkertricks man går tillväga för att hitta någon. Fick sedan tag på tre nummer till honom. Ringde första bästa, kom till hans son som måste ha varit max 10 år, lite vilsen och lite knäpp. Men lyckades pressa ut farsans nummer ifrån honom.

Det slutade med att jag kom åt farsan efter 40(?) signaler och han blev minst sagt förvånad och förvirrad. Hur skulle du ha reagerat själv om någon ringer och säger att du har parkerat fel? Vem gör det? Då hör man ett rop: "Men fan syrran, har du parkerat fel IGEN?" Till svars får han: "Vadå? Jag parkerade ju bredvid en bil?" Dah, man kan inte parkera bredvid vilken bil som helst när det är förhyrda. Dumschack.

Det var min kvällsstory, hoppas ni njöt och delar med er av eran. Puss. Jag bjuder även på en bild på hur man ska parkera i vanliga fall.

Pan Pizza

Varför är Pan Pizza så satans gott på morgonkvisten? Det är ju inte så att jag vaknar upp med en rackarbajsarbaksmälla varje morgon. Med mjölk till dessutom. Det är som att äta sin favoriträtt när man är sugen på det. Så gott är det. Har gjort detta varje morgon 2 veckor i rad nu, jag förstår inte vad som har hänt. Går jag utför, eller är det riktiga jag? Vem vet? Ok, så gott är det inte. Men jag vill bara att ni ska testa på vad det är jag går igenom varje morgon.

Instagram @Tarre


Who are you stranger?


JabbaTarrez with two randomz


Paranormal Activity 3

Zup? Kom just hem från bion. Satans komedi fick man se. Paranormal Activity. Jag vet inte om jag mår illa på grund av filmen just nu eller på grund av att jag är bajsnödig. Hur som haver är det inte gött oavsett. Vilken jävla film, kan inte sluta tänka på det just nu. Alla mina mardrömmar jag någonsin haft kommer att samlas till en och samma idag. Förhoppningsvis inte.

Jag förstår inte. Varför tittar man på skräck egentligen? Det ger men för livet. Som tur är görs inte många bra skräckfilmer, eller läskiga. Eller så är det bara jag som är hater och sjukt känslig gällande vissa områden. Men i alla fall, tung film. Värt att once-in-a-life-time-se filmen. Blink blink.

I övrigt tror jag att jag gjorde det bästa valet någonsin idag, att ta bilen in och hem. Gick satans fort. Väl framme vågade jag inte titta upp bland lägenheterna i hopp om att missa allt som kan tänkas vara äckligt eller stötande, eller lite mera men och tankar för livet.

Sammanfattningsvis kan jag väl säga att filmen skrämde bort stjärten av mig, synd att den inte skrämde iväg bajskorvarna också. I övrigt mycket fin film. Ni får gärna göra mig sällskap inatt. Puss. Nu ska jag släppa lös.

Halloween this year


Jag vill va, jag vill ha, jag vill ta


Försök inte..


Haha, kunde inte låta bli att tolka detta så fel som jag gör nu. Sa hon det som en metafor eller menade hon det bokstavligen? Krävs det inte fem lyftkranar för att rubba det där monstret (på bilden)? Jag "dör" och viker mig av skratt. Förlåt, det kan inte vara lätt när man har mycket pengar till mycket sötsaker.

Ursäkta min bästa natthumor. Hahahahahah koasfakYTLIGsoöfjakltj wiogjagvjadmkl!!!!

Du kör för ...

Denna satans skylt på bilden ovan. Vad ska det betyda? "Recordar" den in hastigheten och anmäler det till polisen, eller på vilket sätt försöker den skrämmas? Man fattar väl själv att man kör för fort när man väl gör det. Det är ingen slump att man trycker ned gasen lite extra för att komma fram fortare. Den satans onödiga apparat har ju ingen som helst funktion om inte en polis står bredvid och sätter dit alla som lyckas få fram den välomtalade texten: "Du kör för fort." Det är en till funktion den saknar, "Du kör för långsamt", den texten bör dyka upp för idioter som inte lärt sig köra bil än, men äger ändå ett körkort och riskerar andras liv varje dag. Det är som att jag skulle gå upp på talangshow nu och visa hur man flyger flygplan när jag knappt ens vet hur man använder armarna.

RSS 2.0