Upphetsande

Hallå gott folk, eller vad jag ska kalla er. Ni kommenterar ju inget, har ni verkligen så kul att ni inte behöver kommentera? Jag tror inte det!

Hur som helst, har lite uppdatering för min och livets del. Här nedan kommer ni se bilder, tyvärr har jag inte bilder på all uppdatering. Men hoppas ni nöjer er iaf, annars är ni tråkiga igen.

a

Först och främst vill jag säga att jag har färgat tillbaka håret till blåsvart. Man passar fan inte i något med brunt hår, fattar inte hur folk lyckas!
Dessutom vill jag säga: nytt överkast! Snyggt? Ja, jag dör. Har sex med mig själv där när jag ser den.
Och där ser ni även matchande strumpor och mössa.
Plus mitt söta fotband från Malaysia, lätt värt.

a a a

Jag har ett rätt cleant rum nu tycker jag. Det mesta är rensat eller samlat på ett och samma ställe, vilket jag tycker är helt underbart. På första bilden ser ni några av mina sköna jackor för våren, min sötaste spegel som får mig att känna mig fåfäng och ett dammfritt golv. Andra bilden visar en gitarr, tvättkorg där mina tio olika plagg per dag samlas, stativ och massa massa annat på hyllorna. Tredje bilden säger väl rätt mkt som förra, förutom det som inte fanns på bilden innan, såklart! Men min trettiotvå tums data-/tvskärm, två par skor (i kartongerna under skrivbordet, som förmodligen inte syns så bra) som sitter och väntar på att bli "påsatt" av mig.

a

Och sist men inte minst, utan bredare fast kortare: bilden där allt är samlat. Där har vi det; böcker, kuvert, nallar, mask, hattar, bilder, minnen, vax, hårspray, smycken, spel och allt mellan mitt golv och mitt tak kan du hitta där! Det var väl en del av vart jag har halva mitt liv och vad som hänt på sistone.

PS. Jag har tröstshoppat och tröstätit rätt mycket, så jag har gått upp några kilon när det gäller vikten och när det gäller kläder. Tyvärr har jag ingen bild på de just nu, men det kanske kommer. Valborg snart, kanske kommer några bilder där? Eller så kan man ju alltid dra ut och fota lite när man orkar.

Jag saknar en del av mitt liv.

Skriv gärna något sött, så blir jag glad. Ni måste erkänna att man blir lite upphetsad av min säng? :D

Syster sjuk :(

Tyvärr har min söta syster blivit sjuk. Hon fryser, nyser, snorar och snyter.
Hon satt  här i närheten av mig och snöt sig, för mig lät det som om något kokade över när jag inte lyssnade allt för mkt på vad det var.


Jag frågade henne: Vafan gör du? Kokar du eller?
Hon ba: Nee!
Jag ba: Okej, kan du fixa lite pasta åt mig med?
Hennes snytninig avslutades med några host och skratt med  ett: SLUUUUTA! Hahaha

Lol, hon är söt :D Synd att ni inte hörde. Min trötthet såldes på det lilla skämtet iaf, nu har jag skrattat tillräckligt för idag. :D

Smek

Top(ic)less

She asked when you are coming back again, but I told her that you would probably not come back again for a while, or ever.

Tetris

Jag och syrran satt och llra tetris nyss, då kom mamma in med huvudet och sade:

- Va? Vad konstigt, du bygger upp den högt sen "tar du sönder" den?

Haha :) Min!

Tarre hjälpa mamma

Tarre: Mamma, ska jag kasta denna?
Mamma (inne i det hon gör): Vem då?!

Sen skrattar hon för sig själv efter någon minuts arbete i hjärnan.

See me! :D

Sorry

Nytt

Införskaffade mig en ny blogg idag. Trött på den gamla och det gamla. Dags för nya tag? Jag vill.

En grå t-shirt kom även in idag och en röd mössa. Nu har man mössor för alla väder och alla kläder. Hehehe!


:'D

Jag sov typ någon timme i natt innan morsan kom och väckte mig och syrran för att be oss följa med henne till jobbet så det skulle gå fortare idag, för vi hade en tid att passa.
Så trött som jag var, dog jag av skratt så fort jag hörde något. Så dök lilla mamma upp med:
- OMG, Oh my godis.
Haha, jag föll i skratt och tårar.


En sak till, iförrigår när jag fyllde år, hade vi en middag och några vänner. Och en granne har rätt rolig svenska; hon säger svenska ord som hon själv har fått för sig att det uttalas, observera att hon bara har hört och vet inte stavningen. Och alla gånger hon har försökt säga bråttom har hon sagt kråttom. LOL!
Och mamma drev på middagen med henne och sa: Har du kråttom eller?
Då sa grannen: Vadå kråttom?
Dock finns det inget roligt med det om man kanske läser, men härifrån dör jag inombords och dem andra i familjen.

Annars mår jag okej, hur mår du?

GRATTIS !!

idag fyller tarre 19 år :) ett stort grattis, wiiee* fast han börjar redan bli gammal, så skryklig/skrynklig? uuuhh, tarre är bra. såååå bra! så nu vet ni. alla borde behandla denna grabb med full respekt, eftersom han är nog en av de bästa som rullar runt här på jorden :DD
GRAAAATTTTISSSSSSSSSSSSSSSS TARRRRREEEEEEEEEEE 1GUY1 !!!
LEV LÄNGE. <333
// ssVärnamo, Unnaryd, Jönköping during the weekend

a

Jag befann mig inte i Stockholm i helgen, som typ hela Täby märkte? Helt dött väl utan mig? (A) Hehe. Nej, men jag var nere och bilade med familjen till kusin. Det hände även att jag mötte en underbar person, hoppas på ett möte snart igen. Men jag satt och räkna lite innan jag satte igång att börja skriva detta inlägg. Jag kom fram till att jag körde bil i ungefär 14 timmar i helgen. Duktigt va? Rätt slitet + kramp i benet. Ditvägen körde jag på farthållare, då höll jag på somna tusen gånger, men hemvägen körde jag manuellt på gasen, så jag inte skulle bli så trött och uttråkad - vilket var asjobbigt i benet. Vänster fil ftw.

Puss, lovet har varit mysigt. Now back to business.

Skiva

Theme: Dress to kill
Me: My dance kills (Jabbawockeez)
Diana: Leopard
Patrik: Maffia with a scar on his face?


Kärlek till vädret

Vad händer? Solen måste ha kolliderat med något och skapat värsta ljuset och värmen i vårat Sverige! Självklart har syskonen Nguyen utnyttjat det, vad förväntade du dig egentligen?


I have a confession to make

Nu är det så att jag har varit ute, ännu en gång, så här sent och hängt på tjockisdonken. Jag vet inte vad det är som händer, men jag lever på tjockismat, även om det finns bra mat hemma, dras jag till det värsta. Nu ska vi se..., donken - åtminstone en cheese - varje dag i några veckor känns det som. Igår var jag på skiva, det var som det var, men jag  var cool iaf. Det slutade inte med donken, men dock med fet pizza som väntade på mig här hemma. Så man var ju bara tvungen att hugga i? Ja, fyfan. Sen åt jag lite av pizzan imorse till frukost, sen lite till lunch, sen lite till mellanmål. Fast jag åt faktiskt maten som tillagades hemma också, dock hade jag fettsuget så jag var ju bara tvungen. Jag tror fettet är anledningen till att jag är så torr i halsen och känner törsten så oerhört, på så sätt går jag nog ner i vikt. För jag dricker femton tusen gånger mer än jag äter. Vatten och mjölk blir man inte tjock på, kissar ju bara ut allt. Som jag bajsar ut allt jag äter, fett som mat.

Det var inte min confession dock, för jag vill inte dra min confession här. Sorry för att jag underhöll er i två minuter.

Var glad så ordnar det sig.
a

Parlamentet

Håll utkik för Parlamentet ikväll, 20.30 på tv4. Kanske en viss Tarre dyker upp i publiken :D

a

Puss på mig - Någon bild från skivan igår kanske dyker upp senare.

Update: Nej, det var inte alls någon Tarre i progammet inte. Men roligt var det iaf, det får toppa min dag.

Back 2 Asia

A little too late, I know. But who cares? Its PHAT!

a

Tjockismat, ändå gick jag ner tre kilo på de tre veckorna. Bra jobbat? Ja, räckte att vila.

a

Jag tog chansen och klippte mig när jag ändå var i Asien, hett? Ja, det var varmt!

a

Uppe i KL tower, vilsen? Ja, vilsen varje dag.

a

I hissen i Twin Tower. Lock fick man allt i öronen, lik mig? Nej, jag fick ju lock!

a

En glading uppe på Twin Tower bron, glad eller? Nej, var rädd för att ramla ner!

a

Någon strand på Sentosa, eller va? Var vilsen igen!

RSS 2.0