Ny familjemedlem!


Önska man var fräck som Daniel Bamdad


Tuppelur

Haj haj.

Sinnessjukt trött idag. Inte så konstigt med tanke på att jag gick upp extra tidigt för att köra syrran till högskoleprovet. Världens snällaste brorsa? Jag förtjänar diplom om inte mer. Så just nu gör jag inte så mycket mer än att jag alldeles strax kommer att falla pladask in i sömnen.

Senare idag tänkte jag dra mig till Lava Streetdance Festival i Kulturhuset. Ska bli jädrans soft att se folk dansa. Häng på vetja! Förhoppningsvis kommer jag ihåg att ta med mig kameran för att eventuellt kunna få med mig några härliga minnen hem. Vi får se. Ska nog ta en tuppelur, så jag orkar med kvällen. Vi hörs när vi hörs liksom. Ja, LIKSOM! Eller så syns vi helt enkelt där. Pusselur.

Härligt, härligt..

Brist på bilder

Sitter just nu och tittar på 8 mile. Tung film med Eminem.

Jag kom att tänka på folket som gjorde City Gross framgångsrik, varför de varit så jävla trevliga idag? Ovanligt trevliga. Därför jag skriver nu. Är det för att de får lön snart och har råd att köpa mat? Brukar det inte vara så i Sverige att veckan efter lönen så är man pank tills nästa löning? Då går folket i ide och att tala med de under den tiden är som att väcka en björn som inte har ätit på en hel vinter. Knas! Men det är bra att de för en gångs skull är trevliga, synd bara att det händer så sällan. Fortsätt håll humöret uppe. För snart kanske jag inte kommer se er glada på ett tag.

En bit av kakan

Hej hej. Det var inte igår. Det var förra veckan, sist. Hur mås det? Vädret är för jävla vackert från insidan, men är för satans jävla kallt i verkligheten.

Sitter just nu och väntar på en rörmokare som är en kvart försenad. Gubbjävlar är inte heller att lita på.

Aja, jag ska ta och käka lite lunch i väntan på fanskapet. Later.


Du får passa dig som satan

Tjenixen. Kom hem för inte så länge sen från jobbet och har precis fixat iordning lite spaghetti med köttfärssås. Ska sitta fint med lite redigt käk. Sen blir det nog tidig säng ikväll, som igår. Men jag kan ta och visa en bild på vad min mage fastade på idag, bara för att jag har lite extra tid över. Annars får ni ta och passa er som satan i gatan. Alla människor är inte snälla ska ni veta. Puss!


Im ready for ya

In my dreams, I feel you

You can try but never stop me
För hösten suger


Swagger colour


The autumn has spoken

Zlatan vad kallt det har blivit. Det är förens idag jag har insett att det börjar bli kallt. Eller klädde jag mig extra lättklätt idag? Eller så har vädret varit galant hela början av hösten. Det måste vara så. I övrigt lever livet nästan som vanligt. Dock inte lika avslappnat i just denna stund. Som man klär sig ser man ut (Kom på den nu). Eller mer "rätt": som man bäddar får man ligga. Brukar man ju säga. Lagom uttjatad nu. Så min var bättre. Annars då? Go gammal blond bild på mig eller vad? "Nej, du ser inte du dubbelt, du ser gott."


Piping-Detail Skull Buttoned Jacket

Size M: Shoulder 41cm, Chest 97cm, Sleeve 64cm, Total Length 50cm
Price: 300 SEK + shipping cost.
Contact: tarre.n@hotmail.com

Back in life


Som man såg ut med mopp förr


RSS 2.0