Snygg?


Nej, mysig är jag. Hihihihihi!

Why know just the right word?


Sitter här, morgonpigg, till lite musik i vardagsrummet - lagom volym för läsandet - och till lite honungste. Känns som jag sitter här på julen, eller åtminstone nära till julen och myser, medan kylan utanför väntar på att få frysa ihjäl en. Undra om det inte är så? Mitt fönster är mer immig än min bil verkar det som.

Hur som haver, sitter jag här med min fina kurslitteratur och har precis läst en introduktion till hur man kan utnyttja internet och dator på ett flytande sätt.

Aja, orka. Ska leta upp en Ipren, som jag ska ha i teet och fortsätta snyftande till min läsning.

Long live the king


Jag lever än efter första dagen i skolan, trots allt med sjukan och soldaterna. Dock var det bara introduktion till DSV idag. Rätt lugnt, däremot var det en förbaskad lång väntan på att få mitt passerkort. Stod i drygt en timme innan jag fick komma fram, fota mig, få mitt konto och passerkort.

Nu ska jag hacka lite med mitt konto som jag har fått. Ska kolla vad det finns för trevliga saker. Sedan bär det av till duschen, läsa och sova. Imorgon blir det introduktion till kursen och föreläsning 1 som skall ses framemot. Heja mig för kommande tre åren, long live the king? Oh yes.

The only one

Du är det enda som saknas i min vardag.

Det värsta

Det värsta som kan hända är att bli sjuk. Det är då ofräsch och äcklig kommer att ta sin del av världen. I vanliga fall existerar inte dessa ord. Enbart för att man är sjuk, så står det ofräsch på pannan. Man kollar in sitt sexpack i spegeln, då ser man bara ordet äcklig. Inte ens Hello Kitty-kalsongerna sitter snyggt när man är sjuk. Det är inte febern som stör mig, utan det är snoret och svinet i halsen. Snoret är mer än ett vattenfall, mer än när en tjej har gråtit ut (har ni sett en tjej gråta, dem går runt och sniffar snor som barn sniffar lim), så mycket att man slipper gå och kissa. Och dessa coola soldater som springer runt i min hals och tror att dem kan leka hjälte för att jag istället för att gå framåt, tippar dubbelvikt så fort dem stöter till punkten hosta. Nästan så att man kissar i kallsipperna av all hosta.

Det är nog det värsta som kan hända.

Jag saknar ditt sällskap Bruno.

Kur mot torrhosta?

Äta godis eller chips? Dra ned brallorna och dopp röven i en pöl? Prutta för att man har sån lock i öronen att man själv ändå inte hör? Det man inte vet om, det mår man inte dåligt av.

Vad tycker ni? Vad skall man göra mot torrhosta?

Häng upp


Just nu skulle jag vilja säga att jag vill hänga mig själv, men då skulle jag ljuga. Jag skulle vilja säga att jag mår dåligt, men då skulle jag ljuga, det är bara kroppen som gör motstånd.

Så det är nog bäst att jag håller mig till sanningen. Jag vill hänga upp mina halsmandlar någonstans, för dem är så svullna att jag halvvägs dör varje gång jag sväljer. Det är bara ett litet hinder, som en liten Seke i gladiatorerna för typ 5 år sen.

Hur mår ni fina?

Skum typ

Juste, jag skulle berätta om den där skumma typen. Läs noga nu.

Där stod man i kassan, redo för att få stänga ned eller bli avbytt av en kollega. Det var knappt, men ändå så långt kvar tills hemgång. Jag började nästan piggna till och få ett lyckorus i hela kroppen av bara tanken att få dra därifrån. Med ett leende på läpparna tackar jag min kund, vrider med den sista musten av orken min kropp till nästa kund. Snabbtänkt som jag är, hann jag tänka ut att det förmodligen var min sista kund för dagen, innan jag hälsade. Leende mot leende = HEHE. Leende mot icke leende = "I'll survive". Leende mot suris = "Fu, fan är det med dig?". Denna skumma typ var en sådan "Fu, fan äre..". Jag sket i det, var ju trots allt min sista kund. Men nej nej. Problemskaparn är född.

Jag: Var det bra så? :D:D:D:D:D:D
Han: -.- 8-| Eeeh? Det hoppas jag verkligen!!! :@
(Vilken jävla hewra, han var)
Jag: Det blev 1.931 kronor då.

Han plockar fram sin plånbok. Tar ut en "sedelbunt" på tre sedlar (OBSERVERA TRE). Han plockar isär bunten, jag ser fortfarande TRE. Han lägger fram de i min hand och går därifrån för att packa. Så jävla trött som jag var, tänkte jag inte på att han hade gett mig mindre än vad han skulle betala, men märkte av det sen.

Jag: Ursäkta, jag fick bara 1.500 kronor.
Han: Nej?! Jag gav dig fyra fem hundralappar.
Jag: Nej, jag är helt hundra på att jag fick tre sedlar, jag kontrollerade tre gånger vilket motsvarar tre sedlar.
Han: Nej, jag är tvärsäker på att du fick fyra. Jag sålde nyss en grej, fick 2.000 och hade det på en och samma bunt.

Så blev det kaos fram och tillbaka i en kvart. Jag ringer min kära chef. Hon kommer, hackar lite och får ut sedlarna igen. Då ser man att TRE sedlar är vikta exakt likadana, medan den fjärde är helt random rak. Ändå vägrade han medge det.

Han: Alltså, jag menar inget illa mot dig eller så. Men jag är helt hundra på att du fick fyra sedlar.

Fu mannen, rasist. Orka tro att jag tar pengar framför alla kunder. Fucking as, fett skämmigt. Kameror över hela Sverige typ.

Aja, hur som helst, beviset kommer imorgon. Vi får väl se vem som hade rätt, fettan! Snacka om skum typ.

Just nu

Släng mig i väggen, så däckar jag. Sen kan du gå hem igen.

Helt fantastiskt

Är det nu man ska lägga sig när väckarklockan skriker om sex och en halvtimme?

Snart har jag varit uppe i 17 timmar. Det är för mycket för min del. Jag är ett barn fortfarande. Barn behöver sömn, minst 12 timmar om dagen. Vad gör jag uppe? Varför har jag inte sovit middag? Dagen startar fint med en varm dusch. Skippar frukosten. Kör järnet på jobbet i drygt två timmar och tar därefter frukost. Fortsätter dagen, möter på skumma typer. På tal om skumma typer, så ska jag berätta för er mina kära vänner om en jävligt skum typ som jag stötte på idag. Vi tar det imorgon.
Hur som haver, det är på grund av gäster som jag inte sovit middag idag. Det är på grund av en Amanda till sällskap som jag är uppe nu. Dock är det på grund av världens finaste syster som man är uppe än. Kom hem nu.

Vad bör man göra om man varken vill lägga sig nu eller gå upp om sex och en halvtimme?

Jo, man bör gå lägga sig nu, gå upp om sex och en halvtimme, stå ut med dagen, komma hem och sova middag. Sedan förbereda sig för introduktionen morgonen därpå. Bed, here I come!

Uuups, I missed. "De e helt fantaastiskt!"

Fresh again
Im back in business with my hairstyle! Fresh as air-freshener for the bathroom. Quite satisfied with my trimming today, another barber this time - because I've been calling this other one for like one week now, just to check if he had time to cut me sometime soon, but sick he went, so I was tired of waiting. No shit. Barbers come and go like buses and girls. Why wait, when you can make it happen now?

And something else happend today, very special. I was right the whole time - from the first day I told him - and today he went for it. He has me to thank for this. I'll send you an invoice or a bill, someday bro.

Nitenite peeps! Bed I go and work to do. Chingching, call me :*

Sämst

Jag fick min dator idag, som egentligen ska komma nästa vecka. Allt är hur simpelt som helst att bygga ihop. Men problemet är att det jag har fått inte funkar, iaf inte vissa delar. Så jävla ovärt! Orkar inte styra upp det. Måste ringa imorgon och klaga, för dem - vill inte göra dålig reklam -, komplett hade stängt telefonslussen när jag tänkte ringa och whinea på idioterna.

Dessutom är man lite aids just nu, sitter med hur mycket kläder som helst, men fryser ändå. Ännu mer ovärt. Ge mig hacking, så ska jag lära er ett och annat om att fixa och trixa. Ska hacka in mig på alla stora, kända databaseer och skicka hem en massa bra grejer som funkar till  mig. Hur värt låter inte det? Guld värt.

Aja, nu ska jag hacka lite böcker. Vi ses, inte. Cuz I'll be dead for a while. Men jag skriver lite, så ni har något att göra om dagarna. Snäll va? Karma, jag vet! Kärlek och respekt, peace out, Asian town.

Play the game and be gone tomorrow

Idag har jag finslipat på tre datorer, nu funkar dem som vanligt igen. Sedan begav jag mig till stan i hopp om att hitta något för nöjes skull eller för att göra mig lycklig för stunden, men det fanns inget. Inget som ögat fastna vid. Ingenting, vars ting skall få mig att vrida huvudet 180 grader för att kunna fortsätta stirra på den medan benen rullar på halvgas framåt. INGENTING, hatar Stockholms shopping - speciellt när man ska spela snål och fattig. But I have too.

Men en sak fann jag, men det är bara för mitt bästa och för att jag ska leka vis för några dagar. En bok vars namn är Gone Tomorrow - verkar handla om självmordsbombare, men vi får se. Märker av det snart. Då har jag två böcker att läsa samtidigt, spännande. The Game och Gone Tomorrow.

Maybe I'll play the game and will be gone tomorrow, will see, will see.

No breakfast


Typiskt! Nu har jag inget hemma som kan bryta min fasta, som vanligt. Frågan är nu om man orkar springa ned för att inhandla lite filmjölk eller bröd, kanske både och? Eller om man skall sätta sig framför mikron och invänta plinget som är svaret till att en panpizza är redo att bryta din fasta? Vilket Toalettlandsproblem.

Registrerad och klar

Nu har jag varit i min blivande skola för registrering. Nu har jag bara kåravgift, passerkort och konto kvar för att kunna gå fritt på skolan, i och med att det var kö på 60-70 personer, rekommenderade hon i receptionen mig att återkomma om någon dag, eller samma dag som jag börjar. Klart man följer rekommendationerna och drar hem istället för att vänta på att kanske ruttna eller gå ut bäst före datum.

Hur som helst, resan dit och resan hem, tog jag mig an slutet av boken jag läst. Nu är det slut, han satte din sin egen far som våldtagit honom och 35 andra. Helt sjukt? Det hände inte för länge sen, typ för nästan exakt 5 år sen hände detta. Så förmodligen har jag läst om detta i tidningarna utan att jag visste om det. Men det är över nu. Det är historia nu. Tillbaka till nuet och vänta på framtiden.

Puss

Snigg

Snygga tjejer är lika med fara i trafiken. Det är inte okej att glida runt i fina kläder och vara snygg för en tjej. Man tittar efter dem, vilket resulterar i att man missar vägen, grovt. Tur att det inte har slutat illa för mig än, men det kommer väl förr eller senare om tjejerna ska gå fixade 24/7.

Jag har ju nästan gjort min bil till en "No Phone Zone". Då blir det att läsa böcker eller titta på vackra människor istället. Man bör nästan göra gatorna till en "No Hot People Zone" också.

Pussa digfgfgfgfb

Roadtrip

Sjukt kul det skulle vara med en roadtrip någonstans, håller ni inte med? Jo, kom igen nu, jag känner vibbarna från er. Så styr upp, ni står för bil så är jag villig att hjälpa till med körandet. Hur fint låter inte det?

Vart, när, hur? Det ordnar sig.

Jag vill pussa digf.

H&M

Inne på H&M, glider jag i väntan på att min syster skall testa sina plagg hon har hittat. Glidandes i hatt, hoodie och jeans, stöter jag på ett äldre par, förmodligen pensionärer. De sökte en gubbhatt åt sitt barnbarn, som är en tjej. Hon hade uppenbarligen satt sina mor- eller farföräldrar i uppdrag att hitta en gubbhatt i en viss modell.

Jag kommer där bakom damen i hopp om att hitta något skoj på hyllor, då får gubben syn på mig och nickar åt mitt håll. Hon vänder sig om och frågar vad jag tycker om att hatten sitter på hennes huvud? Till svars kommer jag med: Jovars, det är ganska coolt. Hehe.

Så berättar hon hela historien om hur hatten skall se ut och vad det är för något, och om jag möjligtvis har sett något liknande och vem den är till. Då svarar jag med att jag inte har varit där på ett tag och jobbar tyvärr inte där, så jag vet inte riktigt vad hon söker efter och dessutom att jag inte hade sett något liknande i hennes beskrivning.

Då säger hon sött: Jaha, men jag tänkte att du hade sån häftig stil, därför jag frågade. Tack iaf för hjälpen.

Hihi, söt hon är va? Och cool jag är va?

Slängkyss av man

Jag går där, skapligt påverkad med sällskap av en rolig flicka till höger om mig. Plötsligt tittar jag framåt och ser från ingenstans en man som är under pågående passering av mig. Ser att han möter sin blick mot min. Han verkar något runt 40-50 år gammal. Sedan nickar han åt mig, jag förstår fortfarande inte vad som försiggår. Jag ba: "Aha?" Sen ger han mig en slängkyss.

HAhahaha, gåshud när jag tänker på det. Fint av honom ändå. :) "OK"

Aids statistik

Är det jag eller är det blogg.se? Men på något sätt är statistiken på blogg.se så jävla konstigt att man blir förvirrad. Man vet inte vad som gäller för vad. Som det verkar, så visar den datumet dagen innan som egentligen gäller för dagen efter. Jag hänger inte alls med, kanske bara är helt galet trött. Så förvirrande.

Kanske ska sova helt enkelt? Jag är inte alls en nattuggla av mig. Tänk er att köra hem såhär dags!? Fyfan, det var inte kul, men är man tvungen så är man. Dock var jag inte tvungen, jag hade sovplats, men jag ville hem, saknade min söta säng och var så förbaskat hungrig. Man vill ju inte störa när folk sover. Man måste även tänka på om man mot förmodan skulle lägga en McDonalds prutt och väcka hela familjen och tjocka släkten. Det är liiite mer pinsamt, speciellt om det inte ens är ens egen familj. Underbart genant.

Det är du som vill, inte jag. Dont blame it on me.

Vill någon?


Så jävla rastlös, så det är helt sanslöst. Om drygt en timme skall jag iväg och fixa och trixa med en massa elektronik. Då blir det mycket att man tittar på gamla bilder, jämför och filosoferar. Vet ni vad jag kom fram till? Som jag gör varje gång jag inte har något bättre för mig: jo, jag vill att mitt hår ska bli längre (vill testa något nytt) och jag vill lära mig dansa. Är någon villig att hjälpa mig på traven? Som jag skrev tidigare, inget är roligt utan sällskap.

Breath in, breath out


Tjabba tjena godkväll, eller varför inte godnatt snart?

Sommaren, eller rättare sagt lovet, börjar dra ihop sig nu. Snart är det tillbaka till gamla rutiner, plugga varje dag, jobba varje helg, leta tid att pressa in nöjen på och vara elak mot allt och alla. Det är helt jävla underbart, man blir liksom på alerten och vill varje dag och natt. Okej, lite sarkastiskt var jag, eller väldigt mycket om jag ska vara ärlig.

Aja, men det är bara att börja vänja sig. Jag låg nyss och läste för att slå ihjäl lite tid. Vad skall man annars göra uppe såhär dags om man inte är ute eller har sällskap? Exakt, väldigt drygt. Tänkte äta en burgare, men det orkar jag inte, orkar inte borsta tänderna en gång till, orkar inte leta skräp mellan tänderna med en träpinne och jag orkar inte gå och pissa, eller om möjligt bajsa en gång till om nödigheten mot förmodan skulle dyka fram.

Nej, off I go. And on you turn, when you see me ;)

Söta mamma


Världens sötaste mamma - trött - på väg hem från jobbet, ringer upp världens bästa son och frågar om han kan hämta henne för att sedan åka och handla. Vad gör man inte för sin älskade mamma? Givetvis ställer man upp!

Väl inne på Hemköp i Täby Centrum - hon sökte efter frukt - finner hon nektariner, hon fyllde en genomskinlig platspåse med handtag med så många att hon knappt orka bära den under tiden och knyter. Gissa vart hon lägger påsen för att ha som "stöd" eller som ett bord? Hahahahaha, jag dör också. Jag håller med er. Helt underbar!

Hon tänker inte mer än en nanosekund innan hon lägger påsen "på" papperskorgen, hon hade väl avbildat en bild att det ska vara något typ av bord där när hon kom in, men den hamnade i papperskorgen. Hahaha. Och hennes underbara reaktion till det är ett vietnamesiskt: "Ooojaaäää".

Det såg så förbaskat roligt ut, i och med att jag själv var så farligt trött, nyvaken och stod inte alls inom räckhåll för att ha hunnit uppfatta att det stod en papperskorg där överhuvudtaget. Allt hände så snabbt, men ändå kändes situationen som i slowmotion på något sätt.

Kärlek till mor. Nu har vi även något nytt att återberätta i framtiden, för ett gott skratt som skall förlänga livet några timmar.

Jag är med dator

Snart.

Det är som att ha burit på en börda av behov till en riktig dator i åratal. Kan t o m föreställa mig hur det nästan är att bära på en bulle i ugnen. Det har varit tungt och slitet. Längtar bara tills all den tyngd helt plötsligt bara försvinner, kan knappt bärga mig. Kommer förstå lyckan av en kvinnas 9 månaders graviditet och plötsligt är inget kvar där inne, utan den är i verkligheten istället. En unge födds till samhället, en dator skapas till mitt samhälle - mitt rum. Då förstår ni mig, ni som har haft det - och ni som kommer få, kommer förstå mig senare.

Snart så.

Bäst

Jag har tänkt på en sak. Jag måste ha bland världens snyggaste glasögon. Håller ni inte med? Det måste ni göra, för alla kunder som dyker upp håller med. Så.. In ya face fuckers. Det blev som en knockout på dig, dig och dig. Synd va, jag är bättre du.


Ensamhet

Frukost. Film. Skratt. Gråt. Toan. Sova. Allt är tråkigt utan sällskap har jag märkt. Frukosten smakar förjävligt när man sitter och äter själv. Filmerna kan man inte skratta till själv. Att skratta blir tråkigt i ensamhet. Att gråta utan stöd är ännu sämre. Sitta på toan och veta att ingen är på andra sidan dörren, gör det tråkigt att sitta där inne. Att behöva sova utan att ha någon i famnen är oerhört tråkigt!

Vad skall man göra? Ringa 112 och säga att man är i nöd, i nöd av att gå på toa och att ha sällskap 24/7. Undra om det skulle funka? Man vet aldrig förrän man har testat. Vill du testa åt mig? Så kan vi skratta tillsammans.

Where are you?

Fan jag bör lägga mig snart, sov trots allt bara 4-5 timmar i natt. Inte alls bra, jag är inte trött idag, men jag kommer bli trött imorgon. Jag visste om det, men det är redan för sent, så jag låter bli att bry mig. Dock är jag så jävla uttråkad och slö, att jag inte vad jag ska sysselsätta mig med. Finns det några roliga bloggare där ute som bör läsas? Jag känner inte till några, sjukt drygt. Läser typ min egen för skoj skull, vilket inte alls är skoj. Illa och skämmigt, så kom igen nu, langa mig era bloggar så skall vi se vart jag hamnar.

Puss

Vuxenliv?

Allt är så rörigt. Man får ju aldrig ta itu med en sak i taget, utan flera saker på samma gång. Antingen sitter man i vindstilla och väntar på att något ska dyka upp eller så dyker allt upp när man som minst anar det, och helt plötsligt blir allt jättestressigt.

Det kom en tid då man klarade sig på egen hand, trodde man. Visst, man kunde stå och hålla i sin egen penis och sikta rätt på toan. Man fick klara sig själv att borsta på alla håll och kanter av tänderna. Inte fan är det att klara sig på egen hand.

Men det är verkligen nu man känner att det inte händer något om man inte själv tar tag i saken. Betalar jag inte vissa räknar hamnar jag helt plötsligt i skuld, ett typiskt kännetecken på att närma sig vuxennivån. Papper och brev som slinker ned i brevlådan skall läsas och tolkas själv, och inte med en förälder flåsandes i örat. Man får betala bensinen själv dessutom, ett riktigt dåligt tecken på att bli vuxen. Detta är inte alls kul. Det värsta av allt, ingen som kommer och städar rummet åt en längre. Svinstian själv sa det nyss; "Fan styr upp dig". Då förstod jag, inte fan ska det vara en stia av svin utan av en ung man istället.

Det är dags nu, och detta är tamigfan att klara sig på egen hand. Nu skall det fixas jordgubbskräm med mjölk. Ses. 

Saknat systemis?

Oja, fan vad man har saknat systemkameran. Det var inte igår man fotade senast och vilken skillnad det blir i bild och kvalité. Här ska ni få litet smakprov, vad tycker ni?


Stupid kido

Dummare människor får man leta efter.

Step up to the reality


Kom hem från stan med syster för en timme sen. Hemgång slutade med trötthet som ett jetlag. Ändå orkade jag sätta mig i soffan, ta fram en bok och avsluta med den i famnen till en powernap. Nu är jag pigg igen, åtminstone tills jag kommit fram till jobbet. Sedan återstår det att hålla ögonen öppna i drygt sex timmar tills jag får springa ned och byta om för ännu en hemgång.

Klarar jag det? Klarar jag inte det? Jag är trött, men vi ses i trafiken?

Far och mor som rapeade

Vad tänker man när man våldtar sitt eget barn? Ex kvinnan som burit på sin unge i 9 månader, uppfostrat den ett par år, sen ska man ta halva barndomen och halva livet ifrån den. Detta enbart för lite njutning varje dag. Och mannen, hur tänker han? Ska han döda ungen eller? Då är det bättre att döda den direkt än att utnyttja den sådär. Att våldta någon är som att döda någon halvt, men klarar sig på akuten. Jag förstår inte, kan inte sätta mig in i situationen, att ens få den tanken eller lyckas fantisera det. Hjärnan ligger ju bakom flötet om inte annat.

Kom och tänka på detta iom att det dök upp två saker väldigt sammanträffande igår. Jag kommer hem från jobbet, sätter mig i soffan, glor på TV, då dyker Opera Winfrey show upp, då det handlar om en man, då unge som blev våldtagen av sin mor. Och inatt när jag inte kunde somna efter min timer på TVn, så tog jag första, bästa och närmaste boken i mörket för att läsa. Det blev "När ingen annan ser", vars bok handlar om när sonen blir sexuellt utnyttjad av far när han är i barnsben på 5 år drygt, sann historia.

Sjuk historia, att det ska finnas att berätta ens, är helt jävla bisarrt.Ny dator?

Vill någon köpa mig en ny tung stationär dator? Typ hightech, tungtech och cooltech så jag orkar installera program för att minska bilder och shit. Snälla snälla, ni får en kram.

I needo.

Done

Nu är jag helt färdig med spyandet och fann detta ist: Dumma tjejer :(

Ja, vi killar har också känslor! Äsch, nu skall det fruktas och saftas.

Vissa är äckliga

Det är fel att säga att en människa är äcklig. Trots allt är vi djur i grunden och djur kan vara äckliga, väldigt äckliga och det kan människan också vara. Nu är det inte så att personen i sig luktar skit. Men så fort personen kallar mig för något annat än vid mitt namn får jag gåshud, eller huvudtaget rör vid mig när jag minst anar det - så äcklig är hon.

Usch, det är hemskt - men jag mår psykiskt dåligt av henne. Hahahahahaa, jag dör. Kan inte sluta skratta. Men jag är seriös. Och sluta rör mig för fan, låter hellre än hund slicka på min stortå.

Vänta ska gå och spy....

Mogen doldis

Hur i hela arslet orkar man ringa mitt på natten med dolt nummer? Säkert en signal också. Moget Mowgli! Hoppas du var lös i magen och behövde skjuts hem.

Nu ska jag skita, duscha och sen dra iväg till jobbet och löka till 16.

Ass-slip is teh shitee

Så trött


Det var länge sen jag var så här trött som jag är nu (en vecka sen). Jag förstår inte, skall det inte räcka med 6-7 timmars sömn för en så oatletiskt kille som jag? Yes, viktigt! Nu vet ni hur trött jag är också, snälla anteckna. Eller besök mig några gånger till så ni kanske förstår lite mer ingående på vad jag menar med trött.

Tänk att jag fick sluta drygt 1.5 timme tidigare från jobbet. Jag bad om att få gå hem tidigare! Jag som i vanliga fall hade tagit en X-ray, supit mig full av energi och sedan hållt ut dessa få timmar kvar av min dag. Men nej nej, jag var tvungen att röra mig hemåt. Man vill ju inte hamna i en bärgningsbil på vägen hem, det vore väl lite onödigt?

Hur som haver, så är mina Hello Kitty kalsonger fett osköna. Hehe.

Söta mamma

Min syster klämde sitt finger i kylskåpsdörren och typ skriker.
Då svarar mamma med ett "Yes självmål, yes. Haha"

Haha, hon är allt söt hon, du med syrran ;)

Trooeetter!


Värst vad trött man kan vara. Supade i mig X-ray på jobbet enbart för att hålla mig vaken i lugnet. Inget jobb kan vara roligt när man inte har något att göra, det kan jag inte tänka mig i alla fall. Det värsta av allt är att bli väckt per telefon. Hatar't! Det värsta är när man drömmer om rompa, så vibbar rompan och man vet att det är mobilen. Då vaknar man till och tittar på mobilen, fast man egentligen inte har ögonen öppna och svarar. Då får man alltid höra något man inte vill höra, oh my gash så det skriker om det.

Det är vid såna tillfällen man önskar att mobilen var i offline läge och kunna ta tillfället i akt till att sova och drömma om Sean Banans håriga röv. Helt underbart shakigt bra. He-he.

Fettan vad hungrig jag vart igen. Patrik har totaldäckat på överkastet. Nu skall det sprutas tandkräm in näsan på han. Godnatt.RSS 2.0