DjupdrömmarN'

Har aldrig i hela mitt liv vaknat så genomsvettig att jag har fått för mig att jag har somnat i ett badkar (trots att jag inte har något). Svettet måste ha gått igenom alla tre madrasserna och hela täcket. Hade jag inte väckts av en idiot till försäljare 3 timmar tidigare än vad jag hade behövt hade jag nog inte märkt av det, men nu väcktes man och då kände man, vilket gjorde det omöjligt att somna om. Usch, vilken känsla va?

"Är det dags eller?"

Här sitter man och steker i syrrans solbrillor under sitt tak som i sin tur är under en annans tak (ett annat tak, du bestämmer själv vilka ord du vill välja) osvosv, som i sin tur ligger under svarta moln. Typiskt svenskt sommar, det är bara att njuta. Jag har precis lagat frukost åt mig och syrran efter ett besök på Willys för att inhandla lite sommarlovskäk. Dock är det the end av mitt sommarlov inom kort, så jag passade på att ringa närmaste gymmet för att kolla kortpris och sådant ifall jag skulle få för mig att börja träna lite smått och gott. Det är väl dags tycker jag.
Som när jag gick förbi en vacker flicka som stod vid sitt stånd med massa abonnemang och mobiltelefoner, då hon gav mig den där sexiga blicken (som alla killar vill ha) och frågade om det var dags. Jag tyckte det var dags, men inte för en mobiltelefon.

Ankle Chino


Taste of summer


Några hjärnceller, bara några

Det vart några timmar senare inatt än vad jag hade planerat. Jag känner redan nu (precis nyvaken) rätt dåsig (på ett annat sätt) och att jag idag kommer att ligga några hjärnceller efter. Riktigt illa mina vänner. Och mina 10 timmar på City Gross (Bromma), kommer ta kol på mig. Kom och underhåll mig, från 12-22, vad skall jag annars göra? Jag har redan gett upp av tanken att stå där och hälsa på otrevliga människor som har fått solsting. Vädret verkar dock ingen höjdare idag och det är väl bara bra för min del, då jag ändå inte skulle få njuta av vädret (om den var bra dvs).

Jag vet inte vad jag har hunnit skriva, men jag går och lägger mig en timme till. Godmorgon, goodmooooorgoon!!

Some call it beauty, other say masterpiece, I say baby.


Skater-Tarre is back

Yoyoyo. Wazap? Wangstah in duh house!

Det är så jävla varmt och skönt, jag dör av lycka. Dessutom har man inget jobb förrän i juli. Mitt liv är så gött som tjejens gött, just nu. Jag har skate:at hela dagen typ. Bara glidit runt på minilongboarden. Jag längtar tills jag får tillgång till en riktig fet longboard, då jag kan ge skate:andet en liten ärligare chans. Att få känna vinden igenom kläderna och rakt in i G-punkten. Kan ju inte bli bättre. Vi hörs, so long.

My Sassy Girl


Fett stolt över mig själv idag, har pluggat betydligt mycket mer än vad jag brukar plugga. Och vad belönar jag mig själv med? Jo, en massa spelande. Det var 5 år sen jag spelade spel seriöst, och nu har jag tagit upp det igen. Och det är inte lite jag har missat av spelvärlden. Fan vad jag har saknat. Skönt med lov nu efter tentan på fredag. Då blir det kalas varje dag i min lilla värld.

RSS 2.0