Hey, Im outta here - Vietnam here I come!

Tjenixen. Idag drar jag, jag och syrran, vi drar till Vietnam från detta våraktiga vinterland Sverige. Vi sitter just nu på taxin på väg ut mot Arlanda. Vi hoppas att allt det viktiga är med så vi beviljas att ta vårat bokade direktflyg till Vietnam. Kan ni tänka er att inte behöva mellanlanda? Att få sova hela vägen och väckas av fula flygvärdinnor för att sedan stiga på det land du bestämt dig för att åka till, direkt! Guldvärt. Nu ska jag ta mig stunden att rena mig från alla idioter jag stött på detta år och komma tillbaka som en ny och fräsch människa för nya tag för ett nytt år. Jag får önska er alla ett gott slut och en god fortsättning. Pussar och kramar.
Outfit: Sammetsfluga, Boomerang kortärmad skjorta, fake läderjacka

Well.. Any opinions?

Nu nalkas ljuva vintertid. Synd dock att bland den första snön blev blask och nu har förvandlats till is i minusgrader. Jag som ville se stora snöflingor falla så fint och långsamt att det ser ut som att snön går uppåt istället, för att sedan kunna lägga mig på rygg och göra en ängel för alla som behöver en. Men nej, nej! I år ska det tydligen inte passa bra med redig snö. Vem bryr sig när man ändå ska iväg från vintern några dagar? ;D

With or without you

A little bit of Acne in my life, a little bit of Cheap Monday by my side, a little bit of Leather Jacket is all I need, a little bit of Boots is all I see, a little bit of Tiger in the sun, a little bit of Zara Underwear all night long, a little bit of Leather Bag here I am, a little bit of everything makes me THE MAN.

Vaknat på fel sida idag?

Varenda jävel har vaknat på fel sida idag. Helt sinnessjukt! Jag har fått X antal utskällningar av kunder på outgrundliga anledningar från himmel och jord, bland annat för att jag jobbar på City Gross, att jag gör mitt jobb på City Gross och för att jag råkar vara trevlig. Hur lyckas man? Det är inte alla som är bra på det. Det är inte så att jag jobbar som P-Lisa och ger folk P-böter för att folk står rätt. Jag jobbar för sjutton gubbar på en livsmedelsbutik. Än har jag minnesluckor över vad som hände för att jag blev chockad av att det ens kan ske. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta för deras skull.

En sak till, eller blir det två? Jag lyckades nästan köra sönder två bilar idag på grund av att MÄN inte vet när man ska man ska passa på att köra in. För att jag råkade köra lagligt och höll koll hann jag väja undan lyckligt nog i sista sekund. Hur fan kör folk? Jag undrar det verkligen ibland. Är det svårt att få en uppfattning om när en bil kommer på en 50-väg? Eller är det ännu svårare att kolla den så kallade "döda-vinkeln"? Att man petar ut nosen av bilen innan man ens har koll, det är självmordsbenägenhet. Då kan man lika gärna försöka ta bilen på en runda runt Stilla Havet och hoppas på att man kommer längre än 2 meter.

Cuz you asked for it babe


Zlieten, och snart är det jul. Trapped i denna nedrans hosta och snuva. Jobbet gör det inte bättre heller, med den torra luften och den äckliga matstressen man har varje gång man får sin rast. Kanske en Actimel hjälper magen på traven. I övrigt har jag det gött, om man bortser från allt som förknippas till något dåligt det vill säga. Oj Zlatan också! Här gäspas det, trött som få. Du får leva med detta så länge. Godnatt, puss!

RSS 2.0