Passport


Sitter just nu och håller i mitt pass. Jag minns knappt när jag höll i mitt pass senast. Men nu är den tillbaka. Jag känner hur nära det är nu när jag håller i det! Annars ligger den bara och slappar i bankfacket. När den är ute, då betyder det att något är på G! Och det är verkligen på G nu! Ja,  för fan, G PÅ INGÅNG!! WOHO. Puss

Bad karma

Denna vecka har vi ett erbjudande på City Gross, där kampanjen är 49 öre/kg på färska potatisar om man har handlat andra varor för över 95 kronor. Hela dagen har jag fått stå i kassan idag och jag stötte på ett par, som jag bara hade fått en uppfattning om att de var ett par, men jag var inte säker. Dock hade jag några kunder innan de, så jag lade inte riktigt märke till det. Men jag gjorde en gissning och den var grön.

Hur som haver, när det kommer till parets tur, dock spelar de främlingar under den stunden, så hör jag mig själv ställa frågan:
Jag: Hejsan, är ni i samma hushåll?
Damen: Nej, nej.
Jag: Ok.

Så jag kör på som vanligt, sen när det kommer till mannen. Så säger jag:
Jag: Hejsan, du måste handla andra varor för 95 kronor för att få potatisarna för 49 öre/kg.

Precis när jag har nämnt det, så reagerar damen och säger:
Damen: Jahaaaaaa!

Själva saken är att jag hade tänkt och hjälpa de, om de nu var sanningsenliga, men de ljög för mig. Vilket resulterade i att de inte fick hem sina potatisar till det priset de ville. Snacka om en karma situation, sjukt ägda. Nu kände jag hur nöjd jag är att jag inte hjälpte dem.

Karma is a bitch duudes

@ work

Jag: Vill du ha kvittot?
Kund: Do måste ge, inte fråga, alltid ge!!!!
Jag: Ok? Men det är inte alla som vill ha kvitto.
Kund: Jo, do måste! Man måste kolla, det mycket fel!
Jag: Nej, men..
Kund: Jooo! *walk away*

tv4vadret.se

Jag tittade till vädret, som man aldrig ska lite på till 100%. Man kan inte lita på en människa man bekant till 100%, hur fan kan man lita på några främlingar som säger vad dem tror att vädret kommer bli. Det är lite roligt hur man (jag, för att inte trampa på anonyms tår) fungerar. Vare sig väderprognosen ljuger eller ej, så litar man, eller jag - till största delen - på det ändå.

Som det ser ut just nu, kommer vädret att vara gudomligt härligt, men tyvärr står man (jag) inomhus och ska vara trevligare än vanligt i princip varje dag, en vecka framåt. Tur att solen inte går ned förrän den ska upp igen ;) Så man klarar sig lagomt bra ändå. Dock förändras väderprognosen för varje dag, så man ska inte ta ut glädjen i förskott, eller "sorgen" för min del. Vore ändå skönt om det började snöa, så jag har FÖR många kunder som fördriver min tid. När den kommande vecka är över, då kommer det helt plötsligt slå till och jag är inte i Sverige längre. Längtar!

Anonym

Haha, jag dör. Den-tuffa-anonyma-personen-som-trycker-ned-andra-utan-att-våga-stå-för-det. Han, hon, det, har kommenterat på mitt tattoo-inlägg, att jag skall vara en misslyckad kopia av någon med en misslyckad tatuering. Hur fan tänker djuret egentligen? Djuret i sig tolkar själv utefter vad jag har skrivit och tydligen blir sur, gråter eller jag vet inte vad och ska lägga ut en sån kommentar. Visar bara på att den där tycker sin "polares" tattoo ska vara ful. Härligt, gå och säg det till personen istället om du vågar... anonymt lär du ju våga iaf?

Hahahahahaha, kan inte sluta ligga dubbelvikt av skrattanfall. Roligaste på länge. Säg vem det är jag kopierar och visa likheter. Dumschackar får man leta efter, eller den dumschacken har kommenterat på min blogg så den lär ju inte vara så svår att hitta :D Nu kommer deTTTT gråta igen, för den inte har bättre för sig än att läsa här ändå! Thumbs up!!

Voulez vous coucher avec moi ce soir?


Nu har man städat äckelrummet och härmed är alla välkomna. Se vad jag hittade, lite dammiga men hur snygga? För snygga.

Förresten, såg det nu på bilden. Om man tittar bakom mig, så ser det ut som att jag har hängt upp någon? Klart som tjugo att jag har, varför skulle jag annars vara så glad? Skadeglädjen är den bästa glädjen.

Sur kostymnisse


Jag tänkte dra ett videoinlägg om en händelse, som jag anser var någorlunda roligt idag på väg till jobbet. Men fan det går inte, så fort jag startar och ska börja prata. Känns fucking fel. Typ schizos som sitter och pratar med sig själva inför en inspelning. Något är ju snett om man klarar av det. Får testa en annan gång igen och kollar om jag klarar av att vara lika emo som alla andra.

Hur som haver, det som hände var i trafiken. Jag hade redan stått i trafiken i 40 äckliga minutrar och lyssnat på samma låt femton ggr om på The Voice samtidigt som jag letade brudar som körde bil. Men inte fan ser man någonsin en brud köra bil, måste ju betyda att tjejer inte kan köra eller något ;D HAHA puss? Men jag var väldigt trött på att köra i 10 km/h, så jag gjorde en fuskis, körde på bussfilen och körde om alla och försökte köra in i filen igen till slut. Då blinkade jag vänster och körde av direkt, men kostymnissen i sin fula BMW vägrade släppa förbi mig, så han gasade på och tryckte ut mig samtidigt som han höll in tutan. Så jävla kaxigt. Vad tjänar han på att köra en bil framför än bakom? Dock kom jag in bakom honom i alla fall. Så han tittade in i backspegeln och inväntade ögonkontakt med mig, vilket han fick till slut och då drog han upp sin högra hand och pekade FU. Jag tänkte: Fuck han?! och pekade tillbaka. Då blev han så jävla sur och tvärnitade och hindrade all trafik bakom honom. Jag satt där bakom med ett stort leende på läpparna.

Hahaha, skadeglädje är den sanna glädjen brukar man ju säga. Ibland stämmer det in för jävla bra alltså!

Det slutade med att jag körde om honom när vi kom in på fyrfilig väg och log mot han. Det är nog inte lika roligt att få det skriftligt, men jag är inte tillräckligt gay för att ta det munligt tyvärr. Men kom så kan jag ta det munligt för er. Puss igen?

Tattoo

Sugen på tattoo som satan. Dock vet jag inte vart jag ska göra den, i och med att jag behöver en säker källa som berättar för mig att den studion är bra när det gäller text! Viktigt viktigt. Vill inte ha en ful tatuering för resten av mitt liv som vissa andra här på denna jord har. Det är galet skämmigt om det skulle vara misslyckat.

Så berätta nu för Xi Fou vart man kan styra upp en snygg tattoo.

Ingen big deal


Det är banne mig ingen big deal att köpa McFlurry för 10 spänn. Speciellt inte när man har vägarna förbi. Dock lite pinsamt att åka förbi två gånger inom loppet av 10 min. Åkte nämligen och lämnade Patrik hemma, och han har sina lill-lördagar lite hur och när som helst, så han passade på när vi ändå kör förbi Donken McDriven på väg hem til han. Jag kan ju inte köpa min glass förrän jag är på väg hemåt?! Då har den ju hunnit smälta i mina varma avgaser. Därför tog jag en tripp in på McDriven igen på hemvägen. Lite pinsamt, lite roligt, men vafan. Hur stor är dealen? Ingen big deal! Man är ju som snyggast när man inte syns i mörkret, så det var lugna favoriter. Tror personalen blev lite kära i mig.

Ibland är "OK"


Ibland är det lite okej att vara snygg. Oftast är man ju ful, men fan once in a while får man väl också vara som alla andra, lite sisådär snigg och sexig och sexig och sådär snygg. HAHAHAHAHHA "OK".

Fuck man, har haft allt för mycket för mig idag. Spattigt värre, ska aldrig mer göra aktiviteter. Ska sitta hemma 24/7 och få lungor som en rökare, vilket alla datanördar har. Guld? Nej, jag använder silver. Lite guld på brillorna kanske, men vafan allt klär ju en skönhet? ;) Skönhet betyder inget utan hjärna. Fyfan vad jag har ätit hjärna på sistone. Hihihihihihihi!

Bör inte jag vara med i Eurovision Fun Contest? Jag är så jävla rolig att min skugga skrattar. Nej, nu fick jag tillräckligt med headdick att jag lägger ned detta. Trött på mig själv.

Snigga brillz


Råkar jag ha dem snyggaste bågarna på denna jord? Måste nog vara så.

I väntan..


..på bättre tider. Ibland blir man så trött på att ha körkort, köra folk hit och dit. Okej, om bilen stod så jag kom in i bilen så fort jag öppnade min dörr till rummet. Hur skönt skulle inte det vara då? Vill någon vara min taxi framöver? Men du får inte köra min bil. Hehe! Aja, back to fussball.

Mys-fit of the day


Idag blir det flera VM matcher. Riktigt taggad, då Brasilien, Portugal och Elfenbenskusten lirar. Det blir väldigt intressant. Hoppas matchen blir som Tyskland matchen, typ femtio elva lägen på några minuter.

En längtan av många


Mina blivande bågar. De heter tungmärket och kostar upp till 1 miljon kronor, ska delbetala tills 2012 och dö i skulder. Men ska nog skriva på den där livsförsäkringen; ifall jag skulle dö, så får jag en miljon kronor. Då dör jag ju inte i skulder, guld värt?

Jalla jalla, hully up! I want deem so badly is my bigget witt, and becat I hab small eye!

Världens roligaste mamma

Ute och handlar.
Syster: Va! Är det måndag idag?
Mamma: Ah, eller du kan säga tisdag.. imorgon.
Jag och syster tittar på varandra: HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Mamma: Oj, jag ägde dig. Hehehe.

Väder styr kläder


Ser ni mina kläder, vem fan går med det på sommaren? Jo alla svenskar eller iaf svenska medborgare, eller Sverigebor. Iofs ser inte vädret ut att se allt för jävla knäppt ut på bilden, men det var svinkallt av vinden eller himlens fiser. Jag längtar tills jag drar från Sverige och få njuta av att brännas och klaga lite på värmen, det var ett tag sen.

F- nästäppa


Fucking aids i näsan, menar det. Helt katastrof, vet inte vart i hela världen jag fått det. Drygt att vakna upp från att vara fullt frisk till att halsen är av, om det ens är min hals. Men det har blivit bättre, hände ju för några dagar sen, nu är man täppt och snuvig som en stjärt från att vara hård till att rinna. Sukkk!!

Gimme


Tänk om jag kunde ha sådär hela tiden -.-

TuffSnigg


Vita lögner


Detta är en av anledningarna till att vita lögner finns till - använd det för sjutton gubbar! Inte undra på att folk som redan mår dåligt går och gör något idiotiskt som att skära sig, begå självmord eller trycka ned andra.
Människor är som Trojaner, och det är bara dem starka personerna med antivirusskydd som klarar av att ignorera allt skit, medan andra förstörs av dessa idioter till människor.

Håller ni inte med? Vita lögner är guld när man använder de rätt! För er som inte vet vad en vit lögn är, så är det en lögn som är vit. HAHA -.-

Saikin dou desuka?


Saikin dou desuka? Not much, just hangin', chillin' and killin' some on the road. I need to study, but I dont know If I should make it on a review later, maybe on the vacation or just chillin out for next year.

Dang, Im so f-word full! Cant wait to poo it all out. Hihi. Meanwhile I can do some farts for me and myself xDD I did some workout earlier today, just for a change, and now my abs are like standing out like golf balls. Whatever, Im out - gonna dye my sisters hair. Again! Black hair for shizzle my nizzle!

Fit


Smal?

Hoppas är ok

Jag är helt inne i ett par nya bågar, men vet inte hur de kommer att se ut på mig. Prio på önskelistan är att få testa ett par sådana, och hoppas att jag kan få hem de för test. Man kan alltid hoppas, men inte ha Eiffeltornet-höga förhoppningar. Vi får väl se, kanske har lite karma på min sida att han skulle vilja skicka över ett par.

F-word, aldrig varit uppe så sent sen jag blev 20 plus! Hihi, aja kom ju nyss hem, nu ska det borstas och sen ska det läggas. Som man ligger slipper man bädda. Eh? Haha, ye! Bäst på ordspråk.

Dagens two-finger ring, en kam


Dagens slitna kläder, snigg mage

Vädret!

Vädret är helt galet, måste utnyttjas!
Var nyss ute och sprang. Kan ni tänka er att löpa medan man är så skitnödig att bajsklicken är halvvägs utanför och man försöker hålla sig från att inte släppa ut den? Det var det enda jag tänkte på under min runda. Hemskt, men sant. Nu jävlar ska jag låta den gå om den vill, jag släpper den nu och det är upp till den om den vill stanna eller dra. Det är över nu!

Hihihihi, pussa på mig och mitt svett.

Seminarie - check!

Fan jävla skönt. Sista seminariet idag, nu är det bara en tenta kvar på lördag, sen är det för fan party, eller kalas menar jag, eller hehe sitta hemma, eller nej sova ut alla dagar. Göttegöttgött!

RSS 2.0