Sleepy


Syns det att jag är trött? Oerhört jävla trött är jag. Sov typ 5 timmar i natt. Det blir så när man är ute sent och vägrar dra hem, men har man lite disciplin så ger man med sig till slut ändå. Då tänker ni: Ja, men gå och sov då idiot. Jag sitter faktiskt och pluggar. Har kommit en bit, men det är långt kvar till fullfjärdad. Frivilliga Java-programmerare är välkomna att hälsa på och lära upp mig.

Aja, detta tog för många sekunder av mitt liv. På återseende.

Dags att börja bränna?


Före.                                             Efter.

Kanske ska börja träna lite? Jag kände för att göra lite situps efter att ha fått syn på magen. Dock måste man hålla igång hela tiden för att behålla den där fina sidan. Annars får man den gamla vanliga en timme efter, när man är utvilad. Eller om man bränner jävligt mycket fett, så syns ju magrutorna oavsett vad man gör. Kanske ska börja röra mig ut och springa lite, 3 gånger i veckan? Räcker det? 4? Varje dag? Hmm..

Mina drömmer gör mig ändå genomvåt varje morgon, kanske inte behövs ändå? :)

Eye of a tiger


Jag har nu in på min andra dag haft mitt så kallade krulliga/vågiga/virvlade eller som min gamla lärare kallade krulligt hår för: förvirrat hår. Det ser faktiskt väldigt förvirrat ut, vilket kan bero på att jag inte har den blekaste aning om hur jag vill ha mitt hår längre. Jag kan inte ha mitt hår ståendes utan att använda hårspray, och hårspray är bland det värsta jag vet. Jag kan inte låta håret ligga, för då har jag pottfrilla. Håret är med andra ord just nu i det stadiet man inte kan göra något med. Jag har hamnat i fulperioden helt enkelt. Dessutom är jag jävligt ful i mössa nu när jag inte har nåt hår. Katastrof.

Vad ska jag göra min kära vänner? Några tips?

T.O.P

Vad har hänt med T.O.P? Han hade skitsnygg frilla tidigare. Denna bilden under kanske inte är den bästa bilden på hans frilla, men om ni tittar på MKMF med Big Bang och Hyori Lee, så ser ni vilken frilla jag menar. Kung frilla på han. Och nu går han och leker gammal gubbe på Tekken 3. Eller Mr. Jay på Top Model. Passar inte honom. Blont passar bara GD my man.


1a Advent


Vad skönt att jobbhelgen är över, nu är det tillbaka till skolan. Dessutom är det 1a Advent idag. Är det då man ska spela teater och påstå att man har tänt ett ljus och visa sig vara delaktig i en av Sveriges traditioner? Då kan jag erkänna att jag inte är en av dessa. Om jag säger så här: Jag är inte en av dem som är för högtider riktigt, men absolut kan jag hänga med strömmen och fira för skojs skull, men hade jag fått bestämma hade jag lämnat över initiativet till någon annan. Jag bryr mig för umgänges och stämningens skull. Vore jag ensam på denna jord, skulle jag gått och lagt mig under täcket och väntat på bättre tider. Hehe.

G-Star Raw

Jag hittade världens, då menar jag verkligen världens snyggaste jeans på G-Star Raw. Självklart var ju alla mina storlekar slut. Jag ska fråga bögen som bär så jävla snygga kläder att sälja lite till mig. Han är fett cool. Nu känner jag till typ 2-3 personer som är riktigt jävla coola i Sverige, med tung stil.

Lätt att jag ska börja hänga med dem, daah ;)

Friends, I have a confession!Jag saknar mitt gamla hår faktiskt från förra året! Så.. så gammalt är det inte ändå ;) Inte för er som hängt med mig och mina frisyrer.

I'll wait..


..for the summer!

Sugen? Hör av dig för mer info!

Allt sålt!


Ursäkta för fult upplägg, men jag

är lite lat. För mer info eller bilder

på hur de sitter, storlek eller vad

som, hör av er på

tarre.n@hotmail.com

Påsar under ögonen


Meedan jag fotade serien nedan, passade jag på att testfota mig själv. Det var ju ett tag sen sist man drog en systembild på själv. Så mycket bättre kvalité i jämförelse med camen på miniPC. Fail.

Men jag märkte en sak, för att bilden är så satan tydlig. Vilka påsar jag har fått under ögonen och håret är aldrig på sin plats längre! Sliter för jävla mycket. Är det verkligen bra? Man börjar ju undra.

Typiskt TarreJag läste detta idag, och kände direkt att jag och Thomas Olsson (skribenten) har några likheter trots att jag inte känner eller vet vem det är. Det skulle vara så typiskt mig att dra en sådan rövare från vildaste luften, enbart för att jävlas.

Tarre är rövare-dragarn!

Hehe, coolaste killen i Täby!


Jag är fett trött på att plugga. Så nu sitter jag och leker på min tröga statioära som bör bytas ut snarast! Hade tydligen cam inkopplad där, vilket jag hade glömt bort. Så här ser ni mig leka njutare.

På återseende alla sura människor i det fina vädret.

Vi ser det snöa..


Ja, det har vi gjort ett tag nu känns det som. Nu är bilen även fixad och redo för vintern. Det är bara för mig att ta ut min fetaste vinterjacka jag har, även om den inte är världens snyggaste, så är den världens mysigaste. Jag känner mig som en snigel, som har mitt hus med mig vart jag än går. Förstår ni då hur mysig den är?

Mössfrilla


Jag är så villig att åka någonstans och bara ta semester. Hur känner ni?

Java...


Jag ba: Java. Och nu sitter jag här och ser ut som ett fån. Förstår varken eller.

Slitna Tarre sliter mig härifrån nu och ska ha tankarna på annat nu istället. På återseende.

Cry me a river, or two.


Sluta vara så jävla känslig. Ser det ut som jag bryr mig eller? Det är fucking internet.

Easy come, easy go


Har inte han bakgrundssångaren världens snyggaste glasögon?

"Easy come, easy go. That's just how you live, take it all, but you never give"

Det är inte fördomar

Folk av den rasen är densamma allihopa. Man skall inte dra alla över en kam, men hittills har 100% utav den rasen varit exakt densamma. Fyfan vad smutsigt!!

Programmeringshuvud


Jag ville bara bjuda på ett blivande programmerares huvud. Hur tycker ni det ser ut? Ser det ljust ut? För min del ser det ut som att jag talar med en kyckling, ett barn på ett annat språk eller en vägg. Jag förstår typ budskapet, men kan inte sätta finger på vad det är konkret. Hmmm.. Det är väl bara att fortsätta, man lär väl sig till slut? Det är som att vara i ett annat land, man måste ju lära sig språket förr eller senare.

Falskt leende


Så ser man falsk ut. Hur kan man inte genomskåda det? Dumschackar kallas det.

Nu skall jag fortsätta städa, sedan ut och handla lite. På återseende fakers :D

No one's gonna take it.


Fan vad sliten man är. Har inte varit hemma alls på någon dag, förutom när jag behövt sova. Även om det har varit min lediga helg, har jag jobbat med annat. En jävla massa tid har det tagit. Jag måste hålla igång programmeringen, annars är det mycket som går bort fort. Jag får inte glömma detta nu när det är som viktigast.

Jag hann även lägga in en bio igår mellan min "håltimma". Due Date. Den filmen hade kunnat vara rolig om jag bara var pigg nog att orka bry mig.

Kom nyss hem, har varit ute hela dagen med familjen sedan jag vakna imorse. Har knappt ätit sedan igår. Känns som jag går på en diet som inte finns till, min lilla egna. "Ät inget på några dagar, sedan ät igen som vanligt". Jag har sådana perioder, men just idag och igår har varit på grund av bristande tid. Det verkar vara över nu. Nu ska jag gå och vila mig, föreläsning att hålla mig vaken på imorgon också.

På återseende, hör gärna av er per telefon om ni vill något. <3

Borrowed from Haute Issue


Haha, look MR, MR and MR.
GD + Red hair = Fail.
Tae Yang + Too Short hair = Fail.
Dae Sung + Always the same look = Fail.
I feel like I'm starting to climb up on the hawt list with my hair.
Start over guys, or I go laser on your hairstyles.

Programmering


Fyfan vad krångligt det är med programmering när man precis har börjat. Det är så mycket att hålla reda på. Förhoppningsvis blir det en vana, som att cykla eller köra bil. Efter all felkodning osv har jag börjat lite av en "perfektionist" när det gäller saker som inte stämmer. Jag ser bland annat nu att mina lilla "statistikräknare" till höger på bloggen inte alls stämmer överens med den verkliga som bloggen har. Skiljer med 10 unika ungefär. Knäppt, men kul.

Så våga inte göra fel framför mig nu, då jävlar! Fan vad trött jag är, lyssnat i knappt tre timmar på föreläsningar över nätet.

Det omöjliga avklarat

Jag har nu i tre veckors tid gått och haft ångest över senaste tentan. Varje morgon och kväll, börjar och slutar jag med att tänka på hur onödigt av mig att inte ge ett fullständigt svar till varje fråga (vi pratar om lathet). Varje jävla dag i tre hela veckor från och med dagen jag gjorde tentan till och med den dagen (idag) jag fick veta om resultatet. Jag började nästan förbereda mig inför omtentan som är tre dagar innan nuvarande kursens tenta. Det hade varit tungt, men jag hade varit tvungen.

Men på grund av ett mail, inom ett ögonblick kände jag en lättnad, som en heffaklump som ramlat ned från hjärncellernas hjärta och från hjärtats kärna. Allt som skrevs innan blev som bortblåst. Då blev detta inlägg helt onödig, förutom att ni fick reda på att jag klarade av det som jag då ansåg var omöjligt.

Stolt.

Varför dessa ursäkter?

Gång på gång ska man alltid stå bakom ursäkter istället för att stå för den man är, vad man tycker och tänker. Varför?

Zliiiten Zarre


Jag är så trött nu. Väntar bara på att få överlämna mitt arbete för kvällen till en person. Han är på vägen hit nu. Hoppas han kör gasen i botten, för jag vill verkligen sova. Han är framme, hehe. Måste ned. Godnatt!

My life as Tuan


Hallåå! Jag har haft en de tröttaste dagarna i mitt liv. Jag började morgonen tidigt med en bilbesiktning. Det gick skitbra, dock skulle däcken kunna bytas ut sa han. Annars var bilen "perfekt". Hi5!

Sedan hamnade jag på Carlings i Täby Centrum, snackade med hon chefen där i typ 1 timme innan jag kunde rycka mig undan. Men trevlig är hon och det var kul. Köpte även hem köttfärspasta för 39 kr på vägen hem, det var gjort för typ 2 personer, för jag kämpade verkligen i mig innan jag gav upp och då var det hela halva lådan kvar, som hamnade i kylen. Riktigt gott var det, fett värt.

Sedan däckade jag totalt, helt slut i kroppen och huvudet.

Vaknade upp till ett samtal av min gamla rektor. Alltid lika trevligt när han driver med mig lika mycket som jag driver med andra.

Jag har lärt mig lite om programmering idag, läst i boken, jobbat på några rollups och fan varit helt död. Nu är det fotboll, Sverige mot Tysklands B-lag, skämmigt. Men det kanske blir en vinst idag ändå? Vi får väl se.

På återseende fina människor med hjärta.

My life as Liz

Världens sämsta program att det nästan blir bra. Kanske inte. Dock fick jag höra det bästa ordet för idag.

Fantasiljoner. HAHAHAHA! Tänk att tjäna så många dollar.

Jag kom på en annan sak nu, alla säger fel på vart och var. Ville bara meddela det.

Cheap Monday


Jag skall aldrig mer handla Cheap Monday jeans. Helt jävla fail efter en tvätt, ingen passform eller något. Släng åt helvete. Ska använda mina jag har nu tills de går sönder litegrann, då slänger jag skiten. Fail x 1000, hur kan man ha dessa? Hoppas alla andra som har handlat där också har kommit i underfund med det.

Otacksamma as

Det är vad många är. Ta vara på skitet ni har, det kanske förblir det sista ni har med er. Ingen annan kommer bry sig och då sitter ni där som hjälplösa idioter i hopp om att åtminstone en fluga vill sätta sig på er. Jag kommer i alla fall vända mig bort och gå därifrån nästa gång ni behöver mig.

"Hälsomässan"

Jag fick syn på lite bilder nu från den dagen vi var på hälsomässan. Så här nedan kommer det ett par bilder lånade av Amanda:
Hur mår ni?Alltså, hur mår ni mina vänner? Är allt som det ska? Ni får hemskt gärna snacka med mig om allt och alla. Varför jag undrar detta är att hela dagen på facebook, så fort jag har uppdaterat framsidan så är det någon som inte har varit nöjd med sin dag på ett eller annat sätt. Vad är det? Är det vädret? Behöver ni prata? Skriv ett hej så svarar jag.

Livet är trevligt, varför deppa när det är så kort? Kom igen, fixa en cool frilla så går vi ut och pratar.

Outfitrape


Tarres fit idag, vad är din fit idag?

FyllesvinEtt, vilken jävla cool och rolig firmafest man var på. Det var röjning på hög nivå. Grymt sällskap och mycket dansande gjorde susen, och alla milfar stod ju med blickarna på en som om dem ville adoptera mig. Hehe.

Två, fan vad bakis jag har varit idag. Vaknade när jag skulle börja jobba genom ett samtal. Sov typ ingenting i natt, kom hem typ 6 tror jag och skulle upp 8, men tydligen väcktes jag av pappa istället, satte mig upp, kollade mobilen och måste ha lagt mig igen. Vilket jag inte har en susning om. Var det fyllan eller var det baksmällan? Jag kom i alla fall fram till jobbet till slut, 12 kanske, gick på rast efter 15 min och jag tog även rast så jag kom tillbaka 10 min innan jag slutade. Haha, fan vad fail man kan vara.

Tre, hade världens fulaste frilla på jobbet idag. En frilla som jag har kommit i underfund med att det har vuxit till, en fucking pottfrilla. Fett coolt!! HAHA, hi5!!

Fyra, är det något mer ni vill veta eller? Ring mig eller dra ett meddelande <3

Hälsomässa


Var på hälsomässan i 4-5 timmar innan. På något vänster hade vi hamnat på typ Goda Köket-mässan eller vad det nu hette. Inget minne riktigt. Det var massa vinprovning, smakprov på korv, chips, dipp, såser, sushi och allt. Vet inte vad, vi blev så oerhört mätta och gav upp till slut, för att gå och klaga att det stod annat på nätet. Men det visade sig att mässan var i en annan hall. Fan så jävla stort Stockholmsmässan är, man kan gå i evigheter utan att komma fram, snacka om en "Hälsomässa". Hehe ;) Men vi kom fram till slut. Jag fick mig en tid för kroppscanning, så inom en snar framtid kommer jag röntga min kropp och kolla om jag har skit i kroppen, för mycket eller för lite fett, osv osv.

Tack för att jag fick följa med dig Amanda :)

Bad hairday?
Glödlampan ovanför huvudet

Jaha, det är så jag får lite mellanrum mellan raderna. Fan tyckte det såg tight ut förut, kunde inte ens själv läsa vad jag hade skrivit. Nu är det dock ett annat problem, vad för typsnitt ska man ha? Knas att alla är så fula och om man laddar hem nytt, så är man ensam om att se den.

Vad tycker ni?

Faaail!


Jag har busat lite med min blogg nu. Helt katastrof har det blivit. Jag orkar inte mer, får göra något åt det senare. Stort jävla suck, så himla typiskt!!

Nyduschad och fräsch


Mitt hår börjar arta sig nu. Lär bli svincoolt till jul. Men coolast till våren, då man kan ha "lättklätt" och lite ledigare stil.

Halka är inte som att snubbla in i ditt liv


Jag körde nyss hem från en polare. Jag körde minivägen istället för motorvägen för att slippa trafiken, men då stötar man på katastrofmycket trafik där ändå. Som ni har märkt, i alla fall 08or, så har det stormat in snö i vår stad och igår när jag var på väg ut såg jag snöplogarna ute och röjde runt 11 på kvällen. Det är ganska farligt, i och med att det blir oerhört halt när det som är kvar har frusit fast. Det hände tre gånger inom loppet av fem minuter, som det tar att åka hem, att jag fick tvärnita när bilar dyker upp från ingenstans, men min tvärtnit resulterar ju inte i stopp direkt, utan jag glider femtioelva meter innan jag får stopp på skiten. Fan vad knas. Orkar inte krocka i onödan. Skulle ta alldeles för mycket energi, vilket det inte finns tid för.

Nästa gång får det bli motorvägen, där alla kör, då försvinner isen/snön som värms upp av däcken. Hehe. Är man lat, så är man. Men det gäller att prioritera sitt liv före att njuta av sin trötthet.

Fåfäng för fan!Jag fick höra förra veckan från Carlingspersonalen att dem tycker att jag kommer med en ny frisyr varje gång jag stiger in i butiken. Jag tvekade och gav dem ett tvivlande nekande svar. När jag tänker efter, har jag justerat frisyren hit och dit kanske 4 gånger denna månad. Igår repeterade jag på den visan. Idag har jag en smalare "mohawk"/tuppkam, rakat ännu högre upp där bak och trimmat resten av skallen. Dock höll inte min fina frilla (syns inte alls på bilden) som jag hade fixat i snöstormen. Blötare snö har jag aldrig varit med om. Det var som en kalldusch över skallen och håret hamnade helt och hållet i liknelse med en frilla man får om man skulle moppa golvet med huvudet. Inte så snyggt, men vem bryr sig? Insidan som räknas, eller hur? ;) Och nu förstår jag deras tanke gällande min frisyr. Är man fåfäng, så är man.

Fan vad sex!


Det är tillfällen som denna man känner sig som mest fräsch; 30 mins dusch, hårinpackning, rakning, nytvättade kläder etc. Detta är sex!

Ogilla

Blod, smärta och irritation.

Fan vad jag hatar visdomständer. Dumt, man skall inte hata. Hat mot någon eller något gör att dem kommer tillbaks. Som tur är, är denna visdomstand den sista att födas i min käft. Den är inget mer än en påminnelse om en tjej, som är på en hela tiden, irriterar och mensar månadsvis. Dock kan man inte jämföra visdomstanden med en tjej riktigt, då tänder måste växa, medan tjejer inte är påtvingade att klänga på en. Detta gäller givetvis inte alla, det finns enstaka av sådana, men dem finns det får vi inte glömma. Typiskt nog får man bara syn på den/dem som man helst undviker att tala med. Varför är det så?

Det är kanske ett tecken på att jag bör sluta höra av mig till vissa också, man får ändå aldrig respons eller nästan aldrig och det blir bara en jobbig situation då man skriver till någon man tycker om eller bryr sig om och får ignorering tillbaka.

Nu skall det övervägas, är det värt eller inte? På återseende!

EMA Madrid 2010

Tittar just nu på EMA live på MTV. Jag såg nyss rödhåriga Rihanna uppträda. Rött hår som mer eller mindre alltid har fallit mig i smaken på tjejer. Dock tappade jag mycket av det nu, efter att ha fått se Rihanna i sitt hår. Fail. Det var så fult, att det inte ens är värt att lägga upp en bild på hur det ser ut.

Detsamma gäller G-dragon. Med vilken del av kroppen eller organen tänker han med då? Nu ska jag också färga mitt hår rött och bli ful.

Don't even think about it.

"vad är det för fel på "Negrar" era fula bleeeeeka idioter? är det inte ni som steeeeker er totalt hela sommaren för att bli mindre bleka? inte det ni som solar för att få "färg" och se mindre sjuka ut? inte ni som inte vågar gå ut utan att måla ögonen för de ser för jävliga ut utan smink? Inte det ni som måste använda foundation nån grad mörkare än vad ni är för att se "fräsha" ut?"

-signatur av en icke "svart", men inte heller vit blek jävel.

Var bara tvungen att citera detta. Fan vad tungt, starkt och mycket sanning i det.

Zleten


Kött fifän, nu måste jag spara pengar till en gaddning. Det är fan dags. När jag väl har pengarna, då jävlar tar jag en impulstattoo. Vi får hålla tummarna för att det blir sexigt.

SL punkt fucking SE


Fyfan vilken dålig "stemming" eller vad man skall kalla det för, det de har programmerat på SL:s hemsida. Helt sne är den! Jag går in på sidan för att kolla på tåg- och busstider, givet. Jag söker på "Från Näsbypark" "Till Isafjordsgatan, Kista". Då försöker jag vara lite snabbare och lite, lite kvickare än sidan och istället för att vänta på alternativ som dyker upp, så går jag vidare med säkerhet om att stavningen är 100% korrekt. Men nej, nej, sidan tvingar att visa fram flera alternativ på nästa sida, och det första som redan står i rutan blir istället "Till Kungsträdgården (Hamngatan/Kungsträdgårdsgatan)". Hur i heeela rövhålet går det ihop?! Inte en enda bokstav går gemensamt ihop, hur hittar den ens ordet?

Helt sämst, speciellt när man är trött, aids i ögat, bajsnödig osvosv. Aja, på åter-fucking-seende.

Fetto


Varit halvvägs till dödsbädden idag. Sedan har man piggnat till lite och efteråt blivit deg igen. Precis som en berg- och dalbana, det går upp och ned. En del av min seghet berodde tydligen på tre handgranater som jag släppte ned i toan. Boom sa det, precis som Mr. Muscle när han rengör, allt skit bara försvinner. ;D Nu är man lagom kry och skall fortsätta läsningen.

Navy Blue is my Favourite Colour


Dagens mysfit i min favoritfärg, marinblå.
Elvine Jacka, Adam Stickad tröja, Vailent Linne, Emilio Chinos.

Spotify


Har ni sköna låtar på Spotify? Ni får gärna dela med er av era listor.
Fetlist - här är min korta lista på typ 10 låtar. Har inte varit så aktiv nämligen. Men det är väl aldrig försent att börja?

Hair grows, doesn't it? (Inom loppet av 1 månad)


Känsla i tårna.


Tung med hans fula fötter på pianot. Men han skall verkligen inte sjunga.
Är det någon som kan röra på någon annan tå än lill- och stortån?

Botoxddicted


Har sprutat som fan på sistone, vad tycker ni?

Linne


Länge sen man använde linne, såhär ser man ut på ett ungefär med linne. Sex är man ;)

Omröstning - gör mig en tjänst


Har jag någonsin bett er om någon tjänst? Jag minns inte riktigt, men jag får be er om en liten tjänst idag i alla fall. Jo, det är så att Pikachu och Stitch som ni ser på bilden ovan skulle vilja vinna en utlottning för bäst klädda under fredag natt. Om ni bara har lite ork och tid, så får ni jättegärna logga in på Friedrice och rösta på oss. Hemskt mycket tack i förskott till de som gör det.

RSS 2.0