Tattoo?


Sitter och funderar starkt på att styra upp en liten tatuering. Vet dock inte helt hundra på vad jag vill ha. Om den ska betyda något eller ej. Om den ska vara svart eller färgad. Vart den ska sitta. Om den ska vara diskret eller odiskret. Om den ska vara snygg eller snygg. Om jag ska bry mig om vad andra tycker, vilket jag inte kommer att göra. Med mera. :D

Oslo / Utøya

Fyfan vad hemskt detta som har skapats av Andersmutsiga Beh(o)ring BreIdiotvik. Gravt tragedi. Varför? Jag förstår inte! Eller jag vill inte förstå. Det skall inte vara möjligt att ha sådant i åtanke. Det skall inte gå att planera sånt här. Inget av detta skall vara ett alternativ. Jag finner inga ord. DEN där förtjänar inget förutom fysiskt och psykiskt smärta för all evig tid. Må alla sådana samlas för att tortera varandra.

Jag ger upp, nu brister det. Alla mina tankar åt drabbade och anhöriga. Må ni alla leva i frid.

God must have spent a little more time on you


Sicken härlig dag! Onekligen. Hela dagen har jag utnyttjat min lediga dag med att vara i solen så mycket som möjligt. Jag har påbörjat min tredje bok som ligger på lager, vilket har sina konsekvenser; man måste ju slutföra de också. Frågan är när det kommer att ske. Visserligen har jag varit väldigt trött idag (för att jag behövde tömma min kissblåsa som fyllts med veckans alla vätskor, kändes det som, oerhört tidigt på morgonen), men har sysselsatt mig med allt som går att sysselsätta sig med. Jag lär ha tagit igen senaste halvåret. Jag vill sova extra gott inatt och då får jag väl lida lite under dagen. Det är ingen fara, det blir värt det.

Skynda att älska.

Mardrömsjobbet


Nyvaken och snygg va? Jag har sovit som en stock inatt och bevisat på mitt tålamod. Jag drömde om den värsta kunden och det värsta som kan hända i kassan. Han hade diverse sjukdomar som ingen skulle märka av så länge han inte öppnar käften och behöver visa sin vilja igenom. Han stod och gapa och stoja som man gör på marknaden fast på ett okontrollerbart och aggressivt sätt. Det var hemskt. Han såg inte skillnad på persikor och äpplen. Det var jag som fick skiten, samt de resterande kunderna. Det är sånt jag fruktar mest, men jag blir stark av det. Aldrig tidigare har jag haft en och samma dröm så länge under en och samma natt. Det var som en labyrint jag försökte ta mig ut ur. Jag kände mig som en försökskanin. Det var som att någon tog tag i min magsäck och bara klämde till med styrka av Bruce Lee. Men nu mår jag bra. Jag är förberedd. Jag är redo. Kom och utmana mig bara.

Ses på City Gross i Bromma. 9.15 - 15 idag.

Kvalitetstid


Idag har jag lagt allt åt sidan och bara varit. Varit med mig själv och njutit av det fina vädret trots prognosen. Jag känner mig alltid oviss gällande vädret. Det får tas som det kommer och idag tog jag det som kärlek från ovan, och det värmde.

Life won't wait


War is so 20th century!


Big Rockstar


Snygg tjej tog bild


RSS 2.0