Jag tror jag går i ide

Hej, nu är man tillbaka i det fina vinter Svealand. Det känns oerhört skönt att få sitta på en och samma toalett varje dag igen, ligga i en och samma säng, smeka en och samma kunde med bakhuvudet samt att rota ihjäl kylskåpet utan att behöva planera måltiden efter och, och, och.. bäst av allt garderoben min. Jag skulle kunna bo där.

Tro det eller ej men jag tycker om vintern, speciellt när den är vit och lyses upp av snön. Man får klä sig extra varmt och verka mysig, även om man kanske råkar vara benig. Att man som en koala sover 20 timmar om dagen känns liksom rätt under mörka vintertider. Inga bekymmer och inga klagomål.

Det enda problemet jag har nu är att jag är så rastlös och uttråkad här. Jag gäspar oavbrutet. Saker och ting verkar så annorlunda idag i jämförelse med 10 månader sedan. Jag vet inte om det är åldern, att gubben har kommit fram och det enda jag ska göra är att dricka whisky med en cigarr mellan mungiporna och ha allmänt tråkigt dag in och dag ut. Eller så kanske jag behöver finna mig nya intressen, kanske samla på dammråttor, fåglar, hajar, strumpor, tånaglar, eller vad vet jag, börja spela piano eller flöjt, curling kanske. Som sagt, jag har ingen aning. Det kan ju inte bero på jetlag'en tredje dagen efter hemkomst. Eller? Jag körde trots allt på vänstra sidan av trafiken, så det kan mycket möjligt vara det.

Äsch, snart nytt år, jag tar och går i ide så länge. Ring mig, kanske. ('Call me, maybe')

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0