Ingen effing respekt

Däggdjur skäms inte. Den tidigare ägaren av lägenheten vi köpte har självklart fått brev skickat till gamla adressen (dvs där vi bor nu). Och vi är så jävla snälla att vi kollar med personen hur den vill att vi ska göra, vidarebefordra det till dennes nya adress eller vad? Istället för att bränna upp det och skapa en varm brasa av det i dessa kalla tider. Vilket är väl logiskt? Men det är ett alternativ.

Problemet ligger i att människor är så jääävla snåla i detta jävla fucking fuck land. Skoja. Jo, väldigt snåla! Att de väntar med att dyka upp när de har vägarna förbi, istället för att låta oss skicka posten (för först sa denne att vi skulle få ett färdigt frankerat brev där vi kan stoppa in all dennes post och skicka det om vi skulle få några). Men inte fan har det skett. Det är ett så Zlatans stort land med mycket snack och ett förbaskat liten verkstad.

De kan inte heller sätta en exakt tid så man kanske kan planera in annat att göra än att sitta och vänta (detta för att vi är så JÄÄÄVLA SNÄLLA). Det finns ingen skam i dessa djur. Behöver koppel på alla. Man vågar dessutom inte lägga in ett bajsbesök i schemat.

Sedan stötte far på personen i källaren nyligen, och sade sig skulle dyka upp snart i lägenheten för att hämta posten. Nu har det gått 2 hela timmar utan en skymt. Vad gör man i en källare i 2 timmar om inte inbrott genom att gräva hål i taken? Då behövs det nog några timmar till.

På tal som snålhet, de lämnade lägenheten med fula och ihåliga väggar. Deras ursäkt var att skåpen inte kunde dras ut utan att det skulle bli så fult. Men fan lite planering isf? Dra ut de tidigare och täpp igen det eller måla om, vad fasiken som helst. Spackla? Så vi var tvungen att klaga eetc etc (slösa allas tid), sedan erbjuder de att betala det som det kommer att kosta att förfina igen. Vad tror ni sker? Jo, de hör inte av sig igen. Om jag ändå hade tagit lumpen och snott med mig några minor hem.

Goddag <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0